Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τιμες για κλοουν

teacher

Recommended Posts

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 75
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ προχθές που συζητούσα το θέμα μού είπαν γύρω στα 70 ευρώ για μιάμιση ώρα και έξτρα η νεραιδούλα αν θέλω, για να μοιράζει τις μπομπονιέρες. Το θεωρώ λογική τιμή!

happymama2 πως την λενε την εταιρεια που εκλεισες? τελικα εμεινες ευχαριστημενη? ενδιαφερομαι για κλοουν σε παιδικο παρτυ.....

Εμεις καναμε τοπαρτυ του Μαριου και περασαμε απλα...τελεια!!!!τα "αστερια ειναι πολυ καλα!"τα παιδια ξετρελαθηκαν με τα παιχνιδια τους.αξιζει να τα εμπιστευτειτε.60 ευρω η ωρα και 15 ευρω καθε μισαωρο μετα.

Σου έχω στείλει π.μ. για τα στοιχεία τους!

να παρεις οπωσδηποτε κλοουν.περνανε τελεια τα παιδια και μαζι με αυτα και οι γονεις! να προσεξεις μονο, να μην ερθει βαμμενος στο παρτυ, να βαφτει επιτοπου γιατι μερικα φοβουνται!

κοριτσια μηπως ξερετε που μπορω να βρω κλοουν για βαπτιση στη βεροια?φανταζομαι αν πω απο θεσσαλονικη θα παρει πολλα χρηματα..μηπως καμια κοπελα απο βεροια γνωριζει κατι?

Διαφημίσεις

• 9 months later...
Κοριτσια δεν ξερω για σας αλλα εγω που ειμαι Ηρακλειο μου ζητησε η Πασχαλιτσα(ετσι τη λενε) 180ευρω για 2,5 ωρες να παει βεβαια εκτος Ηρακλειου σε ενα χωριο στο Λασιθι.Θα κανει ειδικο προγραμμα για μικρα παιδια θα κανει μπαλονοκατασκευες θα μοιρασει μεταλια και μικρα δωρακια μου ειπε.Δεν ξερω αν μου ειπε και κατι αλλο και δε το θυμαμαι.Η Μαρουλιτα μου ζητουσε 280 για να παει στο χωριο!εμα τι ειναι του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ![/quote

Διαφημίσεις

• 2 months later...
lilouko και Αthena μπορείτε να μου στείλετε σας παρακαλώ τα στοιχεία των εταιρειών που κλείσατε τους κλόουν?

Αλήθεια από ποια ηλικία και μετά ένα παιδάκι καταλαβαίνει και χαίρετε με τον κλόουν?

μπορείτε να μου στείλετε πληροφορίες , τηλέφωνα κτλ για κλόουν, έχουμε βαφτίσια στις 15/5/2011

ευχαριστώ

κορίτσια ξέρω μία κοπέλα (ο άντρας της συνάδελφος με τον άντρα μου) που είναι παιδαγωγός αλλά λόγω ανεργείας κάνει και αυτή κλόουν και τέτοια. λοιπόν εμεις την πήραμε στα γεννέθλια της ανηψιας μας στο σπίτι. έκατσε περίπου δύο ώρες, έφερε μαζί και μία άλλη κοπέλα(χωρίς να της το έχουμε πει εμείς) η μία ήταν ντυμένη πατι και η άλλη κλόουν. κρατούσε χαρτόνια, αυτοκολητα και μπαλόνια απο μόνη της και περάσαν τέλεια τα πιτσιρίκια.είχε πει του άντρα μου 50ευρώ αλλα εμεις της δωσαμε 100.αν θέλετε μπορώ να την ρωτήσω τι τιμές παίρνει και να στείλω με πμ το τηλ της σε όποια ενδιαφέρετε.ήταν πάντος πολύ καλή!

• 3 εβδομάδες μετά...

την λενε χριστινα κ ντυνεται κλοουν...

ζωγραφιζει στα παιδικα προσωπακια διαφορα σχεδια με ειδικα χρωματα...

φτιαχνει μπαλονοκατασκευες κ απ οσο ξερω παει σε ολη την αττικη..

το τηλ της ειναι 697 4045 658 το εγραψα κ σε αλλο ποστ.. αλλα δεν ξερω πως να σας στειλω εκει...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

εχει κανεις υποψην τις μαγικες σβουρες? ειναι εταιρια με κλοουν εχει παρει κανεις απο εκει κανεναν και αν ναι τι τιμες παιζουν?επισης αν ξερετε και αλλες τετοιες εταιριες με κλοουν κλπ μου λετε γιατι το σεπτεμβρη βαφτιζω το μικρουλη μου

• 2 months later...

κορίτσια εγω στο πάρτυ της κόρης μου πήρα μία κοπέλα που είχε και ένα παλικάρι μαζί της και μου πήρε 90 ευρώ για δύο ώρες . Τα παιδάκια περάσανε τέλεια !!!!

Εμεις παλι που θελουμε τον Gummy Bear για τα γενεθλια ειμαστε εκτος τοπικ?

Ψαχνω να βρω στολη απ τα τζαμπο κ μου ειπαν οτι δεν εχουν μα ειναι δυνατον γιατι εγω θυμαμαι οτι στις αποκριες ειχαν στολη για ενηλικους κανω λαθος?

Εμεις παλι που θελουμε τον Gummy Bear για τα γενεθλια ειμαστε εκτος τοπικ?

Ψαχνω να βρω στολη απ τα τζαμπο κ μου ειπαν οτι δεν εχουν μα ειναι δυνατον γιατι εγω θυμαμαι οτι στις αποκριες ειχαν στολη για ενηλικους κανω λαθος?

Γιατι δεν φωναζεις μια κοπέλα η οποία θα φοράει αυτη την στολη θα ψυχαγωγισει και τα παιδια θα τους κάνει κ μπαλονοκατασκευες και φεις πειντινκγ κτλ αν θες έχω να σου προτείνω!!!!Λογικά τα τζαμπο βγαΟυν τις στολές μόνο για τις Απόκριες!!!

• 10 months later...
Εγώ προχθές που συζητούσα το θέμα μού είπαν γύρω στα 70 ευρώ για μιάμιση ώρα και έξτρα η νεραιδούλα αν θέλω, για να μοιράζει τις μπομπονιέρες. Το θεωρώ λογική τιμή!

αχ! μήπως μπορείς να μου στείλεις σε μήνυμα τα στοιχεία? έμεινες ευχαριστημένη?

• 4 εβδομάδες μετά...

κοριτσια μηπως ξερεται καμια κοπελα κλοουν που να πηγαινει ανατολικη θεσσαλονικη σε παρτυ και να παιρνει γυρω στα 50;Ευχαριστω :)

fVLTp2.png

ο Αργύρης μου γεννήθηκε 10/10/10

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...