Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αδιεξοδο...

anna781

Recommended Posts

Ειμαι τοσο απογοητευμενη...Πλαι μαλωσαμε και ειμαι χαλια.Τι παει λαθος ρε γαμωτο γιατι δεν μπορουμε να τα βρουμε,τοσα εχουμε να χωρισουμε που δεν μπορουμς να σηνυπαρχουμε αρμονικα στο ιδιο σπιτι?Τα νευρα μου ειναι σε αθλιο χαλι και συνεχως σκεφτομαι τι μπορει να εκανα λαθος?Πως πεσαμε τοσο εξω σε αυτον τον γαμο?κοιταζω την μπεμπα μου και κλαιω,γιατι να μην μπορουμε να τη χαρουμε μαζι σαν μια ευτυχισμενη οικογενεια.Ξερω τι θα μου πειτε να κανω υπομονη κριση ειναι θα περασει.Το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ομως που θα βρω την υπομονη και την ηρεμια να τα περασω ολα αυτα?Σας εχω κουρασει τοσο πολυ με τα προβληματα μου...ομως ειλικρινα με βοηθατε πολυ.Εκει που σκεφτομουν τον χωρισμο σαν λυση καταλαβα απο εσας οτι ενω τα περασατε και εσεις δεν χωρισατε και ειστε τωρα καλα.Σας ευχαριστω παρα πολυ που ασχολειστε με το θεμα μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κοριτσακι μου πολυ με σταναχωρεις!και γω εχω περασει αναλογες φασεις.να θες να χτυπησεις το κεφαλι σου στον τοιχο!μετα ομως συμβαινει κατι καλο και αλλαζω σταση και εξισοροπω την κατασταση οσο μπορω!δεν μπορει να ειναι ολα μαυρα.σιγουρα θα εχετε και καλες στιγμες!σιγουρα θα υπαρχει ενας τροπος να νιωσεις καλυτερα.προσπαθησε με το καλο!μηπως αν ρωταγες τι ειναι αυτο που τον ενοχλει?αν του πεις τι ενοχλει και σενα?να δωσετε αμοιβεες υποσχεσεις οτι θα αλλαξετε τακτικη?τι αλλο να πω?μακαρι να αλλαξουν ολα.μακαρι

Τα χουμε κανει τοσες φορες που ουτε να τα ξαναπουμε δεν μπαινουμε στον κοπο.Κλες στιγμες ειναι πλεον μονο με το μωρο μου αν και νιωθοντας τοσο στεναχωρημενη κλαιω πολλες φορες απο πανω του και δεν το θελω.Απο υποσχεσεις αλλο τιποτα,στα λογια ολοι ειναι καλοι,στην πραξη ελαχιστοι.Νιωθω οτι δεν εχω τιποτα να περιμενω και οτι χανεται καθε ελπιδα για να τα ξαναβρουμε και να ξανανιωσουμε οπως παλια

Άννα να σου πω κάτι που κάνω εγώ κι ας μην έχω περάσει τόσο δύσκολη φάση όσο περνάς εσύ....

Γενικά επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, προσπαθώ να εξισορροπώ καταστάσεις με ένα και μόνο όπλο: το χιούμορ και τη διάθεση για παιχνίδι...

Θα μου πεις : έχω την κούραση μου, τα παιχνίδια θα σκέφτομαι?

Απλά θα σου πω τι κάνω εγώ...σε περιόδους που ο καλός μου με παραμελεί (κυρίως λόγω φόρτου εργασίας αλλά δεν έχει σημασία...) φροντίζω να του θυμίζω οτι είμαι κι εγώ εδώ!!!

Του βάζω για παράδειγμα κρυφά στο κινητό του υπενθύμιση, η οποία να χτυπάει την ώρα που είναι στο γραφείο του και να γράφει: "να μην ξεχάσω να πω στη γυναικούλα μου οτι την αγαπάω!" ή αντίστοιχα του στέλνω απλά ένα μήνυμα την ώρα της δουλειάς και του λέω σ'αγαπώ...

Κι ας είναι να τον δω μετά απο μόνο 2 ώρες...

Αυτά του φτιάχνουν τη διάθεση και του δίνουν και το χώρο να εκφραστεί κι εκείνος...

Γιατί οι (περισσότεροι) άντρες για να εκφράσουν την τρυφερότητά τους, θέλουν και λίγο σπρώξιμο...

Πολλές φορές όμως κάνω και το αντίθετο...δεν κάνω τίποτα και μόλις έρθει σπίτι δεν του πολυμιλάω....τα εντελώς τυπικά: έλα να φάμε,κλπ...

και μόλις απορήσει για το αν έχω κάτι μαζί του, απλά του απαντώ οτι έτσι είναι αυτός συνήθως και θέλω να βλέπει πως αισθάνομαι εγώ...

και τουλάχιστον στην περίπτωση μου πιάνει!!!

ουφ....πολλά έγραψα....σε ζάλισα....

Γιατί μαλώσατε πάλι βρε καρδιά μου; όταν τα πέρασα κ εγώ το μόνο που με κρατούσε στην ζωή ήταν το μωρό μου!όχι να σκεφτώ να χωρίσω αλλά να φύγω...καταλαβαίνεις

Διαφημίσεις

Μαλωσαμε παλι για ασημαντο λογο και το τραβηξαμε πολυ...Να κλαιω εγω ,χαλια..Εκεινος οπως παντα στον κοσμο του και καμια κινηση για επανασυνδεση.Το βραδυ ενω δεν μιλουσαμε καθολου απο την ωρα που μαλωσαμε,ξεκινησαμε κουβεντα για τα ιδια παλι..Αποφασισαμε να δωσπουμε μια ευκαιρεια και να προσπαθησουμε και οι δυο για το μωρακι μας.Οτι αξιζει να τα ξεχασουμε ολα και να κανουμε νεα αρχη.Ολα καλα μετα βεβαια ουτε κινηση για να συνεβρεθουμε ερωτικα.Δεν το ηθελα κιολας και ουτε το θελω.Δεν αισθανομαι ενταξει,μπορει να ειπαμε τα ξεχναμε ολα οκ,ομως εγω τιποτα παλι ουτε κατα διανοια να θελω να τον αγκαλιασσω ή να τον φιλησω.Σημερα τον πηρα τηλ μονο κ μονο να πει οτοι δεν ενδιαφερομαι,με φιλησε οταν ηρθε και τραβηχτηκε βρισκοντας δικαιολογια το μωρο.Χρειαζομαι λιγο ή πολυ χρονο να ξαναζεσταθω μαζι του.Εχω παγωσει παρα πολυ...Θα προσπαθησω κα εγω να μην μουρμουραω συνεχεια και να δινω τοπο στην οργη.Αντε να δουμε τι θα γινει,αν και δεν περιμενω κατι αξιολογο .

Γλυκιά μου έτσι είναι.κ εγώ θέλω τον χρόνο μου μετά τον καβγά να ξανάζεσταθω. Έχουμε περάσει τόσες κ τόσες φάσεις.είσαι απογοητευμένη τώρα γιατί είναι όλα νωπά.σε λίγο καιρό θα τα σκέφτεσαι κ θα γελάς.πέρισυ 1μαϊου το τι έγινε με εμένα κ τον Ντίνο δεν λέγετε!κ φέτος το λέμε κ γελάμε.όταν έμπλεξα στην αρχή με τον Ντίνο ήμουν ένα αγρίμι.αλλά με τον τρόπο του με έκανε πρόβατακι.όλα θέλουν τον τρόπο τους κ να βρεις το κουμπί!!!αρκεί να υπάρχει αγάπη βέβαια!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...