Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μήλο της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια...

δεν ειμαι πολυ καλα και θα ηθελα να το συζητησω μαζι σας και να μου πειτε την γνωμη σας....

αν εχετε διαβασει τις προηγουμενες σελιδες θα δειτε οτι εχω παρει ηδη 2 φορες το μηλο, την πρωτη μου το εφερε μια θεια μου και την δευτερη πηγα εγω η ιδια στην μονη, τωρα στα καλα καθουμενα μια αλλη θεια μου ,χωρις να ξερει η συγκεκριμενη οτι υπαρχει προβλημα, μου εφερε παλι μηλο απο μονη της και ενιωσα λιγο περιεργα, σχεδον δεν ηθελα να το πιασω στα χερια μου με εχει πιασει μια αρνηση που δεν καταλαβαινω , απο την αλλη λεω οτι η γυναικα με την καλη της την καρδια ειπε να μου το φερει μηπως με βοηθησει και ειναι αμαρτια να μην το παρω, δεν ξερω ειπα θα ξεκινησω σημερα νηστεια για να το φαω την πεμπτη αλλα παλι το σκεφτομαι , τριτη φορα ειναι καπως ...ντρεπομαι που το λεω αλλα γιατι νιωθω τετοια αποστροφη?

μαλλον ειμαι πολυ μπερδεμενη...

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

καλυτερα να αναψεις ενα κερι παρα να καταριεσαι το σκοταδι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 477
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια...

δεν ειμαι πολυ καλα και θα ηθελα να το συζητησω μαζι σας και να μου πειτε την γνωμη σας....

αν εχετε διαβασει τις προηγουμενες σελιδες θα δειτε οτι εχω παρει ηδη 2 φορες το μηλο, την πρωτη μου το εφερε μια θεια μου και την δευτερη πηγα εγω η ιδια στην μονη, τωρα στα καλα καθουμενα μια αλλη θεια μου ,χωρις να ξερει η συγκεκριμενη οτι υπαρχει προβλημα, μου εφερε παλι μηλο απο μονη της και ενιωσα λιγο περιεργα, σχεδον δεν ηθελα να το πιασω στα χερια μου με εχει πιασει μια αρνηση που δεν καταλαβαινω , απο την αλλη λεω οτι η γυναικα με την καλη της την καρδια ειπε να μου το φερει μηπως με βοηθησει και ειναι αμαρτια να μην το παρω, δεν ξερω ειπα θα ξεκινησω σημερα νηστεια για να το φαω την πεμπτη αλλα παλι το σκεφτομαι , τριτη φορα ειναι καπως ...ντρεπομαι που το λεω αλλα γιατι νιωθω τετοια αποστροφη?

μαλλον ειμαι πολυ μπερδεμενη...

ermina μου για να το πω με απλά λόγια , το πολύ το Κύριε ελέησων το βαριέται και ο παπάς.Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι είναι φυσιολογικότατο να αισθάνεσε έτσι.Άυτό που ήταν να κάνεις,που ΗΘΕΛΕΣ να κάνεις , το έκανες μια φορά.όταν και όπως το ήθελες.Δεν υπάρχει λόγος να το ξανακάνεις,ειδικά αν δεν το θέλεις εσύ.Το ότι σου έφερε το μήλο η θεία σου μπράβο της και καλά έκανε.Αυτό δεν σημαίνει κοπέλα μου πως είσαι υποχρεωμένη να το ξαναφάς τρίτη φορά!!!Αν θέλει ο θεούλης να στείλει παιδάκι θα το στείλει και με την μια φορά που το έφαγες,μη σου πω θα το στείλει ακόμα και αν δεν είχες φάει μήλο.Γνώμη μου να μην ζορίζεσε , να μην μπεις ξανά στην ίδια διαδικασία αλλά να κάνεις ΜΟΝΟ ό,τι πιστεύεις εσύ και όταν το θέλεις εσύ.

PMNYp3.png

ermina μου για να το πω με απλά λόγια , το πολύ το Κύριε ελέησων το βαριέται και ο παπάς.Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι είναι φυσιολογικότατο να αισθάνεσε έτσι.Άυτό που ήταν να κάνεις,που ΗΘΕΛΕΣ να κάνεις , το έκανες μια φορά.όταν και όπως το ήθελες.Δεν υπάρχει λόγος να το ξανακάνεις,ειδικά αν δεν το θέλεις εσύ.Το ότι σου έφερε το μήλο η θεία σου μπράβο της και καλά έκανε.Αυτό δεν σημαίνει κοπέλα μου πως είσαι υποχρεωμένη να το ξαναφάς τρίτη φορά!!!Αν θέλει ο θεούλης να στείλει παιδάκι θα το στείλει και με την μια φορά που το έφαγες,μη σου πω θα το στείλει ακόμα και αν δεν είχες φάει μήλο.Γνώμη μου να μην ζορίζεσε , να μην μπεις ξανά στην ίδια διαδικασία αλλά να κάνεις ΜΟΝΟ ό,τι πιστεύεις εσύ και όταν το θέλεις εσύ.

αυτο ακριβως....ενιωσα την αναγκη να παω στην μονη και να φαω το μηλο για δευτερη φορα...αλλα μεχρι εκει , σε ευχαριστω παρα πολυ σοφη μου περιμενα μια σπρωξια για να μην το παρω με το ζορι , ηδη το εβαλα στην καταψυξη και οταν νιωσω οτι το χρειαζομαι θα το φαω τοτε...απλα πιστευω οτι δεν μπορει να κανει τιποτα αλλο ο θεουλης και η αγια ειρηνη, σε αυτο το θεμα παντα του παιδιου γιατι σε ολα τα υπολοιπα ηταν παντα διπλα μας, μονο δυναμη μπορουν να μου δωσουν για να συνεχησω...

μπορει να ακουγομαι λιγο σκληρη αλλα ετσι νιωθω...

ακομα σταυρωνω την κοιλια μου καθε μερα τρεις φορες την μερα με το λαδακι που πηρα απο την μονη και προσευχομαι καθε βραδυ στην χαρη της αλλα πλεον ζηταω μονο υγεια και δεν ζηταω να κανει το θαυμα της πια (εννοω μια εγκυμοσυνη).......

συγγνωμη αν σε κουραζω...σε ευχαριστω :-D...

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...

Δεν με κουράζεις κοπέλα μου!!!!!!

Σκέφτεσε πολύ σωστά.Και εγώ έχω σταματήσει να το σκέφτομαι τόσο έντονα όσο παλιά.Με έχει κουράσει ψυχικά να είναι συνέχεια το μυαλό μου εκεί.Άσε που όσο είσαι εκεί δεν είσαι αλλού.Δηλαδή αφήνουμε να περνάει η ζωή μας χωρίς να την χαιρόμαστε και να την ζούμε πραγματικά , και αυτλο είναι ότιι χειρότερο.

Να πιστεύεις , να προσεύχεσε , να ελπίζεις και να ζεις όμορφα.Απλά να μην γίνεται υπερβολή και ψύχωση όλο αυτό.Και ότι είναι να έρθει .......θα έρθει.Τουλάχιστον εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω.

Να είσαι καλά:-D

PMNYp3.png

Δεν με κουράζεις κοπέλα μου!!!!!!

Σκέφτεσε πολύ σωστά.Και εγώ έχω σταματήσει να το σκέφτομαι τόσο έντονα όσο παλιά.Με έχει κουράσει ψυχικά να είναι συνέχεια το μυαλό μου εκεί.Άσε που όσο είσαι εκεί δεν είσαι αλλού.Δηλαδή αφήνουμε να περνάει η ζωή μας χωρίς να την χαιρόμαστε και να την ζούμε πραγματικά , και αυτλο είναι ότιι χειρότερο.

Να πιστεύεις , να προσεύχεσε , να ελπίζεις και να ζεις όμορφα.Απλά να μην γίνεται υπερβολή και ψύχωση όλο αυτό.Και ότι είναι να έρθει .......θα έρθει.Τουλάχιστον εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω.

Να είσαι καλά:-D

μπραβο αγαπακι , νομιζω οτι ειμαστε σε πολυ καλο δρομο , τα εχουμε βρει με τον εαυτο μας και αυτο ειναι το βασικοτερο...

μην σταματας να πιστευεις και να ελπιζεις...πιστη και στον εαυτο μας ομως...

η περιοδος της προσπαθειας ειναι ομορφη και πρεπει να την χαρουμε μεχρι τελους γιατι και αυτη οπως και πολλα αλλα ειναι μοναδικη...;)

σε ευχαριστω και παλι γλυκια μου...

α σοφακι και μην ξεχνας, ε ε ερχεται ...:lol:

ευχομαι τα καλυτερα...

Διαφημίσεις

κοριτσια sory που επεμβενω ερμινα μου θελω να σου πω οτι το μηλο δεν ειναι αυτο που θα σου δωσει παιδι αλλα ευλογια για να το καταφερεις πιστη χρειαζεται. το μηλο της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ δεν ειναι φαρμακο αντε το πηραμε ασ περιμενουμε τα αποτελεσματα τον επομενο μηνα γλυκια μου πιστεψε μεσα απο την καρδια σου χαλαρωσε κ ασε τον θεουλη να σου στειλει το μωρακι που λαχταρας μην του μπαινεις εμποδιο με το αγχος,γιατι χαθηκες απο το καφε που εισαι?

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια εχω διαβασει ολα τα αρθρα σας κ θα ηθελα πολυ να γραψω κ γω την δικη μου ιστορια.

εμαθα για την Αγια Ειρηνη χρυσοβαλαντου περσυ την ημερα της γιορτης της 28/7 εντελως τυχαια απο μια φιλη..ηθελα πολυ να παω στο μοναστηρι της στη λυκοβρυση κ μιας κ μενω κ κοντα συντομα το επισκευτηκα μου αρεσε παρα πολυ κ με ηρεμουσε πολυ κ οταν προσκεινησα την εικονα συγκινηθηκα πολυ κ ενιωσα πολυ γαληνια κ ομορφα.

το προβλημα που ειχα εγω ηταν οτι 3 χρονια προσπαθουσαμε να αποκτησουμε παιδακι αλλα δεν τα καταφερναμε..κ μετα απο 2 σπερματ/σης κ 3 εξωσωματικες ολες αποτυχημενες ειχα απογοητευτει εντελως

μετα απο ολες αυτες τις αποτυχημενες προσπαθειες κ πολυ στεναχωρια κ πολυ κλαμα..ενα βραδυ ειδα την αγια στον υπνο μου κ κρατουσε στο χερι της ενα κομματι μηλο οπου μου το εβαλε στο στομα....χαρικα πολυ για το ονειρο αυτο..αλλα επειδη ηθελα να ηρεμισω κ να χαλαρωσω λιγακι απο ολα αυτα που ειχα περασει αφησα να περασει λιγος χρονος κ την επομενη εξωσωματικη μου(την 4η)την εκανα μετα απο10 μηνες στις 14/9/2009 (εμβρυομεταφορα) κ στις 26/9/2009 θα επρεπε να κανω την β χποριακη για να δω αν πετυχε..

στις 23/9/2009 ομως ειχα λιγο καφε οπου εγινε ροζ πανικοβληθηκα κ θεωρησα οτι θα αδιαθετησω..καταλαβαινεται ΚΛΑΜΑ

το ιδιο βραδυ ομως ενιωσα κατι σαν βουιτο στον υπνο μου κ ανεφερα 3 φορες το ονομα της Αγιας Ειρηνης χρυσοβαλαντου οπου κ τις 3 φορες εβλεπα ενα φλας κ κατι με αγγιξε στον ωμο μου ενιωσα αγγιγμα..απο κεινη τη στιγμη δεν ειχα ουτε σταγονα αιμα κ το τεστ στις 26/9/2009 βγηκε θετικο!!!!!!!!!!εκανα κ το επαναληπτικο στις 28/9/2009 παλι θετικο με πολυ αυξημενη χοριακη.

η Αγια μας βοηθησε γιατι το οτι εμεινα εγκυος ειναι πραγματικο θαυμα (διοτι εχουμε πολυ σοβαρο προβλημα με το σπερμα)

δεν ξερω πως θα εξελιχθει η εγκυμοσυνη μου γιατι οι πρωτοι μηνες ειναι πολυ επικυνδηνοι κ θελουν πολυ προσοχη..αυτο ομως που ξερω ειναι οτι εχω πιστη στην Αγια μας .

μας βοηθησε παρα πολυ κ θα την ευγνομωνω για ολη την υπολοιπη ζωη μου

εκανε πραγματικα το θαυμα της κ ειναι η προστατιδα της οικογενειας μου..ετσι νοιωθω κ ελπιζω κ προσευχομαι να πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη μου κ επιτελους να γινω μανουλα κ να κανω γερα κ υγιεστατα παιδακια(το θελω οσο τιποτα αλλο στον κοσμο)

ο καθενας εχει το δικαιωμα να πιστευει οτι θελει κ οπου θελει αλλα αυτο που ειδα εγω ειναι οτι υπαρχει θεος ειναι πολυ δικαιος ειναι ολος αγαπη κ τα κανει ολα για μας αρκει να πιστεψουμε κ να ανοιξουμε τα ματια μας..θαυματα γινονται ..κ η Αγια μας Ειρηνη Χρυσοβαλαντου σε μενα το εκανε και ευχομαι κ σε ολους εσας!

κλεινοντας θελω να σας πω οτι απο την 1η μερα φοραω τη ζωνουλα της Αγιας μας κ σταυρωνω την κοιλιτσα μου με το λαδακι απο την αγιασμενη καντηλα της Αγιας μας.

Συγχαρητήρια, κοπέλα μου!!! Να πάμε όλα καλά από εδώ και πέρα και μακάρι η Αγία Ειρήνη να είναι δίπλα σου, να σε βοηθάει και να σε προστατεύει. Να γεννήσεις ενα υγιέστατο παιδάκι σου εύχομαι.

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

angelmes πολλά συγχαρητήρια!!!!!!!!!!

Εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να φέρεις στον κόσμο ένα υγειέστατο μωράκι.Να σας προσέχει και τους τρεις η Οσία Ειρήνη.Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει και σε εμάς το θαύμα.Όπως και να έχει η πίστη μας παραμένει ακέραια και δυνατή:D

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

με συγκινουν παρα πολυ οι ευχες σας χιλια ευχαριστω...σας ευχομαι ναχετε πιστη στο Θεο κ στην Αγια μας Ειρηνη Χρυσοβαλαντου κ ειμαι σιγουρη οτι θα σας ευλογισει κ θα γινετε γρηγορα μανουλες!!

• 4 εβδομάδες μετά...

geia sas. pira to milo apo tin agia Eirini. To faga ki ego ki o andras mou. Elpizo na mas evlogisi i hari tis kai na mporeso na meino egios. Foresa ke ti zoni ki as min ime eggios. peirazei ; pantos otan pira sta heria mou to milo ke to ladaki anatrihiasa. ke otan diavasa to periodiko me ta thaumata sigginithika poli.

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

geia sas. pira to milo apo tin agia Eirini. To faga ki ego ki o andras mou. Elpizo na mas evlogisi i hari tis kai na mporeso na meino egios. Foresa ke ti zoni ki as min ime eggios. peirazei ; pantos otan pira sta heria mou to milo ke to ladaki anatrihiasa. ke otan diavasa to periodiko me ta thaumata sigginithika poli.

Βοήθειά σας Margi και η χάρη της να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το πολυπόθητο μωράκι.

• 1 month later...
με συγκινουν παρα πολυ οι ευχες σας χιλια ευχαριστω...σας ευχομαι ναχετε πιστη στο Θεο κ στην Αγια μας Ειρηνη Χρυσοβαλαντου κ ειμαι σιγουρη οτι θα σας ευλογισει κ θα γινετε γρηγορα μανουλες!!

ANGEIMES ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΙΟΜΗΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΙ ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΜΗΛΟ (ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ) ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΗΔΗ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 17η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΗΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.

gzTDp3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

καλησπερα κοριτσια εχω καιρο να γραψω γιατι δεν ημουν και στα καλυτερα μου..η χαρα που ειχα μου βγηκε σε στεναχωρια..στον 3ο μηνα της εγκυμοσυνης μου παλλνδρομησε και το χασαμε...το βραδυ 2 την νυχτα εγινε αυτο εγω το ειχα δει απο τα ξημερωματα στον υπνο μου και το λεγα στον ανδρα μου οτι κατι κακο θα συμβει και δεν με πιστευε..τελικα δυστηχως βγηκα αληθινη..ημουν πολυ χαλια και ρωτουσα συνεχως την αγια ειρηνη γιατι συνεβη ολο αυτο...μεχρι που ενα βραδυ ειδα παλι σε ονειρο μια γυναικα με μαυρα που μου ειπε να μην κλαιω αλλο και μου εδειξε πως θα ηταν το παιδι μου (μου εδειξε ενα παιδακι με καθυστερηση!) απο την 1η στιγμη που συνεβησαν αυτα παροτι τον μεγαλο μου πονο δεν τα εβαλα ποτε ουτε με θεο ουτε με αγιους..πιστευω πως ολα ειχαν τον λογο τους που συνεβησαν και οτι εγιναν για καποιο καλο σκοπο που πολλες φορες δεν μπορουμε να αντιληφθουμε!!και οντως οι απαντησεις απο την βιοψια του εμβρυου ηταν χρωμοσωμιακη ανωμαλια!!συνεχιζω να προσευχομαι και να παρακαλω την Αγια μας ειρηνη χρυσοβαλαντου να μας βοηθησει και να καταφερουμε συντομα να κανουμε γερα και υγειεστατα παιδακια.το ιδιο ευχομαι και σε ολες εσας να μην χανουμε κοριτσια το θαρρος μας και να συνεχιζουμε να προσπαθουμε εως οτου το ονειρο μας να γινει πραγματικοτητα!!!

λυπάμαι πολύ για ό,τι σου συνέβει αλλά όπως ακριβώς λες κι εσύ, πίστη να έχουμε και όλα θα γίνουν! δεν σου κρύβω οτι ανατρίχιασα ολόκληρη μ'αυτά που γράφεις!!! και με το πρώτο όνειρο που είδες αλλά ειδικά με το δεύτερο, με το παιδάκι......δεν έχω λόγια!!!!!!!! το μόνο που μπορώ να πω είναι να είσαι δυνατή, να πιστεύεις και να μην το βάλεις κάτω....και οτι όλα γίνονται για κάποιο λόγο! για φαντάσου να γεννιόταν αυτό το παιδάκι και όντως να είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα....κρίμα δε θα ήταν; και για σένα αλλά πάνω απ'όλα γι'άυτό. σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και την επόμενη φορά να μας πεις πολύ καλά νέα!!!!!!! και να είναι και διπλά!!!!!!!!;)

[/url]

ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ!!!!

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΕΚΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΜΟΥ......

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ!!!!

ΕΓΩ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ ΕΣΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΕΜΑΤΟ!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.....

ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ ΣΥΝΤΟΜΑ......

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

εγω εφαγα το μηλο πριν απο 4 χρονια περιπου κ να'μαι τωρα με 3 υπεροχα παιδια,στο δρομο για το τεταρτο.........

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Angelmes ανατρίχιασα με την ιστορία σου... λυπάμαι πραγματικά για αυτό που σου συνέβη...Πρέπει να δείξεις πίστη και να είσαι δυνατή...και όλα θα πάνε καλά...Εύχομαι ολόψυχα να μείνεις σύντομα έγκυος και να έχεις μία καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη...

dev086pb___.png

ANGELMES ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ. ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ. ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ.

gzTDp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
καλησπερα κοριτσια εχω καιρο να γραψω γιατι δεν ημουν και στα καλυτερα μου..η χαρα που ειχα μου βγηκε σε στεναχωρια..στον 3ο μηνα της εγκυμοσυνης μου παλλνδρομησε και το χασαμε...το βραδυ 2 την νυχτα εγινε αυτο εγω το ειχα δει απο τα ξημερωματα στον υπνο μου και το λεγα στον ανδρα μου οτι κατι κακο θα συμβει και δεν με πιστευε..τελικα δυστηχως βγηκα αληθινη..ημουν πολυ χαλια και ρωτουσα συνεχως την αγια ειρηνη γιατι συνεβη ολο αυτο...μεχρι που ενα βραδυ ειδα παλι σε ονειρο μια γυναικα με μαυρα που μου ειπε να μην κλαιω αλλο και μου εδειξε πως θα ηταν το παιδι μου (μου εδειξε ενα παιδακι με καθυστερηση!) απο την 1η στιγμη που συνεβησαν αυτα παροτι τον μεγαλο μου πονο δεν τα εβαλα ποτε ουτε με θεο ουτε με αγιους..πιστευω πως ολα ειχαν τον λογο τους που συνεβησαν και οτι εγιναν για καποιο καλο σκοπο που πολλες φορες δεν μπορουμε να αντιληφθουμε!!και οντως οι απαντησεις απο την βιοψια του εμβρυου ηταν χρωμοσωμιακη ανωμαλια!!συνεχιζω να προσευχομαι και να παρακαλω την Αγια μας ειρηνη χρυσοβαλαντου να μας βοηθησει και να καταφερουμε συντομα να κανουμε γερα και υγειεστατα παιδακια.το ιδιο ευχομαι και σε ολες εσας να μην χανουμε κοριτσια το θαρρος μας και να συνεχιζουμε να προσπαθουμε εως οτου το ονειρο μας να γινει πραγματικοτητα!!!

Δεν θα σε παρηγορήσω με αυτό που θα πω, το ξέρω, απλά να ξέρεις, γλυκειά μου, ότι η φύση είναι προνοητική...τα έμβρυα που έχουν κάποιο πρόβλημα (όπως είπες, το δικό σου, είχε χρωμοσωμιακή ανωμαλία) τα αποβάλλει.

Πέρασες πολλά :-( Το καλό είναι, ότι δεν χάνεις το κουράγιο σου και συνεχίζεις. Μπράβο, κορίτσι μου, μέσα από την καρδιά μου!

koritsia kalispera tha ithela tin gnomi sas...exo kapoio provlima me tin ooriksia kai akoloutho therapeia me eneseis gia na dimiourgithoun oaria.ton dekemvrio ekana gia proti mou fora oario to opoio den mporese na gonimopoiithei k etsi i xoriaki mou vgike arnitiki.stis 31/01/2010 episkeftika to monastiri tis agias eirinis me skopo na nistepso kai na fao to milo.stis 01/02 ksekinisa tin prospatheia mou me tis eneseis k parallila nistepsa k meta apo 3 meres efaga to milo.exthes eixa polles nauties k den ksero pos mou mpike sto mualo na kano ena test eno ksero oti me vasi tin logiki apokleietai na eimai egkuos!ekana to test kai vgike thetikotato!epeidi omos oi eneseis pou perno apotelountai apo xoriaki ormoni eipa oti mallon tha edeikse pseudos thetiko.piga simera kai ekana xoriaki k vgike 24...i mikroviologos mou leei oti den mporei na mou pei an eimai i oxi..o giatros einai kathetos oti apokleietai na eimai!ti lete?poia einai i gnomi sas?

αχ κοπελα μου ανατριχιασα!!!!μηπως να επαιρνες και μια δευτερη γνωμη?και σιγουρα να επαναλαβεις χοριακη σε λιγες μερες..!!μακαρι σου ευχομαι να εισαι!!!!!!!!!!!!!

EINAI MPROS GKREMOS K PISO REMA..PRAGMATIKA!AMA DEN KANO AUTES TIS MERES ENESEIS K DEN EIMAI EGKUOS THA PAEI PISO I THERAPEIA MOU ALLA AN SUNEXISO K EIMAI EGKUOS MPOREI NA KANO KAKO STO PAIDI...PANTOS SKEFTIKA NA SUNEXISO TIS ENESEIS KAI AN EIMAI EGKUOS I AGIA EIRINI POU MOU EDOSE TO PAIDI THA ME VOITHISEI NA TO KRATISO K UGEIES....THA KANO KSANA TIN XORIAKI AURIO,MOU EIPAN OTI AN I XORIAKI EINAI APO TIS ENESEIS APO 24 TO POLI NA PAEI 30 AN EINAI EGKUMOSUNI THA PREPEI NA DIPLASIASTEI.....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...