Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μήλο της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 477
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όλοι μπαίνουνε αλλά θα πρέπει να είναι ευπρεπώς ντυμένοι. οι γυναίκες με μακριές φούστες και μπλούζα που να κρύβει το μπράτσο και οι άντρες με παντελόνι μακρύ και μια αντίστοιχη μπλούζα. όπως και τα παιδάκια πρέπει να είναι ντυμένα ανάλογα. ελπίζω να σε βοήθησα.

[/url]

Γειά σας κορίτσια !

Ηθελα να ρωτήσω αν στο μοναστήρι μπαίνουν και άντρες και γυναίκες .

Όποιος πήγε θέλει να ξαναπάει και ΄γω να σου πω την αλήθεια θέλω να ξαναπάω αλλα δεν τάζομαι γιατί δεν ξέρω πότε, αλλά αυτή την φορά και με τα παιδιά.

a63700a23b.png 87032dd023.png

ε ναι, πρέπει να φορέσεις φούστα. αν δεν έχεις, έχει στο μοναστήρι, στην είσοδο. μπορείς να βάλεις μια από εκεί πάνω από το παντελόνι. καλύτερα είναι από το να φορέσεις μέχρι το γόνατο. κι εγώ δεν φοράω φούστες, αλλά....κάνε μια εξαίρεση, αξιζει!!!

[/url]

Διαφημίσεις

Εγω παντα με φορμες θυμαμαι να πηγαινω..απλα πριν μπω στο μοναστηρι εχει μια αιθουσα στα αριστερα σου,μπαινεις μεσα κ παιρνεις μια φουστιτσα,την φορας πανω απο τα ρουχακια σου και ολα οκ..

Np8Ep2.png

ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. παίρνεις από εκεί μια και την φοράς από πάνω. και όταν φεύγεις την αφήνεις στη θέση της πάλι. και όλα μια χαρά! άρα κλειώ μην ανησυχείς αν δεν έχεις, θα βρεις εκεί.

[/url]

• 3 εβδομάδες μετά...

καλησπερα κοριτσια...ειχα γραψει πριν κανα μηνα οτι εφαγα το μηλο που μου το εδωσε μια θεια μου που ειχε επισκευτει το μομαστηρι....ειχα αναγκη ομως να παω εγω η ιδια στην μονη της αγιας ειρηνης και τελικα το εκανα σημερα...δεν μπορω να περιγραψω τα συναισθηματα μου, το δεος που ενιωσα οταν μπηκα στην αιθουσα που ειναι η εικονα, την γλυκια μοναχη που μου μιλησε ,το ποσο κουραγιο πηρα και ποση ανακουφηση και γαληνη νιωθω....πραγματικα αξιζει να πατε......πηρα το μηλο και θα το φαω αφου νηστεψω τρεις μερες απο ολα , το ιδιο και ο αντρας μου....δεν μπορω να πω αλλα λογια.......πιστη κοριτσια , αλλα πιστη και στον εαυτο μας ...ολα θα πανε καλα ο Θεος ειναι μεγαλος και παντα διπλα μας και η Αγια Ειρηνη επισης....

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

καλυτερα να αναψεις ενα κερι παρα να καταριεσαι το σκοταδι

καλησπερα κοριτσια...ειχα γραψει πριν κανα μηνα οτι εφαγα το μηλο που μου το εδωσε μια θεια μου που ειχε επισκευτει το μομαστηρι....ειχα αναγκη ομως να παω εγω η ιδια στην μονη της αγιας ειρηνης και τελικα το εκανα σημερα...δεν μπορω να περιγραψω τα συναισθηματα μου, το δεος που ενιωσα οταν μπηκα στην αιθουσα που ειναι η εικονα, την γλυκια μοναχη που μου μιλησε ,το ποσο κουραγιο πηρα και ποση ανακουφηση και γαληνη νιωθω....πραγματικα αξιζει να πατε......πηρα το μηλο και θα το φαω αφου νηστεψω τρεις μερες απο ολα , το ιδιο και ο αντρας μου....δεν μπορω να πω αλλα λογια.......πιστη κοριτσια , αλλα πιστη και στον εαυτο μας ...ολα θα πανε καλα ο Θεος ειναι μεγαλος και παντα διπλα μας και η Αγια Ειρηνη επισης....

Σου εύχομαι τα καλύτερα ermina μου!!!!!Ο Θεούλης και η Οσία Ειρήνη να κάνουν και για εσάς το θαύμα τους!Και εγώ θέλω πολύ να πάω και θα πάω.Μου είπε ό σύζυγος ότι μόλις βρει ευκαιρία από την δουλειά θα κάνουμε ένα ταξιδάκι προς τα κάτω και θα επισκεφθούμε το μοναστήρι.Το περιμένω πως και πως.Δεν ξέρω αλλά αισθάνομαι ότι κάτι με τραβάει να πάω.Κάτι δυνατό.Είναι περίεργο συναίσθημα και δεν μπορώ ακριβώς να το εξηγήσω.Ελπίζω να κάνουμε το ταξίδι μας σύντομα.........

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

Σου εύχομαι τα καλύτερα ermina μου!!!!!Ο Θεούλης και η Οσία Ειρήνη να κάνουν και για εσάς το θαύμα τους!Και εγώ θέλω πολύ να πάω και θα πάω.Μου είπε ό σύζυγος ότι μόλις βρει ευκαιρία από την δουλειά θα κάνουμε ένα ταξιδάκι προς τα κάτω και θα επισκεφθούμε το μοναστήρι.Το περιμένω πως και πως.Δεν ξέρω αλλά αισθάνομαι ότι κάτι με τραβάει να πάω.Κάτι δυνατό.Είναι περίεργο συναίσθημα και δεν μπορώ ακριβώς να το εξηγήσω.Ελπίζω να κάνουμε το ταξίδι μας σύντομα.........

και εγω απο βορεια ειμαι......σε καταλαβαινω και εγω το ιδιο ενιωθα και αφου το καταφερα μια φορα θα ξαναπαω σιγουρα...να πας οπωσδηποτε θα νιωσεις απιστευτη ανακουφιση ........και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα και σε ολες τις γυναικες που προσπαθουν...

• 4 εβδομάδες μετά...

Σήμερα λόγω ημέρας ,ανάψτε κανένα κεράκι και κάντε μια προσευχούλα.Και μακάρι η Οσία Ειρήνη να ακούσει τις προσευχές όλων των ζευγαριών που θέλουν παιδάκι.........................

• Μου αρέσει 1
PMNYp3.png

Σήμερα λόγω ημέρας ,ανάψτε κανένα κεράκι και κάντε μια προσευχούλα.Και μακάρι η Οσία Ειρήνη να ακούσει τις προσευχές όλων των ζευγαριών που θέλουν παιδάκι.........................

καλα που το ειπες ΣΟΦΗ μου, δεν το ηξερα...θα παω να αναψω κερακι .....θα τις ακουσει τις προσευχες ειμαι σιγουρη.....

Διαφημίσεις

Εμεις το φαγαμε κοριτσια, το Σάββατο το πρωι μισο με τον άντρα μου.Νηστεψα 1 μερα.Ας μας δωσει την χάρη της η Παναγία.

Αν δεν υπήρχες στην ζωή μου,εσένα ακριβώς θα ειχα επινοήσει...

αχ κοριτσακια μου...απο εδω εμαθα για το μοναστηρι και πιγα με την πρωτη ευκαιρια...οντως πηραμε κ εμεις μηλαρακι..νηστεψαμε 3 μερες και το φαγαμε με τον αντρα μου...αυτο ομως που θελω να μοιραστω μαζι σας ειναι οτι οταν πηγα να προσκυνησω...εκανα τον σταυρο μου..ευχηθηκα για τον αδελφουλη μου και για μενα να κανουμε παιδακι που τοσο θελουμε...και εφυγα...και εφυγα...δεν εστανθηκα ομως καλα που δεν προσκυνησα...γυρναω που λετε πισω..κ καθως προσκυνω...και δεν μπορουσα να σταματισω το κλαμα...εκλαιγα με λυγμους..λες και καπιοις μου τραβουσε ολο το στρες..ολο το ναχοσ..λες και καποιος ηθελε να ελαφρυνη την ψυχουλα μου....εκει ητανε μια γλυκητατη καλογρια..μου με ειδε...με κατι καταγαλανα ματακια...κ μου ειπε...να εχεις πιστη...και η παναγια θα σου κανει οτι προσευχεσε...ανεξαρτητα απο το αν μεινω εγκυος η οχι..εκει θα ξαναπαω...συγνωμη αν σας κουρασα...!

εγω πηγα το Νοεμβρη που μας περασε...πηρα μηλο...το εφαγα(το μισο το εδωσα στην κολλητη μου για ενα προβλημα που προεκυψε τοτε)...

Με το που πηγα να αναψω τα κερακια μου αρχισα να κλαιω...ετσι...στα καλα καθουμενα....σαν να ηταν αυτο που ειπε η voulasc74....

Βεβαια τσατιστηκα με μια νεαρη καλογρια που με αποπηρε γιατι την ρωτησα για τα ταματα....Που να ξερα οτι εχει διαφορα μερη του σωματος;;;;δεν κανω ταμα καθε μερα....δεν αγορασα τελικα....

Εσεις κανατε ταμα;;;αγορασατε;;;ταξατε το ονομα του παιδιου;;;;.....αναρωτιεμαι μηπως για να βοηθησει πρεπει να ταξεις το ονομα....

Παντως αν βρεθω Αθηνα,σιγουρα θα ξαναπαω...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

εγω πηγα το Νοεμβρη που μας περασε...πηρα μηλο...το εφαγα(το μισο το εδωσα στην κολλητη μου για ενα προβλημα που προεκυψε τοτε)...

Με το που πηγα να αναψω τα κερακια μου αρχισα να κλαιω...ετσι...στα καλα καθουμενα....σαν να ηταν αυτο που ειπε η voulasc74....

Βεβαια τσατιστηκα με μια νεαρη καλογρια που με αποπηρε γιατι την ρωτησα για τα ταματα....Που να ξερα οτι εχει διαφορα μερη του σωματος;;;;δεν κανω ταμα καθε μερα....δεν αγορασα τελικα....

Εσεις κανατε ταμα;;;αγορασατε;;;ταξατε το ονομα του παιδιου;;;;.....αναρωτιεμαι μηπως για να βοηθησει πρεπει να ταξεις το ονομα....

Παντως αν βρεθω Αθηνα,σιγουρα θα ξαναπαω...

εγω δεν εταξα τιποτα...ασε που δεν ειχα μυαλο να σκεφτω οτιδηποτε απο το πολυ κλαμα...θα ρωτισω την επομενη φορα παντως..

κοριτσια μου με συγκινησατε ολες σας με τα γραφομενα σας...ανηκω κ εγω στη κατηγορια ανθρωπων που δε τα παει καλα με την εκκλησια, οχι τη θρησκεια, αλλα την εκκλησια...πιστευω οτι οταν νιωσω οτι θελω να προσευχηθω ο Θεος θα με ακουσει οπου κ αν ειμαι. Επειδη ζω κ στο εξωτερικο κ εχω επαφες με ολες τις θρησκειες νιωθω οτι σημασια εχει να εχεις πιστη πανω απ ολα.

Ευχομαι γρηγορα να γινουμε ολες μανουλες...

σ ευχαριστω Βουλα μου....αν μπορεσεις ρωτα για να μου λυθει .....η απορια....

Νεραιδομαμα....κ εγω ετσι νιωθω....οπου κ αν εισαι ο Θεος σ ακουει....προσπαθω να ειμαι τυπικη με τα τυπικα αλλα κατα βαθος μετραει αν εισαι καλος ανθρωπος...σωστος....και -κατ εμε- ανιδιοτελης...

Καλη επιτυχια!!! :) :) :)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

τερλίκια μωρουδιακά

καποια κοπελα ειχε αναφερει οτι πηρε αυτα απο το μοναστηρι τι ειναι?

εμενα η εμπειρια μου ειναι ως εξης :

εχω πολυκυστικες οωθηκες και οταν παντρευτηκαμε με τον αντρα μου ξεκινησαμε να προσπαθουμε ειχα περιοσδο καθε 2 μηνες περιπου που σημαινει οτι δεν ξεραμε ποτε θα εχω οωρηξια εκανε εξετασεις οαντρας μου και βρηκαν μετριο το σπερμα (αλλη στεναχωρια εκει) το μερος απο οπου καταγομαι η Κορωνη Μεσσηνιας εχει μια εκκλησια την Παναγια την Ελεηστρια που ειναι γνωστη εκει για τα θαυματα της και το καλοκαιρι πριν μεινω εγκυος πηγα και την παρακελεσα να μου δωσει ενα παιδακι και οτι θα το βαφτισω εκει τον Σεπτεμβρη μετα πηγε η πεθερα μου στην Αγια Ειρηνη και μου εφερε το μηλο το εφαγα και Νοεμβριο εμεινα εγκυος.

τον γιο μου τον βαφτισα στην Κορωνη και τωρα εδω και 6 μηνες προσπαθουμε για δευτερο μονο που τωρα εχω καθε 3 μηνες περιοδο μου ειπε η πεθερα μου οτι θα παει την Κυριακη στην Αγια Ειρηνη που εχουν αγρυπνια και θα μου φερει το μηλο

δεν ξερω αν θα μεινω εγκυος αυτο που ξερω ειναι οτι θα κανω οτι χρειαστει για να χαρισω στον γιο μου ενα αδερφακι ξερω οτι καποια στιγμη ο Θεος θα μου χαρισει ενα ακομα μελος στην οικογενεια μου.

ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ...ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ?ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΜΗ ΔΕΝΩ ΚΑΙ ΞΕΔΕΝΩ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΟΓΚΟΥΣ...ΜΗΝ ΤΡΩΩ ΑΝΤΙΔΩΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ...Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ...ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ...ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ!

ysjfp2.png

τερλίκια μωρουδιακά

καποια κοπελα ειχε αναφερει οτι πηρε αυτα απο το μοναστηρι τι ειναι?

εμενα η εμπειρια μου ειναι ως εξης :

εχω πολυκυστικες οωθηκες και οταν παντρευτηκαμε με τον αντρα μου ξεκινησαμε να προσπαθουμε ειχα περιοσδο καθε 2 μηνες περιπου που σημαινει οτι δεν ξεραμε ποτε θα εχω οωρηξια εκανε εξετασεις οαντρας μου και βρηκαν μετριο το σπερμα (αλλη στεναχωρια εκει) το μερος απο οπου καταγομαι η Κορωνη Μεσσηνιας εχει μια εκκλησια την Παναγια την Ελεηστρια που ειναι γνωστη εκει για τα θαυματα της και το καλοκαιρι πριν μεινω εγκυος πηγα και την παρακελεσα να μου δωσει ενα παιδακι και οτι θα το βαφτισω εκει τον Σεπτεμβρη μετα πηγε η πεθερα μου στην Αγια Ειρηνη και μου εφερε το μηλο το εφαγα και Νοεμβριο εμεινα εγκυος.

τον γιο μου τον βαφτισα στην Κορωνη και τωρα εδω και 6 μηνες προσπαθουμε για δευτερο μονο που τωρα εχω καθε 3 μηνες περιοδο μου ειπε η πεθερα μου οτι θα παει την Κυριακη στην Αγια Ειρηνη που εχουν αγρυπνια και θα μου φερει το μηλο

δεν ξερω αν θα μεινω εγκυος αυτο που ξερω ειναι οτι θα κανω οτι χρειαστει για να χαρισω στον γιο μου ενα αδερφακι ξερω οτι καποια στιγμη ο Θεος θα μου χαρισει ενα ακομα μελος στην οικογενεια μου.

'Ετσι ακριβώς ξεκίνησα και΄γω είχα πολυκυστικές ωοθήκες πήγαινα συνεχεια στην γυναικολόγο μου για υπέρηχους ωορρηξίας και.............η αδερφή μου που είχε πάει στο μοναστήρι μου έφερε και μένα το μηλαράκι και την ζώνη, που την φοράς όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης ,έκανα 3 μερες νηστεία και έφαγα μετά το μηλο(όσο καιρό να το αφήσεις δεν χαλάει και δεν παθαίνεις τίποτα μετά αν το φας)Είχα βέβαια δυο αποβολές αλλά μετα από μια λαπαροσκόπηση που έκανα έμεινα ξανά τα καταφερα και απιθυμώ και για όλες που προσπαθητε να έχετε καλά αποτελέσματα και στην αδερφή μου ο θεός να της χαρίσει ένα παιδάκι με όλη μου την καρδιά.:D:D

a63700a23b.png 87032dd023.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...