Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οι εντυπωσεις μου απο το κανουριο forum!

Recommended Posts

@Elachl

Πας στην ενότητα που θες και πάνω πάνω αριστερά εχει ένα μπλέ κουμπί που λέει " Νεο Θέμα ".

Το πατάς, σε βάζει σε μια καινούργια σελίδα βάζεις τον τιτλο, βάζεις το κείμενο και τέλος βάζεις και κάποια tags ( αν π.χ το θέμα ειναι για πάνες τοτε βάζεις pumpers, libero, αλλαγή, πάνα ).

Τα tags βοηθάνε πολυ στο search του φόρουμ γιατι πλέον μ πορεις να αναζητήσεις κάποιο θέμα με τα tags .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 166
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Elachl

και τέλος βάζεις και κάποια tags ( αν π.χ το θέμα ειναι για πάνες τοτε βάζεις pumpers, libero, αλλαγή, πάνα ).

Τα tags βοηθάνε πολυ στο search του φόρουμ γιατι πλέον μ πορεις να αναζητήσεις κάποιο θέμα με τα tags .

χμ ενδιαφέρον φαίνεται αυτό..για πες περισσότερα γιατί den katalabeni xa xa.τι ειναι τα tags ? και που τα βαζεις?

rQGhp3.png

@Elachl

Πας στην ενότητα που θες και πάνω πάνω αριστερά εχει ένα μπλέ κουμπί που λέει " Νεο Θέμα ".

Το πατάς, σε βάζει σε μια καινούργια σελίδα βάζεις τον τιτλο, βάζεις το κείμενο και τέλος βάζεις και κάποια tags ( αν π.χ το θέμα ειναι για πάνες τοτε βάζεις pumpers, libero, αλλαγή, πάνα ).

για πες .... για πες

για παράδειγμα πως θα κάνω αναζήτηση με τα tags?

ρε marios τι θησαυρός είσαι εσύ :-D :-D

Η ζωή μου όλη .....

χμ ενδιαφέρον φαίνεται αυτό..για πες περισσότερα γιατί den katalabeni xa xa.τι ειναι τα tags ? και που τα βαζεις?

ευχαριστω για τις απαντησεις το βρηκα και το ανοιξα ηδη.γιατι καλε μου δεν μιλας ελληνικα να σε καταλαβουμε?η γλωσσα των υπολογιστων μου ειναι αγνωστη!

Τα tags ειναι κάτι σαν " εττικέτες " σε ένα θέμα. Εκτος απο τον τιτλο μπορεις να ψάξεις και με αυτά για εκτενέστερη έρευνα.

Όταν ανοίγεις ένα νέο θέμα, κάτω απο το κείμενο έχει ένα πλαίσιο που λέει " tags ". Εκει βάζεις λέξεις σχετικές με το θέμα που θα το ακολουθούν στο search.

Sorry αν καμια φορά τα λέω " ακαταλαβιστικα " αλλά ειναι πάνω στη ροή της σκέψης μου ( αν υπάρχει κάτι τέτοιο :P ).

Διαφημίσεις

Τελικά παιδιά, για τα emoticon, θα χρησιμοποιούμε μόνο τα επάνω που εμφανίζονται από το βελάκι;δεν θα ενεργοποιηθούν άραγε τα διπλανά;:rolleyes:

Αυτό που λέτε ότι χωράει σε κάθε ποστ ένας συγκεκριμένος αριθμός, για μισό να το τεστάρω..:):):)

n3kPp3.png

zewgp3.png

Xαρά αν και δεν είμαι ο marios dad αυτό που ζητάς γίνεται με την επιλογή tag search

και η αναζήτηση σου δίνει όλες τις δημοσιέυσεις που έχουν το tag που σε ενδιαφέρει.

Βέβαια για να βρεις tag θα πρέπει τα μέλη που δημοσιεύουν θέματα να βάζουν και τα tag.

edit

Ο marios dad απάντησε μέχρι να απαντήσω εγώ:wink:

*

για πες .... για πες

για παράδειγμα πως θα κάνω αναζήτηση με τα tags?

ρε marios τι θησαυρός είσαι εσύ :-D :-D

xara_2 αν πας στην αναζήτηση τοτε έχεις δυο επιλογές

α) στο scroll down menu σου βγάζει μια επιλογή Tag Search.

Αν κάνεις click εκει τοτε σε πάει σε μια άλλη σελίδα που σου ζητάει να κάνεις search με tags.

β) Πας πάλι στην αναζήτηση και στο scroll down menu επιλέγεις το " εξελιγμένη αναζήτηση ".

Στην στην καινούργια σελίδα δεξιά στη μέση έχεις πάλι την επιλογή να ψάξεις με tags.

Βασικά τώρα δεν θα σας δουλέψει γιατί δεν υπάρχει κάποιο θέμα με tags μέχρι τώρα, αλλά καλο ειναι να βάζετε απο εδώ και μπρος.

Φιλικα,

Αποστόλης

Τελικά παιδιά, για τα emoticon, θα χρησιμοποιούμε μόνο τα επάνω που εμφανίζονται από το βελάκι;δεν θα ενεργοποιηθούν άραγε τα διπλανά;

Αυτό που λέτε ότι χωράει σε κάθε ποστ ένας συγκεκριμένος αριθμός, για μισό να το τεστάρω..

mata τα smilies στη δεξιά πλευρά του επεξεργαστή είναι ενεργοποιημένα και λειτουργούν κανονικά.

Για του λόγου το αληθές πάρε ένα χαμόγελο από εμένα :-P

*

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά!!!

Και γω έκανα τη χαζομάρα να στείλω μήνυμα στον admin για να βρω που είναι οι φατσούλες και τα χρώματα αλλά φυσικά

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ στις ανακοινώσεις πρώτα για το πως λειτουργεί το καινούριο φόρουμ!:?

Σαν παιδάκια δημοτικού κάνουμε, έχουμε πολύ πλάκα!

Επίσης είμαστε ο κλασσικός έλληνας που βιάζεται να ρωτήσει χωρίς πρώτα να διαβάσει "τις οδηγίες χρήσεως"..:D:D

Πάντως το βρίσκω πραγματικά ΣΟΥΠΕΡ το καινούριο Φόρουμ, αν το ανακαλύψουμε καλύτερα θα δούμε πως είναι πολύ πιο βολικό και με πολλές επιλογές επεξεργασίας!

Συγχαρητήρια για την ανανέωση!!!

433965qzur0la2nd.gif

Διαφημίσεις

Βασικά πηγα να φτιάξω ένα θέμα με tags για να το δείτε πως δουλεύει αλλά μου έβγαλε μηνυμα σφάλματος

You do not have permission to create tags. You may only use existing tags.

Αυτό ειναι κάτι που πρέπει να δούνε οι admins.

Βασικά πηγα να φτιάξω ένα θέμα με tags για να το δείτε πως δουλεύει αλλά μου έβγαλε μηνυμα σφάλματος

εννοεί δηλαδή ότι υπάρχουν ήδη κάποια tags ανάμεσα στα οποία πρέπει να επιλέξεις?

Κι εγώ πήγα σε ένα θέμα που άνοιξα σήμερα με το edit να προσθέσω tag αλλά δεν μου δίνει τη δυνατότητα :(

Η ζωή μου όλη .....

Εννοεί οτι θα έπρεπε να υπάρχει μια λιστα για να βάλεις ( που και αυτό λάθος είναι ), αλλά δεν υπάρχει :P

Βασικά νταξ...παιδικές αρρώστιες ( <-- να ειναι και σχετικό με το φόρουμ :P ) που σιγά σιγά με τη βοήθεια του φάρμακου θα περασουν;)

Ναι δεν δουλεύει αυτό ακόμα.

Διαφημίσεις

Επίσης σήμερα ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να κάνω quote στην απάντηση κάποιου και να δημοσιεύσω χωρίς να πρέπει να προσθέσω κάτι κι εγώ (τουλάχιστον 5 χαρακτήρες μου λέει) :(

έστω ένα 'συμφωνώ' θα πρέπει να το γράψω ......... πλεονασμός δεν είναι όμως ρε παιδιά ?

Η ζωή μου όλη .....

mata τα smilies στη δεξιά πλευρά του επεξεργαστή είναι ενεργοποιημένα και λειτουργούν κανονικά.

Για του λόγου το αληθές πάρε ένα χαμόγελο από εμένα :-P

Αννα, σέυχαριστώ!!!Για κάτσε να σου στείλω κι εγώ !!!:):):)

n3kPp3.png

zewgp3.png

παιδια πολυ μπερδεμενη ειμαι...δεν εχω προλαβει να το δω αλλα απο εκεινη την μερα (που εστειλαν αυτο το μηνυμα για αλλαγη) δεν εχω λαβει τιποτα....ουτε αυτο το διευκρινιστικο που λενε με τις αλλαγες....μηπως εγω δεν το ελαβα???

τι να πω...

καλο πασχα σε ολους και με την επιστροφη παλι απ την αρχη...

ps...που ειναι αυτο που λεει οτι μπορεις να παρακολουθησεις ενα θεμα???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

και εγώ έχω μπερδευτεί. Το ωραίο είναι ότι έχουν έρθει στην επιφάνεια θέματα που είχαν συζητηθεί αρχικά το 2007 και τώρα ξανασυζητιούνται :) μαμαδοπαιδοκατάσταση με παλιά νέα πάντα φρέσκα!!!

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

παιδια πολυ μπερδεμενη ειμαι...δεν εχω προλαβει να το δω αλλα απο εκεινη την μερα (που εστειλαν αυτο το μηνυμα για αλλαγη) δεν εχω λαβει τιποτα....ουτε αυτο το διευκρινιστικο που λενε με τις αλλαγες....μηπως εγω δεν το ελαβα???

τι να πω...

ps...που ειναι αυτο που λεει οτι μπορεις να παρακολουθησεις ενα θεμα???

Το διευκρινιστικό pm δεν το έχω λάβει ούτε κι εγώ (τουλάχιστον όχι ακόμη - μάλλον πρέπει να ολοκληρωθούν όλες οι αλλαγές πριν λάβουμε και την τελική ενημέρωση)

Όμως πολλές πληροφορίες που αφορούν τις αλλαγές και τις νέες λειτουργίες στο Forum μπορείς να βρεις στα παρακάτω link:

Aλλαγές και νέες λειτουργίες

Ανοίξαμε

Ως προς τα θέματα που θέλεις να παρακολουθήσεις κατά τη δημοσίευση ενός νέου θέματος ή την ώρα που απαντάς σε ένα θέμα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις αν θα το αρακολουθείς ή όχι. Επίσης έχεις τη δυνατότητα να επίλεξεις αν θα ενημερώνεσαι ή όχι μέσω e-mail για τις νέες απαντήσεις καθώς επίσης να ρυθμίσεις και τη συχνότητα με την οποία θα σου έρχονται τα e-mail. Επειδή αυτό έχει ήδη απαντηθεί εδώ στη σελίδα 1

σου κάνω copy paste των αρχικών απαντήσεων:

Για το αν θα λαμβάνεις mail μπορείς να το ρυθμίζεις κάθε φορά που απαντάς αλλιώς θα πρέπει να ακολουθήσεις την εξής διαδικασία:

Θα ανοίξεις την καρτέλα Βοηθήματα.

Θα επιλέξεις την Επεξεργασία Επιλογών και εκεί που λέει Μηνύματα & Ειδοποιήσεις στην Προεπιλεγμένη μέθοδο εγγραφής σε θέματα θα επιλέξεις να λαμβάνεις ή να μη λαμβάνεις e-mail ή ακόμη και κάθε πότε να λαμβάνεις e-mail ανάλογα με το τι θέλεις να γίνεται.

Επίσης υπάρχει και μια άλλη ρύθμιση στην οποία μπορείτε να φτάσετε

εάν πατήσετε τα Βοηθήματα

δεξιά στο μενού που θα ανοίξει κάτω στα Διάφορα θα δείτε Θέματα που παρακολουθείτε

ή και

εάν πατήσετε το Πίνακα Ελέγχου,

αριστερά.

Υπάρχει στο αριστερό μενού η επιλογή

Θέματα που παρακολουθείτε

Αυτή η επιλογή από όσο γνωρίζουμε δημιουργείται αυτόματα χωρίς να πατήσετε ότι θέλετε να σας σταλεί κάποιο εμαιλ.

Πατώντας σε αυτή τη φράση, θα δείτε θέματα στα οποία έχετε δημοσιεύσει.

EDIT

Ξέχασα να αναφέρω πως αν θέλεις να παρακολουθείς ένα θέμα χωρίς να έχεις γράψει κάτι σε αυτό μπορείς να το κάνεις αν χρησιμοποιήσεις την επιλογή Εργαλεία θεμάτων κι επιλέξεις την παρακολούθηση θέματος. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να πάψεις να παρακολουθείς ένα θέμα επιλέγοντας από τα εργαλεία θεμάτων την ακύρωση παρακολούθησης θέματος.

*

EDIT

Ξέχασα να αναφέρω πως αν θέλεις να παρακολουθείς ένα θέμα χωρίς να έχεις γράψει κάτι σε αυτό μπορείς να το κάνεις αν χρησιμοποιήσεις την επιλογή Εργαλεία θεμάτων κι επιλέξεις την παρακολούθηση θέματος. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να πάψεις να παρακολουθείς ένα θέμα επιλέγοντας από τα εργαλεία θεμάτων την ακύρωση παρακολούθησης θέματος.

ααααααααααα αυτό δεν το ήξερα ΤΕΛΕΙΟ

Η ζωή μου όλη .....

• Δημιουργία νέου...