Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

mata

Recommended Posts

παιδια και εγω εχω ψιλομπερδευτει :shock::oops:

στο βαζακι της κρεμας εννοεις σε αδειο βαζακι? η το ανακατευει με τη κρεμα της? αυτο ειναι ομως σωστο?

maryp θες να μας πεις δηλαδη οτι εσυ εβαζες κρεμα ΚΑΘΕ βραδυ?

:shock: γιατι τωρα εγω δε σε πιστευω?ε?

Καλέ εγώ δεν μίλησα!!!!!

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

οοπς maria70 ηθελα να πω/γραψω!! sorry

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 475
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ όχι και γκουρού! :lol::lol::lol:

Αλλά είναι το χόμπυ μου, όλα αυτα...δώσε μου κρέμες και φρουφρού και πάρε μου τη ζωή!

Κρέμα ματιών ζήτησες: Δοκίμασε την Payot- Contour yeux aux levres....Για μένα η καλύτερη που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα και τη συστήνω ανεπιφύλακτα μιά και έχω υπερευαίσθητα μάτια!!!!

Άλλη, σχετικά καλή και φτηνούλα είναι του Κορρέ Νυχτολούλουδο (νομίζω)...

δες αυτές αν σου κάνουν και τα λέμε αν δεν σου κάτσουν καλά! :wink:

στο βαζακι της κρεμας εννοεις σε αδειο βαζακι? η το ανακατευει με τη κρεμα της? αυτο ειναι ομως σωστο?

Καλέ εγώ δεν μίλησα!!!!!

αντε πάει ... γέρασες κι εσύ... και το χάνεις σιγα σιγά! :lol::lol::lol::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Καλέ όχι και γκουρού! :lol::lol::lol:

Αλλά είναι το χόμπυ μου, όλα αυτα...δώσε μου κρέμες και φρουφρού και πάρε μου τη ζωή!

Κρέμα ματιών ζήτησες: Δοκίμασε την Payot- Contour yeux aux levres....Για μένα η καλύτερη που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα και τη συστήνω ανεπιφύλακτα μιά και έχω υπερευαίσθητα μάτια!!!!

Άλλη, σχετικά καλή και φτηνούλα είναι του Κορρέ Νυχτολούλουδο (νομίζω)...

δες αυτές αν σου κάνουν και τα λέμε αν δεν σου κάτσουν καλά! :wink:

δε θελω να σε πρηζω αλλα τη πρωτη απο φαρμακειο τη παιρνουμε?

δεν εχω παρει ποτε κρεμα απο hondos κτλ. μονο απο φαρμακεια..

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Καλά δεν το πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια γυναίκα!...τόσο παρθένα!.....

Ναι στο χόντο την πρώτη, στα φαρμακεία του Κορρέ!

Καλέ εγώ δεν μίλησα!!!!!

αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι οτι αρχισαν να μας ταυτιζουν...... :D:D:D:D

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Καλά δεν το πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια γυναίκα!...τόσο παρθένα!.....

Ναι στο χόντο την πρώτη, στα φαρμακεία του Κορρέ!

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...εγω εχω μαλωσει με τον καλωπισμο! ειμαι η χαρα για την τσεπη του αντρα! μονο με τα αρωματα εχω ενα ψιλοκολλημα. ειχα δηλαδη γιατι με το μωρο εχω να βαλω αρωμα 7 μηνες...παντως κρεμα του κορε εχω παρει...ετσι για να μη με περασετε για τελειως ουφο! :lol::lol::lol:

Καλέ εγώ δεν μίλησα!!!!!

αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι οτι αρχισαν να μας ταυτιζουν...... :D:D:D:D

αν σας αναλυσω γιατι σας μπερδευω θα τραβατε τα μαλλια σας!!

η θα κρατατε τις κοιλιες σας!

Καλέ εγώ δεν μίλησα!!!!!

και ειδικά σε αυτό το τόπικ..... :roll::roll::roll:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

ελα ντε !!!!!στα μυστικα ομορφιας μας μπερδεψαν????????

ειναι τoις πασης γνωστο οτι ειχα κολλητη την Αφροδιτη και μου τα εμαθε ολα....

αλλα για πες μου βρε Σοφια γιατι με μπερδευεις με την γνωστη γρια-γρια?????

γιατι πρωτον κανεις δε μου εχει εξηγησει γιατι λετε τη maryp γρια και στο μυαλο μου εχω συνδεσει το 70 που εχει το nick σου οτι ειναι η ηλικια της γριας που κοροιδευετε αρα η γρια εισαι εσυ! καταλαβατε τπτ? :roll:

νομιζω οτι καπως ετσι η maryp πηρε την εκδικηση της! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν ειναι θέμα εκδίκησης... απλά μερικά πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους κάποτε! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΥΓ: Σοφία, σου στέλνω την επιταγή που συμφωνήσαμε...

γιατι πρωτον κανεις δε μου εχει εξηγησει γιατι λετε τη maryp γρια και στο μυαλο μου εχω συνδεσει το 70 που εχει το nick σου οτι ειναι η ηλικια της γριας που κοροιδευετε αρα η γρια εισαι εσυ! καταλαβατε τπτ? :roll:

νομιζω οτι καπως ετσι η maryp πηρε την εκδικηση της! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ρε παιδια μου την ειπε τωρα???????

παλι να αρχισω να λεω για τα 70 πραγματα που εχω να κανω μεχρι τα 30 μου?????????

α οχι ε????

σκασιλα μου βρε!

Διαφημίσεις

Erica τρέχω να πάρω τις αμπούλες μόλις βγώ το μεσημέρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν το ήξερα!!!!Φαίνεται πολύ καλό και αφού λές ότι έχει αποτελέσματα, δεν το χάνω με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D Ευχαριστούμε!!!!! :D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Στα σπυρακια σκορδο, όπως και στους καλους των ποδιών, απο την γιαγιά μου, βαζεις σκορδο κοπανισμενο και το τυλίγεις με μια γαζα και το πρωί εχει πεσει ο καλος, εχει ενα συστατικο που "καιει" το σκληρο δερμα.

Επίσης πηλινγκ με κατακαθι απο ελληνικο καφε ;)

Καλό κι αυτό το γιατροσόφι!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D Ενδιαφέρον!!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Για λιπαρά μαλλιά:

Βράστε σε ένα λιτρο νερό δυο κουταλιές της σούπας φύλλα δυόσμου και ξεβγάλτε μ'αυτο τα μαλλιά σας!

Αυτο μήπως επηρεαζει το χρώμα στις ανταυγιες?

Όχι, δεν πιστεύω. Δεν έχει κάποιο χρώμα που να επηρρεάσει τις ανταύγειες! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Πήγα σήμερα το πρωϊ στο φαρμακείο...

καταρχήν πήρα ένα κουτί ασπιρίνες και το βράδυ θα κάνω το κοκτέιλ με το γιαούρτι μπας και ασπρίσει η μύτη μου που είναι μεσ' το πιπέρι :lol::lol::lol:

Ερώτηση:

Οι αμπούλες eviol, είναι στο πράσινο κουτάκι που έχει κάπου 2,5 ευρώ και αν θες τις πίνεις κιόλας;;; ή λέμε για τις eviol care που είναι καλλυντικό και μόνο απλώνεται στο πρόσωπο και έχει 26 ευρώ;;;

όοοοοοοοοοοοχι δε λέω πως θέλω να φτιάξω μούρη με 2,5 ευρώ... :lol::lol::lol: απλά, λέω που λέω να ξεκινήσω κάτι.... ε, ας το κάνω σωστά!!!

για πείτε όσες τις έχετε πάρει λοιπόν! ποιές να πάρω;;;

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Ερώτηση:

Οι αμπούλες eviol, είναι στο πράσινο κουτάκι που έχει κάπου 2,5 ευρώ και αν θες τις πίνεις κιόλας;;; ή λέμε για τις eviol care που είναι καλλυντικό και μόνο απλώνεται στο πρόσωπο και έχει 26 ευρώ;;;

Οι πρώτες είναι, ειναι στο πράσινο κουτακι και κάνουν 2,38€ και ειναι της εταιρείας GAP, είναι φάρμακο για χρήση από το στομα (ασχετα που εμεις το χρησιμοποιουμε για λογους ομορφιας :wink: ), ειναι καθαρή βιταμίνη Ε και δεν ειναι καλλυντικο για να κανει 26€.

Είναι φοβερο το οτι εχεις ενα φαρμακο, με τους ελεγχους που γινονται στα φάρμακα με μονο 2,38€ και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν serum καθαρής βιταμίνης Ε για το πρόσωπο :D

ααααααααααααα ευτυχώς δεν πρόλαβα να τα πάρω χθες δηλαδή, γιατί κι εγώ ψιλομπερδεύτηκα και μάλλον θα έπαιρνα τις άλλες με τα 26 ευρώ!!!! :shock: Και δηλαδή αυτές με τα 2,50 ευρώ τις παίρνουμε από το φαρμακείο;;; Σόρρυ για το πρήξιμο βρε Anconicfan, αλλά το ξανθό του μαλλιού επηρρεάζει μερικές φορές!!!! :lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Και δηλαδή αυτές με τα 2,50 ευρώ τις παίρνουμε από το φαρμακείο;;;
Ναι βρε... αφού το είπα! στο φαρμακείο τις βρήκα!! :lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...