Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

mata

Recommended Posts

Κορίτσια, βοήθεια. Εδώ και μερικές ημέρες έχουν σκάσει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια μου, μάλλον από νερά και απορρυπαντικά. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω δουλείες με γάντια. Έχετε καμμία συμβουλή για το τι να κάνω? ματώνουν και είναι εντελώς ξερά.

Έτσι, γίνονται τα χέρια μου κάθε χειμώνα! και εκεί που ματώνουν, πρήζονται και πονάνε.... Είναι απο τα κρύα νερά και τις εναλλαγές θερμοκρασίας.

Κι εγώ δεν μπορώ να κάνω δουλειές με γάντια.:?

Να προσπαθείς να πλένεις με χλιαρό νερό είτε τα πιάτα σου, είτε τα χέρια σου. Να τα σκουπίζεις ΠΟΛΥ καλά. Να μη μένει ίχνος υγρασίας. Και να βάλεις στην καθημερινότητα σου, μια λιπαρή ενυδατική κρέμα χεριών. Να την έχεις συνέχεια μαζί σου και κατά τη διάρκεια της ημέρας να βάζεις ξανά και ξανά- όσο αυτό είναι δυνατόν. Το βράδυ επίσης, πριν κοιμηθείς.

Δεν έχω κάποια "φυσική" συμβουλή....Εμένα με βοηθάει η Neutrogina και η Cera di Cupra (και τις δύο τις βρίσκεις στο φαρμακείο)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 475
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΦΛΟΡΑ, ΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ. ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ 5!!!

(ΕΙΜΑΣΤΕ 6 ΑΔΕΛΦΕΣ)

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

• 2 months later...

Μεχρι τωρα εδω κ 2 χρονια περιπου, καθε βραδυ πριν τον υπνο εβαζα τη κρεμα νυκτος. Μεχρι που μιλισα με μια φιλη μου κ μου ειπε τι κανει αυτη που της ειχε συστισει μια ρωσιδα γιαγια.

Αντι για κρεμα, το βραδυ πριν κοιμηθει, απλωνει στο προσωπο της το λαδι απ το ταχινι που μαζευει το μπουκαλι, πανω πανω. το παιρνει το βαζει σε ενα αλλο βαζακι κ το χρησιμοποιει καθε βραδυ. στην αρχη το κοροιδεψα αλλα ενα βραδυ το εκανα κ δεν μπορειτε να φανταστειτε το πρωι που ξυπνατε τη λαμπερη κ λεια επιδερμιδα που εχετε! εγω δεν το πιστευα.απο τοτε εδω κ κανα 2μηνο το κανω καθε βραδυ κ εχω βολευετει κ εγω κ..η τσεπη μου ;)

κ καποιες φορες αν εχω χρονο κ διαθεση κανω κ ενα peeling με λεμονι (που εχει κ λευκαντικες ιδιοτητες ) κ αλατι κ τοτε ειναι το super!

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

• 5 months later...

κορίτσια από Θεσσαλονίκη να ρωτήσω κ γω κάτι?Εχει αγοράσει καμιά σας κρέμες από ένα φαρμακείο στο κέντρο - της Πορφύρη - που κάνει δικές της κρέμες προσώπου?

• 6 months later...

Κάπου είχα διαβάσει ότι μετά τον καθαρισμό του προσώπου με γαλάκτωμα ,αντί για τονωτική λοσιόν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ροδόνερο΄ή ανθόνερο.Πηρα ανθόνερο από το σ.μ. αλλά μου μυρίζει λιγάκι έντονα.Δεν ξέρω να το χρησιμοποιήσω?:oops:

Διαφημίσεις

Περίμενε, εγώ είχα πάρει από χόντο ροδόνερο για καλλυντική χρήση... Το έβαζα σε βαμβάκι και έκανα ντεμακιγιαζ κανονικά. Ευχαριστημένη έμεινα. Απλά από βαρεμάρα ξαναγύρισα στα μαντηλάκια προσώπου... ξέρω, δεν κάνουν καλό!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Περίμενε, εγώ είχα πάρει από χόντο ροδόνερο για καλλυντική χρήση... Το έβαζα σε βαμβάκι και έκανα ντεμακιγιαζ κανονικά. Ευχαριστημένη έμεινα. Απλά από βαρεμάρα ξαναγύρισα στα μαντηλάκια προσώπου... ξέρω, δεν κάνουν καλό!

:oops:Εγώ το πήρα από σ.μ. στα είδη ζαχαροπλαστικής το είχε...Δεν ήξερα ότι υπάρχει για καλλυντική χρήση :lol: Και μου έκανε εντύπωση που έγραφε ότι περιέχει άρωμα ...Και εεκί κόλησα...

Ωραία ΄,τώρα τι μπορώ να το κάνω??????????

Διαφημίσεις

εχω δοκιμασει κρεμες προσωπου απο διαφορες εταιρειες...

το προβλημα που εχω ειναι πολυ λιπαρη επιδερμιδα στο σημειο Τ...

υπαρχει τελικα κατι αποτελεσματικο η θα πρεπει να συμβηβαστω με το δερμα μου?

δεν βαζω πλεον πουδρα η μεικαπ (μονο σε ειδικες περιπτωσεις) γιατι μετα γινετε σαν κρεμα επανω μου και ειναι γλυωδες...και σε περιπτωση που βαλω πηγαινω καθε λιγο στο μπανιο και ταμπωναρω με χαρτι...

δεν παλευεται αλλο....εσεις με τετοιο θεμα τι κανετε?

:(:shock::(:shock::(:shock::(:shock::(:shock:

εχω δοκιμασει κρεμες προσωπου απο διαφορες εταιρειες...

το προβλημα που εχω ειναι πολυ λιπαρη επιδερμιδα στο σημειο Τ...

υπαρχει τελικα κατι αποτελεσματικο η θα πρεπει να συμβηβαστω με το δερμα μου?

δεν βαζω πλεον πουδρα η μεικαπ (μονο σε ειδικες περιπτωσεις) γιατι μετα γινετε σαν κρεμα επανω μου και ειναι γλυωδες...και σε περιπτωση που βαλω πηγαινω καθε λιγο στο μπανιο και ταμπωναρω με χαρτι...

δεν παλευεται αλλο....εσεις με τετοιο θεμα τι κανετε?

:(:shock::(:shock::(:shock::(:shock::(:shock:

Λιπαρό δέρμα έχω και εγώ.Ο δερματολόγος που επισκέφτηκα μου είπε να χρησιμοποιώ προιόντα σε μορφή τζελ.

Μου σύστησε για την ημέρα απλή αντιηλιακή για λιπαρά δέρματα και το βράδυ την c vital της εταιρείας ATACHE.Αυτή είναι σε μορφή τζελ και πραγματικά πολύ καλή.

Αντιηλιακή είναι πολύ καλή της bioderma η οποία υπάρχει και με χρώμα.ΤΗν πήρα πρόσφατα και είμαι και από αυτή ευχαριστημένη.

Νομίζω πως σε αυτή θα μεινω.

Βασιλική αυτές τις βρίσκεις σε φαρμακείο; Τιμές;

τη c vital μου την παράγγειλε ο φαρμακοποιός

την αντιηλιακή ,πάλι στα φαρμακεία ,ζήτα δείγματάκι.

πήρα για το πρόσωπο με δείκτη προστασίας 50 με χρώμα(έχω μία ρημαδοπανάδα που παλεύω).Οι μέχρι τώρα αντιηλιακές 50άρες μου αφήνανε ασπρίλα στο πρόσωπο ,αύτή δεν με κάνει άσπρη και δίνει μία πολύ απαλή κάλυψη.Βέβαια το καλοκαίρι με ζέστες και ιδρώτα θα μου αποδείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει..

Τιμή δεν θυμάμαι ακριβώς για την c vital νομίιιιιζω κοντά στα 40 ευρώ και η αντηλιακή 18.

Διαφημίσεις

Α καλά κι εγώ με δείκτη 50 παίρνω γιατί έχω αιμαγγείωμα.

Δεν είναι για να σου καλύπτει ατέλεις ,απλά δεν αφήνει ασπρίλα στο πρόσωπο σαν άλλες με δείκτη 50.Εγ'ω είχα αυτό το θέμα γιατί είμαι μελαχρινή!

• 3 εβδομάδες μετά...

Εγω ξερω ελα αλλο σουπερ ενυδατικο προσωπου και αντιγηραντικο.....χωρις τη βοηθεια του αντρα μας.... μην γελασετε εεεε....

το πρωι μολις ηκωνομαστε και την πρωτη φορα που παμε τουαλετα να κατουρησουμε....κατουραμε πανω σε ενα βαμβακι λιγο (αφηνουμε λιγο να τρεξει , να μην ειναι ουτε τα πρωτα πρωτα ουτε τα τελευταια) και σκουπιζουμε το προσωπο μας. Δεν μυριζει καθολου μετα το προσωπο και ειναι πολυ αναζωγονητικο.... Αυταααα....

Λοιπόν βάζουμε τον καλό μας να συλλέξει τα σπερματοζωάρια του...χαχαχα...σε παγοθήκες και τα βάζουμε στη κατάψυξη! :wink: :wink: :wink:

Με το που σκάσει μύτη ένα σπυράκι,ανοίγουμε την κατάψυξη,βγάζουμε από την παγοθήκη ένα σπερματο-παγάκι και τρίβουμε απαλά την περιοχή!χαχαχα!Χωρίς πλάκα σε λίγες ώρες θα έχει εξαφανιστεί! :shock: :shock: :shock::lol: :lol: :lol:

...Τι να πρωτοπω...

Πως να περιγραψω την αγαπη μου για σενα...

Μονο λογια αγαπης και στοργης πλημμυριζουν την ψυχη μου καθε φορα που...με κοιτας...μου γελας...με παιρνεις αγκαλια......

Εγω ξερω ελα αλλο σουπερ ενυδατικο προσωπου και αντιγηραντικο.....χωρις τη βοηθεια του αντρα μας.... μην γελασετε εεεε....

το πρωι μολις ηκωνομαστε και την πρωτη φορα που παμε τουαλετα να κατουρησουμε....κατουραμε πανω σε ενα βαμβακι λιγο (αφηνουμε λιγο να τρεξει , να μην ειναι ουτε τα πρωτα πρωτα ουτε τα τελευταια) και σκουπιζουμε το προσωπο μας. Δεν μυριζει καθολου μετα το προσωπο και ειναι πολυ αναζωγονητικο.... Αυταααα....

Άντε βρε και ξεκίνησα να το διαβάζω με ενδιαφέρον!:lol::lol::lol:

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

:lol::lol::lol::lol::lol::shock:

δηλ. να μαζευουμε τις πανες απ τα τσιπιρικια μας. μη παει κ χαμενη τοση παραγωγη. στην καταναλωση απ ευθειας.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Καλημέρα !!!

Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε λιγάκι.Αγόρασα πρόσφατα ένα καλλυντικό που βοηθάει στη ανάπτυξη των βλεφαρίδων και στα συστατικά αναφέρει methylparaben ,propylparaben.Eίναι αυτά τα γνωστά paraben?(δηλ. να το πετάξω?????????//:-()

• 2 χρόνια μετά...

Γεια σας κορίτσια! χαχα Καταρχήν να πω ότι έχω διαβάσει όλες τις σελίδες μαζεμένες! Έχω εντοπίσει μερικές πολύ περίεργες κρέμες ή tip αλλά δεν σνομπάρω κανένα! ίσα ίσα!!

Τώρα ούρα στο πρόσωπο; λίγο... αηδιαστικό! αλλά σίγουρα κάνει δουλεία! ξέρω ότι μερικοί ουρούν σε φυτά για να πάρουν τα πάνω τους! λογικά και στο πρόσωπο την ίδια δουλειά κάνει! εξίσου για το σπέρμα έχω ακούσει ότι βοηθά τα σπυράκια τότε θυμάμαι το παιδί να λέει (συγνώμη κιόλας έτσι το είχε πει όμως!!) βάζει φυσική κρέμα! χαχαχα

Εδώ πέρα ολόκληρος Τομ Κρουζ ξέρετε τι βάζει στο πρόσωπο του και δεν έχει ρυτίδες;; τον είχαν ρωτήσει σε μια εκπομπή, βάζει (άκουσον άκουσον) Κουτσουλιές! δεν πιστεύω να το κάνει επειδή είναι τσίπης πραγματικά δουλεύει! περίεργο κι όμως!!

Εγώ κάνω τα Εξής! Μου αρέσει να εκμεταλλεύομαι ότι έχει η κουζίνα μου!

Στα μαλλιά:

Ελαιόλαδο και πάλι ελαιόλαδο! τα ηρεμεί τα μαλλιά βρε κορίτσια! και εμείς το έχουμε άφθονο! σε στεγνό μαλλί πριν το λούσιμο για τουλάχιστον εικοσάλεπτο. Αν το βάζετε τακτικά θα δυναμώσει η τρίχα! θα δείτε ;)

Επίσης για λάμψη βάζουμε και ξύδι! μισό ποτήρι νερό και μισό ξύδι! αφήνουμε πριν λουστούμε για δύο λεπτά περίπου δεν χρειάζεται παραπάνω! 2-3 φορές το μήνα ή και μία φορά την εβδομάδα μπορείτε! απλά δεν το αφήνουμε περισσότερο από όσο πρέπει (κομμωτής, φίλος μου το έχει πει αυτό!)

Και ΜΗΝ στεγνώνεται με πιστολάκι και ισιώνεται συχνά το μαλλί τώρα που έχουμε και καλοκαίρι ε; κρίμα! ας αφήσουμε να ανασάνει η καημένη τρίχα!!!

Πρόσωπο:

Εγώ βάζω μελάκι!!! το μέλι παιδιά είναι το ένα πράγμα που ΔΕΝ έχει ημερομηνία λήξης, που σημαίνει αυτόματα είναι αγνό! αυτό που κάνω είναι απλό Σε ένα φλιτσανάκι βάζω στον πάτο 3-4 σταγόνες γάλα, για μην κολλήσει κάτω το μέλι και να απλώνεται με ευκολία, και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι! εκεί είμαστε!!!! μισή ωρίτσα και έχουμε όμορφο προσωπάκι! καμία φορά πριν από αυτήν την μάσκα τρίβω την μούρη μου χαχα με ζάχαρη και γάλα για να ανοίξουν οι πόροι ώστε να απορροφήσει πιο καλά την μάσκα για καλύτερα αποτελέσματα!

Για βράδυ βάζω αμυγδαλέλαιο στο πρόσωπο! σκέτο σε νωπό δέρμα! ξυπνάω με μια ωραία φράπα! αισθάνεσαι την ενυδάτωση βρε παιδί μου!!!

Για σώμα:

Ελαιόλαδο και ζάχαρη! απλώς τρίβεται και δεν χρειάζεται ενυδατικές κρέμες! ειδικά αν αφήσετε να κάτσει και λίγο πάνω! Προσωπικά δεν βάζω τίποτα άλλο πέρα απ'τα παραπάνω...

Για να είμαι ειλικρινής σκέφτομαι να πάρω βιταμίνη Ε! από αυτήν που λέγατε! να την αναμείξω με το αμυγδαλέλαιο! (το οποίο στοιχίζει 1,90 το χύμα τα 50ml το βρίσκεται στα φαρμακεία!)

Αυτά από εμένα! :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...