Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

mata

Recommended Posts

Χθες βγήκα με μια φίλη μου! Κατόπιν ενημέρωσης της από πλευράς μου για τα μαγικά μας γιατροσόφια, μου είπε κι εκείνη το δικό της μυστικό.

Βαζάκι βασιλικού πολτού από το φαρμακείο για την ενίσχυση και την τόνωση του οργανισμού. Κοστίζει γύρω στα 20 εευρώ και σου κρατάει γύρω στους 4 μήνες, γιατί βάζεις με μια οδονογλυφίδα καθημερινά κάτω απ0ό την γλωσσα όσοη ποσότητα πάρει η οδοντογλυφίδα. Το χρησιμοποιείς μόνο για μια φορά το χρόνο.

Μου είπε ότι περυσι που το είχε πάρει ήταν duracell πα΄ρά τους δύσκολους ρυθμούς που είχε. Φέτος που δεν το πήρε, σερνόταν από την κούραση.

Δεν δρα από την μια μέρα στην άλλη. Βλέπεις αποτέλεσμα σε 2-3 εβδομάδες. Δεν ξέρω βέβαια, μπορεί κάποιος να δεί και πιο σύντομα.

Κορίτσια δεν ξέρω για σας, εγώ πάντως σπεύδω το μεσημέρι στο φαρμακείο για να σωθώ από την τεμπελια, την κούραση και την ατονία που με διακατέχει λόγω της ζέστης και των τρελών ρυθμών.

Παρεπιμπτόντως, τις εβιόλ τις παίρνω σε μόνιμη βάση πλέον. Και πασαλείβομαι και τις πίνω! :wink::D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 475
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mata μου τον εχωπαρει και εγω τον βασιλικο πολτο 25 ευρω για ενα διαστημα τον επερνα καθε πρωι ενταξει δεν ειδα και την τρελη διαφορα βεβαια αλλα καλος ηταν.

βεβαια εχει απαισια γευσηηη μπλιαχ μπλιαχ αφου τωρα που το σκευτομαι

ανακατευομαι :lol::lol::lol: αλλα για να νιωθω καλα λεω ειναι κανε την καρδια σου πετρα εχει πολυ παραξενει γευση!!!

δοκιμασε το και πες μου δεν ξερω αν υπαρχουν διαφορες εταιριες που τα βγαζουν και αν αλαζει η γευση εμενα ηταν ενα καφε με πορτοκαλι μπουκαλακι δεν θυμαμε τωρα πως λεγοταν. :D

και εγω το δοκιμασα αλλα δε μπορουσα να το φαω αυτο το πραγμα πρωι πρωι. ειναι οντως απαισιο...για μενα φυσικα!!

παντως ειναι λενε οτι καλυτερο!!

οχι ομως με οδοντογλυφιδα!

εγω ειχα παρει ενα απο παραγωγο και ειχε ενα μικρο μικρο κουταλακι..πολυ μικρο ομως!

Κορίτσια εγώ το αγόρασα και σήμερα πήρα για πρώτη φορά το πρωί πρίν το πρωινό. Δεν μου φάνηκε άσχημη η γεύση, αλλά ούτε και ωραία. Κάτι το ενδιαμεσο θα έλεγα.Ακόμα βέβαια και να ήταν ψιλοασχημη η γεύση πάλι θα το έπαιρνα γιατί ο οργανισμός μου έχει γίνει σμπαράλια από τη ζέστη και το καθημερινό τρέξιμο. Τελικά είχε μέσα ένα μικρό σαν κουταλάκι οπότε δεν χρειάστηκε οδοντογλυφίδα! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Βρήκα αυτά τα χρήσιμα σχετικά με τον βασιλικό πολτό!!!Καλά από αυτά που διάβασα φαίνεται τελικά να είναι ιδιαίτερα ευεργετικός. Μετά από κανένα 3 μηνο χρήσης με βλέπω superwoman!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

http://www.bionews.gr/bionews/002/basilikospoltos.htm

n3kPp3.png

zewgp3.png

Γερακίν, λίγο χρησιμοποιώ αλλά γιατί αλήθεια δεν κάνει περισσότερο;;Ετσι από περιέργεια ρωτάω!

Λένε οτι προκαλεί υπερδιέργεση στον οργανισμό,

στο νευρικό και μυικό σύστημα.

Ο πατέρας μου χρόνια τον χρησιμοποιεί και είναι ευχαριστημένος.

Φυσικά τα αποτελέσματα δε φαίνονται από την πρώτη μέρα!

Φέτος δοκίμασε να πάρει διπλάσια ποσότητα απ'οτι συνήθως

και ανέβασε πίεση.

Ναι και η φίλη μου μου είπε ότι τα αποτελέσματα φαίνονται πάνω στον μήνα! Ελπίζω να βγεί ο οργανισμός μου από το πηγάδι που έχει πέσει τον τελευταίο καιρό!!! :lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Κορίτσια καλημέρα,

Χθές μπήκα για πρώτη φορά σε αυτό το θέμα και σας ευχαριστώ ειλικρινά για τις ιδέες σας και τις συμβουλές σας.

Σαν έφηβος δεν πέρασα ακμή αλλά τώρα και ιδιαίτερα μετά την γέννηση της κόρης μου κάθε φορά που είναι ν' αδιαθετήσω το σαγόνι μου γίνετια κουβέρτα πικέ από τα σπυράκια. Έτσι χθες που διάβασα το θέμα αποφάσισα να δοκιμάσω το γιατροσόφι με τις ασπιρίνες για τα σπυράκια, μιάς και είανι οι δύσκολες μέρες. Δεν θα το πιστέψετε όπως δεν το πίστευα και εγώ μετά το γιατροσόφι. Και μειώθηκαν τα σπυράκια και ορισμένες εξαφανίστηκαν και το δέρμα ήταν απίστευτα απαλό.

Thanks a lot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20iyp2.png mI5Hp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο υπέροχο νέο!!!!!!!!!!!!

:D Το γιατροσόφι με την απιρίνη, μας το είχε προτείνει η Erica. Είναι όντως ευεργετικό και εγώ όσες φορές το έχω κάνει έχω δεί ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Γενικά ολες οι συμβουλές αξίζουν το κόπο να εφαρμοστούν μια που δεν είναι και καθόλου δαπανηρές. :wink:

Ευχαριστούμε όλα τα κορίτσια για τις καταπληκτικές ιδέες τους!!!!

:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Μαράκι μου γλυκό όλα καλά!!!!

Περιμένω με αγωνία τα σούπερ αποτελέσματα του βασιλικού πολτού για να γίνω super woman!!! :lol::lol::lol: Εσύ καλά;;;;; :wink::D:D:D Πολλά πάρα πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

το λεοπαρ φορεμα ειναι δικο μου....το επιβεβαιωνω :D:D:D:D:D
Αυτό που επιβεβαίωσες.... είναι η ηλικία σου!! βρε αφεντικό... πάει.... δε βλέπεις πια καλά!!! δεν φοράς το λεοπάρ!! φοράς το ζεβρέ (!!!!!) το ηλιοκαμένο!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

xaxaxaxa :lol::lol::lol::lol::lol: Θα φτιάξεις γριούλα μου θα φτιάξεις, αν τα κάνεις όλα τα γιατροσόφια!!!Αφού βλέπω ήδη η ρυτίδα στο δεξί μάτι, εξαφανίστηκε!!! :lol::lol::lol::lol:

Anconicfcan είναι καλή να τη χρησιμοποιείς ακόμα κι αν δεν έχεις σπυράκια. Απλά πάνω στα σπυράκια όταν τη βάλεις, τα μαραίνει. Εϊναι καλή και για τα μαύρα στίγματα, οπότε ακόμα και σε περιόδους που δεν έχεις σπυριά, πάλι καλό θα σου κάνει.Μπορείς να την ανακατέψεις με λίγο γιαούρτι και να την βάλεις σε ένα βαζάκι για λίγες μέρες στο ψυγείο.Φυσικά αν την αναμείξεις με γιαούρτι μη βάλεις μόνο μια ασπιρίνη γιατί δεν θα φτάσει!! :wink:

Μήπως βρε κορίτσια μετά τα γιατροσόφια, θα πρέπει να ανοιξουμε και ένα τόπικ "Το πριν και το μετά";;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

mata.... πόσο συχνά μπορούμε να κάνουμε ασπιρινογιαουρτοπάστωμα;;;;

και στο ψυγείο που λες... το λίγες μέρες... πόσες είναι :?::?::?::)

και κάτι ακόμη τα μαυροπιπερωτά στίγματα στις ποσες φορές φεύγουν;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και τα σπυριά;;;;; τζους;;;; ενώ έχω καθαρό πρόσωπο... έχει γεμίσει το κούτελό μου σπυράκια γκρρρρρρρ :evil:

έλα... πες μου... δε σε ρώτησα και τόσα πολλά :lol::lol::lol::lol:

ααααα και για πες..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Anconicfcan είναι καλή να τη χρησιμοποιείς ακόμα κι αν δεν έχεις σπυράκια. Απλά πάνω στα σπυράκια όταν τη βάλεις, τα μαραίνει. Εϊναι καλή και για τα μαύρα στίγματα, οπότε ακόμα και σε περιόδους που δεν έχεις σπυριά, πάλι καλό θα σου κάνει.Μπορείς να την ανακατέψεις με λίγο γιαούρτι και να την βάλεις σε ένα βαζάκι για λίγες μέρες στο ψυγείο.Φυσικά αν την αναμείξεις με γιαούρτι μη βάλεις μόνο μια ασπιρίνη γιατί δεν θα φτάσει!! :wink:

Ευχαριστώ πολυ, θα γινω θεάααααα χοχοχοχ! :lol::cool::shock:

• 4 εβδομάδες μετά...

Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα χρήσης της περιβόητης βιταμίνης Ε, διαπιστωσα(δεν ξέρω αν είναι τυχαίο). ότι δεν βγάζω άλλο σπυράκια. Ακόμα και τις 2 φορές που μεσολάβησαν και αδιαθέτησα, δεν έβγαλα. Μέσα στις ενδείξεις γράφει ότι είναι καλή και για την ακμή. ΠΙστεύω ότι βοηθησε. :wink::D

Όσο για τον βασιλικό πολτό, με βλέπω αρκετά ενεργητική. Ότι και να κάνει, έστω και το ελάχιστο, όφελος υπάρχει!! :wink::D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Αχ βρε mata...μπραβο που συνεχίζεις... εγώ είμαι... άλλο φρούτο!

εκείνες τις 3 πρώτες μέρες έβαλα... και μετά... τίποτα! δεν παλευομαι! που να μη μου άρεσε κιόλας!!!! που θα μου πάει! κάποτε θα στρωθω στον προγραμματισμό της περιποιήσης και φροντίδας μου! :?

Ασε τα "κάποτε" παιδί μου, και ξεκίνα από σήμερα!!!!!Αν ξεχνιέσαι και δεν τις πασαλείβεις, παρ'τες μαζί σου στη δουλειά όπως τις παίρνω εγώ και πιές τες. Θα σου γίνει συνήθεια και δεν χρειάζεται κόπο. Εγώ κάθε πρωί παίρνω 3!Αφού μπορούμε να πάρουμε και παραπάνω, μπορείς αν θέλεις να τις μοιράζεις και κατά τη διάρκεια της μέρας. Στο φαρμακείο μου είχαν πεί, 2 πρωί, 2 μεσημέρι, 2 βράδυ!

Παίρνω 3 το πρωί γιατί στο σπίτι ξεχνιέμαι. Και όποτε βρώ χρόνο ή το θυμηθώ πασαλείβομαι κιόλας!

Το να τις πιείς πάντως είναι πολύ εύκολο!!!! :wink::D:D Αντε.....άσε τις αναβολές!!!!! :lol::lol::wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...