Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

mata

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 475
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χρυσαλιδα αφου εκανε δουλεια ολα καλα..

παντως την ασπριρινη τη πατας με ενα πηρουνι σε ενα πιατακι και θρυματιζεται, εγω ειχα βαλει 3. μετα εβαλα και 2 κουταλακια γιαουρτι και τα ανακατεψα. με τα χερια το απλωσα και εκανα λιγο μασαζακι..

Διαφημίσεις

και γιαουρτωθηκα(μην το πεις γρια!) και την βιταμινη Ε εβαλα!!!!

με ειδαν οι κορες μου και τρομαξαν με το γιαουρτι,για τον συζυγο ουτε λογος,κρυβομουν στα δωματια.

Αφου τελειωσα μου λεει η μεγαλη-ε καλα τι παιδευτηκες?δεν αλλαξες-!!!!!!!!

τα πνιγεις μετα????

με το γιαουρτι περισσοτερο δροσιστηκα και η βιταμινη ειναι σαν λαδακι....το ευχαριστηθηκα δεν μπορω να πω!!!!!!

εγώ τους τελευταίους μήνες βάζω το βραδυ βιταμίνη Ε και μετά ζελέ αλόης (απο φαρμακείο ή βιολογικά μπορείτε να το πάρετε η αν έχετε το φυτό ακόμη καλύτερα). Εχω κόψει τις κρέμες κλπ το έχω γυρίσει στα γιατροσόφια και τα φυτικά προϊόντα! :D

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

με ειδαν οι κορες μου και τρομαξαν με το γιαουρτι,για τον συζυγο ουτε λογος,κρυβομουν στα δωματια.

τα πνιγεις μετα????

:lol::lol:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

τα πνιγεις μετα????

:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια κι εγώ τη βάζω τη βιταμίνη, μιλάμε για πολύ επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και τη βάζω και την πίνω (τη βιταμίνη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::oops::lol::lol: )!!!!Μάλλον πρέπει όμως να τη βάζεις με κρέμα ή με γιαούρτι μαζί γιατί είναι σαν λάδι.

Πολίνα καλά έκανες και το έριξες στα γιατροσόφια!!!Την καλύτερη δουλειά κάνεις!!!! :D:D:D:D Καλό κι αυτό που μας είπες με την Αλόη. Θα το έχω υπ΄΄οψιν μου :wink::D:D

maria70 έγραψε:

μην μαζευτουμε μονο ολες μαζι γιατι θα προκαλεσουμε τρακαρισματα απο τις εκτυφλωτικες λαμψεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν συμμετέχω σε αυτό το ποστ γιατί δεν νομίζω ότι έχω κάποια ανάγκη...

Υπάρχει κάποιος με αντίθετη άποψη;;;;;;;;;;;; 280116pvw0gv4nh2.jpg

Κανεις...μα κανεις...οποιος εχει αντιθετη αποψη ειναι απλα τυφλος....η ομορφια αυτη κανει μπαμ!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εδω jodido μου φαινεσαι ακομη πιο ομορφη!!!!! :wink::lol::lol::lol::lol::lol::lol:367246domahoa9ix.jpg

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Κοριτσια καλησπερα!!!!!

Εδω και 6 μηνες ξεκινησα κερι στα ποδια...το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο, το προβλημα μου ειναι τι να κανω μεχρι να μακρυνουν οι τριχες και να πιανονται...τελευταια φορα εκανα πριν 20 μερες...τα ποδια ηταν τελεια τις 10 πρωτες μερες και τωρα περιμενω να μακρυνουν αρκετα να τις ξαναβγαλω...τι να κανω η αμοιρη;;;;;Πως να το βαλω το ατιμο το καπρι με την τριχα;;;;ε;;;;;:roll::roll::lol::lol:

Υπαρχει καποιο κολπο να μακρυνουν;;;Η να ξαναρχισω το ξυραφακι;; που μπορει να το εκανα μερα παρα μερα αλλα εβγαινα εξω σαν ανθρωπος οχι σαν πιθηκος!!!!! :lol:

Με το θεμα μου τι θα γινει καμια ιδεα;;;;για ποσο ακομα θα βγαινω σαν...369313jualw8et5s.gif;;;;;;;;; :lol::lol:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Διαφημίσεις

Εγώ έβαλα λεμονάκι σε εκείνο το παλιοσπυρο και μαράθηκε κάπως!! :?:?

Μπορείτε να βάλετε και κάποια αντιβακτηριδιακή κρέμα, όπως fudicin, cicalfate (avene). Εγώ είχα βγάλει ένα με λίγο...πύον΄(μπλιάξ). Αφού το έσπασα, έβαλα τη δεύτερη (βράδυ) και το πρωϊ είχε υποχωρήσει κατά 90%.

και η άργιλος τα μαραίνει επίσης...

Θα σας βάλω και τη μάσκα αργίλου που κάνω εγώ:

λοιπόν χρειαζόμαστε:

σκόνη άργιλο (απο φαρμακείο)

γιαούρτι ή γάλα

λίγο μέλι

μερικές σταγόνες λεμόνι.

Τα ανακατεύουμε όοοολα και γίνεται σαν λάσπη. Το βάζουμε στο πρόσωπο και το αφήνουμε κανένα 10-15 λεπτο. μετά το αφαιρούμε με χλιαρό νερό. Στο τελευταίο ξεβγαλμα, βάζω κρύο νερό.

Για λιπαρές επιδερμίδες είναι πολύ καλή, για ξηρές ίσως "Τραβάει" λίγο μετά.

Καλημέρα και απο εμένα.Εγώ που είμαι εγκυος και δεν μπορώ να βάλω κρέμες?Βάζω λίγο οινόπνευμα αλλά τίποτα (τα σπυρακια τα έβγαλα στην πλάτη) να βάλω δηλαδή λεμόνι?Δεν θα μέινουν σημάδια?

Polina, την αλοη ποτε δηλ τη βαζεις? Το βραδυ πανω απο τη βιταμινη Ε? Δεν το καταλαβα!! Το πρωι (σαν κρεμα ημερας δηλ) τι βαζεις??

την αλόη την βάζω το πρωϊ - ως κρέμα ημέρας, το βράδυ την βάζω μετά την βιτ Ε. Ακριβώς όπως το έγραψες! :lol:

και εχεις δει αποτελεσμα? Ρωταω γιατι σκεφτομουν, τι αλλο μπορει να βαζω εκτος απο αυτες τις κρεμες που πουλανε του εμποριου!! Πανω στην ωρα!!!

ναι, νομίζω ότι το δέρμα μου έγινε περισσότερο λείο και φωτεινότερο. Επίσης ξεθώριασαν και κάποια στίγματα που είχα! δοκίμασέ το και θα δείς!

Πάντως και με τις κρέμες που χρησιμοποιούσα δεν είχα δεί καμμία βελτίωση. Αυτό που με βολεύει στην αλόη είναι οτι ρυθμίζει την λιπαρότητα και έτσι δεν γυαλίζω (ακόμη και με την ελαφρύτερη ενυδατική μετά απο λίγο ήμουν λαδοποντικός). :D

Polina, για την αλόη κατευθείαν από το φυτό... πως το διατηρείς;;;

σε σακουλάκι πολυμπαγκ στο ψυγείο;;;

δεν έχω χρησιμοποιήσει απο φυτό αν και έχω, αλλά έχω ακούσει απο άλλον ότι βάζεις το φύλλο στο ψυγείο και διατηρείται 1 εβδομάδα.

μωρε κι εμένα έτσι μου είχαν πει... αλλά δεν ξέρω "πως" το έχουν στο ψυγείο!!! άσε που μια φορά που είχα δοκιμάσει να βάλω... ψιλοαηδίασα!!!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Ειχα ακουσει στο "κους κους" ενα peeling σωματος. Σε υγρο δερμα τριβεις φρεσκο λεμονι και μετα περνας ενα στρωμα βαζελινης. Αφηνεις 1 ωρα και (εαν δεν εχει ορμηξει μεχρι τοτε ο συζυγος!) αφαιρεις με ενα πανακι, γαντακι , σφουγγαρακι με κατι τελοςπαντων με ανοδικες κινησεις και λουζεσαι.

Μου ειχε φανει πολυ γελοιο εντουτοις ομως το εκανα. Το μαυροζουμι απο τα νεκρα κυτταρα στην μπανιερα μου με εκανε ειλικρινα να απορησω! Κοριτσια πιανει και αφηνει και δερμα τελοιο!

Κατι ασχετο. Εχω αλλεργια στην ασπιρινη, δεν κανει να διοκιμασω την περιβοητη μασκα ε;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...