Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

3δυμακια? Τι γίνεται? Τρίδυμα!

Recommended Posts

Πολύ κοντινή μου φίλη απέκτησε τριδυμάκια πριν 4 χρόνια...Δεν είχε βοήθεια από πουθενά..παπουδογιαγιάδες όλοι μακριά..επί 8 μήνες κοιμόντουσαν κλεφτά 1-2 ώρες το 24ωρο..Μετά έστρωσε ο νυχτερινός τους ύπνος.Από 15 μηνών και μετά όμως έπαιζαν συνέχεια μεταξύ τους και τους άφηναν ήσυχους!Άν έχεις λοιπον βοήθεια στην αρχή όλα θα πάνε καλά! Τριπλές θα είναι οι αγκαλιές και οι χαρές σου!! Άσε που δεν χρειάζεται να ξαναμπείς σε διαδικασία εγκυμοσύνης!! Με το καλό! Να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη και όλα θα πάνε καλά!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ κοντινή μου φίλη απέκτησε τριδυμάκια πριν 4 χρόνια...Δεν είχε βοήθεια από πουθενά..παπουδογιαγιάδες όλοι μακριά..επί 8 μήνες κοιμόντουσαν κλεφτά 1-2 ώρες το 24ωρο..Μετά έστρωσε ο νυχτερινός τους ύπνος.Από 15 μηνών και μετά όμως έπαιζαν συνέχεια μεταξύ τους και τους άφηναν ήσυχους!Άν έχεις λοιπον βοήθεια στην αρχή όλα θα πάνε καλά! Τριπλές θα είναι οι αγκαλιές και οι χαρές σου!! Άσε που δεν χρειάζεται να ξαναμπείς σε διαδικασία εγκυμοσύνης!! Με το καλό! Να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη και όλα θα πάνε καλά!!

Ευχαριστω παρα πολυ.Ευχομαι και σε σενα οτι επιθυμεις μεσα απο την καρδια μου.Μπορεις σε παρακαλω να ρωτησεις τη φιλη σου τι κανανε με καροτσι?:roll::-D

• 3 εβδομάδες μετά...

καλημερα υποψηφιες τριδυμομανες!εχω 3δυμα αγορακια τα οποια ειναι τωρα 2χρονων.η εγκυμοσυνη μου ηταν δυσκολη παρολο που ημουν 27χρ.το πρωτο 4μηνο ειχα εμετους,αναγουλες,υπερθυροειδη,αιμορραγιες,εκανα περιδεση τραχηλου,δυσπνοιες,εννοειται ακινησια,καταθλιψηκ.α.κατα τα αλλα ημουνα μια χαρα!!ειχα παρει συνολικα 7κιλα κ γεννησα 28 εβδομαδων....περασαμε πολλα απο κει κ περα αλλα μη σας ριξω τωρα,οποια θελει ας μου στειλει προσωπικο μην. κ δεν εχω κανενα προβλημα να συζητησω τα παντα

• 1 month later...

καλησπερα μολις εκλεισα την 21 εβδομαδα και περιμενουμε τριδυμα.Αποφασισαμε με τον αντρα μου να αλλαξουμε γιατρο για να γεννησουμε σε νοσοκομειο (Παπαγεωργιου η Ιπποκρατειο) για μεγαλυτερη ασφαλεια .Πριν μερικες μερες πηγαμε στο νεο γιατρο που μας συστησαν(ειναι στο Παπαγεωργιου) και απο τοτε δεν μπορω να ηρεμησω κλαιω συνεχεια και κοιμαμαι μονο 1 με 2 ωρες το 24ωρο.Μας ειπε οτι θα πρεπει να γεννησω στις 30-32 εβδομαδες γιατι τοτε γεννιουνται τα τριδυμα,οτι πρεπει να γινει με ραντεβου για να υπαρχουν τρεις νεογνολογοι και τα υπολοιπα ατομα που χρειαζονται ετσι ωστε να γινουν ολα οπως πρεπει χωρις ρισκο γιατι αν γινει κατι και γεννησω απροοπτα δεν θα υπαρχει το καταληλο προσωπικο οποτε υπαρχει μεγαλος κυνδυνος για τα μωρα (ο προηγουμενος γιατρος μας ελεγε οτι μπορουμε να γεννησουμε και στις 36+ εβδομαδες).Κοντευω να τρελαθω.Προσπαθω να ηρεμησω για χαρη των μωρων μου αλλα δεν τα καταφερνω.Σας παρακαλω οποια-ος γνωριζει κατι απο προσωπικη εμπειρια η απο γνωστους του ας μου πει.Επισης αν γνωριζει και ονοματα γιατρων κυριως για θεσ/νικη αλλα και σε αλλη πολη.

ηρεμησε!το θεμα ειναι να εισαι εσυ καλα κ τα μωρακια σου κ να γεννησεις οταν πρεπει κ οχι πολυ προωρα,μακαρι να πανε ολα καλα κ γεννα κ την 32 εβδομαδα!μια χαρα θα ειναι κ τοτε τα μωρακια!εξαλλου ακομα δε μπορει να το ξερει ουτε κ ο γιατρος σου με σιγουρια ποτε ακριβως θα γεννησεις,θα κανει οτι ειναι καλυτερο για σενα κ τα μωρα σου,για αυτο μη τρελενεσε,μπορει να γινει με ραντεβου κ αργοτερα,αυτο θα φανει τοτε,μην ανγχωνεσε απο τωρα,φτασε μεχρι εκει κ βλεπεις,το θεμα ειναι να ναι καλα τα μωρα.οκ?αντε πηγαινε κοιμησου....καληνυχτα...

Διαφημίσεις

ηρεμησε!το θεμα ειναι να εισαι εσυ καλα κ τα μωρακια σου κ να γεννησεις οταν πρεπει κ οχι πολυ προωρα,μακαρι να πανε ολα καλα κ γεννα κ την 32 εβδομαδα!μια χαρα θα ειναι κ τοτε τα μωρακια!εξαλλου ακομα δε μπορει να το ξερει ουτε κ ο γιατρος σου με σιγουρια ποτε ακριβως θα γεννησεις,θα κανει οτι ειναι καλυτερο για σενα κ τα μωρα σου,για αυτο μη τρελενεσε,μπορει να γινει με ραντεβου κ αργοτερα,αυτο θα φανει τοτε,μην ανγχωνεσε απο τωρα,φτασε μεχρι εκει κ βλεπεις,το θεμα ειναι να ναι καλα τα μωρα.οκ?αντε πηγαινε κοιμησου....καληνυχτα...

Σ' ευχαριστω πολυ αλλα το ξεκαθαρισε απο τωρα οτι τοτε θα γεννησω παρολο που δεν υπαρχει κανενα προβλημα προς το παρον τουλαχιστον

δε ξερω τι να πω,ξανασυζητησε το μαζι του,μπορει να σου εξηγησει καλυτερα γιατι επιμενει,πες του τι θες κ συ κ ισως βρειτε καποια λυση παντα με γνωμονα τα μωρα,σταματα να κλαις ομως,η στεναχωρια θα φερει χειροτερα αποτελεσματα κ αυτο σιγουρα δε το θελουμε!οκ?

• 7 χρόνια μετά...

Γεια σάς γονείς τριδυμων...Προσθέστε και εμάς απο τα Τρίκαλα στον κλάδο..της ευτυχίας..τρία αγόρια σαράντα ημερών στο Σπίτι μας όλοι εδώ και αρκετές ημέρες..

Κούραση δεν το συζητάμε αλλά ευτυχία Παιδιά..

Το πόσοι είμαστε  κι εμάς μας απασχολεί...σίγουρα όχι πάρα πολλοί..

Πλησιάζει ο καιρός του καροτσιού και αν κάποιος απο σας έχει κανένα μεταχειρισμένο δεν θα με χάλαγε ...μιλάμε..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...