Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ

Recommended Posts

Καλημέρα. Ήθελα γνώμες για παιδικο σταθμο στα νότια προαστια (Γλυφαδα, Βουλα, Βουλιαγμένη, Αργυρούπολη κλπ).

Επίσης αν κάποιος εχει γνωμη για τα ακολουθα θα ηθελα τη γνωμη του: 'Ευρωπαϊκό Πρότυπο', 'Χάϊντι', 'Χρώματα&Γέλια', 'Μαγικές Πλαστελίνες', 'Πυραμίδα' . Ευχαριστω

• 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 227
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας! Είμαι ανάμεσα σε δυο παιδικούς σταθμούς νηπιαγωγεία στο παλαιό Φάληρο ο ένας είναι το ΠΑΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗ και ο άλλος το ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ. Υπάρχει κανείς να γνωρίζει αυτούς τους σταθμόυς η να πηγαίνει τα παιδιά του;

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σας,

Είμαι νέα στην ομάδα! Έχω δει αντίστοιχο παλαιότερο ποστ, αλλά ήταν πραγματικά αρκετά παλιό. Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με καλούς παιδικούς σταθμούς στις περιοχές Ελληνικό-Βούλα-Βάρη-Βουλιαγμένη-Βάρκιζα. Έχω ήδη επισκεφτεί κάποιους. Μέχρι τώρα μου άρεσαν ο Φραγκολίνος, το σπίτι που γελάει και το playland. Έχω ακόμα να επισκεφτώ το δες, την ονειρούπολη, τη δική μας παρέα και το Sporty's International School. Στον Φραγκολίνο αυτό που δε μου άρεσε και τον απορρίπτω είναι ότι δεν υπάρχει χώρος για να κοιμούνται τα μωρά που σε μας είναι απαραίτητο αφού η μικρή μας θα είναι 20 μηνών όταν θα ξεκινήσει.

Κατά τη γνώμη μου καλός παιδικός σταθμός σημαίνει:

1. καθαρός και ανακαινισμένος

2. μεγάλος εξωτερικός χώρος που να χωρίζεται ανά τάξεις

3. φαγητό που το φτιάχνουν στη κουζίνα τους με αγνά υλικά

4. παιδαγωγοί ανωτάτων σπουδών με πολύ εμπειρία

5. να μην υπάρχει η έννοια της τιμωρίας (άλλα με πολύ συζήτηση και με εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης)

6. 10-15 παιδιά max ανά τάξη με 2 παιδαγωγούς

7. να γίνεται ουσιαστική δουλειά με το κάθε παιδί ξεχωριστά και όλα μαζί.  

Θα χαρώ να διαβάσω τις δικές σας εμπειρίες γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει αρκετή πληροφορία για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα στο διαδίκτυο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...