Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι θα έκανες αν.... ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα το'ριχνα στα φρουτάκια, καροτάκια, αγγουράκια γιατί αλλιώς...καήκαμε!

Τί θα έκανες αν ο άντρας σου έτρωγε ασταμάτητα και συνεχώς πάχαινε;

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

Υπάρχει και αυτό?? Γιατί να τον πείσεις? Αυτά είναι καθαρά δικές μας δουλειές..

Αντε να συμβιβαζόμουν σε κάτι σχετικά ασήμαντο, μία λεπτομέρεια, έτσι για να νιώσει ότι του κάνω το χατίρι.

Τι θα ήθελες να κάνεις εάν είχες ένα ολόκληρο απόγευμα αποκλειστικά για σένα να το διαθέσεις όπως θέλεις?

.png.png

Θα κανόνιζα κομμωτήριο και μανικιούρ και μετά καφέ με τις κολλητές μου για τρίωρο θάψιμο.

Τί θα έκανες αν κληρωνόσουν να παίξεις σε τηλεπαιχνίδι που θα μπορούσες να κερδίσεις 300.000.000 ? αλλά αντίπαλος σου θα ήταν ο άντρας σου που ο ρόλος του θα ήταν να σε σαμποτάρει συνέχεια;

Δεν θα το επετρεπα με τιποτα. Ευτυχως για τον αντρα μου εγω ειμαι πιο σημαντικη απο ολους.

Αν και δεν το εχω προσπαθησει εγω απλα συνεβη. Πανω απο εμενα και τον Μαριο δεν βαζει κανενα.

Τι θα εκανες αν θα επρεπε να σταματησεις την δουλεια σου για να καταφερεις να κανεις παιδι?

Μια δουλεια που την αγαπουσες?

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι πως άλλαξα τελείως επαγγελματικό χώρο έπειτα απο 15 συνεχόμενα χρόνια μόνο και μόνο για να είμαι τα απογεύματα με τον γιό μου που με είχε χάσει κυριολεκτικά. Δεν το έχω μετανιώσει (τελείως) αλλά ακόμη δεν έχω το ίδιο συναίσθημα όταν πάτω για δουλειά.

Τί θα έκανες αν συνειδητοποιούσες πως ο χρόνος που αφιερώνεις στον εαυτό σου είναι ανύπαρκτος και θα μπορούσες να κάνεις τόσα πράγματα που τώρα δεν κάνεις;

Πριν το παιδι δεν θα ειχα κανενα προβλημα, τωρα απλα δεν θα πηγαινα.

Αν ενιωθα να πνιγομαι χωρις καθολου προσωπικο χρονο θα τα εβαζα κατω και θα μοιραζα τις υποχρεωσεις μου με τον συζυγο μου η με οποιον θα μπορουσε να αναλαβει ενα μερος των πραγματων που ειχα να κανω για να ξελαμπικαρω λιγο και να αποφυγω αργοτερα μια τεραστια ψυχικη εκρηξη ετσι οπως γινεται συνηθως με εμες τις μανουλες που τα

φορτωνομαστε ολα.

Τι θα εκανες αν εβλεπες τον γιο σου να καθεται και να τα περιμενει ολα στο χερι? Ενω εσυ κανεις ολες τις δουλειες?

Α όχι τέτοια όλοι σε μια σειρά .......βέβαια τώρα είναι μωρά μικρούλης.........

Τι θα έκανες αν όλη μερα δούλευες και έβρισκες ένα σπίτι να σε πάρω να φύγουμε και τον άντρα σου με τα πόδια ανεβασμένα να διαβάζει εφημερίδα;;;;;;;;

a63700a23b.png 87032dd023.png

Φυσικά, παρατήρηση :mad:! Ευτυχώς το καταλαβαίνει και σίγουρα θα αισθανόταν άσχημα, και θα με βοηθούσε αμέσως το σιγύρισμα.

Τί θα έκανες αν βοηθώντας στο σιγύρισμα ο άντρας σου συνέχεια σου έλεγε "πού πάει αυτό;", "που να βάλω εκείνο;" και δεν σταμάταγε να σε ρωτάει για τα πάντα;

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

Αν ήμουν ευχαριστημενη από τον μισθό ναι.......αλλά αν δεν τότε μπορεί να έβρισκα κάτι άλλο.

Τι θα έκανες αν έπαιρνε καποια άλλη στην θέση σου,χωρίς να στο πει;

a63700a23b.png 87032dd023.png

Θα πήγαιαν σε άλλο δωμάτιο.

Τι θα έκανες αν σου έλεγαν ότι ροχαλίζεις εσύ και ενοχλείς;

Θα τους εδιωχνα απο το δωματιο μου......

Τι θα εκανες αν ειχες μονο 10 ευρω για να περασεις 1 εβδομαδα???

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...