Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι θα έκανες αν.... ;

Recommended Posts

Εδώ βάζουμε ένα,κατι σαν δίλημμα στον επόμενο.απαντάει κ βάζει κ αυτός ένα με την σειρά του.

Πχ Τι θα έκανες αν σάββ βράδυ τελείωνε το γάλα σκόνη κ το κοντινότερο φαρμακείο ήταν παρά πολύ μακριά;

-θα δανίζομούν από την γειτόνισσα μου που έχει μωρό περίπου στην ηλικία του δικού μου.

Οκ;απλά καλό θα ήταν να απαντάμε ειλικρινά σε οποίο κρίνουμε σοβαρό ερώτημα γιατί ίσως έτσι βρούμε λύσεις σε μικρόπροβλήματα της καθημερινότητας μας.

Ξεκινάω...

Τι θα έκανες αν έβλεπες κάποιος να αρπάζει την τσάντα μιας κοπέλας στο δρόμο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα παθαίνα ένα μικρό αμόκ κ θα του έλεγα κράτησε τα μου κ θα ερθω να τα πάρω σε λίγο.

Τι θα έκανες αν το μωρό σου έβαζε τρέλα κλάματα,καταλάβαινες ότι ήταν από πείνα αλλά ήσασταν βόλτα αρκετά μακριά απ το σπίτι;

Αναλογα ποσο μωρο εννοεις.Μαλλον θα του εδινα κανενα μπισκοτακι να ξεγελαστει :D

Ειναι Σαββατο βραδυ , ξεμεινες απο πανες,και το αυτοκινητο δεν παιρνει μπροστα.Τι κανεις;

Αναλογα ποσο μωρο εννοεις.Μαλλον θα του εδινα κανενα μπισκοτακι να ξεγελαστει :D

Ειναι Σαββατο βραδυ , ξεμεινες απο πανες,και το αυτοκινητο δεν παιρνει μπροστα.Τι κανεις;

(Αυτό έπαθα χτες αλλά με γάλα!)

Θα πήγαινα να πάρω από κάποιο ψιλικατζίδικο κ ας τις χρυσοπληρωνα.

Τι θα έκανες ενώ έκανες μπάνιο,(το μωρό το είχες αφήσει να κοιμάται)ήσουν με τους αφρούς σε μαλλιά κ σώμα κ άκουγες το μωρό σου να ουρλιάζει στο κλάμα;

Διαφημίσεις

πλενω το μωρο και ζητζω της αδερφης μου που μενει απο πανω!!!!! :lol::lol::lol::lol:

οδηγας με το αυτοκινητο οχι κεντρικα το κινητο εχει κλεισει απο μπαταρια και μενεις απο βενζινα ....τι κανεις????

Επιτάχυνση της διαδικασίας και μετά ... στο μωρό. (Αφού κλαίει... οι βασικοί σοβαροί κίνδυνοι έχουν αποκλειστεί).

Τι θα έκανες αν κοιμώσουν όρθια από την κούραση και τα παιδιά θέλουν βόλτα την οποία έχεις υποσχεθεί;

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

(To εχω παθει,δυστυχως :D )Θα του μιλαγα, οση ωρα ξεπλενομουν στα γρηγορα,για να μην νομιζει πως το εγκατελειψα :lol: ,και θα ετρεχα κακην κακως κοντα του.

Τι θα εκανες αν εβλεπες μια κοπελα να πεφτει στο δρομο;

Ωωωππ... με προλάβανε!! :lol::lol::lol::lol:

Εδώ να σ'έχω... που θα απαντήσει ο καθένας τώρα;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

(To εχω παθει,δυστυχως :D )Θα του μιλαγα, οση ωρα ξεπλενομουν στα γρηγορα,για να μην νομιζει πως το εγκατελειψα :lol: ,και θα ετρεχα κακην κακως κοντα του.

Τι θα εκανες αν εβλεπες μια κοπελα να πεφτει στο δρομο;

αν ημουν με τα ποδια θα ετρεχα να τη βοηθησω αν ημουν με το αυτοκινητο και δε θα μπορουσα να σταματησω ξαφνικη στη μεση του δρομου δε θα κατεβαινα....εκτοσ κι αν εχει λιγη κινηση και μπορουσα να σταματησω!!!!!

τι θα εκανες αν ησουν σε δημοσιο δρομο και σε επιανε ξαφνικα δια@οια???

Διαφημίσεις

Ωχ,ωχ,μαλλον θα εμπαινα οπου εβρισκα,ακομα και σε δημοσιες τουαλετες(μπλιαχ).Τι μου θυμισες τωρα :lol::lol::lol::lol:

Τι θα εκανες αν στο κινητο τοθ αντρα σου εβλεπες 30 κλισεις απο ενα συγκεκριμενο νουμερο :?:

θα τον ρωταγα απλα τι γινεται!!!!

τωρα απο εκει και περα αναλογως θα επρατα!!!

τι θα εκανες αν σε επαιρναν τηλ στις 5 τα μεσανυχτα και σου ελεγαν διαφορα!!!

Λίγο ψωμάκι κρατάει το στομαχάκι καλά....

Πως θα έκοβες στο παιδάκι σου το γλυφυτζούρι του που το απαιτεί καθημερινά....???

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

Μάλλον θα λεγα την αλήθεια για να μην τον πληγώσω αργότερα δισάκις!!!

τι θα έκανες αν σε πιαναν να κλέβεις σακούλες απο το σούπερ μάρκετ..????

:lol:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

(Εξαρτάται βέβαια τι δουλειά κάνει ο καθένας)θα έλεγα σε κάποια φιλη να μου φέρει ένα παντελόνι απ το σπίτι μου.

Περιμένεις κόσμο σπίτι κ έκαψες το φαγητό.δεν υπάρχει τίποτε άλλο να μαγείρεψεισ ούτε λεφτά για ντελιβερι...τι κανείς;

Θα τους εβγαζα ολους εξω και θα πηγαιναμε σε μια ωραια ταβερνα!

Τι θα εκανες αν πηγαινες σε ενα σημαντικο ραντεβου με το ωραιο σου ταγερακι και περνουσε ενας τυπος με το αυτοκινητο και σε εκανε λουτσα και δεν εχεις χρονο να γυρισεις ν'αλλαξεις?

Τα παιδια μου ,ειναι η ζωη μου!

Περιμένεις κόσμο σπίτι κ έκαψες το φαγητό.

δεν υπάρχει τίποτε άλλο να μαγείρεψεισ

ούτε λεφτά για ντελιβερι...τι κανείς;

θα έπαιρνα τηλ. ότι κάτι έπαθα και θα πάμε μια επίσκεψη

στο νοσοκομείο, για να μην έρθουν. :oops::oops::oops:

Τι θα εκανες αν πηγαινες σε ενα σημαντικο ραντεβου με το ωραιο σου ταγερακι και περνουσε ενας τυπος με το αυτοκινητο και σε εκανε λουτσα και δεν εχεις χρονο να γυρισεις ν'αλλαξεις?

Τιποτα, θα πήγαινα στο ραντεβού μου σε μάυρα χάλια

Τι θα έκανες αν το παιδί σου σε κλείδωνε στο μπάνιο :?:

(πω πω ούτε να το σκέφτομαι)

στην αρχή θα το έπιανα με το καλό να μου ανοίξει, μετά θα φώναζα, μετά θα σταματούσα, θα ξαναφώναζα, ε κάποια στιγμή ή θα μου άνοιγε ή θα ερχόταν ο άντρας μου.

Τι θα έκανες αν δεν σου φερόταν άσχημα η ξαδέρφη σου?

(πω πω ούτε να το σκέφτομαι)

στην αρχή θα το έπιανα με το καλό να μου ανοίξει, μετά θα φώναζα, μετά θα σταματούσα, θα ξαναφώναζα, ε κάποια στιγμή ή θα μου άνοιγε ή θα ερχόταν ο άντρας μου.

Τι θα έκανες αν δεν σου φερόταν άσχημα η ξαδέρφη σου?

αν σου φεροταν θες να πεις;

θα της ζητουσα το λογο!!!!!!!!

τι θα εκανες αν σου χρωστουσαν δανεικα;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...