Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ SOS

rena

Recommended Posts

Κι εγώ για maclaren με έβλεπα (επειδή μου άρεσαν) αλλά δεν τα θυμόμουνα και πολύ καλά διότι πήγα μιά φορά πρίν 4 μήνες να τα δω και που να τα θυμάμαι τώρα;

Πολύ καλή η περιγραφή που έκανες και μου φαίνεται θα πάω να τα ξαναδώ...μπορώ να το χρησιμοποιώ από νεογέννητο; Ξαπλώνει και εντελώς; Άντε κάνει και λίγη περιγραφή ακόμη για να πάρεις τα ποσοστά :lol: Πες μας και μία τιμούλα πάνω κάτω! :wink:

Ευχαριστούμε προκαταβολικά

και συνεχίζω -να βγάλω άξια το ψωμί μου :lol::lol:

για τιμούλες δές εδώ (απ ότι θυμάμαι οι τμές δεν είχαν καμία διαφορά σε διαφορετικά καταστήματα)

http://www.letoshop.gr/default.asp?title=maclaren&pid=51&x=9&y=8

απ' ότι είδα το δικό μας μοντέλο δεν κυκλοφορεί πια και το αντίστοιχό του είναι το techno xlr.

Ναι λοιπόν είναι κατάλληλο από νεογέννητο, ξαπλώνει τελείως.

Εχει μαζί ποδόσακο και κάλυμα για τη βροχή (για το χειμώνα εε!!! γιατί βλέπω κάτι κακόμοιρα μωράκια μπαμπουλωμένα τέτοια εποχή και τα παίρνω :evil: ).

Είμαι σίγουρη πως θα το ευχαριστηθείτε πολύ.

:D

Ασε που το πρώτο όχημα του μωρού σας θα είναι μια maclaren :cool::cool::lol::lol:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια,να ρωτησω κι εγω κατι:

σε 1 καταστημα ρωτησα ποια η διαφορα μεταξυ ενος επωνυμου καροτσιου και ενος ανωνυμου και ειπαν καμια απολυτως διαφορα δεν εχουν,μονο η φιρμα αλλαζει.

πηγα κι εγω απο το Prenatal και πηρα το so family εκανα βλακεια?

μου φαινεται καλο σαν καροτσι και ηταν μαζι και το πορτ μπεμπε και το καρεκλακι αυτοκινητου.

πειτε μου γνωμες?το εχει παρει καμια σας?

οι κουμπάροι μας αγόρασαν (αρχικά) για το μωρό τους ένα no-name καρότσι, αντίστοιχο με τα iglesina. Το οποίο δυστυχώς στην 3-4 βόλτα αποφάσισε ότι δεν θα ξανακλείσει και έτσι αναγκαστηκαν και αγόρασαν καινούριο (iglesina αυτή τη φορά)

Έτυχε πριν λίγο καιρό να τους επισκεφθούμε χωρίς να έχουμε τη maclaren :cool: μας μαζί και το χρησιμοποιήσαμε (το no-name) για να βγούμε βόλτα. Καλομαθημένοι εμείς σχεδόν δεν μπορούσαμε να το σπρώξουμε. Ήταν βαρύ και δύσκολο. Επίτηδες δοκίμασα να σπρώξω και το άλλο -ε! καμία σχέση :?

Το ίδιο έκανα με ένα από τα πιο ελαφριά maclaren -που το γλυκοκοιτάω τώρα που μεγαλώσαμε- και το αντίστοιχο του mothercare (χωρίς μωρό μέσα). Πάλι καμία σχέση :?

Τώρα για το συγκεκριμένο που αναφέρεις ιδέα δεν έχω, αλλά μου φαίνεται ότι το όνομα και η χάρη πάνε λίγο παρέα :roll::roll:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Να σας ρωτήσω κάτι; Το MacLaren Techno xlr, σε περσινό φυλλάδιο της εταιρίας το παρουσίαζε σαν 6,6 κιλά και το φετινό που έτυχε και έπεσε προχτές στα χέρια μου, σαν 7,5 κιλά. Ξέρει καμιά σας αν άλλαξε κάτι στην κατασκευή του, γιατί είμαι έτοιμη να πάω να το κλείσω και προβληματίστηκα! :?

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

Ναταλια καλημερα

Υπαρχει απατη .....Στο site http://WWW.MACLARENBABY.COMτο γραφει καθαρα ...το καροτσακι ζυγιζει 7,5 σκετο ----χωρις κουκουλα ,καλαθι ,ποδοσακο ,μπαρα προστασιας ...τιποτα.....ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΚΑΛΡΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ,,,,τουλαχιστων ως αναφορα το βρεφικων ,απο νεογεννητο----εχουν αλλα μοντελα απο 6 μηνων και ανω που ειναι πολυ ελαφρυα-----

Προσεχε γιατι πχ to inglesina to zippy kai to perego to p3 ειναι 8,00και 8,30 κιλα αντιστοιχα ομως ειναι κομπλε ///και ξαπλωνουν πολυ πολυ πολυ καλυτερα ...

φιλια

Κλαρη

Θεωρείς δηλαδή ότι από νεογέννητο, υπάρχει κάποιο ελαφρύτερο; Γιατί μετά από 6 μηνών και η Mac Laren έχει με 5 κιλά, αλλά δεν ξαπλώνει τελείως. Δεν έχει ασανσέρ το σπίτι μου και μένω αρκετά ψηλά οπότε δίνω τεράστια σημασία στο βάρος.

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι τα Μac Laren είναι από τα πιο ελαφριά καρότσια και με διαφορά για νεογέννητα. Εγώ τώρα προσανατολίζομαι στο τρίροδο Quantum από τα Mothercare, το οποίο κλείνει εύκολα, πιάνει μικρό χώρο στο αμάξι, είναι σχετικά ελαφρύ (11,6 kg)σε σχέση με άλλα travel system της κατηγορίας του και είναι πολύ άνετο στον δρόμο. Και στην τιμή των 559 Ε περιλαμβάνει και βρεφικό καρεκλάκι αυτοκινήτου και όλα τα αξεσουάρ και είναι κομπλέ.

0KUFp3.png

Καλημερα Ναταλια

Απο 6 μηνων και μετα οντως ειναι απο τα πιο ελαφρια ομως δεν εχει ενυσχυμενη πλατη(Μια σακουλα ειναι που ξαπλωνη με ζωνακι)Για αυτο ειναι πιο ελαφρυ ----και εχει και πολυ μικρες ροδες.....

Οπως και να ειναι ομως καταρχας εσυ εχεις νεογεννητο αρα δεν σε ενδιαφερει αυτη η επιλογη και (6 μηνων και ανω) και κατα δευτερων εγω πιστευω οτι ενα πιο ανετο καροτσι με ολα τα αξεσουαρ ας ειναι και λιγο πιο βαρυ αλλα πιο ανετο για το μωρο ειναι παντα καλυτερο.

Αυτη ειναι προσωπικη και μονο η αποψη .....

Φιλια

Θεωρείς δηλαδή ότι από νεογέννητο, υπάρχει κάποιο ελαφρύτερο; Γιατί μετά από 6 μηνών και η Mac Laren έχει με 5 κιλά, αλλά δεν ξαπλώνει τελείως. Δεν έχει ασανσέρ το σπίτι μου και μένω αρκετά ψηλά οπότε δίνω τεράστια σημασία στο βάρος.

Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν πολύ τα maclaren με όλη την απλότητά τους και άλλοι που προτιμούν κάτι πιο σύνθετο και συνήθως πιο ογκώδες και βαρύ. :)

Υπαρχει απατη .....Στο site http://WWW.MACLARENBABY.COMτο γραφει καθαρα ...το καροτσακι ζυγιζει 7,5 σκετο ----χωρις κουκουλα ,καλαθι ,ποδοσακο ,μπαρα προστασιας ...τιποτα.....ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΚΑΛΡΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ,,,,τουλαχιστων ως αναφορα το βρεφικων ,απο νεογεννητο----εχουν αλλα μοντελα απο 6 μηνων και ανω που ειναι πολυ ελαφρυα-----

Προσεχε γιατι πχ to inglesina to zippy kai to perego to p3 ειναι 8,00και 8,30 κιλα αντιστοιχα ομως ειναι κομπλε ///και ξαπλωνουν πολυ πολυ πολυ καλυτερα ...

κουκούλα, ποδόσακος κλπ δεν ζυγίζουν παρπάνω από μισό κιλό -αυτό το υπογράφω αφου maclaren έχουμε- άρα μαζί με το inglesina (αφού το γράφει η Κλαίρη) είναι τα ελαφρύτερα

Τα πιο ελαφριά μοντέλα π.χ. triumph πρέπει να τα συγκρίνεις με αντίστοιχης κατηγορίας καρότσια και όχι με αυτά που είναι για νεογέννητα και πάλι νομίζω ότι βγαίνουν πολύ καλά.

Κατά τη γνώμη μου πάντως, αφού όπως αναφέρεις θα χρειάζεται να σηκώνεις το καρότσι, το βάρος είναι από τα σημαντικότερα κριτήρια.

Αν διαβάσεις στην προηγούμενη σελίδα θα δεις και αναλυτικά την άποψη μου για τα maclaren. :D

τα ποσοστά μου ακόμα τα περιμένω :lol::lol::lol:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Σαυτο το σημειο να ρωτησω και εγω για 6 μηνων και πανω τι καροτσακι προτεινετε εσεις που εχετε παρει?Εμας η μικρουλα ειναι 4 και λεω να της παρω για φετος το καλοκαιρι γιατι το αλλο το καροτσι μας ειναι μεγαλο και βαρυ και μονη δεν μπορω να το βγαζω - βαζω στο αυτοκινητο!Πιστευω ενα με θεσεις που ξαπλωνει ειναι καλο!Θα ρωτησω και την γιατρο βεβαια!Εσεις τι προτιμησατε για δευτερο καροτσακι?Επισης το οτι κοιταει μπροστα απο τοσο μικρουλα λετε να ειναι προβλημα?Σημειωση ακομα την εχω να κοιταει προς εμενα!Εχω ακουσει οτι και της chicco η ομπρελα ειναι καλη!

Eliza καλημερα

Αυτο που λες οντως ειναι ορθον,,,Οπως λενε και στο χωριο μου ....περι ορεξεως ειναι η κολοκυθοπιτα ...αρα οταν σου αρεσει κατι δεν παν να ζυγηζει 100 κιλα και να θελεις τρε`ιλερ για να το μεταφερεις ...αφου το θελεις το παιρνεις.....

Παντως κακα τα ψεματα triumf και το Volo ειναι οτι πιο ελαφυ κυκλοφορη---ομως εχει προβλημα στο ξαπλωμα .Εγω νομιζω οτι εκει υστερη κατα πολυ απο αλλα αντιστιχα οπως της inglesina (trip) και της chicco lithg .

Φιλια

Διαφημίσεις

Εγώ θέλω να ζητήσω τη γνώμη σας σε κάτι...

Έχουμε το peg perego ( Pliko 3) και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένη από αυτό. Σκέφτομαι για τις διακοπές να πάρω ένα καλοκαιρινό καρότσι που θα είναι πιο ελαφρύ και θα πιάνει πολύ λιγότερο χώρο κατά τη μεταφορά του. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα maclaren αλλά και πάλι το σκέφτομαι. Αξίζει τελικά να πάρει κανείς καλοκαιρινό καρότσι, βολεύονται τα μικρά να κοιμηθούν μέσα σε αυτό (δεδομένου ότι το καλοκαίρι θέλεις να πιεις μια μπυρίτσα και να κοιμήσεις το μωρό στο καρότσι);;; Εσείς από πιο καλοκαιρινό καρότσι μείνατε ευχαριστημένοι;

1aLup3.png

BtUIp3.png

Εγώ θέλω να ζητήσω τη γνώμη σας σε κάτι...

Έχουμε το peg perego ( Pliko 3) και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένη από αυτό. Σκέφτομαι για τις διακοπές να πάρω ένα καλοκαιρινό καρότσι που θα είναι πιο ελαφρύ και θα πιάνει πολύ λιγότερο χώρο κατά τη μεταφορά του. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα maclaren αλλά και πάλι το σκέφτομαι. Αξίζει τελικά να πάρει κανείς καλοκαιρινό καρότσι, βολεύονται τα μικρά να κοιμηθούν μέσα σε αυτό (δεδομένου ότι το καλοκαίρι θέλεις να πιεις μια μπυρίτσα και να κοιμήσεις το μωρό στο καρότσι);;; Εσείς από πιο καλοκαιρινό καρότσι μείνατε ευχαριστημένοι;

Καλημέρα Όλγα!

Ακριβώς στην ίδια φάση βρίσκομαι κι εγώ...

Το ζαχαρώνω το ελαφρύ καλοκαιρινό καρότσι, αλλά το σκέφτομαι κιόλας :roll::roll:

Πράγματι δεν ξέρω αν θα βολέψει για να μπορούμε να κάνουμε τη βραδυνή μας βολτίτσα στις διακοπές :?

Αλλά θα ήθελα να μας πιάνει λιγότερο χώρο στη μεταφορά... :roll:

Αν το αποφασίσω πάντως με maclaren με βλέπω πάλι.

:lol:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Το triumph! ~5,5 κιλά με 2 θέσεις ανάκλισης του καθίσματος

Υπάρχει και ένα ακόμα πιο ελαφρύ, το volo -3,5 κιλά :shock::shock::cool: αλλά δεν ξαπλώνει.

Αυτό όμως, μάλλον δεν το βρίσκεις στην Ελλάδα -το έχω δει μόνο μια φορα στο δρόμο και το είχαν ξένοι :?:cry:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Rmary

το εχω παρει εγω ....ειναι καλο ...και πολυ ελαφρυ και σιγουρα ειναι πιο φθηνο απο παρα πολλα ...αλλα παρομοια....Με την καρτα μελους το πηρα 250 ευρω πριν 3 μηνες ...

Φιλια

Καλησπέρα!

Να ρωτήσω και γω κάτι για το maclaren techno xlr! Το θέλω από νεογέννητο με το καλό και για μας, αλλά ο πωλητής μας είπε ότι δεν έχει μπάρα προστασίας μπροστά, όπως έχουν τα περισσότερα αντίστοιχα καρότσια. Πόσο σημαντικό είναι αυτό?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Καλημερα Rmary

το εχω παρει εγω ....ειναι καλο ...και πολυ ελαφρυ και σιγουρα ειναι πιο φθηνο απο παρα πολλα ...αλλα παρομοια....Με την καρτα μελους το πηρα 250 ευρω πριν 3 μηνες ...

Φιλια

κανει για νεογεννητο;υπαρχει κ τριπλο σαν της κικο;

mοuki εγω πηρα το xlr για την μικρη μου απο νεογεννητο που ηταν,τωρα πλεον ειναι 2 μηνων.ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη.εγω δεν θεωρω απαραιτητο την μπαρα προστασιας μπροστα.να σημειωσω οτι στον πρωτο μου γιο ειχα παρει της κικο με μπαρα προστασιας κ βαρυ, κ ενα της μπεμπε κομφορτ με μπαρα παλι.τιποτα απο τα δυο δεν με βολεψαν ιδιαιτερα...ηταν κ τα δυο βαρια καροτσια απλα το ενα το ειχα για Πειραια κ το αλλο το ειχα αφησει στο εξοχικο στα Ισθμια.σωθηκα κ απολαυσα βολτες οταν μεγαλωσε ο μικρος 6 μηνων κ πηρα της μακλαρεν το τριουμφ!γι'αυτο το λογο επελεξα στο δευτερο παιδι μου να παρω της μακλαρεν το χλρ το οποιο ειναι σταθερο κ ευελικτο καροτσι για νεογεννητα αλλα κ για αργοτερα...εγω το συνηστω χωρις 2η σκεψη!η μπαρα για μενα δεν προσφερε ποτε κατι.αν το παιδι ειναι δεμενο πιστευω οτι δεν χρειαζεται!

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ( 9/12/05 ), ΜΠΕΜΠΑ ( 20/3/08 )

mοuki εγω πηρα το xlr για την μικρη μου απο νεογεννητο που ηταν,τωρα πλεον ειναι 2 μηνων.ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη.εγω δεν θεωρω απαραιτητο την μπαρα προστασιας μπροστα.να σημειωσω οτι στον πρωτο μου γιο ειχα παρει της κικο με μπαρα προστασιας κ βαρυ, κ ενα της μπεμπε κομφορτ με μπαρα παλι.τιποτα απο τα δυο δεν με βολεψαν ιδιαιτερα...ηταν κ τα δυο βαρια καροτσια απλα το ενα το ειχα για Πειραια κ το αλλο το ειχα αφησει στο εξοχικο στα Ισθμια.σωθηκα κ απολαυσα βολτες οταν μεγαλωσε ο μικρος 6 μηνων κ πηρα της μακλαρεν το τριουμφ!γι'αυτο το λογο επελεξα στο δευτερο παιδι μου να παρω της μακλαρεν το χλρ το οποιο ειναι σταθερο κ ευελικτο καροτσι για νεογεννητα αλλα κ για αργοτερα...εγω το συνηστω χωρις 2η σκεψη!η μπαρα για μενα δεν προσφερε ποτε κατι.αν το παιδι ειναι δεμενο πιστευω οτι δεν χρειαζεται!

Ευχαριστώ πολύ! Εκτιμώ την άποψή σου μιας και το έχεις χρησιμοποιήσει!

Είδαμε προχθές και το zippy και τα pegperego, αλλά πρώτα ο άντρας μου διαπίστωσε ότι είναι το πιο ελαφρύ! Με το καλό περιμένουμε κοριτσάκι και δεν μου πολυαρέσουν οι συνδυασμοί χρωμάτων! Θέλω ένα πιο ουδέτερο χρώμα να το έχω και για το 2ο παιδί. Λέω να πάρω το καφέ-γαλάζιο και ας είναι κοριτσάκι!

εχει κ καφε με πορτοκαλι!εξισου ομορφο!εχω την εντυπωση ομως οτι το συγκεκριμενο χρωμα το φερνουν τα Λητω κ οχι τα Μαδερκεαρ.εγω τουλαχιστον μονο εκει το ειδα.θα δεις οτι θα μεινεις πληρως ικανοποιημενη!

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ( 9/12/05 ), ΜΠΕΜΠΑ ( 20/3/08 )

Καλησπέρα!

Να ρωτήσω και γω κάτι για το maclaren techno xlr! Το θέλω από νεογέννητο με το καλό και για μας, αλλά ο πωλητής μας είπε ότι δεν έχει μπάρα προστασίας μπροστά, όπως έχουν τα περισσότερα αντίστοιχα καρότσια. Πόσο σημαντικό είναι αυτό?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

λοιπον να σου πω και εγω την γνωμη μου? :D

δεν εχω το συγκεκριμενο καροτσι αλλα ολα τα καροτσια που εχω εχουν μπαρα γιατι ο μικρος μου απο 11 μηνων και μετα δεν ηθελε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να ειναι δεμενος ....... μονο πολυ χαλαρα.....σκεψου και αυτη την περιπτωση-παραξενια :lol: επισης στην μπαρα εχω βαλει αυτο

http://cgi.ebay.com/NEW-STROLLER-SNACK-TRAY-CUP-HOLDER-PHIL-AND-TED-STOKKE_W0QQitemZ180246526400QQihZ008QQcategoryZ117038QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

και απο 12 μηνων ειχε την ανεξαρτησια του :lol: το νερακι του το τοστακι του το παιχνιδακι του.....

Μήπως ξέρετε αν τα καροτσάκια/καρεκλάκια τα οποία αγοράζονται από μαγαζιά μέσω ιντερνετ τα στελνουν με κουριερ ή με ΕΛΤΑ καιρος και αν η πλήρωμη γινεται συνήθως με κάρτα ή με αντικαταβολή?

Δοκίμασα και προτείνω PEG PEREGO PLIKO P3 CLASSIC

Όλη η βολικότητα ενός μεγάλου καροτσιού σε συνδυασμό με την βολικότητα ότι κλείνει σαν μπαστούνι και μπαίνει ακόμα και σε λιλιπούτεια πορτ μπαγκάζ. Το χρησιμοποιούμε για τα πάντα. Από τις βόλτες μέχρι και για ριλάξ.

Και κλείνει σαν μπαστούνι με το ένα χέρι και σε 1-2 δευτερόλεπτα.

Αν ξεπεράσετε το κόλλημα (του άσχετου όπως εγώ παλαιότερα :D:D:D ) ότι πρέπει να είναι όλα chicco θα σας αρέσει πολύ....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...