Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν ξερω πια ποιον να πιστεψω...

Recommended Posts

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες και τα καλα σας λογια! Ειστε πολυ καλη συντροφια μωρε...

Κατ'αρχας αλλαξα παιδιατρο.Βρηκα μια στο ΤΕΒΕ (χα χα μας βγαινει και τσαμπα :lol: ) γιατι με οσα εχουν γινει αρχισα να αμφιβαλλω για καθε κουβεντα των παλιων μου παιδιατρων. Εχω κλεισει ραντεβου με την παιδιατρο για να δουμε λιγο τα εμβολια που τα παραμελησαμε, αν θα την κρατησω το μελλον θα δειξει.

Για ΩΡΛ θα κλεισω ραντεβου στο Παπαγεωργιου στην Πριντζα και στο Ιπποκρατειο στον Μπενη , μιας και εχω μια αδυναμια στα νοσοκομεια. Νισαφι πια με τρεις γνωματευσεις δε θα βρουμε την ακρη;

Απο ολο αυτο παντως μου εμεινε μια πικρα και το παθημα μου εγινε μαθημα.

Dora, δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου.Ο,τι ποναει θα το εξεταζει ο αντιστοιχα εξειδικευμενος γιατρος, θα γινω μια υποχονδρια και μιση, δεν την ξαναπαταω! (Ετσι και ο αντρας μου που ανεβασε χοληστερινη εκλεισε ραντεβου με καρδιολογο και οχι με παθολογο που μας ελεγαν). Την παιδιατρο θα την εχω για εμβολια.

Συντομα ελπιζω να σας εχω νεα (θα γραψω και τηλεφωνα και τιμες να τα εχουμε)

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Τελικα δεν την γλιτωνουμε! Η κατασταση της Αννας μου χειροτερεψε. Ακολουθησαμε μια φαρμακευτικη αγωγη με δευτερο ΩΡΛ , δυστυχως ομως δεν ειδαμε καλυτερευση. Τωρα διογκωθηκαν οι αμυγδαλες, εκλεισε η φωνη του παιδιου, κανει απνοιες και μπαινουμε την Τριτη για να αφαιρεσει κρεατακια-αμυγδαλες και να βαλει σωληνακια στα τυμπανα. Στον Αγιο Λουκα θα παμε.

Αχ μωρε....

Περαστικουλια σας και γρηγορα σιδερενιοι σπιτακι σας παλι.

Ευχομαι ολα να πανε καλα και να ταλαιπωρηθει οσο το δυνατον λιγοτερο.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

πολιτισσα μου περαστικα και γρηγορα σιδερενιοι και ποτε ποτε ποτε να μην ξαναρθει μην ανυσηχεις ολα καλα θα πανε τις καλυτερες ευχες μου για το ζουζουνι σου

Nrdkp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...