Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γονείς - Φοιτητές

jodido

Recommended Posts

Κορίτσια με απογοητεύσατε εντελώς :(

Εδώ και κάποια χρόνια προσπαθούσα να περάσω σε ένα μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ. Το Νοέμβρη έκανα όπως κάθε χρόνο την αιτησούλα μου και 3 μέρες μετά ανακάλυψα πως ήμουν έγκυος. Με το που βγήκε θετικό το τεστ ήμουν σίγουρη πως θα κληρωθώ όπως και έγινε. Δεν μου πήγαινε η καρδιά να μην στείλω τα χαρτιά μου μια και προσπαθούσα από τότε που ξεκίνησε το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό να κληρωθώ...

Πω πω πω!!! Τόσο δύσκολα έιναι ??? Ξεχασα να σας πω οτι ταυτόχρονα δουλεύω... Νόμιζα πως αν έπαιρνα μόνο μία Θ.Ε. θα τα καταφερνα αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενά σας μάλλον έκανα λάθος :cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 606
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ και κάποια χρόνια προσπαθούσα να περάσω σε ένα μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ. Το Νοέμβρη έκανα όπως κάθε χρόνο την αιτησούλα μου και 3 μέρες μετά ανακάλυψα πως ήμουν έγκυος. Με το που βγήκε θετικό το τεστ ήμουν σίγουρη πως θα κληρωθώ όπως και έγινε. Δεν μου πήγαινε η καρδιά να μην στείλω τα χαρτιά μου μια και προσπαθούσα από τότε που ξεκίνησε το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό να κληρωθώ...

Πω πω πω!!! Τόσο δύσκολα έιναι ??? Ξεχασα να σας πω οτι ταυτόχρονα δουλεύω... Νόμιζα πως αν έπαιρνα μόνο μία Θ.Ε. θα τα καταφερνα αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενά σας μάλλον έκανα λάθος :cry::cry::cry:

(sorry gia ta greeklish..kati epathe kai den mou vgazei ellhnika)

Mhn anhsyxeis.. tha ta katafereis.. me mia enothta den einai toso tragika ta pragmata..

Egw perysi eixa 2 enothtes, me 2 mikra paidia se fash trellas (1 kai 3) kai pali ta katafera, to pws den to thymamai..apisteyth kourash.. koimomoun stis 2, ksypnousa endiamesa gia galata 4-5 fores, ksypnousa 6-7, kai an prolavaina diavaza ligo.. mia trella htan..

fetos fysika phra mia enothta kai eimai xalara..

O gios mou-3 H korh mou-4

weight.png[/url]

Πρόπερσυ στις εξετάσεις ήμουν 2 μηνών έγκυος και ήμουν στο κρεββάτι γιατί είχα αιμοραγία. Παρόλα αυτά σηκώθηκα και πήγα για να δώσω το μάθημα. Ήμουν άτυχη όμως και τελείωσα προτελευταία. Σύμφωνα με τον νόμο του πανεπιστημίου δεν επιτρέπεται να μείνει στην αίθουσα μόνο ένας φοιτητής γι΄αυτό τον λόγο ο προτελευταίος είναι υποχρεωμένος να βγεί απο την αίθουσα μόνο και εφόσον τελειώσει και ο άλλος. Η καθηγήτρια και μάλιστα μητέρα δυο παιδιών γνώριζε την κατάσταση μου αλλα παρόλα αυτά δεν με άφησε να πάω σπίτι να ξαπλώσω. Ακολούθησε ένας φοβερός καυγάς μεταξύ μας.

Μου είπε:

- Λυπάμαι κ. Α.......υ για την κατάσταση σας αλλα θα πρέπει να μείνετε στην αίθουσα μέχρι να τελειώσει και η συνάδελφος σας.

και εγώ της απάντησα:

-Εγώ λυπάμαι που είστε και μητέρα.

Φυσικά την απάντηση που της έδωσα την πλήρωσα γιατί μου έβαλε 7,00 στις εξετάσεις (σε ένα γραπτό που άξιζε πολύ περισσότερο).

Τι να πω!!!! Αυτά είναι εμπειρίες ζωής.......

dev277pr___.png

Μην απογοητεύεσαι....

Κανείς δεν λέει ότι είναι εύκολα όπως και κανείς δεν λέει ότι είναι ακατόρθωτα. Χρειάζεται θέληση και υπομονή. Όταν ήμουν έγκυος είχα 3 Θ.Ε. βέβαια μετά την γέννα αυτό ήταν ουτοπιστικό.

Εγώ του χρόνου θα πάρω και πάλι 2 Θ.Ε. και τέλος. Π Τ Υ Χ Ι Ο.

Απο τώρα όμως σκέφτομαι τί να κάνω όταν τελειώσω. Θέλω να γεμίσω τον τοίχο του γραφείου μου με πτυχία. Πάντα όμως σε σχέση με την ειδικότητα μου. Ο Θεός να μου δώσει να τα καταφέρω.

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

Και του χρόνου jodido στο πτυχίο, στην Πάτρα... πανώ θα ετοιμάσουμε!! Και βεγγαλικά και όλα τα αξεσουάρ για μια επιτυχημένη ορκομωσία (θυμάσαι την ορκομωσία του "Σπύρου" στο "Παρά πέντε"???... ). Σε λίγο θα αρχίσουμε να το καταστρώνουμε με την Αφροδίτη.. ε??

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αν είναι να κάνετε κάτι τέτοιο να μου το πείτε να μη βάψω τα μάτια μου γιατί θα αρχίσω να κλαίω απο τα γέλια και είναι κρίμα στην φωτογραφία της ορκομωσίας να βγεί η μάσκαρα απο κάτω!!!!!!!!!!!!!!!!!

dev277pr___.png

αααααα και αυτό εγώ το κρατάω ως υπόσχεση!!!! Θέλω πανώ στην ορκομωσία.

Και ξέρεις την παροιμία που λέει "είναι να μη τάξεις σε παιδί και σε τρελλό"

Παιδί βέβαια δεν είμαι αλλά ......... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

Και του χρόνου jodido στο πτυχίο, στην Πάτρα... πανώ θα ετοιμάσουμε!! Και βεγγαλικά και όλα τα αξεσουάρ για μια επιτυχημένη ορκομωσία (θυμάσαι την ορκομωσία του "Σπύρου" στο "Παρά πέντε"???... ). Σε λίγο θα αρχίσουμε να το καταστρώνουμε με την Αφροδίτη.. ε??

Ετσι ακριβώς και καλύτερα θα είναι αστέρια μου η δική σας ορκομωσία...

χαμός θα γίνει!!! Μια εβδομάδα θα το γιορτάζουμε πρίν ... και άλλη μια μετά !!!

(αλλά με τόσο parents και οι 2 σας ...... δεν το βλέπω να έρχετε το πτυχίο! ....) :roll:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

καλε δάγκωσε την γλώσσα σου!!!!!

Δεν πέρνει αναβολή η ορκομωσία.

Τέλος του χρόνου ορκίζομαι..........

Ξαναδάγκωσέ τη καλέ! Άλλωστε το parents είναι "ψυχοφάρμακο" με τόσες φίλες εδώ μέσα! Εγώ βέβαια αργώ ακόμα για πτυχίο... κάπου μακριά ... στο βάθος κηπος που λένε... Αλλά θα το πάρω!!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Ξαναδάγκωσέ τη καλέ! Άλλωστε το parents είναι "ψυχοφάρμακο" με τόσες φίλες εδώ μέσα! Εγώ βέβαια αργώ ακόμα για πτυχίο... κάπου μακριά ... στο βάθος κηπος που λένε... Αλλά θα το πάρω!!

Σας περιμένω ... θα καει το πελεκούδι!!!!!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Εγώ που είμαι και κοντά φιλενάδα να έρθω για καμιά βδομαδα να μένω σπίτι σου να το γιορτάζουμε;;;;;;; :wink::lol: Και μην μου πείς όχι....δεν ακούω τίποτα!!!!! :wink::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Με μεγάλη μου ΧΑΡΑ!!!!! Άλλωστε γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν χρειάζεσαι πρόσκληση για να έρθεις στο σπίτι μου....

Αλλα για να έχουμε καλό ερώτημα εσύ δηλαδή την ορκομωσία μου περιμένεις για να έρθεις στο σπίτι μου.....

dev277pr___.png

Μου αρέσει που ξεπεράσαμε τις ημερομηνίες των εργασιών και πήγαμε στην ορκομωσία :lol::lol::lol::lol::lol:

Ας τελειώσουμε πρώτα φέτος με υγεία (που δεν το βλέπω γιατί θα καταρρεύσουμε).

dev277pr___.png

Με μεγάλη μου ΧΑΡΑ!!!!! Άλλωστε γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν χρειάζεσαι πρόσκληση για να έρθεις στο σπίτι μου....

Αλλα για να έχουμε καλό ερώτημα εσύ δηλαδή την ορκομωσία μου περιμένεις για να έρθεις στο σπίτι μου.....

χαχαχα μου τη "λές" πάλι φιλενάδα ε;;;; :lol: Αφού ξέρεις...δεν είναι ότι δεν σ'αγαπώ αλλά..... Θα έρθω όμως και δεν περιμένω την ορκωμοσία. Promise!!!! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Θα δεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):) Και επίσης μην ξεχάσεις ότι θέλω και εκείνη την επίσκεψη στας εξοχάς στο σπίτι της Ζαχαρούλας με τα παιδιά!!!! :D:wink: αααααααααα...Τί λές για αύριο ή την Κυριακή στο σπίτι της Ζαχαρούλας;;;(όχι για να μην λές ότι δεν λειτουργώ άμεσα!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Η Ξάνθη είναι όπως την άφησες!!!!! Αν θυμάμαι καλά δεν έχεις πολλά χρόνια που έχεις φύγει. Σωστά;

Τώρα που φτιάχνει ο καιρός όλος ο κόσμος είναι στους δρόμους. Κάθε απόγευμα στην πλατεία γίνεται λαϊκό προσκύνημα απο παιδιά που κυνηγούν τα περιστέρια.

dev277pr___.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...