Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γονείς - Φοιτητές

jodido

Recommended Posts

Τώρα που το είπες και εγώ στη ιστορία τέχνης πρέπει να μελετήσω έργα τέχης που βρίσκονται σε διάφορα μουσεία παγκοσμίως. Λες να αρχίσω και εγώ τα ταξίδια;

Το Παρίσι είναι τέλειο αλλά πρέπει να έχεις στη διάθεση σου πάνω από δέκα μέρες για να μπορέσεις να πείς ότι κάτι είδες.

Είχα πάει ένα καθόλικό πάσχα και παρακολούθησα και λειτουργία στην Παναγία των Παρισίων. Είναι εμπειρία μοναδική. Καλά να περάσετε.

Παρεπιπτόντως, μόλις τελείωσα την τρίτη εργασία και είμαι πανευτυχής και χαλαρότερη για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 606
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eγώ δεν έχω πολύ χρόνο οπότε πρέπει να ξεκινήσω διάβασμα αμέσως

Θέμα δεν έχω στα χέρια μου αλλα σίγουρα η επόμενη εργασία θα είναι απο το 3ο τόμο των εγχειριδίων του ΕΑΠ.

dev277pr___.png

Eγώ δεν έχω πολύ χρόνο οπότε πρέπει να ξεκινήσω διάβασμα αμέσως

Θέμα δεν έχω στα χέρια μου αλλα σίγουρα η επόμενη εργασία θα είναι απο το 3ο τόμο των εγχειριδίων του ΕΑΠ.

Τι σπουδάζεις καλή μου?

Να ρθω κι γω στο Παρίσι??? :lol:

maryp: έχω ΕΠΟ 20 Ευρωπαϊκες Τέχνες (η επιλογή απο του 3ου έτους απο τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό

και ΕΛΠ 42 Αρχαιολογία στον Ελληνικό χώρο (του 4ου έτους)

embryoyla: σπουδάζω ελληνικό πολιτισμό στο ΕΑΠ. Θα πάω στο Παρίσι και για τις δύο μου Θ.Ε. γιατί εκτός απο τις ευρωπαϊκές τέχνες υπάρχουν και πολλά ελληνικά αρχαιολογικά μνημεία στο εξωτερικό.

Τι νομίζετε.... ειμαι συνειδητοποιημένη φοιτήτρια εγώ....

Πολλές φορές διαβάζω στο μικρό τα μαθήματα μου. Παίρνω το ύφος ενός παραμυθά και του διαβάζω για τις διαδικασίες μιας αρχαιολογικής έρευνας. χι χι χι χι χι χι χι.

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας,

Εδω και λιγο καιρο εχω γραφτει στο forum αλλα μολις σημερα ειδα αυτο το thread.

Και εγω σπουδαζω αυτον τον καιρο και χαιρομαι πολυ που βλεπω οτι υπαρχουν και αλλες κοπελες στην ιδια φαση με μενα.

Εγω ξεκινησα ενα Μεταπτυχιακο στο Πανεπιστημιο του Leeds οταν ημουν 4 μηνων εγκυος, εκανα καποια μαθηματα το πρωτο εξαμηνο, μετα σταματησα για να γεννησω και αρχισα ξανα τον επομενο Σεπτεμβριο. Μεχρι τα Χριστουγεννα ηταν καλα τα πραγματα. Ειχα διαβασμα αλλα μεσα σε λογικα πλαισια. Απο τον Ιανουαριο ομως που αρχισε το επομενο (και τελευταιο ευτυχως!) εξαμηνο... τα εχω παιξει. Η δουλεια μου για το Μαστερ εχει αυξηθει απιστευτα και μεχρι τελη Μαιου δεν θα προλαβαινω ουτε να φτυσω!!! Εχω και την μικρη στον παιδικο 3 φορες την εβδομαδα και μας φερνει στο σπιτι διαφορες ιωσεις, οποτε ειμαστε και συνεχεια συναχωμενοι οικογενειακως! Ελπιζω να αντεξω μεχρι τον Ιουνιο, να κανω και την πτυχιακη μου και μετα... τελος :lol:

Βλέπω τα παιδιά μας να μαθαίνουν πρώτα το Φοινικικό αλφάβητο και μετά το ελληνικό.....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτόν τον καιρό τους εξηγώ (τα πρωινά που πάμε στο σχολείο με το αυτοκίνητο) τις καταβολές, την δομή και την εξέλιξη των κομμάτων την εποχή του Όθωνα. Ξέρεις τι ήσυχα που κάθονται και με ακούνε?? :lol::lol: Θα λένε βέβαια από μέσα τους... πάει ... τα 'παιξε η μάνα μας... :lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κορίτσια είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Τα νεύρα μου δεν είναι και σε πολύ καλή κατάσταση. Οι εργασίες και οι υποχρεώσεις του πανεπιστημίου γενικά με έχουν τσακίσει. Τι κάνετε βρε εσείς που δεν έχετε βοήθεια απο γονείς και έχετε 2-3 παιδιά; Εγώ ένα έχω και δεν μπορώ να διαβάσω.

Άσε που το σπίτι μου βογγάει για δουλειές. Καλά αν δεν είχα γυναίκα να μας καθαρίζει δεν ξέρω και εγώ τι θα έκανα.

Η σωματική κούραση δε.... έχει ξεπεράσει τα όρια του ανθρωπίνου δυνατού. Μια καλοστημένη μηχανή η οποία μάλιστα πρέπει να χαμογελά γιατί το παιδί δεν φταίει σε τίποτα να ακούει μια μαμά γκρινιάρα, που βογγάει συνέχεια και ξεφυσάει.

Αρε Θεε... πως μας έχεις φτιάξει. Μια μάνα όλα τα υπομένει.

Τώρα πια μανούλα μου μπορώ να καταλάβω τί έχεις τραβήξει για να μας μεγαλώσεις....

dev277pr___.png

Χαλαράαα! Βάλε προτεραιότητες. Η δική σου σου ζωή είναι που περνά. Μην ξεχνάς ότι τίποτα από όλα τα υλικά πραγματα και μέσα σε αυτά βάζω και τα πτυχία δεν φέρνουν την ευτυχία. Κάνε εσύ το καλύτερο που μπορείς και αν δεν περάσεις δεν πέρασες δεν χάθηκε και ο κόσμος.

Εμένα πάλι μου έκατσε εύκολη η τέτερτη εργασία οπότε οκ. Για διάβασμα δεν το συζητώ. Περιμένω την άδεια τοκετού για να δώ αν θα προλάβω να διαβάσω. Κουράγιο.

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Μια από τα ίδια κορίτσια... Την Τρίτη έχω να παραδώσω εργασία...

Πότε γράφετε τελικές εξετάσεις???

evoula k σε ποιά σχολή είσαι??

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Κουράγιο jodido,

εγώ αυτή τη στιγμή έχω άδεια ανατροφής και μόνο μια ενότητα από το μεταπτυχιακό μου. Βέβαια αν και δε δουλεύω πολλές φορές ΔΕΝ προλαβαίνω ουτε τα μισά από αυτά που θέλω. Να φανταστείς θέλω εδώ και πολύ καιρό να πάρω πίνακες για το σπίτι και όλο το αναβάλω. Η μικρή μου τώρα μπουσουλάει, σηκώνεται όπου βρει και κάνει τα πρώτα δειλά βήματα και πρέπει να είμαι συνέχεια δίπλα της. Ο άντρας μου δουλεέι αρκετές ώρες και γονείς και συγκενείς είναι 5 με 7 ώρες μακρυά.

Εχω ψυχολογική και ουσιαστική βοήθεια από τον άντρα μου(αχ... θέλω και τη μαμά μου....)

Άρχισα γυμναστική και μου αρέσει που νιώθω καλά (είχα χρόνια να νιωσω έτσι ύστερα από ένα τροχαίο που μου διέλυσε το γόνατο και την εγκυμοσύνη με τα κιλά)

Πήρα 8 στην τρίτη εργασία και μου έδωσε κουράγιο.

Μου αρέσει (αν και είναι ταλαιπωρία και έξοδα) να κάτεβαίνω Αθήνα για 2-3 μέρες για τις συναντήσεις.

Προπαθώ να απολαμβάνω και τα πιο μικρά(ένα ωραίο μπάνιο)

Είμαι στο ΕΑΠ στο μεταπτυχιακό Γραφικές τέχνες και πολυμέσα. Εξετ'ασεις έχουμε 8/6 αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί πιθανά στις 9 θα πρέπει να μπω για καισαρική. Είδωμεν!!

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Διαφημίσεις

Είμαι κι εγώ στο ΕΑΠ στην Πληροφορική.

Άλλο παιδάκι δεν έχω εκτός απ΄αυτό που είναι στην κοιλίτσα μου αλλά ήδη το μυαλό μου δεν μπορώ να το συμαζέψω από την ώρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος.

Κατακόρυφη πτώση στην απόδοση από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα μιας και εκτός του ότι αισθάνομαι πιο πολύ κουρασμένη προτιμώ να διαβάζω περί εγκυμοσύνης και παιδιών παρά για ψηφιακά συστήματα και αλγόριθμους.

Ελπίζω κι εγώ να τα καταφέρω από την επόμενη χρονιά που θα έχω και το μπεμπούλη μου και θα εργάζομαι ταυτόχρονα.

Τον Ιούνιο στην εξεταστική θα είμαι στον όγδοο μήνα... και αναρωτιέμαι

1ον) αν θα χωράω στο θρανίο με την κοιλιά μου και

2ον) πως θα αντέξω 4 ώρες στην αίθουσα εξετάσεων χωρίς να πάω στην τουαλέτα( πάω ανά 1 ώρα από την αρχή της εγκυμοσύνης)

:?:

Λοιπον chrysaki εγω φετος τον Ιουνιο που εδωσα εξετασεις ημουν στον πεμπτο οχι πολυ κοιλια αλλα δεινοπαθησα 4 ωρες καθιστη... Θα μου πεις κουραγιο μου δινεις??Αντεχεις αλλα οσο περναει η ωρα σου φταινε ολα συν το μαθημα που εχεις να γραψεις!Φετος με το μωρο πηρα ενα μαθημα και η αληθεια ψιλοδυσκολευομαι.Οχι μονο λογω χρονου γιατι θεωρητικα τωρα που δεν δουλευω ακομα οταν κοιμαται το μωρο μπορω να διαβαζω αλλα εχω τοσα πολλα να κανω που στο τελος δεν εχω διαθεση να ασχοληθω.Ειναι και το ψυχολογικο.Να φανταστεις σημερα καθισα για την εργασια που εχω και τελικα κατέληξα στο forum.Θελει υπομονη και πανω απολα προεχει η εγκυμοσυνη σου. :lol:

Κορίτσια κάθε φορά που αντιμετωπίζω και κάτι καινούργιο πιστεύω ότι τα πράγματα δυσκολεύουν όλο και περισσότερο. Πρόπερσυ στην εξεταστική ήμουν έγκυος και μάλιστα σηκώθηκα απο το κρεββάτι με αιμοραγία για να πάω να δώσω το μάθημα. Εκείνη την περίοδο έλεγα ότι είναι η πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Την επόμενη χρονιά ο μικρός ήταν 4 μηνών και το μυαλό μου ήταν συνέχεια σε κείνον και όχι στο διάβασμα. Και πάλι έλεγα ότι τελικά αυτή είναι η πιο δύσκολη φάση της ζωής μου. Φέτος ο Γιάννης θα είναι περίπου 16 μηνών και είδωμεν. Πάντως όλα μου φαίνονται βουνό... ο μικρός δεν με αφήνει να κάνω ρούπι όχι να διαβάσω κιόλας. Η κούραση μου ξεπερνάει τα ανθρωπίνος δυνατά όρια ( όπως έχω ήδη πει ) και τα μάτια μου τα κρατάω με δυσκολία ανοιχτά μετά τις 10:30 το βράδυ που κοιμάται ο μικρός. Τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αντέχουμε για όλα. Εμείς οι μάνες είμαστε φτιαγμένες να βγάλουμε εις πέρας πολλά πολλά πολλά πράγματα. Έχουμε δύναμη και σθένος.

Επομένως κορίτσια κρατάτε γερά. Θα το περάσουμε και αυτό το βουνό και όποιο άλλο έρθει μπροστά μας. :lol::lol::lol::lol:

Think Positive!!!!!!!!!!!

dev277pr___.png

Κουράγιο και δύναμη κορίτσια μου!!! Εγώ κουράζομαι μόνο που σκέφτομαι ότι όταν ξαναρχίσω τα Ιταλικά θα έχω διάβασμα, αλλά σκέφτομαι ότι θα είναι για καλό! Κι εσείς ότι κάνετε για καλό είναι κοριτσάκια, γι'αυτό keep walking!!! :D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Πάντως μισό ποτηράκι κρασάκι πριν το (βραδυνο) διάβασμα βοηθάει να χαλαρώσεις και να διαβάσεις με πιο καθαρό κεφάλι. Μισό ποτηράκι όμως ε??? Αν πιεις παραπάνω ... θα ξεραθείς πάνω στο λαπτοπ (στην καλύτερη περίπτωση..) :lol::lol::lol: Χικ!!

Επειδή ο γιός μου κοιμάται μόνο με χαδάκια και τραγουδάκια όταν πια τον παίρνει ο ύπνος εγώ νοιώθω τέτοια χαλάρωση που περπατάω με δυσκολία. Δεν χρειάζομαι λοιπόν τρόπους χαλάρωσης αλλα τρόπους τόνωσης......

Ακούω συμβουλές!!!!!

dev277pr___.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Η περίοδο χάριτος πέρασε. Νέα θέματα εργασιών έφτασαν στα χέρια και μάλιστα με ημερομηνίες παράδοσης 27/4/08. Οπότε κορίτσια εγώ φέτος δεν θα σουβλίσω αρνί.... λέω να σουβλίσω τους καθηγητές. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

dev277pr___.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...