Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γονείς - Φοιτητές

jodido

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 606
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ σήμερα έλαβα τα αποτελέσματα της 2ης εργασίας και απογοητεύτηκα γιατι είχα σπαταλήσει πολύυυυ χρόνο, αλλά κυρίως πίστευα οτι η δουλεία μου ήταν πολύ καλη. (έπρεπε να κανω έρευνα αγορας για λογότυπα, να τα σχολιάσω και τελικά να σχεδιασω το δικό μου+επιστολόχαρτο+φάκελο).

Πήρα μόλις 6. Στην 1η είχα 6.5. Δεν κυνηγούσα ποτέ βαθμούς, αλλά πέρισυ τα ήμουν στο 7 με 9. Βέβαια πέρισυ δεν ήταν τόσο απαιτητικές νομίζω

Εντάξυ δεν έχω μεγάλη σχέση με γραφικές τέχνες, αλλά απογοητεύτηκα και ένιωσα οτι δεν έξιξε τοσο χρόνος που ξώδεψα. Τώρα ετοιμάζω την 3η και ειλικρινά το θέμα δεν με ενθουσιάζει και πολυ. Δεν θέλω να κάνω προχειροδουλεία, αλλά μου έφυγε όλη η όρεξη που είχα ξεκινήσει,

Φιλάκια στα ζουζούνια σας

matri δεν θέλω να σου "χαϊδέψω" τα αυτιά... αλλά έχουν πέσει κάτι τεσσάρια σε άλλες σχολές ... που πάνε σύννεφο... για το ΕΑΠ μιλάω πάντα! Οπότε... keep walking και μην απογοητεύεσαι!!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Την έγραψα, την τυπώνω και αύριο την στέλνω! Με κόβω για κανένα 5... 5,5... Ο Θεός βοηθός!! :roll:

Eγώ ευελπιστώ ότι σήμερα θα τελειώσω την δική μου εργασία και θα την στείλω. Στο καπάκι πρέπει να αρχίσω την επόμενη εργασία. Παιδιά τα έχω δει όλα. Είμαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Αισθάνομαι ότι έχουν πέσει πολλά καρπούζια πάνω στο κεφάλι μου και δεν αντέχω πια να τα κρατάω. :cry::cry::cry::cry::cry:

Ξενύχτι με το διάβασμα μέχρι τις 2:00 ή 3:00 το βράδυ ... ξενύχτι με τον Γιάννη απο τις 2:00 και μετά ... πολλές ώρες στην δουλειά καθώς κλείνουμε βιβλία... οι δουλειές στο σπίτι έχουν γίνει βουνό... Ο Γιάννης δεν δέχεται να φάει delivery οπότε πρέπει να μαγειρεύω κάθε μέρα :wink:

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Εκτονώθηκα.

dev277pr___.png

Αχ κορίτσια ένα ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ σε όλες σας για ακόμη μια φορά!!Και θα σας το λέω όποτε βρίσκω ευκαιρία.

Εγώ ήθελα να κάνω μαθήματα για το ανωτατο πτυχίο των γερμανικών και δεν έχω κουράγιο για διάβασμα. :cry: Ίσως κάποια στιγμή το βρώ. Αλλά επειδή γερμανικά και Ιταλικά πάντα διάβαζα ταυτόχρονα και έδινα εξετάσεις κάθε φορά την ίδια περίοδο, επηξα και δεν παίρνω απόφαση να το ξανακάνω. Αφήστε που τότε δεν είχα και παιδί. Ενώ τώρα.................

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια ένα ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Άστα Μπράβο και πιάσε καμία εργασία. Λοιπόν θα σου στέλνουμε θέματα και βιβλιογραφία και θα βοηθάς... Τί φίλη είσαι; :wink:

dev277pr___.png

Εεεεεεεετσι! Θα σου στέλνουμε τα βιβλία της προαιρετικής βιβλιογραφίας, θα τα διαβάζεις και θα μας στέλνεις την περίληψη! 8)

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια την μια την έστειλα :lol::lol::lol:

Μου έχουν μείνει 2 που πρέπει να παραδόσω τώρα στα κοντά :cry::cry:

Η επόμενη είναι για τις 3/2/2008 ανασκουμπωνόμαστε και βουρ για την επόμενη :cry::cry::cry:

dev277pr___.png

Χα, χα

Είπα να κάνω ένα διάλειμμα από την τίτη εργασία που γράφω για το μεταπτυχιακό του ΕΑΠ Γραφικές τέχνες και πολυμέσα στην πρώτη ενότητα και κοιτάξτε που έπεσα!

Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που δυσκολεύεται και γκρινιάζει.

Εγώ βέβαια έχω τρία παιδιά και επειδή δεν θέλω να καταπιέζω την μαμά μου όπως αναφέρθηκε παραπάνω την απασχολώ μόνο δύο απογεύματα την εβδομάδα που δουλεύω και το απόγευμα.

Κατα τα άλλα μελετώ τα Σαββατοκύριακα πράγμα που σημαίνει ότι στερώ το χρόνο από τα παιδιά μου και τον σύζυγο. Δεν είμαι πολύ σίγουρη αν αξίζει! Τι να σας πώ! Καλό είναι να εξελισσόμαστε συνέχεια αλλά με τι κόστος;

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Μπράβο Evoula με τρια παιδια. Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ.

Εγω φετος κανω την ΓΤΠ51΄. Πέρισυ είχα την50. Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδηποτε είμαι στη διαθεση σου..

Εγώ πέρνω μια ενότητα το χρονο και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω μέχρι το τέλος έτσι αργα που παω (5 χρονια με τη διπλωματκή??) Θέλω και δευτερο παιδακί, που το βλέπω να έρχεται νωρίτερα από το πτυχίο.

Νιωθω τύψεις κάποιες φορες για το χρόνο που δεν παιζω με τη μικρή μου, αλλά διαβάζω και νομίζω οτι σε μικρή ηλικία μας σχρειάζονται πιο πολύ (είναι έτσι???). Μια φίλη μου που τα παιδια της είναι 10 και 12 είναι πάντως το καλυτερο παράδειγμα προς μίμηση

Χα, χα

Είπα να κάνω ένα διάλειμμα από την τίτη εργασία που γράφω για το μεταπτυχιακό του ΕΑΠ Γραφικές τέχνες και πολυμέσα στην πρώτη ενότητα και κοιτάξτε που έπεσα!

Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που δυσκολεύεται και γκρινιάζει.

Εγώ βέβαια έχω τρία παιδιά και επειδή δεν θέλω να καταπιέζω την μαμά μου όπως αναφέρθηκε παραπάνω την απασχολώ μόνο δύο απογεύματα την εβδομάδα που δουλεύω και το απόγευμα.

Κατα τα άλλα μελετώ τα Σαββατοκύριακα πράγμα που σημαίνει ότι στερώ το χρόνο από τα παιδιά μου και τον σύζυγο. Δεν είμαι πολύ σίγουρη αν αξίζει! Τι να σας πώ! Καλό είναι να εξελισσόμαστε συνέχεια αλλά με τι κόστος;

Να τέτοια ακούω και λέω ότι δεν έχω δικαίωμα να γκρινιάζω....

Αξίζεις ένα μεγάλο μπράβο... Καταλαβαίνω πως για σένα είναι τρεις φορές πιο δύσκολα... Κουράγιο

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

κορίτσια ευχαριστώ μου δίνετε κουράγιο.

Μα δε λέω να πάρω απόφαση να ασχοληθώ με αυτή την τρίτη εργασία!!

Αφήστε δε που τον Ιούνιο που είναι οι εξετάσεις μάλλον θα πρέπει να είμαι στην κλινική και να γεννάω!!

Τέλος πάντων ο καιρός θα δείξει. Θα χρειστώ βοήθεια με τα θέματα των εξετάσεων matri γιατί συν όλα τα άλλα είμαι και ελαφρώς δυσλεκτική και δυσκολεύομαι πολύ στην αποστήθιση και την ορθογραφία! Είναι δύσκολα;

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Κορίτσια τα έχω δεί όλα.... το γραφείο είναι γεμάτο βιβλία, έχω χαθεί στην πληροφορία, έχω αγχωθεί, ο μικρός με φωνάζει συνέχεια και δεν με αφήνει λεπτό μόνη, το σπίτι είναι στα κακά του τα χάλια και ..... τι και άλλα θέλετε;

Βαθιές αναπνοές εισπνοή ... εκπνοή. Που θα πάει θα τελειώσει και αυτό το μαρτύριο.

dev277pr___.png

Βγήκε και το θέμα της 3ης εργασίας. Δεν υπάρχει έλεος!!

Και τώρα ... ΔΙΑΒΑΣΜΑ!

οσο ζω ΕΛΠΗΖΩ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Να σαι καλά βρε με έκανες και γέλασα...

Εγώ μόλις σήμερα αναστήθηκα αλλα γρήγορα θα πέσω πάλι σε κατάσταση ζόμπι γιατί δεν έχω πολύ χρόνο για την τρίτη εργασία.... Μεσολαβει και το ταξίδι στο Παρίσι καθώς και τα γενέθλια του συζυγου και του ΜΩΡΟΥ :lol:

dev277pr___.png

Eγώ θα πάω στο Παρίσι για το Πανεπιστήμιο. :wink::wink: Δεν μπορώ να κάνω εργασίες και να μιλάω για έργα τέχνης Ευρωπαϊκού πολιτισμού (αφού φέτος έχω μάθημα επιλογής του Ευρωπαϊκού πολιτισμού) χωρίς να τα έχω δει όπως είναι ο γοτθικός ρυθμός της Παναγίας των Παρισίων, έργα διάσημων ζωγράφων που βρίσκονται στο Λούβρο κπά. :wink::wink: Έτσι λοιπόν πάω και εγώ να κάνω την εργασία στον τόπο όπου βρίσκονται αυτά για τα οποία λέω στις εργασίες μου.... :wink:

Στην συνέχεια ακολουθεί η Ρώμη (για Καπέλα Σιξτίνα - Μιχαήλ Άγγελος κ.τ.λ.) και Αγγλία (για Καθεδρικό Ναό Αγίου Παύλου - Κρίστοφερ Ρεν) :wink:

dev277pr___.png

Eγώ θα πάω στο Παρίσι για το Πανεπιστήμιο. :wink::wink: Δεν μπορώ να κάνω εργασίες και να μιλάω για έργα τέχνης Ευρωπαϊκού πολιτισμού (αφού φέτος έχω μάθημα επιλογής του Ευρωπαϊκού πολιτισμού) χωρίς να τα έχω δει όπως είναι ο γοτθικός ρυθμός της Παναγίας των Παρισίων, έργα διάσημων ζωγράφων που βρίσκονται στο Λούβρο κπά. :wink::wink: Έτσι λοιπόν πάω και εγώ να κάνω την εργασία στον τόπο όπου βρίσκονται αυτά για τα οποία λέω στις εργασίες μου.... :wink:

Στην συνέχεια ακολουθεί η Ρώμη (για Καπέλα Σιξτίνα - Μιχαήλ Άγγελος κ.τ.λ.) και Αγγλία (για Καθεδρικό Ναό Αγίου Παύλου - Κρίστοφερ Ρεν) :wink:

Υπάρχει και το διαδίκτυο για να τα μελετήσεις εκτενέστερα αυτά! Και εν πάσει περιπτώσει... αυτά δεν τα γράφουν έτσι.. φόρα παρτίδα!

:twisted:

Πλάκα κάνω ε?? Να πάς κούκλα μου και να περάσεις ΥΠΕΡΟΧΑ!!

Έχω πάρει πολύ σοβαρά το θέμα των εργασιών :wink::wink:

Θέλω να τα δω απο κοντά και όχι απο το διαδίκτυο. Θέλω να παρατηρήσω την λεπτομέρεια και όχι μόνο μια όψη. :wink::wink:

Και εγώ κάνω πλάκα χα χαχα

dev277pr___.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...