Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γονείς - Φοιτητές

jodido

Recommended Posts

Antu, το καλό με το ΕΑΠ είναι ότι μπορείς να πάρεις γι αρχή μια θεματική ενότητα το χρόν..βέβαια ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!

Η πληροοφορική στο ΕΑΠ δεν είναι "μαθαίνω χειρισμό", window, κλπ όπως νομίζουν οι περισσότεροι..εχει προγραμματισμό, αλγόριθμους κυρίως, και πολλά μαθηματικά (πολύ παραπάνω από αυτά που φαντάζεσαι)

βέβαια οι καθηγητές είναι ρπόθυμοι να βοηθήσουν, και επίσης υπάρχουν και φροντηστήρια που βοηθάνε..ήδη ξέρω ένα που βοηθάει και εξ αποστάσεως

πάντως για να πάρεις πτυχίο, πρέπει να στρωθείς...

εγώ μπορώ αν θέλεις να σου στείλω βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή, αν μου δώσεις το e-mail σου και αν δέχεται μεγάλου μεγέθους αρχεία για να πάρεις μια ιδεά..

πάντως σκέψου το καλά...θα κουραστείς πολύ, αλλά όταν πάρεις το πτυχίο στα χέρια σου, καλή ώρα όπως εγώ, θα πεις οιτ το άξιζε...

εγώ να φανταστείς, είχα σκοπο να συνεχίσω και για μεταπτυχιακό, αλλά δυστυχώς δεν κληρώθηκα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 606
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνώ maria μαζί σου απόλυτα...

Antu, εφόσον έχεις βοήθεια do it. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα και να προσπαθήσεις με μια θεματική ενότητα για αρχή. Αυτές είναι ευκαιρίες ζωής...

dev277pr___.png

Γεια σας. Πολύ χαίρομαι που δεν είμαι μόνη. Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ στο Γραφικές Τέχνες Πολυμέσα. Φέτος έχω πάρει τη 2η ενότητα και έχω ένα μωρό 7 μηνών. Η αλήθεια είναι πως η όλη κατάσταση χρειάζεται υπομονή και θέληση.

Πέρισυ στις εξετάσεις είχα ακριβώς ένα μήνα που είχα γεννήσει με καισαρική. Ευτυχώς είχα διπλα μου τη δική μου μαμά ολον αυτό το μήνα (Δυστυχώς βέβαια είμαστε πολυυυυ μακρυα αλλα σε έκτακτες περιπτώσεις έρχεται )

Η μονη καθημερινή μου βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη είναι ο άντρας μου. Φέτος έχω άδεια ανατροφής (τα καλά του δημοσίου) και μετανιωσα που δεν πήρα 2 ενότητες.Οταν δηλώναμε το μυαλό μου ήταν..... Οχι οτι έχω ελεύθερο χρόνο αλλα αγχώνομαι τι θα γίνει οταν αρχίσω να δουλεύω. Ετσι που παω 4 ενότητες + διπλωματική σύνολο 5 χρόνια.... και είμαι μόλις στο δευτερο. Και τώρα που είπα δευτερο, ΄Δεν θέλω να τελειωσω για να κάνω και δευτερο παιδι. ΑΧΧΧ.

Οι συναντησεις ΟΣΣ πέρισυ ήταν Πατρα φέτος Αθήνα είναι λίγο μακρυά,αλλα προσπαθώ να συμμετέχω

Μου αρέσει τρομερά το αντικείμενο, αλλα ώρες, ώρες νιωθω τύψεις οτι κλέβω τις ώρες από το μωρό μου οταν διαβαζω. Αν δεν είχα υποστήριξη από τον αντρα μου μπορεί και να τα είχα παρατείσει.

Καλό κουράγιο σε όσες είστε και φοιτητές και όσοι το θέλετε πολυ τολμήστε το. Νομίζω οτι είναι η καλύτερη γυμναστική για το μυαλό μας.

Καλή σ

Matri, είσαι ο άνθρωπός μου! Σκεφτόμουν στο μέλλον να δοκιμάσω την τύχη μου με το εν λόγω μεταπτυχιακό, αλλά δεν ήξερα τι είδους γνώσεις πρέπει να έχει κανείς για να τα καταφέρει...π.χ. χρειάζεται να είσαι πολύ καλλιτέχνης; Γιατί εγώ ούτε ίσια γραμμή δεν μπορώ να τραβήξω δυστυχώς. Από την άλλη, επειδή μ' αρέσουν οι υπολογιστές και τα σχετικά και είχα κάνει λίγο διαμόρφωση σελίδων στη σχολή (ΜΜΕ), θα μ' άρεσε η ιδέα...

Μπορείς να αναφερθείς λίγο,αν δε σου είναι κόπος;

fUvDp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τισ αμεσεσ απαντησεις σας. τελικα το πηρα αποφαση θα γραφτω και ο θεος βοηθος. Τωρα ποτε θα τελειωσω πιστευω σε μερικα χρονακια να παρω κανενα πτυχιο

Αntu, μπράβο σου πήρες τη σωστή απόφαση...

Ε και αν τελειώσεις και λίγο αργά δεν πειράζει και καθόλου.

Και πάλι συγχαρητήρια και καλή ακαδημαϊκή χρονιά. :lol:

dev277pr___.png

Αχ αυτές τις μέρες πιέστηκα πολύ ήταν να παραδώσω εργάσία. Φιλοξενούμε και για τις γιορτές τα πεθερικά μου και τον κουνιαδο μου.

Λοιπον για το Μεταπτυχιακό μου στο ΕΑΠ (Γραφικές Τεχνες Πολυμέσα) :

κριτήριο εισαγωγής είναι να έχει κανείς είτε πτυχίο Πληροφορικής είτε Καλών Τεχνών, Γραφιστικής Φωτογραφίας, Αρχιτεκτονικής. Δεν θυμάμαι τι άλλο. Στη σελίδα του Εαπ το έχει αναλυτικά.

Νομίζω οτι αυτό δεν είναι τυχαίο. Εγώ έχω πτυχίο Πληροφορικής. Γενικοτερα νομίζω οτι οι Γραφιστες κτλ υπερτερούνε γιατι έχουν άλλο υπόβαθρο. Οχι οτι και εμεις της Πληροφορικής δεν τα καταφέρνουμε.... Οσο για τις γραμμές, τις τραβάς με τον υπολογιστή (ΧΙ, Χι)

Τώρα αν κάποιος διαβάζει και ψάχνεται γενικότερα τα καταφέρνει.

Αυτά τώρα βέβαια είναι πολύ γενικά. Αν αρχίσω να γραφω αναλυτικά νομίζω οτι μπορώ να γράψω βιβλίο.

Οτιδήποτε θες να με ρωτήσεις πιο συγκεκριμένα είμαι διαθεσιμη ή στείλε μου πμ (να μην ζαλίζουμε και τους υπόλοιπους)

Antu Καλή αρχή και καλή δύναμη

Φιλάκια Πολλά και Καλές Γιορτές σε όλους

Είμαι κι εγώ στο ΕΑΠ α' έτος στον Ελληνικό Πολιτισμό. Η αλήθεια είναι ότι έχω αγχωθεί πάρα πολύ και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να παραδίδω τις 4 εργασίες το χρόνο...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Antu, συγχαρητήρια για την επιλογή σου! Καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι!

Matri, σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, μου δίνεις κουράγιο και ελπίζω να σταθώ τυχερή και να επιλεγώ του χρόνου! :D

Η αλήθεια είναι ότι έχω κάποιες απορίες ακόμα σχετικά, αλλά θα επανέλθω με π.μ. αργότερα, να μη σε ζαλίζω μέρες που είναι! :D:D

fUvDp2.png

Είμαι κι εγώ στο ΕΑΠ α' έτος στον Ελληνικό Πολιτισμό. Η αλήθεια είναι ότι έχω αγχωθεί πάρα πολύ και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να παραδίδω τις 4 εργασίες το χρόνο...

Εγώ βρίσκομαι στις τελευταίες Θ.Ε. του ελληνικού πολιτισμού οπότε αν χρειαστείς κάτι..... Ι am here....

dev277pr___.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Αυτή η περίοδος είναι φρίκη... πρέπει να παραδόσω 3 εργασίες μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου και έχω τρελό άγχος. Πρέπει να διαβάζω και να γράφω κάθε απόγευμα και τα σ/κ όλη την μέρα.

Το παιδί τι να το κάνω;

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

Τι θα γράψω στη 2η εργασία οεο?? Jodidoooo να σου στείλω το θέμα μπας και μου ρίξεις τα φώτα σου και ξεμπλοκάρω η έρμη μάνα φοιτήτρια?? Ευχαριστώ προκαταβολικά (όποια κι αν είναι η απάντηση!! :) )

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Ποιός ήταν ο ρόλος της θρησκείας στη διαμόρφωση των εξωτερικών σχέσεων του Βυζαντίου;

Αναπτύξτε το θέμα σε 2200 λέξεις

Είμαι στην ΕΛΠ11 (πρωτάκι...) Έχω διαβάσει το βιβλίο του ΕΑΠ και ένα της Αρβελέρ (η εξωτερική πολιτική του Βυζαντίου). Έχω λίιιιγο ξεφυλίσει και κρατήσει σημειώσεις από κάποια άλλα της προτεινόμενης βιβλιογραφίας που αφορούν στο ισλάμ και στις σταυροφορίες... αυτά! Το 'χω μέσα στο μυαλό μου το θέμα όλο. Το θέμα είναι: να το πάω ενότητα ενότητα, δηλ. κάθε λαό ξεχωριστά ή όλους μαζί με αύξουσα χρονολογική σειρά?? Θέλω τη μαμάαααααααα μου!!

όπα.... σε ποια χρονική περίοδο του βυζαντίου;... Το θέμα συμπεριλαμβάνει 11 αιώνες ιστορίας; :shock::shock::shock:

Γιατί αν συμβαίνει αυτό μιλάμε για πολλά κράτη!!!!! :shock:

Πάντως έπεσες στην περίπτωση.... Έχω πολύ μεγάλη βιβλιογραφία στο σπίτι για το Βυζάντιο.... Μόλις πάω στο σπίτι θα βρω πληροφορίες σχετικά με την θρησκεία και τις εξωτερικές σχέσεις. Μάλλον το βραδάκι. Πότε παραδίδεις την εργασία;

dev277pr___.png

Ναι και για τους 11 αιώνες! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι... με χρονολογική σειρά να το κάνω. Θέλω τη μαμάααααααα μου! Πολλές ημερομηνίες, πολλά ονόματα, πολλοί λαοί... Μέχρι 22/1 πρέπει να τη στείλω! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Λοιπόν έχουμε και λέμε... Βρήκα δύο μόνο βιβλία στα οποία υπάρχουν πληροφορίες... Στείλε μου με πμ την δ/νση σου για να σου στείλω φωτοτυπίες.... Να προλάβουμε τουλάχιστον να τα έχεις σ/κ.

dev277pr___.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...