Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γονείς - Φοιτητές

jodido

Recommended Posts

Καλά, άμα λέω ότι δεν πάμε καλά, κάτι ξέρω. Λοιπόν, στο δεύτερο έτος μένω έγκυος και μόλις μου λέει ο γιατρός ότι θα γεννήσω τον Αύγουστο, σκέφτομαι τι καλά, αφού κι η εξεταστατική θα έχει τελειώσει και με την καινούργια χρονιά θα είμαι έτοιμη. Ιούνιο μήνα 7 μηνών έγκυος και παραμονή εξετάσεων στον υπέρηχο, όλες να διαβάζουν περιοδικά κι εγώ η καλή σου Κοινωνική κι Οικονομική Ιστορία της Ευρώπης. Να με βλέπουν ο γιατρός, η μαία κι οι υπόλοιπες και να σκέφτοναι από ήρθε αυτή. Αποτέλεσμα: η μικρή σήμερα ετών 2,5 και κάτι να μου λένε οι δασκάλες της στον παιδικό ότι είναι το μοναδικό παιδί, στο οποίο δεν έδειξαν πώς να πιάνει το μολύβι. Γιατί;;; Να μην πω ότι την θήλαζα και δίπλα είχα το βιβλίο της φιλοσοφίας. Α, το κοριτσάκι μου, χωρίς άλλο ξέρει τον Καντ από τα γεννοφάσκια του.

Όσο για τις τέταρτες εργασίες μέχρι σήμερα τις έχω κάνει όλες!!! Όχι λόγω βαθμού, αλλά τις θεωρώ το γλύψιμο του φοιτητή προς τον καθηγητή. Καλά, είμαστε τελείως τρελές.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 606
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω πω!! Καλέ είμαστε πολλές τελικά...

Κι εγώ νόμιζα ότι έμεινα μόνη μου!!! Τώρα το είδα το θέμα...

Είμαι κι εγώ φοιτήτρια - ακόμα - γιατί δεν έχω πάρει το πτυχίο μου... έπιασα δουλειά...έδινα ταυτόχρονα όποτε είχα άδεια....περνούσα...κοβόμουν...δεν μπορούσα να κάνω και τα εργαστήρια λόγω δουλειάς....πολλά μαθήματα θέλουν παρακολούθηση, αλλιώς ΔΕΝ περνιούνται.....μετά ήρθε και ο μπέμπης....Από Σεπτέμβριο και βλέπουμε...

Μ' αρέσει που κοιτάω και για άλλο πτυχίο παρακάτω....δεν βλέπω πότε θα πάρω αυτό!!!

Καλά, άμα λέω ότι δεν πάμε καλά, κάτι ξέρω. Αποτέλεσμα: η μικρή σήμερα ετών 2,5 και κάτι να μου λένε οι δασκάλες της στον παιδικό ότι είναι το μοναδικό παιδί, στο οποίο δεν έδειξαν πώς να πιάνει το μολύβι. Γιατί;;; Να μην πω ότι την θήλαζα και δίπλα είχα το βιβλίο της φιλοσοφίας. Α, το κοριτσάκι μου, χωρίς άλλο ξέρει τον Καντ από τα γεννοφάσκια του.

Δόξα το Θεό να λες. Τουλάχιστον το δικό σας αποτέλεσμα ήταν η οικειοποίηση της χρήσης του στυλού.

Ενώ το δικό μας αποτέλεσμα ήταν να μη θέλει να γεννηθεί το παιδάκι μου και να πουμε και του στραβού το δίκαιο ούτε εγώ θα ήθελα. Η τελευταία εργασία που έκανα πριν γεννήσω το παιδάκι μου ήταν η ανάλυση του δράματος "Μήδεια". Σοκαρίστηκε το παιδί. Σου λέει άσε καλά είμαι εδω μέσα. Με αυτά και με αυτά εγώ γέννησα στην 42η εβδομάδα.

dev277pr___.png

Εχω κι εγώ τέτοια όμορφα!

Ο μικρός μου γιος ένα βράδυ δεν κοιμόταν, πηγαινοερχόταν απο το κρεβάτι μου στο κρεβάτι του... Εκείνο το βράδυ διάβαζα (ναι στο κρεβάτι!) και κρατούσα σημειώσεις κλπ για μια εργασία μου για τα βυζαντινά ψηφιδωτά. Τι διαβάζεις; μου λέει. Αυτό το ωραίο βιβλίο, του λέω (για τη Νέα Μονή Χίου, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εικονογράφηση και περιγραφή!!). Του άρεσε και ήθελε να διαβάζω δυνατά για να "μάθω κι εγώ μαμά, όταν πάω στο πανεπιστήμιο να τα ξέρω!" :lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας στην εξεταστική που πλησιάζει.

Το καινούργιο που κάνει το κοριτσάκι μου είναι όταν δεν με βλέπει να γράφω εργασία στον υπολογιστή, πάει και κάθεται, ανοίγει μπροστά της τα παραμύθια της και λέει: "Τώρα έγινα μαμά. Γράφω εργασία". Κι αν της πεις, έλα παιδί μου εδώ, ή κάτι τέτοιο. "Όχι, να τελειώσω την εργασία μου πρώτα".

Πάνε και τα παιδάκια μας, μαζί με μας!!!!

εμένα πάλι μου τραβάει το καλώδιο κ ασποσυνδέει το ποντίκι ε και μετά παίζουμε :)

έστειλα πτυχιακή στον καθηγητη. για να δούμε εντυπώσεις κ διορθώσεις..

κουράγιο μια εξεταστική είναι θα περάσει!!

Καλή επιτυχία!!

Μετά τη βάφτισή μας τον Ιούλιο, θα ετοιμαστώ κι εγώ να δώσω κανένα μάθημα τον Σεπτέμβριο!! Μόνο που πρέπει να μου δώσει άδεια και ο εργοδότης μου και ο μπέμπης!!

Το πανεπ. είναι σε άλλη πόλη από την πόλη που μένει η μαμά μου οπότε θα τον αποχωριστώ τουλάχιστον για μια μέρα ολόκληρη...

Τον Οκτώβρη ξεκινάω πληροφορική στο ΕΑΠ, μία θεματική ενότητα πήρα για φέτος να δούμε πώς θα πάει. Α! και πρίν έναν μήνα γέννησα το δεύτερο παιδί. Η κόρη μου το καλοκαίρι θα γίνει τριών! Πανικός? Και με την πληροφορική....καμία σχέση εγώ.. ευτυχώς ο άντρας μου είναι μηχανικός Η/Υ. Αρχίσαμε τα μαθήματα όταν λείπει η κόρη μου και υπάρχει ηρεμία, την ώρα που θηλάζω και απο την αυπνία με πιάνει μία νύστα με τα ακαταλαβίστικα!! Βλέπω και εσάς και παίρνω κουράγιο. Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλες σας!!

Διαφημίσεις

Και οι δύο γονείς είμαστε φοιτητές!!!

Μεταπτυχιακό στο Αριστοτέλειο,ήδη από τη πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά ακόμα δε κατάφερα κάτι.Τελευταία μας ευκαιρία Ιούνιος-Ιούλιος αλλιώς τέλος!Είμαστε μεταξύ δουλειάς στεγαστικών δανείων παιδικών σταθμών Δημήτρη απαιτητικότατου και ενός μπέμπη που έρχεται σε 3 μήνες!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Και οι δύο γονείς είμαστε φοιτητές!!!

Μεταπτυχιακό στο Αριστοτέλειο,ήδη από τη πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά ακόμα δε κατάφερα κάτι.Τελευταία μας ευκαιρία Ιούνιος-Ιούλιος αλλιώς τέλος!Είμαστε μεταξύ δουλειάς στεγαστικών δανείων παιδικών σταθμών Δημήτρη απαιτητικότατου και ενός μπέμπη που έρχεται σε 3 μήνες!

Εδώ πάω πάσο!!! Συγχαρητήρια!! Σου αξίζουν συγχαρητήρια...τι να πω...

Από κάτι τέτοια παίρνω κουράγιο. Όταν θα αρχίσω το διάβασμα το καλοκαίρι θα το τυπώσω και θα το βάλω πάνω από το γραφείο μου...

Νομίζω ότι κάτι θα κάνει...

Εδώ πάω πάσο!!! Συγχαρητήρια!! Σου αξίζουν συγχαρητήρια...τι να πω...

Από κάτι τέτοια παίρνω κουράγιο. Όταν θα αρχίσω το διάβασμα το καλοκαίρι θα το τυπώσω και θα το βάλω πάνω από το γραφείο μου...

Νομίζω ότι κάτι θα κάνει...

Πάντα κάτι μένει πίσω δεν είμαστε και σούπερ ήρωες.Πάντως εσύ σαφώς και να παίρνεις κουράγιο και με το μαλακό.Μαζί θα το ξεκινήσουμε το καλοκαιρινό διάβασμα...εγώ με τη κοιλιά δε ξέρω αν θα το φτάνω το γραφείο!!!Θα δείξει!

Καλό μας κουράγιο έτσι κι αλλιώς όλα για τα παιδιά μας δε τα κάνουμε?έχουμε κίνητρο και τι στο καλό κάτι θα καταφέρουμε!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

έχω αγχωθεί, απογοητευτεί, τα παιδιά μου λες και με σαμποτάρουν, μόλις πιάσω βιβλίο γίνεται το έλα να δεις. Δίνω το ένα μάθημα 31/5 και το άλλο 14/6 και έχω να παραδώσω την 4η και την 6η εργασία αντίστοιχα.

Ναι, τα μαθηματικά έχουν 6 εργασίες, αυτή και να μην την παραδώσω δεν παίζει πρόβλημα, στη άλλη όμως πρέπει οπωσδήποτε να γράψω πάνω από 2 :oops: !!!!!!!!!

Αλλά είμαι τρομερά πίσω, είμαι τρομερά στεναχωρημένη, η μαμά μου πλέον δεν μου κρατάει τα παιδιά για να διαβάσω, νομίζει ότι είναι αστείο και χάσιμο χρόνου. Όταν καταφέρω να κοιμήσω τα παιδιά είμαι τόσο τελειωμένη που το μόνο που θέλω είναι να κοιμηθώ.

Σήμερα ο πατέρας μου της την είπε ελαφρώς και υποσχέθηκε από αύριο θα αρχίσει πάλι να μου τα κρατάει για να διαβάζω, αλλιώς.... του χρόνου να είμαστε καλά.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

έχω αγχωθεί, απογοητευτεί, τα παιδιά μου λες και με σαμποτάρουν, μόλις πιάσω βιβλίο γίνεται το έλα να δεις. Δίνω το ένα μάθημα 31/5 και το άλλο 14/6 και έχω να παραδώσω την 4η και την 6η εργασία αντίστοιχα.

Ναι, τα μαθηματικά έχουν 6 εργασίες, αυτή και να μην την παραδώσω δεν παίζει πρόβλημα, στη άλλη όμως πρέπει οπωσδήποτε να γράψω πάνω από 2 :oops: !!!!!!!!!

Αλλά είμαι τρομερά πίσω, είμαι τρομερά στεναχωρημένη, η μαμά μου πλέον δεν μου κρατάει τα παιδιά για να διαβάσω, νομίζει ότι είναι αστείο και χάσιμο χρόνου. Όταν καταφέρω να κοιμήσω τα παιδιά είμαι τόσο τελειωμένη που το μόνο που θέλω είναι να κοιμηθώ.

Σήμερα ο πατέρας μου της την είπε ελαφρώς και υποσχέθηκε από αύριο θα αρχίσει πάλι να μου τα κρατάει για να διαβάζω, αλλιώς.... του χρόνου να είμαστε καλά.

Be cool δε μπορούμε να τα χουμε όλα το ξανάπα.Ό,τι μπορέσεις δε χάθηκε και ο κόσμος!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλό κουράγιο σε όλες τις νέες φοιτήτριες-μανούλες. Ναι, είναι δύσκολο, αλλά είναι κι υπέροχο. Προσωπικά, είναι πολλές φορές η διέξοδός μου, η διασκέδασή μου, το κάτι διαφορετικό, το οποίο μου δίνει να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το παιδί μου πρώτα και μετά για μένα.

Καλή επιτυχία στις εξεταστικές μας και μην ξεχνάτε: ο αγώνας μας, είμαι σίγουρη, θα ανταμειφθεί.

Σήμερα σχεδόν όλη μέρα διάβασα, "έβγαλα" αρκετή ύλη, από το βιβλίο, άλλη δυο μέρες έτσι διάβασμα και θα αρχίσω την εργασία!!!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

γειά σας και απο μένα!!underage τι σπουδάζεις??Αν κατάλαβα είσαι στο ΕΑΠ!!!

Και εγώ το ίδιο στην Πηροφορική...

Το πρώτο μαθημα το δίνω στις 30 Μαίου...Γέννησα 30 Απρίλη...κουτουλάω απο τη νύστα...πάω για φούντο μου φαίνεται...

¨(

γειά σας και απο μένα!!underage τι σπουδάζεις??Αν κατάλαβα είσαι στο ΕΑΠ!!!

Και εγώ το ίδιο στην Πηροφορική...

Το πρώτο μαθημα το δίνω στις 30 Μαίου...Γέννησα 30 Απρίλη...κουτουλάω απο τη νύστα...πάω για φούντο μου φαίνεται...

¨(

Να σου ζήσει να σου ζήσει το μπεμπέ και καλή σταδιοδρομία εσύ!!!

κι εγώ ΕΑΠ πληροφορική είμαι ΠΛΗ10 και ΠΛΗ12, είναι και άλλη μια κοπέλα από Κρήτη στη Πληροφορική ή νομίζω είσαι εσύ :?, αλλά δεν θυμάμαι το όνομα :oops: έχουμε μιλήσει με πμ, σχετικά με τον συνδυασμό επιλογών ενοτήτων με την ΠΛΗ20.

Συν δυο κοπέλες που θα ξεκινήσουν τώρα

Τελικά είμαστε πολλές

Leni, καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου εύχομαι. Σε ποιό έτος είσαι? Πόσες Θ.Ε. έχεις κάνει μεχρι τώρα? Εγώ φέτος κληρώθηκα πληροφορική, πήρα μόνο ΠΛΗ 10 γιατί έχω μία μικρή κορούλα και γέννησα 30 Μαρτίου τον μπέμπη μας. Δεν ξέρω απο πού να αρχίσω. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι κάτι που το ήθελα χρόνια αλλά τα βλέπω βουνό μπροστά μου. Εσείς κορίτσια με την πρώτη κληρωθήκατε? Ποιά η σχέση σας με την πληροφορική μέχρι να ξεκινήσετε στον ΕΑΠ?

Underage γλυκιά μου πως πάει το διάβασμα? Κουράγιο κορίτσι μου.Τα αποτελέσματα πότε βγαίνουν?

Leni, καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου εύχομαι. Σε ποιό έτος είσαι? Πόσες Θ.Ε. έχεις κάνει μεχρι τώρα? Εγώ φέτος κληρώθηκα πληροφορική, πήρα μόνο ΠΛΗ 10 γιατί έχω μία μικρή κορούλα και γέννησα 30 Μαρτίου τον μπέμπη μας. Δεν ξέρω απο πού να αρχίσω. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι κάτι που το ήθελα χρόνια αλλά τα βλέπω βουνό μπροστά μου. Εσείς κορίτσια με την πρώτη κληρωθήκατε? Ποιά η σχέση σας με την πληροφορική μέχρι να ξεκινήσετε στον ΕΑΠ?

Underage γλυκιά μου πως πάει το διάβασμα? Κουράγιο κορίτσι μου.Τα αποτελέσματα πότε βγαίνουν?

Κανονικά φέτος πρέπει να τελειώσω το 2ο έτος..κανονικά πάντα λέμε...έχω περάσει , σαφώς, τα του πρώτου έτους, και απο το δεύτερο την ΠΛΗ 20. Φέτος δίνω ΠΛΗ 21 και ΠΛΗ 22, αλλά όπως προείπα, πάω για φούντο...εν τω μεταξύ, την ΠΛΗ 21, την δίνω τρίτη φορα φέτος...και να φανταστείς ότι είναι το εύκολο μάθημα του έτους...πέρασα πέρυσι με την πρώτη εξεταστική (τυχαία εντελώςκαι απο κ&λοφ@ρδία, όμως,ε?), την ΠΛΗ 20, που κορίτσια τετοια μαθηματικά ...τι να πω...απλά δεν υπάρχουν και την 21 (που παρεπιμπτόντως τώρα την διαβάζω για τις 30), δεν κατάφερα ΠΑΛΙ να την περάσω...

Και φέτος φυσικά δεν είμαι προετοιμαμένη...όταν μπορώ τέτοια περίπου ώρα να διαβάσω, το κεφάλι μου κουδουνίζει, νυστάζω αφάνταστα απο το ολοήμερο τρέξιμο και τα βραδινά ξενύχτια, τα ποδαράκια μου είναι νταούλι απο το πρήξιμο, και το μόνο που θέλω είναι να ξεραθώ στο κρεβάτι μου και όχι να διαβάσω...

Κάθε χρόνο τέτοια περίπου εποχή, πρό εξεταστικών δλδ, είμαι σε μαύρο χάλι απο το άγχος και την κούραση απο το διάβασμα...φέτος δεν ξέρω...απλά είμαι πολύ κουρασμένη για να μπορέσω να αγχωθώ και να στεναχωρηθώ που δεν θα περάσω...

:(

Επίσης, την ίδια χαρά έκανα και εγώ με σένα όταν είχα κληρωθεί...που να ήξερα ότι μετά απο κάποια χρόνια, θα έλεγα: τι σκ@τ@ το ήθελα??? :)

Βέβαια, ποτέ (για την ώρα), δεν έχω σκεφτεί να τα παρατήσω...παρόλο που οι αφορμές ήταν και είναι πολλές...αλλά είναι και όνειρο ζωής να πω την αλήθεια μου...

ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ, ΕΝΤΑΞΕΙ????? :)

blue-screen-of-death.gif

Πριν μια ώρα έστειλα την τελευταία εργασία της ΠΛΗ10, νιώθω πολύ περίφανη!!!!!!!!!

......και συγχρόνος ξαλαφρωμένη, ανακουφισμένη

ωραία αίσθηση όταν στέλνεις εργασία, ε????

Ναι είναι άλλο αίσθημα, λες και φεύγει ένα βάρος από πάνω σου, λες και έκανες την σπουδαιότερη ανακάληψη, δεν ξέρω πως να το περιγράψω....

Αν και νομίζω ότι πολλές μανούλες φοιτήτριες έχουν ακριβώς το ίδιο συναίσθημα με εμένα, αν και στην προηγούμενη αισθανόμουν πολύ άσχημα όταν την έστειλα γιατί δεν είχα γράψει καλά

MSN-Emoticon-006.gif

Καλημέρα...

ζζζζζ...

Νυστάζω μέχρι θανάτου...είμαι ξύπνια απο τις 06:00, το περισσότερο βράδυ κουνάω, ξεχέζω, ταίζω...κοιμήθηκα και χτές στις 01:30...

Και τώρα έχω κάτσει μέσα στη τελή χαρά, με τον καφέ μου ΦΥΔΙΚΑ, μπροστά στο pc, να πω δυο κουβέντες και να διαβάσω την ΠΛΗ 21...Την Κυριακή δίνω και την τελευταία εργασία στην ΠΛΗ 22...εκεί είναι που δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα..

Τι θα κάνω, οεο???

Ωχ Παναγία μου...

computer-17.gif

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...