Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γονείς - Φοιτητές

jodido

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 606
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλύτερα ο έρωτας ssidi! :wink::D

(κατά φωνή!!!μόλις πήρα email με τη 2η εργασία κι ο Θεός μαζί μου)

άντε με το καλό και η δεύτερη... Και εγώ απο μέρα σε μέρα περιμένω το θέμα της δεύτερης....

dev277pr___.png

Ξέρω από "δεύτερο" χέρι (ο άντρας μου είναι ΕΑΠίτης στην Πληροφορική :wink: ) ότι το ΕΑΠ είναι πολύ απαιτητικό, ίσως πιο δύσκολο κι από το κανονικό Πανεπιστήμιο. Αν θέλεις να μείνεις σε μια σειρά και να τελειώσεις σχετικά γρήγορα, θέλει πολυυυυύ δουλειά! Την πρώτη χρονιά, που πήρε 3 Θ.Ε., είδε κι έπαθε να τα καταφέρει. Η μια εργασία ερχόταν πίσω από την άλλη! Άσε που είχαμε και άγχος μη συμπίπτει καμιά εξεταστική με την ημέρα του γάμου μας!

fUvDp2.png

Ωραίο θέμα πάντως, μπας και επανέλθουμε οι ξεστρατημένες!

Καλή επιτυχία σε όλους τους σπουδαστές πάντως και καλά κουράγια!

Αχ! κοριτσάκια μου ......μην ξύνετε πληγές :(:(:(

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

Ωχχχ... :(:?:

Τι πληγές καλέ; για πες;

dev277pr___.png

Εγώ είμαι στο τέταρτο έτος Ψυχολογίας σε ιδιωτικό κολλέγιο!

Πέρσι πήγαινα στην εξεταστική και ήμουν στον 7ο μήνα!!!

Δεν πειράζει όμως γιατί οι καθηγητές με είχαν στα όπα όπα!!! :D

Φέτος είναι τα δύσκολα μιας και ο άντρας μου έφυγε ταξίδι(Ναυτικός) και εγώ έχω σχολή κάθε μέρα!!! Ευτυχώς υπάρχει η γιαγιά μου και έτσι υπάρχει λύση!

Στο ΕΑΠ είναι εύκολο να μπείς :?::?::?:

m.gifa.gift.gifh.gifi.gifl.gifd.gifa.gif

Ματθίλδη 17/08/2007

Λουκάς-Ανδρέας 17/01/2010

Ξέρω από "δεύτερο" χέρι (ο άντρας μου είναι ΕΑΠίτης στην Πληροφορική :wink: ) ότι το ΕΑΠ είναι πολύ απαιτητικό' date=' ίσως πιο δύσκολο κι από το κανονικό Πανεπιστήμιο. Αν θέλεις να μείνεις σε μια σειρά και να τελειώσεις σχετικά γρήγορα, θέλει πολυυυυύ δουλειά! Την πρώτη χρονιά, που πήρε 3 Θ.Ε., είδε κι έπαθε να τα καταφέρει. Η μια εργασία ερχόταν πίσω από την άλλη! Άσε που είχαμε και άγχος μη συμπίπτει καμιά εξεταστική με την ημέρα του γάμου μας![/quote']

Δεν ξέρω αν ο άντρας σου είχε/'εχει καμία σχέση με το επάγγελμα ή κάποιο υπόβαθρο τελοσπάντων, εγώ όμως ως άσχετη το βρήκα πολύ παλούκι.

Δε τον ρωτάς να μου κανάν εύκολο τροπο να μάθω C για την πλη10;;;

Για να μπεις στο ΕΑΠ πρέπει να έχεις τύχη. Οι υποψήφιοι εισάγονται με την μέθοδο της κλήρωσης. Αλλά στο τέλος τα παρατάνε πολύ. Δεν ξέρω αν για όλες τις ειδικότητες είναι δύσκολα τα πραγματα αλλα για τον ελληνικό πολιτισμό χρειάζεται συστηματικό διάβασμα και ΧΡΟΝΟΣ μελέτης. Αν δεν έχεις κάτι άλλο στην ζωή σου που σου "τρώει" χρόνο τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα.

Δεν πιστεύω ότι τα συμβατικά πανεπιστήμια είναι πιο εύκολα απο το ΕΑΠ. Απλα πιστεύω ότι η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι οι φοιτητές του ΕΑΠ βρίσκονται σε μια άλλη φάση της ζωής του όπως παιδιά, δουλειά, οικογένεια και έτσι κουράζονται πολύ περισσότερο απο τους φοιτητές των άλλων Πανεπιστημίων, οι οποίοι ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με την φοίτησή τους.

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια συγχαρητηρια και σας ζηλευω πολυ... Όσο για το ΕΑΠ προσπαθησα 3 φορες να μπω και ... τιποτα... Απελπιστικα πια...

Ισως ξαναπροσπαθησω καποια στιγμη... αλλα ποιος εχασε την τυχη ???

Κοριτσια συγχαρητηρια και σας ζηλευω πολυ... Όσο για το ΕΑΠ προσπαθησα 3 φορες να μπω και ... τιποτα... Απελπιστικα πια...

Ισως ξαναπροσπαθησω καποια στιγμη... αλλα ποιος εχασε την τυχη ???

Που ξέρεις φέτος μπορεί να είναι η χρονιά σου. Δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα η τύχη...

Κάθε χρόνο να κάνεις αίτηση και που ξέρεις.... άλλωστε κάνοντας την αίτηση δεν έχεις να χάσεις και τίποτα.

dev277pr___.png

Που ξέρεις φέτος μπορεί να είναι η χρονιά σου. Δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα η τύχη...

Κάθε χρόνο να κάνεις αίτηση και που ξέρεις.... άλλωστε κάνοντας την αίτηση δεν έχεις να χάσεις και τίποτα.

.... να σας πω και εγώ τον πόνο μου... αύτο το Δεκέμβρη είναι η τρίτη χρονιά που έκανα αίτηση για το τμήμα "Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες " ... για να δούμε ... εχω απογοητευτεί πάντως! :(:(:(

(και δεν έχω και κανένα μπάρμπα στην Κορώνη...να βοηθήσει λίγο την κατάσταση!)

Να ειστε καλα κοριτσακια μου για την ενημερωση.... Σκεφτομαι φετος να μην κανω ομως αιτηση γιατι δεν νομιζω οτι θα μπορω να πηγαινω στην Πατρα (ή μηπως αλλαξε αυτο ?).... Οποτε λεω να το αφησω για του χρονου και.... ή να κανω ? Ψηνομαι βεβαια... :roll:

Διαφημίσεις

.... να σας πω και εγώ τον πόνο μου... αύτο το Δεκέμβρη είναι η τρίτη χρονιά που έκανα αίτηση για το τμήμα "Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες " ... για να δούμε ... εχω απογοητευτεί πάντως! :(:(:(

(και δεν έχω και κανένα μπάρμπα στην Κορώνη...να βοηθήσει λίγο την κατάσταση!)

Καλέ το μέσο δεν παίζει ρόλο.... εδώ είναι καθαρά θέμα τύχης...

dev277pr___.png

Να ειστε καλα κοριτσακια μου για την ενημερωση.... Σκεφτομαι φετος να μην κανω ομως αιτηση γιατι δεν νομιζω οτι θα μπορω να πηγαινω στην Πατρα (ή μηπως αλλαξε αυτο ?).... Οποτε λεω να το αφησω για του χρονου και.... ή να κανω ? Ψηνομαι βεβαια... :roll:

1ον δεν χρειάζεται να πηγαίνεις Πάτρα. Μη ξεχνάς ότι μιλάμε για εκπαίδευση εξ αποστάσεως. Πάντως στην Αθήνα υπάρχουν τμήματα.

2ον πρώτα να κάνεις αίτηση και μετά να αποφασίσεις αν θα πας ή όχι...

dev277pr___.png

Καλέ το μέσο δεν παίζει ρόλο.... εδώ είναι καθαρά θέμα τύχης...

....μην το λες έχω ακούσει και κάτι τρελά! :roll:

Τζο.... οταν το ειχα ψαξει σοβαρα πριν δυο χρονια, ελεγε οτι ΠΡΕΠΕΙ για την εξεταστικη να πηγαινεις Πατρα... το ξερεις αυτο ή απλα το υποθετεις οτι παιζει στην Αθήνα ?

Θα το ψαξω τωρα και θα σας πω, γιατι αν γινεται πλεον ΑΘΗΝΑ, ΘΑ κανω αιτηση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαι σίγουρη... Στην Αθήνα υπάρχουν τμήματα. Η μοναδική περίπτωση να χρειάζεται να πας Πάτρα είναι να μη γίνει κανένα τμήμα στο Μεταπτυχιακό που θα επιλέξεις αλλα και πάλι αν γίνει αυτό θα πρέπει να πηγαίνεις και στις συναντήσεις στην Πάτρα.

Αλλα αυτό μου ακούγεται λίγο δύσκολο. Δηλαδή να γίνει ένα τμήμα που το 60-70% τον φοιτητών είναι απο Πελοπόννησο και το 30% απο Αθήνα και πάνω. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο και τα τμήματα γίνονται στην Αθήνα

Αλλα και πάλι δεν είναι πρόβλημα να πάς για μία φορά στην Πάτρα και αυτήν τον Ιούνιο (υπάρχει μια μόνο εξεταστική).

Άντε Μαριλένα κάνε αίτηση. :lol::lol::lol:

dev277pr___.png

έχει διάφορες πόλεις..

στο πρώτο έτος ειδικά που είναι πολλοί οι φοιτητές έχει ΟΣΣ (προεραιτικές) σχεδόν σε όλες τις πόλεις...σιγά σιγά όσο μειώνεται ο αριθμός των φοιτητων μειώνονται και οι πόλείς.

Εγώ πάντως όλο το ΕΑΠ στην Αθηνα το έβγαλα..Οι εξετάσεις γίνονται όπου και οι ΟΣΣ.

Πάντρα πας μόνο αν είναι ΦΥΕ ή ΠΛΗ στα εργαστήρια...

ειδικά ΦΥΕ έχεις 6 εργαστήρια από 5-6 μέρες το καθένα, τα οποία γίνονται πάντα Αύγουστο-Σεπτέμβριο (διαλέγεις εσύ ημερομηνίες που θές)

Ελπίζω να έγινα κατανοητή και να μην σε μπέρδεψα παραπάνω

Α ναι μπραβο Μαρια ηταν ΦΥΕ και ειχε εργαστηρια... σωστα... αλλα και η ΠΛΗροφορικη που θελω εγω, εχει εργαστηρια :cry:

Οχι στην Πατρα δεν μπορω να παω, αλλα ουτε στο περιπτερο... αφου δεν εχω ΚΑΝΕΝΑΝ να βοηθησει με το σπιτι και τα παιδια !!!

Ισως το ξανασκεφτω για κατι αλλο...........

Θα δουμε....

υ.γ. βεβαια για εμενα και τα χρηματα ειναι ενα σημαντικο κομματι... μπα μαλλον αλλη χρονια...

Maria,

έχει εργαστήρια η πληροφορική; Βρε παιδιά εδώ στην Ξάνθη έχει τμήμα και δεν κάνουν εργαστήρια απο όσο γνωρίζω....

Για δώσε πληροφορίες...

dev277pr___.png

H ΠΛΗ έχει μόνο ένα εργαστ΄ριο που απαιτεί φυσική παρουσία στην Πάτρα για 3 μέρες...το υπόλοιπο της χρονιάς γίνεται από το σπίτι (το ξέρω γιατί το πήρε ο άντρας μου)

Περίπτερο? δεν κατάλαβα τι εννοεις...

Το μονο που είσαι υποχρεωμένη να πας ειναι οι εξετάσεις που γίνονται στην Αθήνα..

Στα λέω όχι για να σε πείσω , αλλά για να τα διαβάσουν άλλοι τυχόν ενδιαφερόμενοι.

Εαν πάρεις την απόφαση να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα σπουδών, καλό είναι να έχεις και χρόνο ελεύθερο και λεφτά...Στην ΠΛΗ ευτυχώς υπάρχει υλικό σε ηλεκρονική μορφή, όμως στις ΦΥΕ πρέπει όπωσδηποτε να αγοράζεις βιβλία (στις περισσότερες ΘΕ) εκτός του ΕΑΠ γιατί του ΕΑΠ δεν είναι και τόσο καλά

Φαντάζομαι ότι και στις ΕΠΟ, ΕΛΠ πρέπει να αγοράσεις βιβλία, αλλά ας μας πει καλύτερα η jodido γι αυτά

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...