Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γονείς - Φοιτητές

jodido

Recommended Posts

Την κυριακή ξεφορτώθηκα το ένα μάθημα...

Κορίτσια, το διάβασμα ήταν πολύ επώδυνο. Ο μικρός με πυρετό 39,5 να κλαίει συνέχεια.

Άντε να ξεφορτωθώ και το άλλο και μετά γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Καλοκαιράκι

βράδυνο μπανάκι

μεσ΄ το νεράκι

εμείς με τον Γιαννάκη.

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 606
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλοκαιράκι

βράδυνο μπανάκι

μεσ΄ το νεράκι

εμείς με τον Γιαννάκη.

Θα πιούμε καφεδάκι

μαζί με το Μαρθάκι

ωραίο παιχνιδάκι

ο Σπύρος με τον Γιαννάκη

dev277pr___.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας!

Χάρηκα πολύ που βρήκα εδώ μανούλες που σπουδάζουν (γενικά) και ΕΑΠίτισσες (ειδικά)!

Τον Δεκέμβρη που μας πέρασε ορκίστηκα κι εγώ...είμαι πλέον μια πτυχιούχος ΕΠΟ!

Θέλει γερό στομάχι το ΕΑΠ...Πολύ μεράκι και ακόμη περισσότερη αγάπη στο αντικείμενο που έχει επιλέξει κάποιος. Αλλιώς δεν βγαίνει!

Εγώ στην παραλαβή του πτυχίου πήρα και τον γιό μου μαζί και για την ακρίβεια εκείνος το παρέλαβε κι όχι εγώ...θεωρώ ότι ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για να επιβραβεύσω την υπομονή του στις υποχρεώσεις που είχα όλα αυτά τα χρόνια! Και το χάρηκε πάρα πολύ!

Εύχομαι με το καλό και τα δικά σας πτυχία!

Υ.Γ. Πάντως εμένα μου φαίνεται πολύ παράξενο που δεν διαβάζω για εξετάσεις φέτος :)

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Χάρηκα πολύ που βρήκα εδώ μανούλες που σπουδάζουν (γενικά) και ΕΑΠίτισσες (ειδικά)!

Θέλει γερό στομάχι το ΕΑΠ...Πολύ μεράκι και ακόμη περισσότερη αγάπη στο αντικείμενο που έχει επιλέξει κάποιος. Αλλιώς δεν βγαίνει!

Εγώ στην παραλαβή του πτυχίου πήρα και τον γιό μου μαζί και για την ακρίβεια εκείνος το παρέλαβε κι όχι εγώ...θεωρώ ότι ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για να επιβραβεύσω την υπομονή του στις υποχρεώσεις που είχα όλα αυτά τα χρόνια! Και το χάρηκε πάρα πολύ!

Υ.Γ. Πάντως εμένα μου φαίνεται πολύ παράξενο που δεν διαβάζω για εξετάσεις φέτος :)

Να ήξερες πόσο σε ζηλεύω!!!

Και εγώ είμαι στο τέλος πια... Μου έχουν μείνει δυο Θ.Ε. για του χρόνου και μετά θα κατηφορίσω για Πάτρα για να παραλάβει ο γιός μου το δικο του πτυχίο (αυτό της υπομονής). :lol::lol::lol:

Το επόμενο μάθημα που δίνω είναι μάθημα επιλογής απο την δική σου ειδικότητα ΕΠΟ 20 (Ευρωπαϊκές Τέχνες). :lol::lol:

Να είσαι εδώ γύρω.... όχι επειδή ορκίστηκες να μας αφήσεις εμάς στο έλεος του Θεού.... Θέλουμε εμψύχωση....

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

Έδωσα το προηγούμενο Σάββατο, 8 θέματα να γράψεις τα 5 (με κλειστά) και 2 να αναπτύξεις το ένα (με ανοιχτά)....

τα νεύρα μου κορδόνια μέχρι την Πέμπτη... και λέω του χρόνου να πάρω 2 ΘΕ να τελειώνουμε...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Εγώ πάντως χτυπάω το κεφάλι μου

που δεν πήρα δυο θ.Ε. τον πρώτο χρόνο (είχα πάρει και εγώ μόνο μία)

και τρεις την δεύτερη χρονιά (είχα πάρει 2)

τώρα θα είχα τελειώσει...

Βέβαια τότε ουτε παιδιά είχα ούτε τίποτα...

dev277pr___.png

Εγώ πάντως χτυπάω το κεφάλι μου

που δεν πήρα δυο θ.Ε. τον πρώτο χρόνο (είχα πάρει και εγώ μόνο μία)

και τρεις την δεύτερη χρονιά (είχα πάρει 2)

τώρα θα είχα τελειώσει...

Βέβαια τότε ουτε παιδιά είχα ούτε τίποτα...

οχι δεν το χτυπάω, γιατί είχα και τα ιταλικά φέτος να τελειώσω και με τα δύο παιδιά και τις δραστηριότητές τους δεν μπορούσα να διαθέσω παραπάνω χρόνο για το διάβασμα... αλλιώς θα έπρεπε να τα είχα όλη μέρα κλεισμένα σπίτι να βλέπουν dvd ...

του χρόνου όμως λέω να πάρω 2, απ' οτι είδα και η ΕΛΠ12 και η ΕΛΠ10 ειναι βατές ... (λέω εγώ τώρα... :roll: )

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Να ήξερες πόσο σε ζηλεύω!!!

Και εγώ είμαι στο τέλος πια... Μου έχουν μείνει δυο Θ.Ε. για του χρόνου και μετά θα κατηφορίσω για Πάτρα για να παραλάβει ο γιός μου το δικο του πτυχίο (αυτό της υπομονής). :lol::lol::lol:

Το επόμενο μάθημα που δίνω είναι μάθημα επιλογής απο την δική σου ειδικότητα ΕΠΟ 20 (Ευρωπαϊκές Τέχνες). :lol::lol:

Να είσαι εδώ γύρω.... όχι επειδή ορκίστηκες να μας αφήσεις εμάς στο έλεος του Θεού.... Θέλουμε εμψύχωση....

Φυσικά και θα είμαι εδώ γύρω...οχι μόνο για να σας εμψυχώνω αλλά και για να βοηθήσω κάπου αν μπορώ! Αυτό ισχύει και για τους τελειόφοιτους και για τους πρωτοετείς ;)

Ένα απο τα πιο δύσκολα διάλεξες βρε παιδί μου...:) Ακόμα θυμάμαι το άγχος που πέρασα με τοοοοοοοοοοση ύλη για διάβασμα...ούτε στη φιλοσοφία δεν το πέρασα αυτό!Αλλά τελικά πήγε καλά...:) Έτσι καλά θα πας κι εσύ! Εγώ είχα την Σιώψη στην ΕΠΟ20. Εσύ;

TpqWp2.pngIgXop2.png

του χρόνου όμως λέω να πάρω 2, απ' οτι είδα και η ΕΛΠ12 και η ΕΛΠ10 ειναι βατές ... (λέω εγώ τώρα... :roll: )

Έχεις δίκιο... τώρα το θυμήθηκα ότι στην ΕΛΠ 11 γράφαμε σε θέματα και με ανοιχτά και με κλειστά βιβλία.

Πάντως η ΕΛΠ 11 μου φάνηκε πιο εύκολη απο την ΕΛΠ 10. Η ΕΛΠ 12 είναι απο τις αγαπημένες μου.

dev277pr___.png

Καλοκαιράκι

βράδυνο μπανάκι

μεσ΄ το νεράκι

εμείς με τον Γιαννάκη.

Θα πιούμε καφεδάκι

μαζί με το Μαρθάκι

ωραίο παιχνιδάκι

ο Σπύρος με τον Γιαννάκη

:lol::lol::lol::lol::lol: Φωνάρα μου εσύ, ποιήτρια μου!!!!!!!!!!!!! :D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη Λεοντακιανάκου λέγεται η δική μου...

Πολύ ύλη βρε παιδί μου... Και να φανταστείς ότι εγώ την επέλεξα για εύκολη. Μου έχουν βγεί τα μάτια ....

:lol: Πολλή ύλη δεν λες τίποτα...σου λεω ακόμα το θυμάμαι και είναι και 3 χρόνια απο τότε...Ευτυχώς μας έπεσαν θέματα που τα είχα διαβάσει καλά, αλλιώς δεν με έβλεπα καλά...Όψιμη Αναγέννηση είχε πέσει θυμάμαι.

Το βιβλίο της Μουσικής ήταν τόσο χάλια που το είχα αφήσει ΟΛΟ απ' έξω απ' το διαβασμα κι ας ήξερα οτι τουλάχιστον ένα θέμα ήταν απο εκεί...πόνταρα στα άλλα κι ειδικά στην Αρχιτεκτονική που ήταν η αδυναμία μου (αλλά δεν έπεσε τίποτα). Απογοήτευσα βέβαια τη ΣΕΠ μου που ήταν μουσικολόγος, αλλά είχε κατανόηση η γυναίκα γιατί έβλεπε πόσο χάλια ήταν το βιβλίο και δεν είχε απαιτήσεις...

Τη δική σου δεν την ξέρω...

TpqWp2.pngIgXop2.png

Το βιβλίο της Μουσικής ήταν τόσο χάλια που το είχα αφήσει ΟΛΟ απ' έξω απ' το διαβασμα κι ας ήξερα οτι τουλάχιστον ένα θέμα ήταν απο εκεί...πόνταρα στα άλλα κι ειδικά στην Αρχιτεκτονική που ήταν η αδυναμία μου (αλλά δεν έπεσε τίποτα).

Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Στις εξετάσεις μας δίνουν 2 θέματα και επιλέγουμε το ένα για να αναπτύξουμε. Το θέμα περιλαμβάνει τη ζωγραφική, γλυπτική και μουσική κάποιας περιόδου. Οπότε δεν παίζει να αφήσω ύλη εκτός.

dev277pr___.png

p.gife.gifr.gifa.gifs.gifa.gif

και είπα να σας κάνω ποδαρικό για τις εξετάσεις!

Αντε να παίρνετε σειρά και οι υπόλοιπες!!!

συγχαρητηρια παλιογρια!!!!!!και γω στο πτυχιο με το πι θα ερθω και ολες τις γριες παρεα!!!!!!! :D:D:D:D

246216v7t3epk8hd.gif

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...