Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου παρουσιασαν το μαγαζι σαν κελεπουρι...δεν προλαβα ομως να παω.για επωνυμα μιλησαν....τι να σου πω...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

Καλά μιλάμε ότι τα κέρδη στα μάρκετ είναι τεράστια έτσι;

Την Δευτέρα είχα πάει στα Carrefour και είχε το χαρτί υγείας softex 4+4 δώρο με 6? και κάτι...

Είχα δει όμως το φυλλάδιο που άρχιζαν οι προσφορές τους 2 ημέρες μετά και το ίδιο χαρτί το είχε 3,12?...

Αν είναι δυνατόν!

Μάλιστα την Δευτέρα το είχε στο ράφι με τις προσφορές και η τιμή των 6? με μεγάλες ταμπέλες....για να μας παρασύρουν!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

πανες απο τα λιντλ εχετε παρει ποτε?

εγω ειχα παρει 2 φορες αλλα παρατηρησα οτι καθε φορα που αλλαζα τα μωρα τα τσισα τους ηταν σαν κρυσταλακια...απο ποιοτητα καλα φανηκαν αλλα φοβηθηκα που ειδα αυτα τα κρυσταλακια και δεν ξαναπηρα.

κανουν περιπου 9,5 ευρω νομιζω

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

Eγώ είχα πάρει πάνες από το lidl αλλά μετά τον 1ο χρόνο του παιδιού και αυτές που είναι πάνα βρακάκι.....!!! Ήταν πολύ καλές και ιδιαίτερα στις διαρροές..... καλύτερες και από libero, pampers, babylino. Είχαν πολύ καλό λαστιχάκι και δεν έφευγε τίποτα.... Για τις άλλες τους πάνες τις απλές δε γνωρίζω.

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Διαφημίσεις

Στο γιο μου προσπαθούσα να καταλάβω γιατί συγκαιγότανε το παιδί συνέχεια και όλο άλλαζα πάνες από pampers, libero,babylino και είχα καταλήξει στο το ίσως να μην τον προσέχουν στον παιδικό, έτσι δοκιμάσαμε lidl και δεν ξανασυγκάηκε!!!Τώρα στη μικρή χρησιμοποιώ lidl από την πρώτη της μέρα. Ούτε κρέμα συγκάματος δε χρειάζεται να της βάλω ούτε έχω διαρροές. Γενικά δεν αγοράζω πολλά από lidl. Κυρίως χαρτικά. όποια έχει να προτείνει καλά προϊόντα να μας ενημερώσει γιατι οι καιρόι είναι δύσκολοι!

απο τα λιντλ εχω δοκιμασει ενα σπρευ για τα αλατα, ειναι σε κιτρινο μπουκαλι και ψεκαζει, και φθηνο και αριστα αποτελεσματα. ουτε σιλιτ μπανκ, βιακαλ και χαζα, τα οποια ακριβοπληρωνουμε!!!

από τα λιντλ εγω αγοράζω τα πάντα. μακαρόνια, απορρυπαντικά (αυτά με το σαπούνι μασαλίας είανι φανταστικα), σαμπουαν, τυρι, οδοντόκρεμες, χαρτικά, πίτσες, γάλα... τα πάντα

age.png

Διαφημίσεις

Απο Δευτερα ο Βασιλόπουλος έχει -40% τα λιμπερο οικονομικες συσκευασιες ανοιχτη πανα μονο.

πολυ ευχαριστα τα νεα σου!!!!!!!!

καιρο περιμενω το βασιλοπουλο να βαλει προσφορα...

ευχαριστουμε για την ενημερωση!!!!!!!!

πολυ ευχαριστα τα νεα σου!!!!!!!!

καιρο περιμενω το βασιλοπουλο να βαλει προσφορα...

ευχαριστουμε για την ενημερωση!!!!!!!!

Κ εγώ το ίδιο...

Μήπως ξέρετε αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μαζί με αυτή την προσφορά κ κάτι εκπωτικά κουπόνια που έχουμε?

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ . ΠΑΡΌΤΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΕ 4 ΜΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΕΧΕΙ 40% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ LIBERO. ΣΠΕΥΣΑΤΕ!!!!!!!

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Π.Χ. ΚΑΙ Μ.Χ.

ΠΡΟ TOY ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ TON ΧΡΗΣΤΟ.

ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ

Eγώ είχα πάρει πάνες από το lidl αλλά μετά τον 1ο χρόνο του παιδιού και αυτές που είναι πάνα βρακάκι.....!!! Ήταν πολύ καλές και ιδιαίτερα στις διαρροές..... καλύτερες και από libero, pampers, babylino. Είχαν πολύ καλό λαστιχάκι και δεν έφευγε τίποτα.... Για τις άλλες τους πάνες τις απλές δε γνωρίζω.

Κι εγώ το ίδιο,μετά τον χρόνο έπαιρνα από Lidl και μερικές φόρες Pampers για αλλαγή.Δεν είχα ποτέ διαρροή και ποτέ δεν συγκάηκε.Με τα Libero και τα Βambylino έχει συγκαεί από ούρα αρκετές φορές.

Στο γιο μου προσπαθούσα να καταλάβω γιατί συγκαιγότανε το παιδί συνέχεια και όλο άλλαζα πάνες από pampers, libero,babylino και είχα καταλήξει στο το ίσως να μην τον προσέχουν στον παιδικό, έτσι δοκιμάσαμε lidl και δεν ξανασυγκάηκε!!!Τώρα στη μικρή χρησιμοποιώ lidl από την πρώτη της μέρα. Ούτε κρέμα συγκάματος δε χρειάζεται να της βάλω ούτε έχω διαρροές. Γενικά δεν αγοράζω πολλά από lidl. Κυρίως χαρτικά. όποια έχει να προτείνει καλά προϊόντα να μας ενημερώσει γιατι οι καιρόι είναι δύσκολοι!

Το Lidl έχει πολύ ωραίο ψωμί για τοστ, το Χρύσος Μύλος νομίζω.Η άλλη συσκευασία (Αmerican Sandwich) έχει πολλά Ε και δεν το πάιρνω καθόλου.Έχει ωραία χαρτικά και πολύ ωραία σφολιατοειδή.Δεν παίρνω από το Lidl αλλαντικά και τυρί γιατί μου φαίνονται άγευστα και προτιμώ τα creta farm.Ένα τυρί που αξίζει από Lidl είναι η συσκευασμένη παρμεζάνα που έχει σε κομμάτι.Τυρί τις περισσότερες φορές παίρνω από τον χασάπη (φέτα και για τρίψιμο) γιατί είναι απίστευτη η ποιότητα και η γέυση τους και για τοστ παίρνω το Atleet ή το Milner εναλλάξ από το σ/μ της γειτονιάς.Το Atleet είναι αρκετά οικονομικό και είναι πολύ νόστιμο.

Από Lidl επίσης πάιρνω χλωρίνη σε υγρή μορφή, bloq για την λεκάνη και καμιά φορά υγρό για σφουγγάρισμα.΄

Δεν παίρνω κρέας γενικά από Lidl και ποτέ μα ποτέ μοσχάρι γιατί βρωμοκοπάει όπως και το κρέας των σούπερ μάρκετ.Έχω πάρει κοτόπουλο σε μπούτια και φιλέτο στήθος και ήταν αρκετά καλό,δεν συγκρίνεται βέβαια με το κοτόπουλο του χασάπη μου.Κόκκινο κρέας δεν παίρνω γιατί χάνει πολύ σε ποιότητα και προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω στον χασάπη και να φάω κάτι της προκοπής.

Η προσφορά για τα Libero είναι στην οικονομική συσκευασία και για την ανοιχτή πάνα & up & go - την προηγούμενη φορά που είχα κουπόνια τα πήραν- θα πάρω 2 μεγάλες για να έχω στοκ !!!

1gGKp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...