Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ε από μπουτάκια καλά πάμε, αρκετά φουσκωτά είναι και εμάς!

Το 4άρι από το 4+ έχει μεγάλη διαφορά???

εχει διαφορα...αλλα στα μπουτια όχι τοσο μεγαλη διαφορα εχει δυστιχως :-( Μονο για αυτο τον λογο επρεπε να αλλαξω το νουμερο που φοραμε πριν 1-2 μηνες (αν και στην μεση το νουμερο 5 του ειναι μεγαλουτσικο αλλα στα μπουτια δεν του κανει καθολου το 4+)... Τι να σου πω; Θα καταλαβεις αν κανει για το δικο σου μωρακι μονο οταν θα δοκημασεις. Ελπιζω θα βολευτεις αφου εχεις και μεγαλη ποσοτητα ακομα :wink:

83rTp3.pngF8Qup3.png

ΣΤΟ στρατιωτικο πρατηριο βλεπετε διαφορα στις τιμες/?

επειδη δεν πηγαινω συχνα αλλα επειδη δεν τις βαζω συνεχεια πανες μιας χρησης ρωτησα κ εχθες αλλα δεν πηρα απαντηση , συσκευασια ακτιβ φιτ μεγαλη (τεμαχια 50?) (μηπως τις μίκρυναν?) 14 ευρω κ κατι...

παλαιοτερα που ειχα παρει μπειμπυ ντραι ηταν κανα δυο ευρω πιο φτηνα..

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μαμαδες!!Ο Σκλαβενιτης εχει εκπτωση -7 ευρω στις πανες μπειμπιλινο.Επισης να τονισω οτι δεχονται και κουπονια,δηλ πηρα τη μεγαλη συσκευασια(16,80-7,00-4,0=5,80!!!)

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΛΕΞΗ...."ΜΑΜΑ"!!!!!!!!!

Καλημερα μαμαδες!!Ο Σκλαβενιτης εχει εκπτωση -7 ευρω στις πανες μπειμπιλινο.Επισης να τονισω οτι δεχονται και κουπονια,δηλ πηρα τη μεγαλη συσκευασια(16,80-7,00-4,0=5,80!!!)

ξερεις για ποσο καιρο θα το εχει????

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

αύριο και μεθαύριο -30% στις πάνες στα καρφούρ.

Μειον 30%...............?

Αφου καθε φορα το κανει μονο -20%? Συν οτι την Δευτερα και την Τριτη που μας περασε ειχε τις πανες -20%................

Παντως στο σαιτ τους δεν λεει τιποτις!

Επαιξε διαφήμιση στη τηλεοραση?

Διαφημίσεις

Κι εμένα μία υπάλληλος μου είπε την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα βγάλει τις πάνες -30% σύντομα. Αλλά δεν είπε πότε....

Άρα ίσως να ισχύει...;)

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Γράφει όμως ότι δεν συμμετέχουν οι πάνες simply dry. Μήπως εννοούν τις baby dry; Μάλλον ε; Άρα θα είναι μόνο για τις active fit...:-(

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

ξέρει καμιά στο Βύρωνα για 3 μαγαζιά που πουλάν με 10 ευρώ παιδικά, ανδρικά και γυναικεία επί Φορμίωνος;

μου ειπαν οτι ειναι στη φορμιονος ψηλα κι οτι καποια απο τα ρουχα ειναι επωνυμα.δεν εχω παει ακομα...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...