Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalimera koritsia , piga sto carrefour pira pampers no 4 siskiewasija jumbo me 82 panes mesa ..... 25 e - 5 e to sticker -10 % ekptosi tu carrefour kai - 2,5 e kuponi pu iha . to kuponaki mu to perasane kanonika kai wgikie to pakieto 16,60 e

το 10%του μαρινοπουλου μεχρι ποτε ισχυει, για ποιες συσκευασιες pampers?

το 10%του μαρινοπουλου μεχρι ποτε ισχυει, για ποιες συσκευασιες pampers?

Δεν είναι του Μαρινόπουλου, είναι της εταιρίας. Ξέρω σίγουρα πως είναι στις jumbo συσκευασίες που έχουν και στίκερ -5 ευρώ. Και ο Βερόπουλος έχει επιπλέον 10% οπότε το χουν όλα τα σουπερ. Πήγα το Σάββατο, είχα κ κουπόνια -5 ευρώ και βγήκε η κούτα περίπου 13 ευρω. Μισή τιμή δηλαδή.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Αύριο έχω ευκαιρία να κατεβώ στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης. Εχουν μείνει μαγαζιά με προσφορές σε παιδικά ρούχα και παπούτσια; Εμάθα ότι άρχισαν να βγάζουν τα καινούργια. Που μου προτείνετε να πάω για παιδικά με μεγάλη έκπτωση; Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και θέλω να οργανώσω την τελευταία μου εξόρμηση με εκπτωσιακά.

Ευχαριστώ.

κοριτσια καλημερα!ειμαι στο εξωτερικο και σημερα που πηγα σουπερ μαρκετ ειδα παμπερς τα 150 τεμαχια με 25 ευρω (το νουμερο 4 που φοραει ο γιος) σε 2 εβδομαδες ερχομαι ελλαδα συμφερει να τα παρω απο δω?ο γιος μου ειναι ελλαδα με τους παπουδες μιας και εγω σπουδαζω εξωτερικο και δε θυμαμαι ακριβως ποσο πανε στην ελλαδα..μπορει να με διαφωτισει καμια??ευχαριστω..α ξεχασα να πω πως φοραμε μονο παμπερς γιατι τα αλλα λεει τον ερεθιζουν..ουφ!συμφερει αυτη η αγορα λοιπον?

Διαφημίσεις

εγώ πάλι εχω παρει τα πάντα για του χρονου εκτος απο κάλτσες και καλσόν...

Ξερει καμια να μου πει που να παω να τα παρω εκπτωτικά, φοράμε συνέχεια φουστες και θελω τουλάχιστον 7 καλσον και 10 ζευγάρια κάλτσες

Από αύριο ο Μασούτης έχει βγάλει νέο φυλλάδιο.

Τα babylino πακέτο economy pack τα έχει 12,22? αντί 17,46?. Αν δώσουμε και κουπονάκι μια χαρά νομίζω θα είναι...σωστά;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

κοριτσια καλημερα!ειμαι στο εξωτερικο και σημερα που πηγα σουπερ μαρκετ ειδα παμπερς τα 150 τεμαχια με 25 ευρω (το νουμερο 4 που φοραει ο γιος) σε 2 εβδομαδες ερχομαι ελλαδα συμφερει να τα παρω απο δω?ο γιος μου ειναι ελλαδα με τους παπουδες μιας και εγω σπουδαζω εξωτερικο και δε θυμαμαι ακριβως ποσο πανε στην ελλαδα..μπορει να με διαφωτισει καμια??ευχαριστω..α ξεχασα να πω πως φοραμε μονο παμπερς γιατι τα αλλα λεει τον ερεθιζουν..ουφ!συμφερει αυτη η αγορα λοιπον?

Αν συμφέρει λέει... εδώ θέλεις 20 ευρώ για τα 40 κομμάτια. Να τα πάρεις λέω

Διαφημίσεις

Τα Libero δίνουν δώρο με τα barcodes ένα πάνινο βιβλιαράκι.Τα έχω μαζέψει κι αύριο θα τα ταχυδρομήσω να μου το στείλουν.Ξέρετε με την ευκαιρία πώς θα μου στείλουν νέα κουπόνια γιατί αυτά που μου είχαν στείλει τελείωσαν;

μηπως ξερει καποια τι δωρακια δινει η libero με τα barcodes,σε ποιες ηλικιες&αν ερχονται ολα μαζι;:)

Δίνουν δώρο ένα πάνινο βιβλιαράκι.Επειδή τα κουπόνια που μου είχαν στείλει τελείωσαν τι πρέπει να κάνω για να μου στείλουν νέα;

Δίνουν δώρο ένα πάνινο βιβλιαράκι.Επειδή τα κουπόνια που μου είχαν στείλει τελείωσαν τι πρέπει να κάνω για να μου στείλουν νέα;

thanks!πηρα τηλ τελικα &μου ειπαν τι δινουν!τα νεα κουπονια δεν ερχονται αυτοματα καθε μηνα;δυστυχως δεν γνωριζω κατι παραπανω..κανε ενα τηλ.80011542376!

Για τα pampers δεν ξερω,αν γνωριζει καποια αλλη μανουλα ας μας διαφωτισει!:-)

eNortjK1UjIzNDewULIGXDAStAKi72.png

Και εγώ πηγα και συναντήθηκα και με την Marilyn χε χε! Και εγώ αυτα θα έγραφα για τα παμπερς αλλα σημειωνω το εξης ....

Εφερε μπλουζάκια μακρυμάνικα μακο λεπτα για ανοιξη με πολυ ομορφα σχεδιάκια τα τρια μαζι...κάθεσται? 5,90ευρώ...!! Πήρα δυο τριάδες μια σε αποχρώσεις του μωβ και μια σε αποχρωσεις του ροζ ειναι οτι πρέπει για καθε μερα που γινεται σαν μουτζούρης και πηρα και δυο παντελονάκια λεπτα μακο για πιτζαμουλες με 6,9ευρώ ΝΟμιζω συμφερουν και αξιζει να τα δειτε! Σπευσατε

KALAMARAKI ΓΙΑ ΤΙ ΗΛΙΑΚΙΑ ΕΙΑΝΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ

EΥΧΑΡΙΣΤΩ

Γεια σας!

Αύριο έχω ευκαιρία να κατεβώ στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης. Εχουν μείνει μαγαζιά με προσφορές σε παιδικά ρούχα και παπούτσια; Εμάθα ότι άρχισαν να βγάζουν τα καινούργια. Που μου προτείνετε να πάω για παιδικά με μεγάλη έκπτωση; Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και θέλω να οργανώσω την τελευταία μου εξόρμηση με εκπτωσιακά.

Ευχαριστώ.

κοπελα μου για κεντρο δεν ξερω τι εχει μεινει,το σαββατο που πηγα κοσμος τα μπενετον που ειχαν 70 και 80%ειχαν πολλα ρουχα ακομα.

στο πρεναταλ τιποτα 10-20 κομματια.

μηπως καμια βολτα απο τον φωκα ή το νοτος?

εγώ πάλι εχω παρει τα πάντα για του χρονου εκτος απο κάλτσες και καλσόν...

Ξερει καμια να μου πει που να παω να τα παρω εκπτωτικά, φοράμε συνέχεια φουστες και θελω τουλάχιστον 7 καλσον και 10 ζευγάρια κάλτσες

στο calzedonia εχει καλτσες 1,50 κ καλσον 3 ευρω

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...