Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει ενα σουπερ μαρκετ αν.θεσσαλονικη λεγετε discount δεν ξερω αν το ξερετε αλλα στα επωνυμα εχει αρκετες καλες τιμες. Τα kellogs nesquik της nestle τα εχει 2,99 ενω αλλου τα βρισκω γυρω στο 3,4, τα μωρομαντηλα pampers τα πορτοκαλι τα εχει 1,98 ενω εχουν προτινομενει 2,70 αν δεν κανω λαθος και τις μπανανες τις ειχε προχθες 1 ευρω. Ασε που καθε λιγο και λιγακι βγαζει προσφερες το Αριελ το μεγαλο το ειχα παρει 13,5

λοιπον το εχουμε γραψει στο θεμα "αγορες μεσω internet "αλλα ειπα μηπως σας ενδιαφερει και εσας.αφορα τα γαλατα σε σκονη milupa.να διευκρινησω οτι ειναι αγγλικο σαιτ και πληρωμες μεσω πιστωτικης.

εχει το γαλα το aptamil 1 τα 900 γραμμαρια 11 ευρω που εδω το εχουν 28 ευρω.φυσικα αν αγορασετε 1 δεν συμφερει γιατι θα σας κοστισει 30 ευρω το κουτι.αν αγορασετε ομως 10 θα κοστισει μαζι με τα μεταφορικα 157 ευρω αντι για 280 ευρω εδω.το μονο που αλλαζει ειναι οι συσκευασια.το σαιτ για οποια ενδιαφερεται ειναι αυτο

http://www.britsuperstore.com/

Kht7p2.png

3iVPp3.png

κοριτσια καλησπερα.ο βασιλοπουλος εχει -10τις εκατο σε παμπερς (επιπλεον της προσφορας της εταιρειας) και -20 σε μπειμπιλινο.αυτα!

children=world:D

happy children=better world:wink:

Διαφημίσεις

Και ο βεροπουλος εχει -10% στα pampers περαν της προσφορας της συσκευασιας!να ρωτησω και κατι αλλο:εκτος απο τα γαλατα&τα γιαουρτακια advance ειναι καποια αλλη εταιρια που να δινει καποιο δωρακι αν μαζεψεις προιοντα της;;;;:?:

eNortjK1UjIzNDewULIGXDAStAKi72.png

ΜΑΜΑΚΟΥΛΙΝΟ ΚΑΙ Η ΛΙΜΠΕΡΟ ΔΙΝΕΙ..

ΚΑΙ Η ΜΠΕΙΜΠΙΛΙΝΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΜΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ

παιρνεις τη στη δελτα 8001199800

ζητας τις καρτελες και συμπληρωνεις κυβους απο γαλα και γιαουρτι

δικαιουσαι στους 6 μηνες στους 12 και στους 18.συνολικα 3 δωρακια

Διαφημίσεις

παιρνεις τη στη δελτα 8001199800

ζητας τις καρτελες και συμπληρωνεις κυβους απο γαλα και γιαουρτι

δικαιουσαι στους 6 μηνες στους 12 και στους 18.συνολικα 3 δωρακια

τι ειναι αυτο βρε κοριτσια γιατι κ εμεις τρωμε γιαουρτι δελτα

Σήμερα στα carrefour μωρομάντηλα babycare η συσκευασια των 3τριων 3,43. Επίσης με τα babylino δινανε και κουπόνια των 4 και των 2 ευρω για τις μεγαλες και τις μικρές συσκευσίες αντιστοιχα.

eNortjK1UjKzMLM0V7IGXDAS-gKw47.png

Διαφημίσεις

Σήμερα στα carrefour μωρομάντηλα babycare η συσκευασια των 3τριων 3,43. Επίσης με τα babylino δινανε και κουπόνια των 4 και των 2 ευρω για τις μεγαλες και τις μικρές συσκευσίες αντιστοιχα.

Και εγώ πηγα και συναντήθηκα και με την Marilyn χε χε! Και εγώ αυτα θα έγραφα για τα παμπερς αλλα σημειωνω το εξης ....

Εφερε μπλουζάκια μακρυμάνικα μακο λεπτα για ανοιξη με πολυ ομορφα σχεδιάκια τα τρια μαζι...κάθεσται? 5,90ευρώ...!! Πήρα δυο τριάδες μια σε αποχρώσεις του μωβ και μια σε αποχρωσεις του ροζ ειναι οτι πρέπει για καθε μερα που γινεται σαν μουτζούρης και πηρα και δυο παντελονάκια λεπτα μακο για πιτζαμουλες με 6,9ευρώ ΝΟμιζω συμφερουν και αξιζει να τα δειτε! Σπευσατε

Και εγώ πηγα και συναντήθηκα και με την Marilyn χε χε! Και εγώ αυτα θα έγραφα για τα παμπερς αλλα σημειωνω το εξης ....

Εφερε μπλουζάκια μακρυμάνικα μακο λεπτα για ανοιξη με πολυ ομορφα σχεδιάκια τα τρια μαζι...κάθεσται? 5,90ευρώ...!! Πήρα δυο τριάδες μια σε αποχρώσεις του μωβ και μια σε αποχρωσεις του ροζ ειναι οτι πρέπει για καθε μερα που γινεται σαν μουτζούρης και πηρα και δυο παντελονάκια λεπτα μακο για πιτζαμουλες με 6,9ευρώ ΝΟμιζω συμφερουν και αξιζει να τα δειτε! Σπευσατε

Που στο μαρινοπουλο η στα καρφουρ:confused:

Ήταν ωραία συνάντηση με την Καλαμαράκι!!! Σύντομη αλλά όμορφη! Και το κοριτσάκι της μια ΚΟΥΚΛΑ!!! :D:D:D

Επέστρεψα στο σπιτάκι μου επιτέλους!!!

Στον δρόμο προς το ΙΚΕΑ πάντως είδα αρκετά μαγαζιά με πολύ καλές εκπτώσεις!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Βρε κορίτσια πώς μπορώ να πάρω τα δώρα από το libero?Όταν μου έστειλαν την καρτέλα δεν είχα barcodes και τώρα που έχω δεν ξέρω πως να τους χρησιμοποιήσω. Μπήκα στο σάιτ τους αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει τι πρέπει να κάνω?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...