Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ έπιασα γραμμή για τα κουπόνια της pampers και δεν δέχτηκαν τα στοιχεία μου γιατί δεν έχω γεννήσει ακόμη...

Τους είπα ότι θέλω να κάνω τις πρώτες αγορές και ότι γεννάω σύντομα και ήταν αρνητικοι...

Καλά δεν καταλαβαίνουν ότι αυτοί χανουν;

Μετά εγώ θα φταίω να αγοράζω από τις άλλες εταιρίες πάνες όταν έχουν προσφορά τα μάρκετ;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

Κλημερα,καλο μηνα

Για πρωτη φορα εβγαλα γραμμη με την πρωτη προσπαθεια!

Για του Ιανουαριου που ρωτησα μου ειπαν οτι μεσα στο μηνα θα τα λαβω και αυτα,για να δουμε

4

κοριτσάρες μου καλημέρα, μου είπανε από πάμπερς ότι παίρνω το τελαυταίο κουπόνι, μην καλείται όσοι δεν προλάβατε, μην χάσετε το χρόνο σας!!!

καλημέρα!

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

σιγουρα ειναι αυτο? κατι με τριαρια θυμομουν...ατιμο αλτσχαιμερ!

Τελικα αυτο ηταν το νουμερο! Ευχαριστω...πηρα πρωι πρωι και μετα απο 3 λεπτα ειχα ξεμπερδεψει...αντε γιατι εχει να βγαλει προσφορα στα παμπερς το καρφουρ τοσο καιρο...

den προλαβα κουπονια εξαντληθηκαν

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Διαφημίσεις

αλλα κοριτσια πειρα απ το carrefour παμπερσ και αμα παρεισ 2 συσκευασιες την 2η την παιρνεις μιση τιμη

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Εγώ έπιασα γραμμή για τα κουπόνια της pampers και δεν δέχτηκαν τα στοιχεία μου γιατί δεν έχω γεννήσει ακόμη...

Τους είπα ότι θέλω να κάνω τις πρώτες αγορές και ότι γεννάω σύντομα και ήταν αρνητικοι...

Καλά δεν καταλαβαίνουν ότι αυτοί χανουν;

Μετά εγώ θα φταίω να αγοράζω από τις άλλες εταιρίες πάνες όταν έχουν προσφορά τα μάρκετ;

αχ ναι κοπελα μου..και εγω ειχα παρει πριν να γεννησω και ετσι μου ειχαν πει και εμενα.

παντως αν γεννησεις σε ιδιωτικο(γιατι δεν ξερω αν πηγαινουν στο δημοσιο νοσοκομειο)θα ερθουν απο εκει και θα σου δωσουν κουτι που θα εχει μια μικρη συσκευασια παμπερς και μεσα θα εχει και κουπονια.

αλλα κοριτσια πειρα απ το carrefour παμπερσ και αμα παρεισ 2 συσκευασιες την 2η την παιρνεις μιση τιμη

ναι αλλα οχι σε ολα . μονο στα active fit. εγω πηρα 2 συσκευασιες τα κανονικα και δεν μου εκαναν την εκπτωση οι απατεωνες, μου ειπαν ειναι μονο η συσκευασια που δειχνει το φυλλαδιο!!!!! ενω εκει εχουν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ που γραφει pampers το 2ο στη μιση τιμη:evil:δηλαδη δεν διευκρινιζει......

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

ναι αλλα οχι σε ολα . μονο στα active fit. εγω πηρα 2 συσκευασιες τα κανονικα και δεν μου εκαναν την εκπτωση οι απατεωνες, μου ειπαν ειναι μονο η συσκευασια που δειχνει το φυλλαδιο!!!!! ενω εκει εχουν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ που γραφει pampers το 2ο στη μιση τιμη:evil:δηλαδη δεν διευκρινιζει......

ποια συσκευασια εχουν προσφορα? την οικογενειακη ή jumbο?

αχ ναι κοπελα μου..και εγω ειχα παρει πριν να γεννησω και ετσι μου ειχαν πει και εμενα.

παντως αν γεννησεις σε ιδιωτικο(γιατι δεν ξερω αν πηγαινουν στο δημοσιο νοσοκομειο)θα ερθουν απο εκει και θα σου δωσουν κουτι που θα εχει μια μικρη συσκευασια παμπερς και μεσα θα εχει και κουπονια.

Θα κάνω υπομονή τότε...τι να γίνει...

πάντως χαζομάρα γιατί σίγουρα θα τα χρησιμοποιούσα...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Διαφημίσεις

ποια συσκευασια εχουν προσφορα? την οικογενειακη ή jumbο?

εγω που ειδα ταμπελακι το σαββατο εγραφε η προσφορα ειναι για το μικρο κουτι.οχι για τα τζαμπο δηλαδη.

Στα ΑΒ Βασιλοπουλος τι γίνεται με τους πόντους;

Σου δίνουν κάποια χρήματα πίσω ή σε είδος;

Με πόσους πόντους;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...