Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει σταθερα σε ολες τις πάνες απο -2ευρώ εως -1,60ευρώ και δέχονται και τα κουπόνια!

Βεβαια σου αφαιρέι απο το κουπόνι την αξία του φπα αλλα και παλι κερδισμένος βγάινεις γιατι απο αρχική 19,7 -2 ευρώ πας στα 17,7ευρώ μειον το κουπόνι σου!

εχει σταθερα σε ολες τις πάνες απο -2ευρώ εως -1,60ευρώ και δέχονται και τα κουπόνια!

Βεβαια σου αφαιρέι απο το κουπόνι την αξία του φπα αλλα και παλι κερδισμένος βγάινεις γιατι απο αρχική 19,7 -2 ευρώ πας στα 17,7ευρώ μειον το κουπόνι σου!

ωραια,θα το εχω υποψην μου,σε ευχαριστω!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Κορίτσια πόσο παίρνετε τις babylino?Τώρα που γύρισα από carrefour είδα το νούμερο 4 τη μικρή συσκευασία (31 τεμ) 9,87 ευρώ.

Γνωρίζει καμιά μανούλα να μου πει οεο?

Διαφημίσεις

μα δεν στελνουν αν δεν τους ζητησεις..στειλει στειλε!και για everyday πες,ιδια εταιρια ειναι!

πωπω!!! και βάζω μόνο everyday!!! φτου την γκαντεμιά μου δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να έχω κουπόνια....φτου και ξανά φτου!!!! :)

Διαφημίσεις

Ρωτάω γιατί με την πρώτη αποστολή (που σου έστειλαν 3 κουπόνια) μάλλον έπρεπε να υπογράψεις στην φόρμα εγγραφής και να την ταχυδρομίσεις πίσω....έτσι μου είχαν πει εμένα πριν μια βδομάδα...τώρα τι να σε πω????οεο???

από ολα βάζω αρκει να έχω κουπόνια ή προσφορά δεν κολλάω σε μια μάρκα ποτέ!

κι εμενα καλαμαρακι αυτη ειναι η αγαπημενη μου μαρκα

Αγορακια μου σας λατρευω!!

κι εμενα καλαμαρακι αυτη ειναι η αγαπημενη μου μαρκα

χαχαχαχα οπως οταν ημουν μικρη με ρωτούσε η μαμά μου ποιο φαγητό σου αρέσει κουκλα μου...? και τι της απαντούσα οεο???

Μαμά εμενα με αρέσουν τα ΑΠ'ΟΥΛΑ!!!XAXAXAXAXAXA

Ρωτάω γιατί με την πρώτη αποστολή (που σου έστειλαν 3 κουπόνια) μάλλον έπρεπε να υπογράψεις στην φόρμα εγγραφής και να την ταχυδρομίσεις πίσω....έτσι μου είχαν πει εμένα πριν μια βδομάδα...τώρα τι να σε πω????οεο???

Εγώ πήρα τηλ στα babylino και μαζι με τα πρωτα κουπόνια μου ηρθε και η φόρμα. Την εστειλα και τώρα μου έρχονται επί 2. χαχαχα

Διαφημίσεις

Κι εμένα μου έστειλαν προχτές αλλά δεν ήταν φόρμα φόρμα....ήταν η κόλλα που έλεγε σας καλωσορίζουμε κλπ κλπ και στην πίσω πλευρά μια αυτοκόλλητη ετικέτα με τα στοιχεία μου και έναν κωδικό....ΔΕΝ έγραφε πουθενά που υπογράφω.....

Κι εμένα μου έστειλαν προχτές αλλά δεν ήταν φόρμα φόρμα....ήταν η κόλλα που έλεγε σας καλωσορίζουμε κλπ κλπ και στην πίσω πλευρά μια αυτοκόλλητη ετικέτα με τα στοιχεία μου και έναν κωδικό....ΔΕΝ έγραφε πουθενά που υπογράφω.....

Πρέπει να πάρεις τηλ. και να τους πεις ότι θέλεις να γίνεις μέλος

και θα σου στείλουν την φόρμα στην οποία γράφεις τα στοιχεία σου την υπογράφεις και την στέλνεις πίσω.

Μάνθος 20/12/1987

Νίκος 10/10/1989

Τάσος 09/09/2008

Σταμάτης 17/05/2010

Κυριακή κάπου τόσο τα πήρα από το ατλάντικ, αρχική τιμή, μετά βέβαια είχε έκπτωση 30% και δέχθηκαν και το κουπονάκι. Και στα καρφούρ εδώ περίπου αυτήν είναι η τιμή. Μια περίοδος βέβαια δεν ξέρω γιατί τα καρφούρ είχαν την συγκεκριμένη συσκευασία 5,5 ευρώ μόνο.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Λοιπον...

Ατλαντικ :arrow: babylino Ν4 :arrow: Αρχικη τιμη 9,89€-30% εκπτωση Ατλαντικ(2,97€)-3€ κουπονι babylino=3.92€ το πακετο

Πηραμε 16 πακετα πανες και γλιτωσαμε 95,44€(47,44€ απο το 30% και 48€ απο τα κουπονια της babylino....)

Γαλαξιας:arrow:οικονομικη συσκευασια 19,30€-εκπτωση 40%(7,72€)-5€ κουπονι Libero=6,58€

:arrow:οικονομικη συσκευσια 15,30€(ειχε στικερ-4€) -εκπτωση 40%(6,12€)-5€ κουπονι=4,18€

ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ...:lol:

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Λοιπον...

Ατλαντικ :arrow: babylino Ν4 :arrow: Αρχικη τιμη 9,89?-30% εκπτωση Ατλαντικ(2,97?)-3? κουπονι babylino=3.92? το πακετο

Πηραμε 16 πακετα πανες και γλιτωσαμε 95,44?(47,44? απο το 30% και 48? απο τα κουπονια της babylino....)

Γαλαξιας:arrow:οικονομικη συσκευασια 19,30?-εκπτωση 40%(7,72?)-5? κουπονι Libero=6,58?

:arrow:οικονομικη συσκευσια 15,30?(ειχε στικερ-4?) -εκπτωση 40%(6,12?)-5? κουπονι=4,18?

ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ...:lol:

μια χαρα σας βρισκω!!!!!γλιτωσες παρα πολλα!!!!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...