Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι λέτε τώρα!!!! Με 12 και κατι ευρω στον Γαλαξία θα έχει Active Fit & Easy Up!!!!!!!!!! 35%!!!!!!!! Παρασκευή και Σάββατο!!!!!

Είχα πολύ καιρό να δώ διαφήμιση στα Pampers με τόσο μεγάλο ποσοστό!!!!

Θα πάρω για να κανα 3μηνο!!!!!

Τι λέτε τώρα!!!! Με 12 και κατι ευρω στον Γαλαξία θα έχει Active Fit & Easy Up!!!!!!!!!! 35%!!!!!!!! Παρασκευή και Σάββατο!!!!!

Είχα πολύ καιρό να δώ διαφήμιση στα Pampers με τόσο μεγάλο ποσοστό!!!!

Θα πάρω για να κανα 3μηνο!!!!!

Και σιγά την προσφορά !! Εγώ τις έκοψα πλέον. Αγοράζω babylino και με το στίκερ -3,5 ευρώ + κουπόνι -4 βγαίνει 7,80 ευρώ στον Σκλαβενίτη. Μεγάληηηηηη διαφορά σε σχέση με τα pampers. Ειδικά όταν θέλω 6 πακέτα το μήνα για τα μικρά η διαφορά είναι αισθητή (το κέρδος μου είναι πάνω κάτω 26,00 το μήνα) . Οπότε μαζευω κάθε φορά κουπόνια και όταν βλέπω στίκερ στοκάρω.

Διαφημίσεις

Και σιγά την προσφορά !! Εγώ τις έκοψα πλέον. Αγοράζω babylino και με το στίκερ -3,5 ευρώ + κουπόνι -4 βγαίνει 7,80 ευρώ στον Σκλαβενίτη. Μεγάληηηηηη διαφορά σε σχέση με τα pampers. Ειδικά όταν θέλω 6 πακέτα το μήνα για τα μικρά η διαφορά είναι αισθητή (το κέρδος μου είναι πάνω κάτω 26,00 το μήνα) . Οπότε μαζευω κάθε φορά κουπόνια και όταν βλέπω στίκερ στοκάρω.

12 eυρώ είναι πολύ καλά αν σκεφτείς ότι τα κουπόνια της παμπερσ είναι των 3 και των 6 ευρώ. Εγω έχω των 6 οπότε θα μου έρθει η μεγάλη συσκευασία 6 ευρώ.

Στο Γαλαξία έχει όριο αγορών 3 συσκευασίες

ΣΟΣ!!! Πήγα σήμερα στο Μάκρο και έχει έκπτωση στα babylino στις μεγάλες συσκευασίες -3 ευρώ και στις μικρές -1,5 ευρώ! Μαζί με τρία κουπόνια που είχα (δύο για μεγάλες -4 ευρώ και ένα για μικρή -2 ευρώ) πήρα δύο μεγάλες συσκευασίες και μία μικρή συνολικά με 13,50 ευρώ!!!! Απίστευτο!

12 eυρώ είναι πολύ καλά αν σκεφτείς ότι τα κουπόνια της παμπερσ είναι των 3 και των 6 ευρώ. Εγω έχω των 6 οπότε θα μου έρθει η μεγάλη συσκευασία 6 ευρώ.

Αν έχεις κουπόνια των 6 ευρώ φυσικά και σε συμφέρει. Εμένα μέχρι τώρα δε μου έχουν στείλει ποτέ τόσο μεγάλης έκπτωσης΄. Μόνο κουπόνια 2 ευρώ και 3 ευρώ οπότε δε με συμφέρει σε καμμιά περίπτωση. Τα active fit μπορεί να είναι αρκετά καλά αλλά το πρωί το δωμάτιο του παιδιού μύριζε παντού τσίσα και τα σταμάτησα. παίρνω babylino sensitive και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

ΣΟΣ!!! Πήγα σήμερα στο Μάκρο και έχει έκπτωση στα babylino στις μεγάλες συσκευασίες -3 ευρώ και στις μικρές -1,5 ευρώ! Μαζί με τρία κουπόνια που είχα (δύο για μεγάλες -4 ευρώ και ένα για μικρή -2 ευρώ) πήρα δύο μεγάλες συσκευασίες και μία μικρή συνολικά με 13,50 ευρώ!!!! Απίστευτο!

Ποσο εχουν αρχικη τιμη τα babylino στο Μακρο;

Προσπαθω να μπω στη σελιδα τους αλλα ζηταει κωδικο πελατη για να δεις φυλλαδια και προσφορες.

Καλησπέρα κορίτσια,

ο Βερόπουλος έχει προσφορά της libero 50% έκπτωση μέχρι και το Σάββατο, προλαβαίνετε...

μία χάρη μόνο, κάποια από εσάς να μου στείλει ένα κωδικό libero, μου λείπουν 50 πόντοι μόνο για να πάρω ένα δωράκι και πήρα 6 συσκευασίες δεν μπορώ να πάρω άλλες...:roll:

Διαφημίσεις

Σόρυ έκανα λάθος, δεν έχουν -3 ευρώ έκπτωση τα μεγάλα babylino, έχουν -3,50!!!

Αν κάνεις το άθροισμα σε αυτά που αγόρασα και αυτά που πλήρωσα, βάζοντας και τις εκπτώσεις, βγαίνει η αρχική τιμή (13,50+4+4+2+3,5+3,5+1,5=32!)

Καλησπέρα κορίτσια,

ο Βερόπουλος έχει προσφορά της libero 50% έκπτωση μέχρι και το Σάββατο, προλαβαίνετε...

μία χάρη μόνο, κάποια από εσάς να μου στείλει ένα κωδικό libero, μου λείπουν 50 πόντοι μόνο για να πάρω ένα δωράκι και πήρα 6 συσκευασίες δεν μπορώ να πάρω άλλες...:roll:

μπορω να σου στειλω 2 κωδικούς, θελεις;

age.png

χθες που μπηκα στο Libero club ειδα πολλα δωρα (4 σελίδες) το πατίνι ειναι καλό αλλά θέλει 4000 πόντους... μια φορά που πήρα ένα πάνινο βιβλίο ήρθε αμέσως και ο μπέμπης παίζει μαζί του... Παντως η ιδεα να ανταλλάσονται πόντοι με πάνες είναι καλή... για να δούμε...

Διαφημίσεις

Κοριτσια, που βρίσκεται κουπόνια των 6 ευρώ??? Για μενα στελνουν μονο 2 ευρώ:(

Μηπως ξερει καποια μανουλα να μας πει αρχικη τιμη σε babylino στα μακρο? Και αν ναι αν ειναι με ή χωρις φπα.

Ευχαριστω πολυ.

Από ό,τι θυμάμαι πριν κανένα μήνα που αγόρασα, η μεγάλη συσκευασία είχε αρχική τιμή γύρω στα 13 και κάτι μαζί με το ΦΠΑ. Πολύ φθηνή δηλαδή έτσι κι αλλιώς. Και δέχονται και κουπόνια.

Εγώ βρε κορίτσια γιατί δεν βλέπω πουθενά τα δώρα για τους πόντους libero;:confused:

Κάνεις σύνδεση, πατάς κατάστημα, αριστερά κάτω από το καλάθι γράφει "αναζήτηση στο κατάστημα" από κάτω η έκτη επιλογή "δώρα πόντων" μπαίνεις διαλέγεις, βάζεις στο καλάθι σου και προχωράς σε εικονική αγορά με πόντους αντί για χρήματα (αριστερά εκεί που λέει ολοκλήρωση αγοράς)!

Μόλις είχα μπει κι εγώ για να πάρω κάτι!

Μανουλες οσες εχετε καρτα του Makro,εχει απο 01/02 εως 11/02 τις babylino sensitive(μεγ.πακετο) 7.99+φπα βγαινει 9.82(γραφει επανω οτι εχουν αφαιρεσει το sticker).......οποτε εαν δεχονται κουπονια ειναι πολυ καλη τιμη!!!!!!

Κάνεις σύνδεση, πατάς κατάστημα, αριστερά κάτω από το καλάθι γράφει "αναζήτηση στο κατάστημα" από κάτω η έκτη επιλογή "δώρα πόντων" μπαίνεις διαλέγεις, βάζεις στο καλάθι σου και προχωράς σε εικονική αγορά με πόντους αντί για χρήματα (αριστερά εκεί που λέει ολοκλήρωση αγοράς)!

Μόλις είχα μπει κι εγώ για να πάρω κάτι!

Ευχαριστώ! Το βρήκα επιτέλους!!!

Να είσαι καλά!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Μανουλες οσες εχετε καρτα του Makro,εχει απο 01/02 εως 11/02 τις babylino sensitive(μεγ.πακετο) 7.99+φπα βγαινει 9.82(γραφει επανω οτι εχουν αφαιρεσει το sticker).......οποτε εαν δεχονται κουπονια ειναι πολυ καλη τιμη!!!!!!

δέχονται και κουπόνια, απλά αφαιρούν πρώτα τα κουπόνια και μετά κάνουν την έκπτωση. Σε κάθε περίπτωση πάντως βγαίνουν φθηνές οι πάνες!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...