Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

v&a γιατι δεν δοκιμαζεις babylino που δινουν και ωραια δωρα στα σουπερ μαρκετ και ειναι καλλες και ελληνικες?βαζουν και κει προσφορες και σου στελνουν συνεχεια κουπονια

Δεν εχω θεμα απλα ο βασιλοπουλος βαζει καθε εβδομαδα απο -30 εως -50 ενω babylino δεν εχω δειποτε! Εχω τρια κουπονια που μου χαν δωσει στο mall και δε τα βρισκω για babylino αν τα βρω εννοειται θα τ χρησιμοιησω! Εμας μονο οι πορτοκαλι φτηνες παμπερς μας ειχαν πειραξει κατ τα αλλα ειμαστε οκ!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξεκιναει απο σημερα 1+1 δωρο σε διαφορα προϊοντα στο καρφουρ (κυριως φαγωσιμα)

Δε φαινεται η προσφορα στο site. Ειδα τις προσφορες στην κυριακατικη εφημεριδα. Αν ακουσετε καμια προσφορα σε babylino σφυριξτε γιατι φτανουμε στο τελος. :D

Καλημέρα, προσφορά babylino έχει ο Σκλαβενίτης.

Το Σάββατο πήρα απο το κατάστημα της Ν.Σμύρνης οικονομικές 15,30-3,50 (στικερ)-4,00 (κουπόνι)=7,80 η συσκευασία.

Προσοχη ομως γιατι δεν έχουν όλα τα καταστήματα την προσφορά, στηνπεριοχή μου σε 3 καταστήματα πήγα και δεν βρήκα, ευτυχώς μου μου υπέδειξε μια κοπέλα απο το φόρουμ που θα βρω.

Iksrp3.png

Καλημέρα' date=' προσφορά babylino έχει ο Σκλαβενίτης.

Το Σάββατο πήρα απο το κατάστημα της Ν.Σμύρνης οικονομικές 15,30-3,50 (στικερ)-4,00 (κουπόνι)=7,80 η συσκευασία.

Προσοχη ομως γιατι δεν έχουν όλα τα καταστήματα την προσφορά, στηνπεριοχή μου σε 3 καταστήματα πήγα και δεν βρήκα, ευτυχώς μου μου υπέδειξε μια κοπέλα απο το φόρουμ που θα βρω.[/quote']

Δυστυχως δεν εχουμε Σκλαβενιτη, mymarket και Βεροπουλο! :(

Αυτο με τα καρφουρ ισχυει σε ολη την ελλαδα; Αν εχει παει καμια κοπελα κ απο επαρχια! Επισης προσοχη σε ημ ληξης οταν εχει τετοιες προσφορες!

Στο "πρωτο θεμα" το διαβασα οποτε ισχυει για ολη την Ελλαδα. Παντα να κοιτατε τις ημερομηνιες ληξης. Τις προαλλες πηρα γιαουρτακια απο ΑΒ και ευτυχως που το σκεφτηκα την ωρα που ειχα φτασει στο ταμειο και ειχαν ληξει την προηγουμενη! :evil:

Διαφημίσεις

Είπαμε πως την προηγούμενη εβδομάδα Βερόπουλος και Βασιλόπουλος είχαν προσφορές στα babylino οικονομική συσκευασία και Σκλαβενίτης επίσης. Στις μικρές συσκευασίες είχαν όλα τα σουπερ μάρκετ -40%.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Καλημερα! Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!! Θα τις δοκιμασω στην μπεμπα μας κ θα σας γραψω κ εγω τις εντυπωσεις μου για την εξυπηρετηση κ πανω απο ολα την ποιοτητα τους!

καλημερα!

εχετε δει πουθενα προσφορα σε ariel baby υγρο,pampers και allways???

Δεν ξερω αν εχεις κοντα σου. Στα 3bmarkets.gr εχει στο φυλλαδιο με 83 λεπτα το μονο πακετο τις always classic sensitive maxi. Kai colgate οδοντοβουρτσα με 34 λεπτα!

http://www.3bmarkets.gr/index.php?option=com_flippingbook&view=book&id=32&Itemid=78〈=el

Εdit!

Ακυρο.

Συγνωμη. Δεν προσεξα οτι μενεις Αθηνα. :(

Διαφημίσεις

καλημερα!

εχετε δει πουθενα προσφορα σε ariel baby υγρο,pampers και allways???

τελικα πηγα μεχρι σκλαβενιτη...

ειχε προσφορα sticker σε babylino,pampers active fit και easy up,allways silk σερβιετες,allways σερβιετακια...

ψαχνω ακομα ariel baby υγρο:D

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ,ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΦΤΗΝΕΣ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ FORUM ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΝΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΠΑΝΕΣ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ Η ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ Η ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ?

Aπό σήμερα το prenatal εχει βάλει -60% και -70% σε όλα τα φθινοπωρινά/χειμερινά. Πήγα μια βόλτα (δεν αγόρασα) γιατί έτυχε να είμαι στο mall και είχε πολύ ωραία ρούχα. Πήγα να αλλάξω ένα δώρο της μικρής στο mothercare να το πάρω λίγο μεγαλύτερο και παρόλο ότι δεν το είχαν σαν κωδικό το έκανα αλλαγή. Πήρα ρούχα αξίας 87,00 ευρώ μόλις 25,00.

Παντελόνι βελουτέ από 22,50 ευρώ μόλις 5,00. Παντελόνι κοτλέ φοβερό από 25,50 ευρώ μόλις 5,00 ευρώ. Δύο παντελονάκια fleece pack of 2 από 19,90 ευρώ μόλις 5,00 ευρώ. Δύο καλτσονάκια pack of 2 από 19,90 μόλις 5,00 ευρώ. Είχαν ένα stand με ρούχα bebe μέχρι ενός έτους και τα είχαν βάλει όλα 5,00. Είχα ξαναπάρει πέρυσι από το ίδιο μαγαζί παντελόνι και τζιν μπουφάν του γιου μου 5,00 ευρώ το καθένα και βγήκαν πολύ καλά. Επίσης πήγα και στο marks k spencer κι εκεί να κάνω μια αλλαγή. Και το δώρο έκανε 19,90 και πήρα έξι μπλουζάκια pack of 3 από 19,90 μόλις 9 ευρώ το κάθε pack. Ετσι συμφέρει. Πήγα βέβαια και στο benetton να αλλάξω πάλι ένα δώρο του γιου μου και τα πήρα κρανίο. Το δώρο ήταν από το κατάστημα της Πάτρας και όσες φορές έχω πάει στο κατάστημα στο mall για να το αλλάξω να πάρω κάτι άλλο περισσότερο χρηστικό ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν έχουν τον συγκεκριμένο κωδικό και δεν μπορώ να κάνω αλλαγή. Ετσι την πάτησα και με την βάφτιση πέρυσι του γιου μου. Μου πήραν πολλά από το benetton πατρας και πήγα στο mall να κάνω αλλαγές και δεν είχαν κανένα από αυτά σαν κωδικό. Αναγκάστηκα να τα δώσω στον άντρα μου να πάει να τα αλλάξει στο κατάστημα της πάτρας όταν θα κατέβαινε. Σήμερα λοιπόν τα πήρα στο κρανίο και πήρα τηλ το κατάστημα της πάτρας κι έκανα παράπονα. Η απάντηση ήταν ότι τα benetton δεν έχουν online σύστημα όπου φαίνεται σε ποια καταστήματα είναι διαθέσιμοι οι κωδικοί και ότι καθένα μαγαζί κάνει δική του παραγγελία και δεν έχει όλους του κωδικούς. Οπότε έπρεπε από μόνη μου να πάρω τηλ τα μαγαζιά της Αθήνας να δω σε ποιο και αν υπήρχαν οι κωδικοί σε κάποιο κοντινό μου κατάστημα. Και αναρωτιέμαι τωρα είναι συμπεριφορά και λογική αυτή;;;

eliana_1976_ δυστυχώς έτσι λειτουργούν τα μπενετον!Έτσι ταλαιπωρήθηκα και εγώ και στις δύο βαπτίσεις και τελικά βρήκα άκρη μόνο μέσω τηλεφώνων.Κάποια αγορασμένα από αθήνα κολωνάκι, μπορούσα είτε εκεί να τα αλλάξω είτε στου ψυχικού.Άλλο από αθήνα, ερμού νομίζω δεν θυμάμαι μπορούσα στου Χαλανδρίου.Έτσι τραβήχτηκα σε διάφορες περιοχές και τα άλλαξα.Πολύ σπαστικό, αλλά τα πιο πολλά ήταν μπουφανάκια και πόσα να κρατούσα πια?Υπομονή ξεκίνα τα τηλέφωνα για να βρεις άκρη!

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

Διαφημίσεις

eliana_1976_ δυστυχώς έτσι λειτουργούν τα μπενετον!Έτσι ταλαιπωρήθηκα και εγώ και στις δύο βαπτίσεις και τελικά βρήκα άκρη μόνο μέσω τηλεφώνων.Κάποια αγορασμένα από αθήνα κολωνάκι, μπορούσα είτε εκεί να τα αλλάξω είτε στου ψυχικού.Άλλο από αθήνα, ερμού νομίζω δεν θυμάμαι μπορούσα στου Χαλανδρίου.Έτσι τραβήχτηκα σε διάφορες περιοχές και τα άλλαξα.Πολύ σπαστικό, αλλά τα πιο πολλά ήταν μπουφανάκια και πόσα να κρατούσα πια?Υπομονή ξεκίνα τα τηλέφωνα για να βρεις άκρη!

Εγώ δεν είχα βάφτιση τώρα, αλλά πολλοί μου έφεραν δώρα για την κόρη μου που δεν μπόρεσαν να έρθουν στο μαιευτήριο. Είχα γεμίσει φουστανάκια 0-3 μηνών. Που είναι πολύ ωραία όταν τα βλέπεις αλλά πόσο δύσκολο είναι να ντύσεις ένα τόσο μικρό μωρό με καλσόν και φόρεμα όταν κάθε 2,5 ώρες πρέπει να το αλλάξεις και να το ταίσεις και όταν ενδιάμεσα έχει κάνει κακά. Το βασανίζεις !!! Οπότε ξεκίνησα τα τηλ και βρήκα ευτυχώς τους κωδικούς στο κατάστημα στη Ν.Ιωνία. Οπότε θα πάω για αλλαγές

Πάντως εγώ σήμερα πήγα Βασιλόπουλο και είχε -35% σε μικρές και μεγάλες συσκευασίες Babylino! Και από 15,30 - 11,80 -4,00 το κουπόνι = 7,80 οικονομική συσκευασία! Φόρτωσα!

Μέχρι πότε ισχύει;

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

αν μεσα μαζι με τα κουπονια ειχε ενα χαρτι που ελεγε δελτιο εγγραφης πρεπει να το στειλεις.

Μαζί με τα κουπόνια Babylino δεν είχε τίποτα άλλο.Οπότε δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο.Θα περιμένω απλά να μου ξαναστείλουν;

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Μέχρι πότε ισχύει;

Πάντως εγώ σήμερα πήγα Βασιλόπουλο και είχε -35% σε μικρές και μεγάλες συσκευασίες Babylino! Και από 15,30 - 11,80 -4,00 το κουπόνι = 7,80 οικονομική συσκευασία! Φόρτωσα!

μηπως η εκπτωση ηταν -30% & οχι -35% γιατι δεν βγαινει σωστος ο υπολογισμος σου.

15,30-35% βγαινει 9,95 & -4 κουπονι παει 5,95 οχι 7,80

Γνωρίζετε εάν υπάρχει-φαίνεται στον ορίζοντα καμία προσφορά για πάμπερς;

ειχε ο μασουτης δ ξερω αν εχει ακομα το λεει στο σαιτ του,δωδεκακ εβδομηντα μιον τρια αν εχεις κουπονι παμπερ εννια εβδομηντα.Εγω πηρα πεντε οσα τα κουπονια κ ειμαι ανετη..

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Σημερα στο σκλαβενιτη ειχε ακομα τα μπειμπιλινο οικονομικη. -3.50 κ τις μικρες 1.5 ευρω Κ εννοειται δεχονται κ κουπονια. δν ειχε ομως προσφορα ουτε στα παμπερς ουτε στα λιμπερο. Ειχε σε ολα τα πουχα γυναικια 30% παιδικα , εσωρουχα -20% παιδικα μουφαν απο 35ευρω στα 20 , κ διαφορα με 5 ευρω αυταααα

Aπό σήμερα το prenatal εχει βάλει -60% και -70% σε όλα τα φθινοπωρινά/χειμερινά. Πήγα μια βόλτα (δεν αγόρασα) γιατί έτυχε να είμαι στο mall και είχε πολύ ωραία ρούχα. Πήγα να αλλάξω ένα δώρο της μικρής στο mothercare να το πάρω λίγο μεγαλύτερο και παρόλο ότι δεν το είχαν σαν κωδικό το έκανα αλλαγή. Πήρα ρούχα αξίας 87,00 ευρώ μόλις 25,00.

Παντελόνι βελουτέ από 22,50 ευρώ μόλις 5,00. Παντελόνι κοτλέ φοβερό από 25,50 ευρώ μόλις 5,00 ευρώ. Δύο παντελονάκια fleece pack of 2 από 19,90 ευρώ μόλις 5,00 ευρώ. Δύο καλτσονάκια pack of 2 από 19,90 μόλις 5,00 ευρώ. Είχαν ένα stand με ρούχα bebe μέχρι ενός έτους και τα είχαν βάλει όλα 5,00. Είχα ξαναπάρει πέρυσι από το ίδιο μαγαζί παντελόνι και τζιν μπουφάν του γιου μου 5,00 ευρώ το καθένα και βγήκαν πολύ καλά. Επίσης πήγα και στο marks k spencer κι εκεί να κάνω μια αλλαγή. Και το δώρο έκανε 19,90 και πήρα έξι μπλουζάκια pack of 3 από 19,90 μόλις 9 ευρώ το κάθε pack. Ετσι συμφέρει. Πήγα βέβαια και στο benetton να αλλάξω πάλι ένα δώρο του γιου μου και τα πήρα κρανίο. Το δώρο ήταν από το κατάστημα της Πάτρας και όσες φορές έχω πάει στο κατάστημα στο mall για να το αλλάξω να πάρω κάτι άλλο περισσότερο χρηστικό ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν έχουν τον συγκεκριμένο κωδικό και δεν μπορώ να κάνω αλλαγή. Ετσι την πάτησα και με την βάφτιση πέρυσι του γιου μου. Μου πήραν πολλά από το benetton πατρας και πήγα στο mall να κάνω αλλαγές και δεν είχαν κανένα από αυτά σαν κωδικό. Αναγκάστηκα να τα δώσω στον άντρα μου να πάει να τα αλλάξει στο κατάστημα της πάτρας όταν θα κατέβαινε. Σήμερα λοιπόν τα πήρα στο κρανίο και πήρα τηλ το κατάστημα της πάτρας κι έκανα παράπονα. Η απάντηση ήταν ότι τα benetton δεν έχουν online σύστημα όπου φαίνεται σε ποια καταστήματα είναι διαθέσιμοι οι κωδικοί και ότι καθένα μαγαζί κάνει δική του παραγγελία και δεν έχει όλους του κωδικούς. Οπότε έπρεπε από μόνη μου να πάρω τηλ τα μαγαζιά της Αθήνας να δω σε ποιο και αν υπήρχαν οι κωδικοί σε κάποιο κοντινό μου κατάστημα. Και αναρωτιέμαι τωρα είναι συμπεριφορά και λογική αυτή;;;

εδω στην θεσ/νικη τα καταστηματα μπενετον ειναι χωρισμενα σε 2 επωνυμιες,αν γνωριζεις ποια ειναι της ιδιας κανεις ανετα τη δουλεια σου ;)

οντως κ εμεις χρειαστηκαμε αλλαγες κ πριν μαθω τα παραπανω πηγαινα σε καποια κ μου ελεγαν οτι δεν εχουν το συγκεκριμενο κωδικο.καλυτερα να το ρωτησετε να σας πουν τι γινεται κ να μην παιδευεστε δεξια αριστερα σε ολοκληρη Αθηνα!!!παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τα συγκεκριμενα καταστηματα μ ρεσουν τα ρουχαλακια τους κ ιδιαιτερα οι φορμες τους για τα παιδακια ειναι τελειες οργανικο βαμβακι κ μονο 20 ευρω.τοσο εχουν κ οι sprinter αλλα με πολυ διαφορετικη ποιοτητα.

μηπως η εκπτωση ηταν -30% & οχι -35% γιατι δεν βγαινει σωστος ο υπολογισμος σου.

15,30-35% βγαινει 9,95 & -4 κουπονι παει 5,95 οχι 7,80

Γράφω παρακάτω πως αν και στη συσκευασία έχει στικερ -35% στην απόδειξη αναγράφεται το προφανές, ότι δηλαδή η προσφορά είναι -3,5 ευρώ.

Προφανώς πρόκειται λοιπόν για προσφορά της εταιρίας... Και προφανώς θα έπρεπε να την έχουν όλα τα σουπερ μάρκετ. Γι αυτό και η μία είπε πως είχε στο Βερόπουλο, η άλλη στο ΑΒ, η άλλη Σκλαβενίτη, η άλλη MyMarket κ.ο.κ.

Και για να απαντήσω και στη φίλη που είπε ότι την Παρασκευή πήγε ΑΒ και είχε προσφορά μόνο στα libero πως και εγώ Παρασκευή πήγα, η προσφορά στα Λιμπερο ήταν σε ειδικό σταντ με καρτελάκια και παρα καρτελάκια και επίσης γινόταν αναφορά και από τα ηχεία.

Επειδή δεν με αφορούσε κάτι άλλο παρά τα babylino πήγα κανονικά στο διάδρομο με τις πάνες, και είδα το στικερ στις συσκευασίες. Δεν είχε πουθενά αναφορά ότι είναι σε προσφορά παρά μόνο στο καρτελάκι της τιμής.

Άρα μάλλον δεν κοίταξες καλά...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...