Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Τα γαλατα της συγκεκριμενης εταιρειας παρασκευαζονται σε ολλανδια κ γερμανια κ υπόκεινται σε πολυ αυστηρους ελέγχους σύμφωνα με τις οδηγιες της ευρ.ενωσης.

για ποιας εταιρίας μιλάτε? Παρόλο που διάβασα -λίγο βιαστικά να ομολογήσω- όσα περισσότερα από τα προηγούμενα ποστ μπορούσα, δεν κατάλαβα για τα γάλατα ποιας εταιρίας αναφέρεστε. (τα καλά εννοώ, τα μάπα τα ξέρω)

στίκερς είναι τα εκπτωτικά αυτοκόλλητα που κολλούν πάνω στις συσκευασίες τα σουπερμάρκετ και λένε π.χ. -3,5ευρώ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχει κάνει κάποια από εσάς εγγραφή στη σελίδα της πάμπερς;

δεν καταφέρνω να εισάγω κωδικό!

μήπως μπορώ να μιλήσω μαζί τους τηλ ώστε να μου αποστείλουν κουπόνια και δείγματα;

ειναι πολυ εκνευριστικη η σελιδα τους...πρεπει να παιδευτεις λιγακι,αλλο τροπο επικοινωνιας προσωπικα δεν γνωριζω.

Είναι φοβερό που όλες ξέρετε "από έγκυρες πηγές" τι είναι μάπα και τι είναι σουπερ καλό...

Άμα έχεις δουλέψει εσύ ή κάποιος πολύ κοντινός σου σε τέτοιες εταιρίες, ναι φυσικά και είναι έγκυρες οι πηγές. Τι να λέμε όμως τώρα.

Παρεμπιπτόντως το Καρφούρ έχει μεγάλες εκπτώσεις σε όλα τα παιδικά.

Τα γαλατα της συγκεκριμενης εταιρειας παρασκευαζονται σε ολλανδια κ γερμανια κ υπόκεινται σε πολυ αυστηρους ελέγχους σύμφωνα με τις οδηγιες της ευρ.ενωσης. Και δεν μιλάμε για ελέγχους ελλάδας που πάει το φακελλάκι σύννεφο.Αν πας να δεις τα εργοστασια τους θα παθεις πλάκα κ τα ειδικα εργαστηρια οπου γινονται ολοι οι έλεγχοι. Και πριν κυκλοφορησουν στην ελληνικη αγορα στελνονται δειγματα στο υπουργειο αναπτυξης κ στον εοφ, αλλιως αν δεν παρουν εγκριση δεν θετονται σε κυκλοφορια στην ελληνικη αγορα. Φρεσκο γαλα δε θα εδινα σε τοσο μικρη ηλικια στο παιδι μου. Σίγουρα υπαρχουν συμφεροντα οπως αναφερεις αλλα θεωρώ ότι οι ελληνικες βιομηχανιες γαλατων ειναι οι χειροτερες που υπαρχουν κ ξερω πολυ καλα σε κανα-δυο απο αυτες τι γινεται με ημερομηνιες κ ληγμενα κτλ

συμφωνω μαζι σου..........τα ιδια λεω κι εγω....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, διαβάζω για τις προσφορές στα babylino στον Σκλαβενίτη , αλλά στην περιοχή μου (Καλλιθέα Αττικής) σε 3 καταστήματα που πήγα + στο Athens heart, κανένα δεν έχει στίκερ, ρώτησα τις κοπέλες και μου είπαν οτι δεν έχουν όλα τα καταστήματα την προσφορά, πήρα και τηλέφωνο άλλα άκρη δεν βρήκα.

Αν κάποια κοπέλα έχει δει σε κοντινή περιοχή την προσφορά στο εν λόγω σούπερ μάρκετ ας μου πει (ψάχνω το Νο 3 μεγάλη συσκευασία).

Σας ευχαριστώ.

Iksrp3.png

κοριτσια δεν σας κανει εντυπωση που η babylino εχει πιο λιγες πανες απο τις αλλες μαρκες?γιατι δλδ να μην εχει 64 οπως η παμπερς ή λιμπερο και μονο 56 για το νουμερο 3 π.χ???

μηπως να στελναμε κανενα e-mail να το λεγαμε??

cYXLp2.png

κ εγω αυτο λεω το ν 4+ εχει μονο 46 τεμ. αν δεν ειχα κουπονια κ προσφορα δεν θα συνεφεραν

ετσι ειναι καλα που ειναι τα κουπονια..8 πανες πιο λιγοτερες ειναι θεμα..γιατι ετσι?εγω θα τους στειλω παντως μαιλ και ας στειλουμε ολες οσες αγοραζουμε babylino μπας και βαλουν περισσοτερες πανες.

cYXLp2.png

Διαφημίσεις

Οι εταιρίες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα κόρες... Προφανώς και ξέρουν ότι έχουν λιγότερες πάνες από τις συσκευασίες των ανταγωνιστών τους και προφανώς ποντάρουν αλλού για να αυξήσουν την πελατεία τους...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

κοριτσια δεν σας κανει εντυπωση που η babylino εχει πιο λιγες πανες απο τις αλλες μαρκες?γιατι δλδ να μην εχει 64 οπως η παμπερς ή λιμπερο και μονο 56 για το νουμερο 3 π.χ???

μηπως να στελναμε κανενα e-mail να το λεγαμε??

Εκτος απο το ποσες πανες εχει η συσκευασια, ρολο παιζει και ποια ειναι η αρχικη τιμη τους.

Γι αυτο εαν δεις πχ το Νο4 στις Libero εχει αρχικη τιμη καπου στα ?18.90, ενω οι Babylino στα ?15.30!

Κανε τις διαιρεσεις και μετα δες ποια ειναι πιο φθηνη...

Διαφημίσεις

Ειδα το κραχτη του Μασουτη Pamers 1 2,7O Κι εστειλα μια κοπελα το απογευμα κ μου πηρε 5 συσκευασιες με κουπονια ολες μειον 3 ευρω το νουμερο πεντε που εχει σανταδυο τεμαχια,οσα κ το αντιστοιχο νουμερο της babylino ,αλλα τελικα φοβαμαι οτι δεν ητανε αυτη η οικονομικη συσκευασια..Οι κοπελες της ειπανε οτι αυτη ειναι δεν υπαρχει αλλη πιο μεγαλη...Γιατι εγω υμαμαι να ναι πιο μεγαλες:confused::rolleyes: Μηπως οι συσκευασιες που προωησε δεν ειναι οικονομικες αλλα κατι αλλο?Οι μικρες ποσα εχουνε μεσα βρε σεις?Δε μπορω κ να περπατησω να βγω να παω να δω μονη μου...:cool:

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

ο μασούτης πέρα από τα pampers active fit & easy up me 12,70 (ναι αυτές είναι οι οικονομικές συσκευασίες με 45τμχ το νο 5 που πήρα τελευταία) έχει προσφορά στα μωρομάντηλα της ίδιας μάρκας 2+1 3,80 ευρώ και όλες τις βρεφικές κρέμες -20% και το λιτρο γάλα μεβγαλ 0,95

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Σήμερα παρέλαβα τα πρώτα μου κουπόνια babylino.Η απορία μου λοιπόν: από εδώ και πέρα θα μου στέλνουν μόνοι τους κάθε μήνα;Δεν χρειάζεται να ξαναγράψω τα στοιχεία μου στο site τους σωστά;

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Σήμερα παρέλαβα τα πρώτα μου κουπόνια babylino.Η απορία μου λοιπόν: από εδώ και πέρα θα μου στέλνουν μόνοι τους κάθε μήνα;Δεν χρειάζεται να ξαναγράψω τα στοιχεία μου στο site τους σωστά;

αν μεσα μαζι με τα κουπονια ειχε ενα χαρτι που ελεγε δελτιο εγγραφης πρεπει να το στειλεις.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Είναι φοβερό που όλες ξέρετε "από έγκυρες πηγές" τι είναι μάπα και τι είναι σουπερ καλό...

Oταν δουλευεις σε τετοια εταιρεία ξέρεις τι παιχνίδια παίζονται στο γάλα σε σκόνη ή στο φρέσκο κτλ και σίγουρα η δουλειά σου σε κάνει να γνωρίζεις ανθρώπους από τον ανταγωνισμό και να κάνεις συγκρίσεις, να βγάζεις συμπεράσματα και να μαθαίνεις τι "παίζεται" γύρω γύρω. Εχω φίλους και γνωστούς που δουλευουν σε εταιρεια γάλακτος και σε εταιρεία με παγωτά. Αν σου πω περιστατικά που μου έχει αναφέρει για τα παγωτά δε θα ξαναφας ή δε θα ξαναδώσεις από αυτά στα παιδιά σου. Οπως αν σου πω ιστορίες για ελέγχους που έκανε ο πατέρας μου λόγω της δουλειάς του δεν θα ξαναφάει κανένας μας ούτε σαλάμια, ούτε αλλαντικά, ούτε λουκάνικα, ούτε τα αγνά παρθένα λάδια και βούτυρα που διαφημίζουν. Για να μην πω για τον ξάδερφο της μητέρας μου που πριν μερικούς μήνες μου είπε τι κάνουν τα κόκκαλα από τα κρέατα που περισσευουν από μεγάλο και πασίγνωστο σούπερ μάρκετ που όλοι μας ψωνίζουμε. Ποια βιομηχανία αλλαντικών τα αγοράζει, τα πολτοποιεί και τα βάζει μέσα στα σαλάμια. Από όπου και να το πιάσεις βρωμάει. Δεν είπα εγώ πιο είναι το σούπερ καλό, απλά τι δε θα έδινα εγώ στο παιδί μου. Και σίγουρα δε θα προτιμήσω ελληνική εταιρεία σε σκόνη γάλακτος για τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Δεν ξερω αν ειμαι εκτος αν ναι edit... αλλα συνηως οι προσφορες στα τροφιμα εμενα μου βρωμανε λιγο σαν υποθεση...:rolleyes:Οσο για ολα τα υπολοιπα που λετε...τα τελευταια χρονια εχουνε βρει διαφορα σε πολλα βρεφικα γαλατα,σαν ουσιες επιτρεπτες μεν καποιες απο αυτες αλλα αηδιαστικες...ψαξτε πληροφοριες σχετικες...

Τελικα καλα τις πηρα τιςπανες τοσο ε?Πιο ακριβες βεβαια απο τις babylino αλλα κ παλι...τιμη λιντλ σε ποιοτητα pampers,γιατι τοσο κανουνε κ οι λιντλ που πολυ κατωτερες ποιοτικα...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Δεν ξερω αν ειμαι εκτος αν ναι edit... αλλα συνηως οι προσφορες στα τροφιμα εμενα μου βρωμανε λιγο σαν υποθεση...:rolleyes:Οσο για ολα τα υπολοιπα που λετε...τα τελευταια χρονια εχουνε βρει διαφορα σε πολλα βρεφικα γαλατα,σαν ουσιες επιτρεπτες μεν καποιες απο αυτες αλλα αηδιαστικες...ψαξτε πληροφοριες σχετικες...

Τελικα καλα τις πηρα τιςπανες τοσο ε?Πιο ακριβες βεβαια απο τις babylino αλλα κ παλι...τιμη λιντλ σε ποιοτητα pampers,γιατι τοσο κανουνε κ οι λιντλ που πολυ κατωτερες ποιοτικα...

τοσες πανες εχει η οικονομικη συσκευασια pampers σνουφελ.για να δεις εαν η τιμη βγαινει καλη θα πρεπει να δεις ποσο σου βγαινει ανα τεμαχιο.για εμενα μεχρι 0,15 λεπτα ανα πανα ειναι οκ.

παντως γνωστος μου που δουλευει σε μια απο τις εταιρειες που πουλανε πανες στην ελλαδα μου ειπε οτι σε ελεγχους που κανουν στις πανες κορυφαιες θεωρουν του Lidl(φαντασου,ειναι και ανταγωνιστης :rolleyes:).σιχαινομαι το lidl γενικα,δεν ψωνιζω ποτε απο εκει αλλα ειπα να το πω...

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Καλημερα κοριτσια διαβαζω το θεμα των προσφορων και''γω !!Εγω παιρνω απο τα ΛΙΝΤΛ πανες βεβαια αν τυχει καμια τρελη προσφορα στα Παμπερς οχι δεν λεμε..Εχω κουπονακια BABYLINO 2 των 4,00ε για οικονομικη συσκευασια κ ενα τον 2,00ε που ειναι για μικρη συσκευασια..επειδη εμας δεν μας βολεψαν τα συγκεκριμενα ΑΝ τα θελει καποια ευχαριστως να σας τα δωσο,μενω θεσσαλονικη αλλα μπορω να τα στειλω με προπληρωμενο!!!

Υ.Γ. ημερομηνια ληξης 31/3/12

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...