Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Για φανελάκια δεν είδα, αλλά την Παρασκευή που πήγα τα περισσότερα είχαν -40%

ευχαριστω !

αντε να μπει το επιδομα ανεργιας να παω καμια βολτα για καμια φανελιτσα , γιατι θεωρω την ποιοτητα τους (σε φανελακια τουλαχιστον) αψογη :rolleyes:

88M1p3.png6KAgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει -40% στον μασουτη μεχρι 31.01 στις μικρες συσκευασιες κ δεχονται κ κουπονια!

καλησπερα,

ειμαι καινουργια στο forum, επειδη ενδιαφερομαι για πανες babylino επειδη κοντευουν να τελειωσουν μπορεις -melisoula- να μου πεις για την προσφορα που ανεφερες παραπανω, γιατι εγω καλεσα σε ενα Μασουτη Καλαμαρια και δεν γνωριζαν για την συγκεκριμενη προσφορα, υπαρχουν- μου ειπαν - μονο σε καποιες οικονομικες συσκευασιες εκπτωτικα stickers

(αν θυμαμαι καλα ειπε μειον 3,5 ευρω). εσυ απο αγορασες, μπορεις να με ενημερωσεις?

μια άσχετη ερώτηση,από το αμαζον δεν έχετε μεταφορικά σκέφτομαι σοβαρά να παραγγείλω μιας και ετοιμάζουμε και νέο μέλος

οταν ειναι πωλητης το αμαζον και κανεις παραγγελία ανω των 25λιρων, δεν επιβαρυνεσαι με μεταφορικα και εχεις σιγουριά για την αγορά σου.αν θες περισσοτερες πληροφοριες μπορείς να δεις και την ενοτητα που αναφερει αγορες μεσω ιντερνετ, οπου εχει αναλυτικες πληροφοριες για το αμαζον.

σε εμας γιατι εχει 9,60?

Tι να πω, πριν λίγες μέρες πήρα, Παρασκευή που ξαναπέρασα το ξανακοίταξα αλλά επειδή με έβαλες σε αμφιβολία κοίταξα και την απόδειξη. Ν4 50πάνες 8,99ευρώ. Της μάρκας του ίδιου του λιντλ.

Αυτές τις μέρες που και η λίρα είναι πανάκριβη τα πάμπερς Ν4+ τα 132 τεμάχια βγαίνουν 27ευρώ από άμαζον τελική τιμή με φόρους κομπλέ. Εδώ τα ίδια ακριβώς πακέτα έχουν 50 ευρώ(και κάτι ψιλά). Το άμαζον τα φέρνει σπίτι σου, από το σουπερμάρκετ πρέπει να πας να τα πάρεις, δηλαδή να ξοδέψεις και βενζίνη.

Διαφημίσεις

Ξερει καμια μανουλα να μου πει τη αρχικη τιμη εχει ο μασουτης της μικρες συσκευασιες babylino?

Δεν θυμάμαι ακριβώς, 7 και κάτι τις έχει και το -40% το έχει μόνο για τις 4+ και τις 5. Επίσης σε κάποιες μικρές έχει πάνω στικερ -1,5? και σε μεγάλες -3,5?. Απο οτι κατάλαβα σε τυχαία νούμερα έχει τα στικερ γιατι πήγα σε δυο καταστήματα κ άλλα είχε στο καθένα. Και παίρνουν κουπόνια κανονικα.

Διαφημίσεις

οφ τοπικ

σε ολα τα σουπερ μαρκετ δουλευουν ελληνες, άσχετα που ανηκουν οι διοικησεις τους. αν κλεισει καποιο απο αυτα μενουν ανεργοι οι έλληνες και οχι οι ιδιοκτητες που απλα θα πανε σε αλλη χωρα

συμφωνω απολυτα.

Κοριτσια σημερα μου εστειλαν δωρεαν δειγμα πανες chicco! Τις παραγγελνεις online. Τωρα θα δω αν συμφερουν οικονομικα και τι λενε απο ποιοτητα! http://www.paneschicco.gr/?gclid=CLHZ4fGy6K0CFZQgfAodLQvL5g#/newborn

A1WSp2.png

Αυτές τις μέρες που και η λίρα είναι πανάκριβη τα πάμπερς Ν4+ τα 132 τεμάχια βγαίνουν 27ευρώ από άμαζον τελική τιμή με φόρους κομπλέ. Εδώ τα ίδια ακριβώς πακέτα έχουν 50 ευρώ(και κάτι ψιλά). Το άμαζον τα φέρνει σπίτι σου, από το σουπερμάρκετ πρέπει να πας να τα πάρεις, δηλαδή να ξοδέψεις και βενζίνη.

Μα γι αυτες τις κοπελες τα λεω κι εγω... Κι εγω χρησιμοποιω ολες τις μαρκες!

ΑΜΑΖΟΝ, Jumbo Pack Νο 4 (68πανες) ή Νο 4+ (66πανες),Pampers Active Fit Baby Dry, βγαινει καπου ?14 (και λιγοτερο) τελικη τιμη στην πορτα σου!!!

...

Παντως βρε παιδια, αν δεν εχει καποιος ιδιαιτερο λογο να χρησιμοποιει Παμπερς οι προσφορες της babylino δε συγκρινονται με τις τιμες αυτες που βγαινει η 4+ περιπου 20,5 λεπτα η μια.

Οι babylino με εκπτωση και κουπονι, βγαινουν περιπου απο 7 εως 14 λεπτα η μια. (εγω απο τοτε που δοκιμασα τις νεες babylino καταλαβα οτι οι παμπερς ηταν κλασεις κατωτερες. Ειχαμε διαρροες και παντα ειχαν μια ιδιαιτερη "μυρωδια". Αυτο ομως εχει να κανει και με το παιδι, οποτε ειναι υποκειμενικο)

Ασε που στα χαλια που βρισκομαστε προτιμω τα λεφτα μου να πανε σε Ελληνικη εταιρια, με Ελληνες εργαζομενους και να τα αγορασω απο σουπερ μαρκετ της Ελλαδας :(

Παντως βρε παιδια, αν δεν εχει καποιος ιδιαιτερο λογο να χρησιμοποιει Παμπερς οι προσφορες της babylino δε συγκρινονται με τις τιμες αυτες που βγαινει η 4+ περιπου 20,5 λεπτα η μια.

Οι babylino με εκπτωση και κουπονι, βγαινουν περιπου απο 7 εως 14 λεπτα η μια. (εγω απο τοτε που δοκιμασα τις νεες babylino καταλαβα οτι οι παμπερς ηταν κλασεις κατωτερες. Ειχαμε διαρροες και παντα ειχαν μια ιδιαιτερη "μυρωδια". Αυτο ομως εχει να κανει και με το παιδι, οποτε ειναι υποκειμενικο)

Ασε που στα χαλια που βρισκομαστε προτιμω τα λεφτα μου να πανε σε Ελληνικη εταιρια, με Ελληνες εργαζομενους και να τα αγορασω απο σουπερ μαρκετ της Ελλαδας :(

Εγώ χθες πήγα σκλαβενίτη αγόρασα 6 πακέτα babylino οικονομική συσκευασία. Από 15,30 είχαν στίκερ -3,50 ευρώ και έδωσα -4,00 κουπόνι οπότε 7,80 η συσκευασία.

Είχε προσφορά και planet baby υγρό από 15,20 το είχε με την έκπτωση 9,20 και έδωσα και ένα κουπόνι που είχα -2,00 οπότε το πήρα 7,20. Ο Σκλαβενίτης τελικά έχει φοβερές προσφορές και πάντα τα ράφια του είναι γεμάτα. Εχει και φοβερούς ξηρούς καρπούς σε καλές τιμές. Εγώ που μασουλάω συνεχώς πασατέμπους είναι οι καλύτεροι που έχω πάρει όσες φορές το έχω τολμήσει από σούπερ μάρκετ. Και έμαθα από κάπου ότι για τα προιόντα μαράτα έχει θέσει υψηλές προδιαγραφές στον προμηθευτή και κάθε τόσο στέλνει άτομα για εφνιδιαστικούς ελέγχους για να δει αν τηρούνται οι προδιαγραφές αυτές.

Διαφημίσεις

Μηπως μιλας για μικροτερα νουμερα οπου η τιμη ανα πανα ειναι χαμηλοτερη? Νο4 με 7λ/πανα λιγο χλωμο... Στα 10-11 ισως, κι ευτο μονο με καλη εκπτωση συν κουπονι -4. Αλλιως καπου 17-18λ/πανα παιζουν, ενω τα Pampers μου βγηκαν 15!

Εννοειται οτι εαν ειχα αρκετα κουπονια και σε συνδυασμο με μια καλη εκπτωση, θα προτιμησω τα babylino!

Δυστυχως ομως κουπονια δεν μας στελνουν, και μονο με την εκπτωση παραμενουν ακριβοτερες.

Οσο για το να βοηθησουμε μια ελληνικη εταιρια, κι εγω συμφωνω, αλλα οχι αυτο να ειναι εις βαρος της δικης μας τσεπης!!!

Γιατι στα χαλια που ειμαστε, εγω προτιμω να κανω οικονομια, απ'οπου κι αν αγοραζω...

Κοριτσια σημερα μου εστειλαν δωρεαν δειγμα πανες chicco! Τις παραγγελνεις online. Τωρα θα δω αν συμφερουν οικονομικα και τι λενε απο ποιοτητα! http://www.paneschicco.gr/?gclid=CLHZ4fGy6K0CFZQgfAodLQvL5g#/newborn

Το νούμερο που πήρες ερχεται σε 0,14 η πάνα που είναι πολύ καλό.

Από περιέργεια είδα το Νο 4 που παίρνουμε εμείς. Βγαίνει 0,31 η πανα. Πανακριβες είναι. Είναι σας να αγοράζω pampers σε κανονική τιμή σχεδον.

Πως ζητησες το δειγμα?

Εχει στο http://www.paneschicco.gr/maxi, σου βγαζει τα νουμερα και σε ποσα κιλα αντιστοιχουν και επιλεγεις δειγμα δωρεαν,2πανες στελνουν.αλλα ειναι μεχρι νουμερο 4 αν θυμαμαι καλα, απο το νουμερο 5 και πανω δεν σου βγαζει επιλογη για δωρεαν δειγμα.και εμενα σημερα μου ηρθαν με κουριερ.

Μεγάλη προσοχή στις αγορές μας! http://www.sofokleousin.gr/archives/91923

Και φυσικά θα πρέπει να προτιμούμε ελληνικά προϊόντα και ελληνικά καταστήματα! Ξέρετε κανέναν Άγγλο να πίνει καφέ Λουμίδη? Συμφωνώ απόλυτα για τις οικονομικές αγορές αλλά φτάσαμε ως εδώ γιατί όλοι σκεφτόμαστε την τσέπη μας (βάζω κι εμένα μέσα φυσικά, μην παρεξηγηθώ) και σκεφτόμαστε βραχυπρόθεσμα. Πολλή προσοχή λοιπόν, ειδικά για τα συγκεκριμένα καταστήματα του άρθρου, καθώς εδώ μέσα έχω διαβάσει πως αλλάζουν ακόμα και τις ημερομηνίες λήξης!!! Και θέλω να σας πω πως έχω ακούσει πως τα βράδια κλείνουν και τα ψυγεία για οικονομία ρεύματος!!!

Μα γι αυτες τις κοπελες τα λεω κι εγω... Κι εγω χρησιμοποιω ολες τις μαρκες!

ΑΜΑΖΟΝ, Jumbo Pack Νο 4 (68πανες) ή Νο 4+ (66πανες),Pampers Active Fit Baby Dry, βγαινει καπου ?14 (και λιγοτερο) τελικη τιμη στην πορτα σου!!!

Πειτε μου ενα λογο να το παρεις απο εδω που εχει αρχικη τιμη ?25!!!!!!!!

Προφανώς πέτυχες πολύ καλή προσφορά ή η ισοτιμία ήταν πολύ καλή. Σημερα που πήγα να δω, βγαίνει 0,19 η πάνα. Δεν θα το έλεγα και σούπερ προσφορά.

Η babylino με κουπόνι και στικεράκι βγαίνει 0,14.

Προφανώς πέτυχες πολύ καλή προσφορά ή η ισοτιμία ήταν πολύ καλή. Σημερα που πήγα να δω, βγαίνει 0,19 η πάνα. Δεν θα το έλεγα και σούπερ προσφορά.

οι πάνες chicco αγοράζονται μόνο μέσω ιντερνετ;;

εσείς ποια θα προτείνατε από ολες τις μάρκες;;

ισχύει ότι αυτές που είναι για νεογέννητο δεν αφαρμόζουν και πάνε τα τσισάκια και τα κακάκια σε όλο το σώμα;;;

κι εμενα ηρθαν σημερα τα δειγματα chicco αλλα το νο 4 ειναι μικρο και στενο... ο δικος μου ειναι 12 κιλα και του ειναι μικρο προσοχη στην παραγγελια σας.Παντως τα μεγαλα νο ειναι ακριβουλια!!!!

Μεγάλη προσοχή στις αγορές μας! http://www.sofokleousin.gr/archives/91923

Και φυσικά θα πρέπει να προτιμούμε ελληνικά προϊόντα και ελληνικά καταστήματα! Ξέρετε κανέναν Άγγλο να πίνει καφέ Λουμίδη? Συμφωνώ απόλυτα για τις οικονομικές αγορές αλλά φτάσαμε ως εδώ γιατί όλοι σκεφτόμαστε την τσέπη μας (βάζω κι εμένα μέσα φυσικά, μην παρεξηγηθώ) και σκεφτόμαστε βραχυπρόθεσμα. Πολλή προσοχή λοιπόν, ειδικά για τα συγκεκριμένα καταστήματα του άρθρου, καθώς εδώ μέσα έχω διαβάσει πως αλλάζουν ακόμα και τις ημερομηνίες λήξης!!! Και θέλω να σας πω πως έχω ακούσει πως τα βράδια κλείνουν και τα ψυγεία για οικονομία ρεύματος!!!

Να με συμπαθας, αλλα αυτο το "φτάσαμε ως εδώ γιατί όλοι σκεφτόμαστε την τσέπη μας" ειναι η μεγαλυτερη μπαρουφα που ακουγεται τελευταια και καλα για να μας κανουν να νιωσουμε και τυψεις απο πανω!

Αλλοι κοιταγαν την τσεπη τους και φτασαμε εδω, οχι εγω, εσυ κι ο απλος κοσμος! Αλλωστε προσφατα ανοιξανε τα ματια μας και βρηκαμε το amazon και αλλα τετοια, οποτε λιγο δυσκολο να φταιει αυτο.

Αλλα αυτα ειναι αλλη συζητηση, και δε λεει να χαλαμε το θεμα αυτο...

Μα εννοειται οτι με κουπονι και στικερ προτιμω κι εγω Babylino... αλλα τα κουπονια ειναι αφαντα :roll:

Και για τα pampers το εγραψα κυριως για οσους/οσες προτιμουν μονο αυτα!

οι πάνες chicco αγοράζονται μόνο μέσω ιντερνετ;;

εσείς ποια θα προτείνατε από ολες τις μάρκες;;

ισχύει ότι αυτές που είναι για νεογέννητο δεν αφαρμόζουν και πάνε τα τσισάκια και τα κακάκια σε όλο το σώμα;;;

Για τις Chicco δεν γνωρίζω να σου πώ, αλλά απ' ότι κατάλαβα μεσω ιντερνετ γίνεται η παραγγελια.

Γενικότερα για τις πάνες, θα ακούσεις πολλές και διαφορετικές γνώμες. Πιστέυω ότι έχει να κάνει και με το παιδί. Δηλαδή καποια παιδάκια δεν δεχονται καποια μάρκα, τους δημιουργεί εξανθήματα ή έχουν διαρροές. Αλλά από παιδί σε παιδί διαφέρει.

Εμείς στην αρχή πήραμε πάμπερς και λιμπερο. Οι λιμπερο δεν μας βόλεψαν καθόλου. Ηταν αρκετά πιο χοντρές και δύσκαμπτες. Με τις παμπερς δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα, αν και νομίζω ότι τις διαρροές δεν τις γλυτώνεις (πολλές φορες φταιγαμε εμείς που φοβόμασταν να σφίξουμε την πάνα, με αποτελεσμα να είναι τοσο χαλαρή που έφεγαν όλα).

Τωρα πλεον χρησιμοποιούμε ό,τι πανα υπάρχει σε προσφορά,με εξαίρεση το βράδυ που βαζουμε pampers baby dry, που είναι οι μονες που μας κρατάνε όλη νύχτα.

Εγώ σου προτείνω να πειραματιστείς στην αρχή, για να δεις και τι ταιριάζει στο μωρό σου. Γραψου στα site, να σου στείλουν κουπόνια, και να ψαχνεις για προσφορές.

Με το καλό το παιδάκι σου.

Στο ΜΕΤΡΟ cash&carry έχει στο Νο5 μικρή συσκευασία babylino -1,5 και δέχεται και κουπόνι... Δεν ξέρω σε ποιες άλλες συσκευασίες και τι ποσό έχει, δεν κοίταξε ο άντρας μου....0,166 βγήκε η πάνα.. Στο Μασούτη το Νο5 πόσο βγαίνει?

zy59p3.png 1UlVp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...