Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Δεν ξέρω εάν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά μήπως αν κάναμε κάπου κεντρικά ένα ημερολόγιο και βάζαμε τα γενέθλια των παιδιών μας, γιορτές, events γενικότερα, θα βόλευε και να μην ξεχνάμε κανένα, αλλά και να αφαιρούσαμε τα ticker που δημιουργούν προβλήματα??

Απλά σαν ιδέα το είπα, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καταρχάς συμφωνώ με το ημερολόγιο!

Ρένα κι ο δικός μου τα ίδια με το παζλ. Το πήρα δήθεν για να μην κάθεται κατευθείαν στο πάτωμα αλλά και για να προστατεύεται (το κατά δύναμειν) αν πέσει αλλά δεν μένει τίποτα κάτω! Τα ξηλώνει! :)

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Aχ και εμείς το έχουμε το παζλ αυτό!Το είχε δώρο στο "Παιδί και νέοι γονείς" αν δεν κάνω λάθος!Δεν το χρησιμοποίησα όμως ακόμα γιατί κάπου διάβασα ότι είναι για μωρά από 18 μηνών και πάνω. :?:

προσεχτε με αυτο το παζλ γιατι εχει κατιμικρα κομματακια που μπορει να τους κατσουν στο λαιμο... Το εχουμε και ξερουμε..

Γι'αυτό είπα κι εγώ dora μου ότι καλύτερα μετά τον 18ο μήνα! :wink:

Και εκτός του ότι έχει μικρά κομμάτια τα πιάνει και τα βάζει κατευθείαν στο στόμα και φοβαμαι μην τα κόψει! Πάντα έιμαι από πάνω του, άσε που τώρα που έβαλα τα χαλιά το μάζεψα το παζλ.

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Διαφημίσεις

Αλλαξαμε το θεμα λιγο αλλα τι να κανουμε.... :roll::lol:

Τα πολυ μικρα τα εβγαλα εντελως αμεσως απο την πρωτη μερα πριν καν τον βαλω κατω γιατι ημουν σιγουρη οτι θα τα τρωει συνεχεια.Τα αλλα δεν ειναι τοσο επικινδυνα,φοβαμαι λιγο μην τα κοψει γιατι τα δαγκωνει αλλα τωρα βγαλαμε τα πρωτα δοντακια οποτε θα δω πως θα παει.Παντως εμενα με βολευουν γιατι τα παω οπου καθεται και παιζει,δεν μπορω να εχω καλυμμενο οοολο το σπιτι με χαλι.... :roll: Τωρα ειδικα με τα βηματακια που κανει και ολο πεφτει μας εχουν σωσει πολλες φορες :lol:

bxBwp2.png EgDTp2.png

• Δημιουργία νέου...