Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προβλημα με τον αιματοκριτη

Recommended Posts

..... Δε νομίζω... Απ'όσο ξέρω το συκώτι περιέχει πολύ περισσότερη και καταλήγει να γίνεται τοξικό για το μωρό.... Για να στα έδωσε ο γιατρός σου κάτι παραπάνω θα ξέρει, δε νομίζω να θέλει να βάλει σε κίνδυνο το μωράκι σου.

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

[/b]κοριτσια σας ευχαριστω ολες που απαντησατε στο θέμα μου . αυτην την εβδομαδα θα κανω παλι εξετασεις . για να δουμε καναμε τιποτα με τοσο μοσχαρακι που φαγαμε χαχαχα φιλακια

G3gY.jpg.png

glitterfy-flpbk14122317355834.gif

Καλημερα σε ολα τα μελη!Εγω με την σειρα μου θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση:στο πρωτο μου παιδι δεν πηρα ουτε ενα συμπληρωμα σιδηρου,ασβεστιου,μαγνησιου κτλ.Τωρα ουτε και στο δευτερο χρειαστηκε μεχρις στιγμης να παρω,αν και ο αιματοκριτης μου ειναι σταθερος στο 37!Συνηθως εχω 39-41!Λετε να παθω τιποτα? :shock:

και 2ος γιος μου ειναι 4 μηνων και 3 ημερων!

μας δουλεύεις???εδώ με του κόσμου τα μοσχάρια και τα συμπληρώματα κι έχουμε 32-34 αιματοκρίτη και ανησυχείς με 37???Μια χαρά είσαι κοπελάρα μου φτουφτουφτου!!!!!!

Εγώ πριν μείνω εγκυος είχα 36!!!

Τίποτα δεν θα πάθεις, θα το παρακολουθείς και αν χρειαστεί(που δεν νομίζω)πέρνεις τότε συμπλήρωμα...

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

εμενα βγηκαν οι εξετασεις και ειμαι πολυ χαλια,εχω 33 αιματοκριτη και 10.5 αιμοσφαιρινη και λευκοπενια...και ειναι ακομη η αρχη,περνω απο τωρα 2 χαπακια των 100mg σιδηρου και ο θεος βοηθος... :(

• 4 χρόνια μετά...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 29......ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΕΝΑΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Μετα τον 5ο -6ο μηνα σταθεροποιείται ο αιματοκρίτης, δεν πέφτει άλλο.Βέβαια θα τον ελέγχεις κάθε μήνα?Εχεις στίγμα? Γτ οταν εχουμε στιγμα πεφτει τοσο πολυ.Εμένα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη πηγε 28.5, μετα ετρωγα αυγο χωριατικο κρεας πολυ συχνα και επερνα 3 χαπια σιδηρου, 2 φιλικα πηγε γυρω στο 30 οπου και γέννησα.Νομιζω κατω απο 28 στη γεννα σου κάνουν μεταγγιση.Μην αγχωνεσαι όμως τρωγε κρεας ,παρε τα συμπληρωματα και θα πάνε καλα.Τωρα που ειμαι παλι εγκυο 15 εβδομάδα και 31 αιματοκριτης.Εντωμεταξυ σε αυτη την εγκυμοσύνη με ανγουλιαζει το κρεας και το σιδηρο δεν τον παιρνω σωστα.Παιρνω αμπουλες γτ τα χαπια δεν τα χωνευω πια και δεν προσέχω.Ειδομεν.

Διαφημίσεις

καλησπερα εγω εχω στιγμα και ο αιματοκριτησ μου ειναι συνεχεια 29-30

οταν εκανα τις πρωτες εξετασεις ο αιματοκριτησ μου ηταν 30 μετα εφτασε 28 και μετα 24..παρολο που επαιρνα 2 σιδηρου χαπια και δυο φελισιν πρωι βραδυ

και κατεληξα να κανω 2 μεταγισεισ μια στον 4 μηνα και η αλλη στον 6 μηνα μετα τον 7 μηνα σταθεροποιηθηκε στο 28 οπου και γεννησα..δεν πηγα ποτε σε αιματολογο και προτιμησα να κανω μεταγγιση απο επιλογη..

αλλα μια συναδελφοσ μου που ειχαμε τον ιδιο αιματοκριτη επαιρνε περισσοτερα χαπια και δεν εκανε μεταγγιση ειναι αναλογα το γιατρο μαλλον

N2dVp2.png

Ειμαι στην 15η εβδομαδα παω για 16η,και ο αιματοκριτης μου απο 42 που ξεκινησε επεσε στο 38,στο 36 και τωρα στο 33 αλλα η γυναικολογος δεν ανυσηχει καθολου.Μου δινει σιδηρο σε μορφη αναβραζον μια φορα την ημερα και σπανια τρωω κρεας γιατι δεν το αντεχει το στομαχι μου.

Εμένα προ εγκυμοσύνης ο αιματοκρίτης ήταν 39.

Τώρα που εγκυμονώ δίδυμα έχει φτάσει μέχρι στιγμής στο 28.

Είμαι στο τέλος του 6ου μήνα.

Ο γιατρός μου, οκ, ανησυχεί, αλλά δεν τρελαίνεται κιόλας.

Σε αντίθεση με τον μαιευτήρα ξάδερφό μου που με παρακολουθούσε το 1ο τρίμηνο (ήμουν Κρήτη τότε), που όταν είχε πάει στο 31 μου είπε ότι αν πέσει στο 27,5 θα χρειαστώ μετάγγιση!

Νομίζω στις εγκυούλες είναι πιο "χαλαροί" στα προς τα κάτω όρια.

Έχω ακούσει μέχρι κ φίλη που γέννησε με αιματοκρίτη 25 και δεν της έκαναν μετάγγιση.

s-age.png

pAfOp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...