Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

'Ελλειψη βιβλιαρίων υγείας παιδιών

AKADU

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 137
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι... εγώ θα το εκτυπώσω (απλά σε καλό χαρτί για να μη σκιστεί εύκολα) θα το κάνω βιβλιοδεσία και θα το χρησιμοποιήσω κανονικά... είναι κάτι που μου το πρότεινε η παιδίατρός μας....

Διαφημίσεις

κι εγω στο αλεξανδρας γεννησα και δεν ειχαν βιβλιαριο.πηγε ο μπαμπας μου στη νομαρχια που ανηκω και μου εφερε!

πότε έγινε αυτό? δηλαδή αν παω και εγω στην νομαρχια θα μου το δωσουν? επίσης μπορώ να παω σε οποιαδήποτε νομαρχια πχ στην δικιά σου και κάτι τελευταίο ζήτησαν κατι απο τον πατέρα σου κάποιο έγγραφο πχ για να του το δώσουν?

εγω κοριτσια ειχα παει και το ειχα παρει απο το πικπα.μου αντεγραψαν και τα στοιχεια απο τη φωτοτυπια του μαιευτηριου και εβαλαν και σφραγισαγια να ειναι νομιμο.για δοκιμαστε τα πικπα της περιοχης σας.

εγω κοριτσια ειχα παει και το ειχα παρει απο το πικπα.μου αντεγραψαν και τα στοιχεια απο τη φωτοτυπια του μαιευτηριου και εβαλαν και σφραγισαγια να ειναι νομιμο.για δοκιμαστε τα πικπα της περιοχης σας.

λες ε? ειναι το γαμωτο γιατι να δωσω λεφτα για μελανι και για βιβλιοδεσια αφου ειναι κατι που ειναι υποχρεωμενο το κρατος να μου δωσει!

Ακόμα έλλειψη έχουν???

Γεννησα τον Αυγουστο του '10 και πάλι ειχαν ελλειψη.

Κι εγώ στη νομαρχία πήγα. Σωτηρία να πας στη νομαρχία που ανήκεις, θα σε βάλουν να κανεις και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εχεις κανει αιτηση για βιβλιάριο σε άλλη νομαρχία.

Να σου ζήσει η μπουμπού! :)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Ακόμα έλλειψη έχουν???

Κι εγώ στη νομαρχία πήγα. Σωτηρία να πας στη νομαρχία που ανήκεις, θα σε βάλουν να κανεις και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εχεις κανει αιτηση για βιβλιάριο σε άλλη νομαρχία.

:) σ'ευχαριστω ζουζου μου!

Διαφημίσεις

Ακόμα έλλειψη έχουν???

:) σ'ευχαριστω ζουζου μου!

Στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να το πάρετε από Διεύθυνση υγιεινής Μοναστηρίου 15 τηλ. 2313330858

Εμείς τελικά το πήραμε από εκεί σήμερα.

Ζητάνε ληξιαρχική πράξη γέννησης.

κατσαριδα δεν θα πρεπει να το χουμε μαζι μας στην κλινικη για να συμπληρωθει απο τον γιατρο μας εκει?εσεις που το πηρατε σημερα θα το πατε στον γιατρο σας?ευχαριστω.......

2gq862lerlo78vgo.png

κατσαριδα δεν θα πρεπει να το χουμε μαζι μας στην κλινικη για να συμπληρωθει απο τον γιατρο μας εκει?εσεις που το πηρατε σημερα θα το πατε στον γιατρο σας?ευχαριστω.......

Θα το δώσω στην παιδίατρό μας και θα μου το συμπληρώσει... (λογικά)

Άσε που αυτό που μου έδωσαν από την κλινική δεν θα το πετάξω θα το έχω μέσα στο κανονικό βιβλιάριο....

:):):) έχω ευχάριστα νέα και αυτό χάρη σε εσάς και φυσικά στο φορουμ που για χιλιοστή φορά με βοήθησε και με ξεστράβωσε . Πήρα τηλέφωνο στη Νομαρχία όπως μου είπατε και μου είπαν ότι έχουν και να παω να πάρω όσο ακόμα έχουν. Θα στείλω κάποιον απο αυριο να παει να φέρει! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ . Επικοινώνησα με την Νομαρχια Αθηνων και θα παει καποιος στην Λ.Αλεξάνδρας να μου το πάρει εκεί .Ουφ ηρέμησα ειναι αυτό που έλεγα το γαμώτο γιατί να πληρώσω το μελάνι μου και την βιβλιοδεσία για κάτι που έπρεπε το κράτος να μου δώσει!:evil:

Διαφημίσεις

:):):) έχω ευχάριστα νέα και αυτό χάρη σε εσάς και φυσικά στο φορουμ που για χιλιοστή φορά με βοήθησε και με ξεστράβωσε . Πήρα τηλέφωνο στη Νομαρχία όπως μου είπατε και μου είπαν ότι έχουν και να παω να πάρω όσο ακόμα έχουν. Θα στείλω κάποιον απο αυριο να παει να φέρει! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ . Επικοινώνησα με την Νομαρχια Αθηνων και θα παει καποιος στην Λ.Αλεξάνδρας να μου το πάρει εκεί .Ουφ ηρέμησα ειναι αυτό που έλεγα το γαμώτο γιατί να πληρώσω το μελάνι μου και την βιβλιοδεσία για κάτι που έπρεπε το κράτος να μου δώσει!:evil:

Και εγώ αυτό σκέφτηκα και περίμενα λίγο και επιτέλους το πήρα... επίσης λόγω λόξας μου ήθελα το πρωτότυπο και όχι φωτοτυπία!!!!! Τέλος καλό όλα καλά.....

Μόνο στείλε κάποιον σύντομα γιατί για πότε θα τελειώσουν χαμπάρι δεν θα πάρουμε!!!!

Και εγώ αυτό σκέφτηκα και περίμενα λίγο και επιτέλους το πήρα... επίσης λόγω λόξας μου ήθελα το πρωτότυπο και όχι φωτοτυπία!!!!! Τέλος καλό όλα καλά.....

Μόνο στείλε κάποιον σύντομα γιατί για πότε θα τελειώσουν χαμπάρι δεν θα πάρουμε!!!!

αυτό ακριβώς αυριο θα παει η μητέρα μου

Τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσια πια με αυτό το βιβλιάριο!!! Από τον Δεκέμβριο και ακόμα δεν έχουν παραλάβει στο ΜΗΤΕΡΑ! Που ακριβώς πρέπει να πάρω τηλέφωνο βρε κορίτσια... Ποιά Διεύθυνση/Τομέας της Νομαρχίας είναι υπεύθυνη γι' αυτά... και ΣΩΤΗΡΙΑ... σε ποιά νομαρχία σου είπαν εσένα ότι έχουν???

MMEcp3.pngNQasp3.png

Maria εγώ πήρα στην Νομαρχία αθηνών και βάση της περιοχής μου, Βύρωνα μένω, μου είπαν ότι θα το παραλάβω από τη Νομαρχία Καλλιθέας...Δεν έχω πάει ακόμα, γιατί φυσικά, πώς να πάω στην Καλλιθέα με 2 μωρά????Θέλω να πάρω τηλ, στο Μητέρα κ να τους ξεχέσω!!Τόσα λεφτά παίρνουν ας πάνε να τα προμηθευτούν αυτοί!!!Τα νεύρα μου..

Στους δε παιδιατρους,κ στην δικιά μου, έχουν βγάλει στον υπολογιστή ένα βιβλιάριο, το εκτυπώνουν κ το δίνουν στους πελατες, αλλά η παιδίατρος του ικα μου είπε, πώς όταν πάει σχολείο το παιδί αυτό δεν θα το δεχτούν κ θα θέλουν το γνήσιο!!

Τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσια πια με αυτό το βιβλιάριο!!! Από τον Δεκέμβριο και ακόμα δεν έχουν παραλάβει στο ΜΗΤΕΡΑ! Που ακριβώς πρέπει να πάρω τηλέφωνο βρε κορίτσια... Ποιά Διεύθυνση/Τομέας της Νομαρχίας είναι υπεύθυνη γι' αυτά... και ΣΩΤΗΡΙΑ... σε ποιά νομαρχία σου είπαν εσένα ότι έχουν???

Κανένα ιδιωτικο μαιευτηριο δεν εχει βιβλιαρια. Εγω γεννησα στο ιασω το Δεκεμβρη και υστερα από 2 μηνες μου ειπαν πως εχουν μεγαλη ελλειψη και να παρω τηλεφωνο στη νομαρχια να μου δωσουν αυτοι.

Επειδή είχα γνωστό σε νομαρχια εκτος Αττικης προμηθευτηκα πολυ ευκολα βιβλιαριο.

Να απευθυνθεις στον τομέα υγείας της νομαρχίας.

• 1 month later...

Γέννησα πριν 2,5 περίπου εβδομάδες στο μαιευτήριο ΡΕΑ

και κατά την έξοδό μας απο εκεί

αντί για βιβλιάριο υγείας (του παιδιού)

μας έδωσαν ενα μάτσο φωτοτυπίες....

λέγοντάς μας οτι έχει έλλειψη το υπουργείο και οτι δεν τους έχει στείλει!!

Δεν ξέρω εαν αυτό το κάνουν και σε άλλα μαιευτήρια

απλά ήθελα να σας ενημερώσω οτι

μπορείτε να προμηθευτείτε βιβλιάρια απο μόνοι σας και απο αλλού:

Ο παιδίατρός μας άνοιξε εμάς τα μάτια

και μας πρότεινε λοιπόν να πάμε στο ΠΙΚΠΑ

όπου ανήκουμε,

γιατί το μαιευτήριο δεν πρόκειται να μας έδινε

κατα τα λεγόμενά του!

Πράγματι, βρήκαμε σε ποιό ΠΙΚΠΑ ανήκαμε,

πήγαμε, και μας έδωσαν.

Οπότε κορίτσια

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ απο τα μαιευτήρια να σας δώσουν τα βιβλιάρια.

Πήγαίνετε μόνοι σας στο ΠΙΚΠΑ όπου ανήκετε!

και σας εδωσαν το νεο βιβλιαριο ή το παλιο?

Μας έδωσαν ΑΜΕΣΩΣ ένα καινούργιο!

(το παλιό δεν μας το ζήτησαν-τι να το κάνουν άλλωστε)

Ετσι ξαναπήγαμε στο ΡΕΑ με το καινούργιο βιβλιάριο

μήπως και μας το ξανασφραγίζαν και πάλι οι γιατροί

για τις εξετάσεις που είχαν κανει στο μωρό

και μας είπαν

"Οχι, οτι δεν μπορούσαν να μας τις ξανασφραγίσουν

γιατί αυτό θα μας το έκανε λέει ο δικός μας γιατρός!" :roll:

Τέλοσπάντων.......

αυτό θα το αφήσω ασχολίαστο!!!! :mad:

Κόλλησα τις φωτοτυπίες αυτές

στο τέλος του βιβλιαρίου

για να υπάρχουν οι πρωτότυπες σφραγίδες των γιατρών

και τέλος.

το πικπα που υπαγεσαι πως το βρηκατε? εχεις καποιο τηλεφωνο η site?

εγω γεννησα στο αλεξανδρας τον φεβρουαριο, μας εστειλαν στην νομαρχια, μετα στους αμπελοκηπους και πλεον παιρνω καθε τοσο τηλ και τωρα λενε απο σεπτεμβρη θα εχουν....

στο υπουργειο εχει 2 αρχεια pdf και εχει 2 βιβλιαρια (εμβολιων-αναπτυξης).

φανταζομαι δινουν των εμβολιων, ετσι?

αφου το παροουμε 8α αντιγραψει η παιδιατρος τις φωτοτυπιες στο βιβλιαριο και θα τις σφραγισει? εμεις αλαξαμε παιδιατρο καπου στον 3ο...

ειναι απαραδεκτοι! ελειψη σε βιβλιαρια.... μα ειναι απο τα πρωτα επισημα εγγραφα του παιδιου! μα ειναι δυνατον να γραφουμε τα εμβολια σε φωτοτυπιες και ποστ-ιτ? εγω νιωθω ασχημα να πηγαινω στον γιατρο με τις Α4 του μπακαλη, και δεν ευθυνομαστε κι ολας...

Παντως κι εγω το 2006 που γεννησα στο Ιασω παλι δεν ειχαν βιβλιαρια και μας εδωσαν φωτοτυπιες... Το βιβλιαριο το πηραμε απο το μαιευτηριο μετα απο ενα μηνα και φυσικα δεν συμπληρωσαν κατι, απλα εχω επισυναψει τις φωτοτυπιες εκεινες....

Τωρα οταν με το καλο ερθει η ωρα στο Ρεα θα γεννησω κι εγω, οποτε θα δουμε... Παντως πολυ χρησιμη η πληροφορια σου!

soevan07 να σου ζησει η μικρη!

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...