Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

'Ελλειψη βιβλιαρίων υγείας παιδιών

AKADU

Recommended Posts

παπί μου εννοείται ότι ενδιαφερόμαστε!!!!!Δεν είναι και ότι καλύτερο να πηγαίνεις στον παιδίατρο συνέχεια με ένα χαρτί στο χέρι...

Μόλις έχεις νέα πες το μας σε παρακαλώ!!!!!

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 137
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ γέννησα στις 6/4 στο Μητέρα και υπήρχε ακριβως το ίδιο πρόβλημα. Μας δώσανε μια κακοεκτυπωένη φωτοτυπία. Ο παιδιάτρος μου είπε να ρωτήσω στο Υγειονομικό που είναι στο τέρμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Το γράφω με επιφύλαξη γιατί δεν πήρα τελικά τηλέφωνο να δω αν έχει. Εγώ βρήκα από ένα γνωστό που δουλευει σε δημόσιο νοσοκομείο. όταν όμως του ζήτησα και δευτερο για μια φίλη μου που είπε ότι δεν μπορούσε. Μάλλον έχουν λίγα και τα δίνουν όπου αυτοί θέλουν.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

δυστυχώς δεν έχω να σας πω τιποτα σπουδαίο...το θέμα είναι ένας μύλος και η απάντηση για το πότε θα πάρετε τα βιβλιάρια στα χέρια σας ανύπαρκτη...

Την ευθύνη για την έκδοση και τη διανομή των βιβλιαρίων υγείας έχει το υπουργείο Υγείας απο το οποίο αποστέλλονται στις κατά τόπους διευθύνσεις Υγείας των Νομαρχιών και στη συνέχεια στα δημόσια και ιδιωτικά μαιευτήρια. Βέβαια το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως στην Αττικη όπου γεννιούνται τα περισσότερα παιδιά της χώρας..

δεν υπάρχει δηλαδή σε όλη τη χωρα η έλλειψη η οποία όπως παραδέχεται η νομαρχία Αθηνών είναι πρωτοφανής..υπομονή λοιπόν μιας και απάντηση για το πότε θα λυθεί ο μύλος δεν υπάρχει κορίτσια...Ελλάς το μεγαλείο σου για ακόμη μια φορά!!!!!!

α! επίσης ανάλογη έλλειψη δεν υπήρξε ούτε καν όταν τα άλλαξαν και πήραν τη νέα μορφή που έχουν σήμερα με τις νέες καμπύλες ανάπτυξης κλπ..δεν αλλάζουν δηλαδή τώρα και γι αυτό υπάρχει έλλειψη...το λέω απλώς γιατί αν θυμάμαι καλά διάβασα απο μια μανούλα κάτι τέτοιο

Διαφημίσεις

ενα ενα τα θυμάμαι..εχει κατατεθεί μάλιστα απο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ερώτηση στη ΒΟΥΛΗ στα αρμόδια υπουργεία..όταν μάθω κάτι θα σας ενημερώσω σχετικά...συγνώμη για τη φλυαρία

παπί μου εγώ από Ηράκλειο Κρήτης είμαι και ΔΕΝ υπάρχουν ούτε εδώ βιβλιάρια....έχω ρωτήσει και στα δυο ιδιωτικά μαιευτήρια που έχουμε (ΜΗΤΕΡΑ και ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ) γιατί εγώ γέννησα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου....οπότε έχουμε κι εμείς πρόβλημα σαν πόλη....

ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!

Μόλις μάθεις νεότερα ενημέρωσέ μας!!!! Σ'ευχαριστούμε!!!

Γειά σας μανούλες!!!!

Δεν ξέρω αν υπάρχει αλλού αυτό το θέμα...να με συγχωρέσετε αν υπάρχει....

Γεννήσαμε στις 7 Απρίλη και όταν φύγαμε από την κλινική ΔΕΝ μας έδωσαν το μπλε βιβλιάριο υγείας παιδιού διότι λέει υπάρχει έλλειψη από το Υπουργείο Υγείας,....

Παίρνουμε τηλ. στην κλινική εδώ και ένα μήνα και οι κοπέλες (που δεν φταίνε) μου λένε ότι δεν έχουν έρθει ακόμα....

Συνέβη και σε εσάς κάτι αντίστοιχο?

εγω που γεννησα μητερα τον δεκεμβριο του 07 δεν υπηρχαν!ακομα κ τωρα δεν υπαρχουν

τι κανουν τοσο καιρο αραγε.....................

εγω που γεννησα μητερα τον δεκεμβριο του 07 δεν υπηρχαν!ακομα κ τωρα δεν υπαρχουν

τι κανουν τοσο καιρο αραγε.....................

ΑΚΟΜΑ????????? Ωχ....κατάλαβα....του χρόνου και να δούμε δηλαδή οεο????

Και τότε που γέννησα εγώ στο ΜΗΤΕΡΑ, πριν 3,5 χρ δηλαδή, πάλι υπήρχε έλλειψη και μου κάνει εντύπωση που ακόμα έχουν έλλειψη, προς Θεού αν είναι δυνατόν. Τότε θυμαμαι μου είχαν πει οι μαιες να τηλ κάθε βδομάδα περίπου και όταν μου πούν ότι ήρθαν να περάσω να το πάρω γιατί εξαντλούνται άμμεσα! Έτσι και έκανα, μετά από κανα δίμηνο ήρθαν!

Διαφημίσεις

Α, καλα παλι τα ιδια συμβαινουν... Κι εγω γεννησα πριν 3 χρονια στο Ιασω και φευγοντας δεν μας εδωσαν βιβλιαριο γιατι υπηρχε ελλειψη, απλα πηραμε ενα χαρτι (ευτυχως οχι φωτοτυπια) που τα ειχαν γραψει ολα... Μας ειπαν οτι μετα απο κανα μηνα θα τα ειχαν και πραγματι ειχα παρει τηλ και οντως το ειχαν, πηγα στο Ιασω και το πηρα...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Εγω κοριτσια γεννησα τον μαρτιο κ πειραμε βιβλαριο κ μαλιστα καινουριο,μου εκανε εντυπωση γιατι αλλαζε το χρωμα απο το εξωφυλλο που εχω στον μεγαλο με διαφορα 11 μηνες.Μαλλον θα ειμασταν απο τους τυχερους που προλαβαν.

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλημέρα. Την Παρασκευή 22/5 πήγα στο Μητέρα και είχαν έρθει τα καινούργια βιβλιάρεια υγείας. Έδωσα την φωτοτυπία στην γραμματεία του ορόφου όπου ήταν το δωματιο μου και μου την σφράγισαν και μου έδωσαν το νεο βιβλιάριο. Πολύ ωραίο με πολλές σελίδες, χρώματα και πολλές συμβουλές για την ανάπτυξη του μωρού και τον θηλασμό. Δεν ξέρω τι ποσότητα έχουν παραλάβει αλλά σου το δίνουν αμέσως.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Διαφημίσεις

Εδώ μάλλον στην Κρήτη θα έρθουν τον άλλον αιώνα!!!!!Τώρα μόλις ξαναπήρα στην κλινική και δεν έχουν έρθει ακόμα!!!!Αν είναι δυνατον δηλαδή!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!

Κορίτσια πριν κανένα μισάωρο πήρα τηλ. στο υγιεινομικό και μου είπαν ότι δεν προβλέπεται καθόλου σύντομα να έρθουν εδώ βιβλιάρια....γιατί δεν έχουν στείλει καν προκήρυξη για εκτύπωση...

σας παρακαλώ όποια κοπέλα έχει scanner και πάρει βιβλιάριο πριν το συμπληρώσει να το σκανάρει και να μου το στείλει στο mail μου να το τυπώσω??? please please please!!!!

την άλλη βδομάδα κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο....

όποια κοπέλα λοιπόν μπορεί ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα για να της πω το mail μου!!!!

Κοριτσια,

καλημερα!Οσες γεννησατε προσφατα στο Ιασω και φυγατε χωρις βιβλιαριο του μωρου, να ξερετε οτι πλεον εχουν φερει και μπορειτε να πατε να παρετε!Εγω προμηθευτηκα σημερα το βιβλιαριο της μικρης μου και το απογευμα εχουμε το πρωτο μας εμβολιο

Εμείς πήραμε από το Παιδιατρικό της Νομαρχίας (Αλεξάνδρας 196, Αμπελόκηποι) στο υπόγειο. Δεν χρειάστηκε να έχουμε μαζί μας κανένα πιστοποιητικό. Απλά πήγαμε, το ζητήσαμε και μας το έδωσαν. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-6461247.

Πήρα ...ΜΕ ΜΕΣΟΝ...ναι ...ΜΕ ΜΕΣΟΝ... το βιβλιάριο υγειας του παιδιου...4 μηνες μετά...και μεχρι τοτε γράφαμε σε μπακαλοχαρτα...απιστευτο και εξοργιστικό...

δεν εισαι η μονη...και εδωειμαστε και Αθηνα...(υποτιθεται μεσα σε ολα...)

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

εγω γεννησα 13-5 στο ιασω κ επισης δεν ειχαν βιβλιαρια,αλλα την προηγουμενη που πηρα τηλ.τους ειχαν φερει κ μου το εστειλαν με κουριερ,ηταν οντως προβλημα του υπουργειου γιατι τα αλλαξαν τελειως

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...