Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κέρασμα στον παιδικό σταθμό για γιορτή ή γενέθλια

Marilena

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 504
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

gfhkfgbb90911012.jpg

gfhkfgbb90911007.jpg

Να τι μουρθε να κάνω στα πρωτα γεννεθλια του Χρηστου ή κατακόσμον...Σισίνι στον παιδικό σταθμό

Πως σας φαινεται;;;

Ειναι καλαθάκια χάρτινα απο χοντρό χαρτόνι και μεσα εχει σακουλάκι με μας μελοου και καραμέλες καθως και ενα γλυφιτζούρι σοκολάτας...

Ροζ-φούξια για κοριτσάκια και γαλαζιο-τιρκουάζ για αγοράκια...Το καλαθάκι θα το κρατήσουν για διάφορα...

Αggeloudia ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!!!!!!!! ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω στη γενεθλια της μεγαλης μου ---17/12--- αγορασα διαφανη ζελατινα με χριστουγεννιατικα σχεδιακια επανω . Την εκοψα σε μεγαλα κομματια και εβαλα μεσα 2 σοκολατακια χριστουγεννιατικα , 1 μπαστουνακι κιντερ , 3 καραμελες ζελεδακι και τα εδεσα με πρασινες και κοκκινες κορδελιτσες . Αρεσε σε ολα τα παιδακια και στη δασκαλα της που μαλιστα της ειπε '' Ωραια ιδεα η μαμα σου ! Ασχολειται γενικα μαζι σας ε???? '' :lol::lol::lol:

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Εγω εφτιαξα αυτα τα γεμιστα μπισκοτακια

για να κερασει τους συμμαθητες της,

η μεγαλη μου κορη στο σχολειο......

DSC05764.jpg

DSC05767.jpg

ουάου virginia, τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στέιλε συνταγή και΄οδηγίες πώς τα έφτειαξές!!!!!!!!! :D:D:D

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

Δεν υπάρχει παρθενογέννεση στις ιδέες.Και εγω απο κάπου το ειδα και το προσάρμοσα στα δικά μου γούστα.Τα καλαθάκια τα οποια ειναι υπέροχα απο κοντά τα πειρα απο το ΑΤΛΑΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ στον πειραιά.Μπορειται να βάλετε μέσα οτι σας κατέβει...

Καλή επιτυχία.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Καλά είναι ολα ΤΡΟΜΕΡΑ!!!! Φαντάζομαι οι μαμάδες θα πάθανε όταν τα είδαν ε?!

Συγχαρητήρια, ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

(ξέχασα! ΦΟΒΕΡΗ η κουζίνα σου!)

ΟΝΤΩΣ!!!!!!!!!!!!!! :D

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Καλημέρα...

Είμαι & εγώ μαμά ψωνάρα & μιας & σήμερα γιορτάζει η κορούλα μου η Ελισσάβετ (χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες !!!) , ετοίμασα κέρασμα στον παιδικό & θέλω να σας το δείξω, να μου πείτε & τη γνώμη σας...

Ευχαριστώ!

glitterfy050302465D37.gif

glitterfy050716989D31.gif

glitterfy050908391D34.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Είμαι & εγώ μαμά ψωνάρα & μιας & σήμερα γιορτάζει η κορούλα μου η Ελισσάβετ (χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες !!!) , ετοίμασα κέρασμα στον παιδικό & θέλω να σας το δείξω, να μου πείτε & τη γνώμη σας...

Ευχαριστώ!

glitterfy050302465D37.gif

glitterfy050716989D31.gif

glitterfy050908391D34.gif

Τελεια...πως τα εκανες αυτα;;;;;;;;;;;;τα χαρτινα σακουλακια απο που τα πηρες;;;;;;;;;;;

.png

Ευχαριστώ!

& τα χάρτινα σακκουλάκια & οι ανεμόμυλοι είναι από Jumbo.

Tα κεράσματα από supermarket, έχουν παντού...

Εβαλα τα κεράσματα στο σακκουλάκι, το τρύπησα πάνω & κάτω, πέρασα από μέσα τον ανεμόμυλο, & τα καρφίτσωσα στο φελιζόλ... & ΕΤΟΙΜΑ !

Για 18 κομμάτια μου πήρε μια ωρίτσα (με τον καφέ)...

Με το φελιζόλ ήταν & πιο ευκολοκουβάλητα...

Διαφημίσεις

Αχ, τέλεια η ιδέα για τη σοκολάτα, αλλά μου φάνηκε λίγο δύσκολο να πραγματοποιηθεί (το σκανάρισμα ειδικά!). Για δώρο στον παιδικό σταθμό στη γιορτή της μεγάλης μου κόρης, σκέφτηκα να βγάλω φωτογραφία όλα τα παιδάκια της τάξης της λίγες μέρες πριν - με την άδεια φυσικά της δασκάλας τους - εμφάνισα τη φωτογραφία σε πολλά αντύτυπα, πήρα τέλειες κορνίζες και βάζοντας μέσα τη φωτό έδωσα από μία σε κάθε παιδάκι (και στις δασκάλες τους φυσικά), με αφιέρωση από την κόρη μου. Έτσι θα τους μείνει ένα ωραίο αναμνηστικό από την τάξη τους. Οι δασκάλες και οι γονείς τρελλάθηκαν, τους άρεσε πολύ. Άντε και του χρόνου!

Αχ, τέλεια η ιδέα για τη σοκολάτα, αλλά μου φάνηκε λίγο δύσκολο να πραγματοποιηθεί (το σκανάρισμα ειδικά!). Για δώρο στον παιδικό σταθμό στη γιορτή της μεγάλης μου κόρης, σκέφτηκα να βγάλω φωτογραφία όλα τα παιδάκια της τάξης της λίγες μέρες πριν - με την άδεια φυσικά της δασκάλας τους - εμφάνισα τη φωτογραφία σε πολλά αντύτυπα, πήρα τέλειες κορνίζες και βάζοντας μέσα τη φωτό έδωσα από μία σε κάθε παιδάκι (και στις δασκάλες τους φυσικά), με αφιέρωση από την κόρη μου. Έτσι θα τους μείνει ένα ωραίο αναμνηστικό από την τάξη τους. Οι δασκάλες και οι γονείς τρελλάθηκαν, τους άρεσε πολύ. Άντε και του χρόνου!

Δεν ειναι δυσκολο το σκαναρισμα γιατι την φωτο την κατέβασα απο το internet..

Δουλαψα πάνω της και ιδου το αποτελεσμα...

Η ΙΔΕΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΨΟΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ.....ΕΓΡΑΨΕΣ...

θα το κανω στην επομενη γιορτή..!!!!!!!!!!

cristina77 πρέπει να είναι τέλειο!!!

βάλε μας και μια foto να το δούμε!!!

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Βγήκε όντως πολύ ωραία, πως όμως θα βάλω φωτογραφία χωρίς να φαίνονται τα προσωπάκια τους, μου φαίνεται κάπως δύσκολο (θα πρέπει μάλλον να τα μουτζουρώσω - κι εξάλλου δεν ξέρω καν πως ανεβαίνει μια φωτογραφία, δεν το έχω ψάξει καθόλου! (εμοτικόν που ντρέπεται και κοκκινίζει!) Τα λέμε!

aggeloudia απο που κατεβασες την φωτο,απο ποιο site και πως την επεξεργαστηκες στο word?θελει πολυ χρονο?τα φωτα σου με οσες λεπτομερειες μπορεις.

σε ευχαριστω πολυ

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια την aggeloudia που με βοηθησε να την αντιγραψω και μεχρι αργα την νυχτα μου απαντουσε στις ερωτησεις μου και τελικα καταφερα να το κανω και εγω.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Λοιπον... φιλενας Aggeloudia, πλησιασει και η δικη μας γιορτη... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Τα προβληματα μου ειναι τα εξης:

Χρονος... δεν υπαρχει (για να κατσω να κανω κατι στο σπιτι εννοω)

Στο σταθμο τωρα την παω πααααααρα πολυ νωρις, δεν πετυχαινω ουτε καν τη δασκαλα της, ποσο μαλλον ολα τα παιδακια μαζι.... και φυσικα, δεν την παιρνω εγω οποτε, επαφη με παιδακια και δασκαλες... μηδεν!

Οποτε, καταληγω σε κατι ετοιμο? Για πεστε καμια προταση να το κανω λιιιγο πιο ιδιαιτερο το θεμα και να μην καταληξω απλα σε 1 κουτι ζαχαροπλαστειου...

panaxan...πολύ με συγκινεις μαυτά που γράφεις...σευχαριστώ...παααααρα πολύ...

αλληλοβοηθιομαστε και ειναι ωραιο...

Παρθενογένεση δεν υπάρχει στις ιδεες!!!!!!!!!!!

Παντος περιμενω να το δω ολοκληρομενο και πανεμορφο...

jenaκι μου πανεμορφο!!!!!!!!!!!!

εχουμε ενα ζαχαροπλαστειο στην περιοχη μας που εχει πολλά καλουδια που δεν θελουν επεξεργασια...Θα τα πουμε δια τηλεφωνου!!!!

Μετά μπορεις να πάρεις σακουλάκια τροφιμων (θα σου πω απο που...) και θα βαλεις μεσα οοοτι θες και θα το κλεισεις με πολύχρωμες κορδελες...

Εκει στην δουλειά που κάααααααθεσαι, θα τυπωσεις στον υπολογιστη μερικά καρτελάκια (θα σου πω πως...μην πριζουμε τον κοσμο τωρα...!!!)και θα τα δεσεις πάνω στο σακουλάκια και ....βουαλά...και πανεμορφο και μηδεν κοπος...

Ααααα εχω και μια αλλη ιδεα αλλα εναι λιγο πιο ακριβη αλλά δειχνουν απιθανα...

Καπου το ειχα βαλει αλλά δεν θυμαμαι που, σχετικά με τα πρωτα γεννεθλια του Χρηστου...καλαθάκια χαρτινα με ζαχαρωτά, γλυκά, και σοκολατενια γλυφιτζουρια...

Αν το βρεις κάπου πες μου να σου εξηγησω...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...