Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κέρασμα στον παιδικό σταθμό για γιορτή ή γενέθλια

Marilena

Recommended Posts

Ναι, έχεις δίκιο miriki, έτσι είναι, συν ότι γλυφιτζούρια, καραμέλες κλπ. είναι έτσι κι αλλιώς ότι χειρότερο για μικρά παιδάκια.

Μια άλλη ιδέα που δεν θυμάμαι αν εχω ξαναγράψει και που έκανα για δώρο μια χρονιά στον παιδικό είναι κορνίζες, με φωτογραφία όλης της τάξης που είχα παρακαλέσει τη νηπιαγωγό να βγάλει τις προηγούμενες μέρες. Τις εμφάνισα, τις έβαλα στις κορνιζούλες και έτσι τους έμεινε και ένα ωραίο αναμνηστικό της τάξης τους. Εννοείται ότι φρόντισα να αγοράσω επιπλέον και για τις δασκάλες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 504
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπάρχουν καταστήματα (π.χ. το tiger) που ένα ευτελές ποσό (τύπου 1-2 ?) μπορείτε να βρείτε καταπληκτικά πράγματα όπως μικρά σκορ4 ή σετ με φακούς ένα σωρό σαχλαμαρίτσες που θα τους ενθουσιάσουν και θα είναι για όλα τα παιδιά...

FLcUp3.png0BQfp3.png

• 11 months later...

Κορίτσια η συνταγή για τα cup cakes είναι όπως του κέικ; από πάνω τι θα βάλω για ντεκόρ;

περίπου 15' χρειάζονται σε όλο το φούρνο; και θα γεμίσω όλο το φορμάκι;;;

επίσης όταν θα έχω ετοιμάσει τη ζύμη και γεμίσω 3 ταφιά με φορμάκια μέχρι αν ψηθεί το πρώτο δεν θα καθήσει η ζύμη;

Ευχαριστώ!!!

Εμεις είχαμε πάρει σοκολατάκια γάλακτος από το super market σε σακουλάκι & τα μοίρασε σε όλα τα παιδιά!! Δεν ξέρω αν τα cup cakes αρέσουν σε όλα τα παιδιά..πχ ο δικός μου δεν τα τρώει..

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...