Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κέρασμα στον παιδικό σταθμό για γιορτή ή γενέθλια

Marilena

Recommended Posts

βρε κοριτσια εγω στην βάφτιση, εντυσα σοκολατίτσες απο το aldi. Μέτρησα το μήκος και το πλάτος της σοκολάτας και σε κάθε Α4 εβγαλα 4 νομιζω σοκολατίτσες. Γιατί παιδέυεστε? Ενα παραλληλογραμμο είναι και το κολλάμε με κολλά στικ. Α! Μας βοήθησε πολύ το χαρτοκοπτικό μηχάνημα

Επίσης έψαξα να βρω σοκολάτες που έχουν ξεχωριστο περυτίλιγμα απο το αλουμινόχαρτο, γιατι για παράδειγμα η Λακτα βγαινουν και τα δυο μαζί :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 504
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης έψαξα να βρω σοκολάτες που έχουν ξεχωριστο περυτίλιγμα απο το αλουμινόχαρτο, γιατι για παράδειγμα η Λακτα βγαινουν και τα δυο μαζί :(

Στην καινούρια συσκευασία της Λάκτα δεν έχει καθόλου αλουμινόχαρτο. Παλιά έβγαινε έτσι.

θέλω να φτιάξω για το πειρατικό πάρτυ του γιου μου, αν βρεις κάτι σχετικό θα με εξυπηρετούσες πολύ!!!:D:D:D:D

Εχω βαλει κατι σχετικο στο τοπικ ΒΑΦΤΙΣΗ αν σου κάνει χρησιμοποιησε το

Στο θεμα προσκλητηριο σοκολατα

Οι δυο ερωτες της ζωής μου :

:DΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 12-08-08 :DΣΤΕΛΙΟΣ 05-03-10

βρε κοριτσια εγω στην βάφτιση, εντυσα σοκολατίτσες απο το aldi. Μέτρησα το μήκος και το πλάτος της σοκολάτας και σε κάθε Α4 εβγαλα 4 νομιζω σοκολατίτσες. Γιατί παιδέυεστε? Ενα παραλληλογραμμο είναι και το κολλάμε με κολλά στικ. Α! Μας βοήθησε πολύ το χαρτοκοπτικό μηχάνημα

Εχεις δικιο αυτό είναι πολύ ευκολο

Απλως είπα να ποσταρω και αυτη την εκδοχη !!

Απλές ιδεες για δωρακια :

molivia.jpg

Και γιατί να μη χρησιμοποιησετε τα κουτια από το νες καφε ή τις κρεμες ή τα γαλατα ;;

tsigina.jpg

Διαφημίσεις

θέλω να φτιάξω για το πειρατικό πάρτυ του γιου μου, αν βρεις κάτι σχετικό θα με εξυπηρετούσες πολύ!!!:D:D:D:D

Εχω βαλει κατι σχετικο στο τοπικ ΒΑΦΤΙΣΗ αν σου κάνει χρησιμοποιησε το

Στο θεμα προσκλητηριο σοκολατα

Δες εδω. Εχει πολλά που μπορεις να εκτυπώσεις, όπως τα κασελάκια του πειρατή, τα οποία βγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να τα γεμίσεις με σοκολατάκια χρυσα νομίσματα.

http://www.hp.com/hho/hp_create/party_kits_decorations-party_kits.html

• 2 εβδομάδες μετά...

Τα εφτιαξα και πέτυχαν! Λοιπόν έφτιαξα μια δοση απλού κέικ, αλλά με τη μισή από τη ανάλογη ζάχαρη ώστε να είναι αγλυκο, από το οποίο χρησιμοποίησα το μισό ώστε να βγουν 30 περίπου γλειφιτζούρια. Τα εκανα με μερέντα και για επικάλυψη χρησιμοποίησα το ετοιμο γλάσο γιωτης στο σακουλάκι και βγηκαν τέλεια. Ξετρελάθηκαν και οι μικροί καιοι μεγάλοι! Δειτε!

Κατα την προετοιμασία (δε σκεφτηκα να βγαλω και ενδιαμεσα φωτογραφια)

p2040764.jpg

το τελικό αποτελεσμα:

p2040765.jpg

user_online.gif

Κορίτσια στις 8 Μαρτίου είναι τα γενέθλια του μικρού μου.Θα ήθελα να μου πείτε ιδέες για κέρασμα στα παιδάκια και τις δασκάλες. Επίσης αν αποφασίσω τελικά να κάνω τα γενέθλια στο σταθμό τι πρέπει να αγοράσω;

Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα. Σε εμάς τα γενέθλιά μας πέφτουν Αυγουστο και έτσι δεν έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ τι θα κάνουμε αφού είναι κλειστά. Από τα παιδάκια όμως της τάξης του γιου μου βλέπω ότι όταν έχουν γενέθλια συνήθως η μαμά πηγαίνει μια τουρτα στο σταθμό για να την κόψουν εκεί και από ένα μικρό δωράκι για τους συμμαθητές τους.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα πρέπει να πάρω δηλαδή τούρτα και για το σταθμό και για το σπίτι; γιατί θα τα κάνουμε σπίτι σχεδόν οικογενειακά με λίγα άτομα. Περίπου 15.

Διαφημίσεις

Στον παιδικό σταθμό που πήγαινε ο γιος μου, κάθε τόσο μας ερχόταν σοκοφρέτες και γαλακτοφέτες απο παιδάκια που είχαν γενέθλεια. Μπορούσες αν ήθελες όμως, να φέρεις τούρτα και να γίνει πάρτυ γενεθλίων. Έτσι έκανα κι εγώ που στον κύκλο μου δεν είχα άλλα παιδάκια της ίδιας ηλικίας και ήταν η μοναδική ευκαιρία του γιου μου να απολαύσει ένα πάρτυ γενεθλίων. Πήγα την τούρτα, παιδικούς χυμούς και τα πλαστικά πηρούνια, πιάτα, καπελάκια και μπαλόνια. Στο τέλος, είχα ετοιμάσει απο ένα δωράκι για κάθε παιδάκι. Αυτό που είχα δώσει εγώ και ήταν και οικονομικό αλλά και άρεσε πολύ σε όλα τα παιδάκια, ήταν σφραγιδούλες διαφορετικές για αγοράκια και κοριτσάκια. Οι παιδαγωγοί κεράστηκαν κι αυτές απο την τούρτα μας φυσικά.:D

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Εγω εχω παει κερασμα σε σακουλακια που μεσα ειχε σοκοφρετα, γλειφιτζουρι, μπαλονι, καραμελιτσες. Εχω παρει (σε αλλα γεννεθλια) κιντερ γαλακτοφετες και χυμο. Και γλυκα για τις δασκαλες. Τουρτα δεν εχω παει ποτε.

Ο μικρς απο τον παιδικο εχει παρει διαφορα σακουλακια με γλυκοδωρακια. Το προτιμω σαν λυση γιατι και δεν λερωνεις με τουρτες, και τα παιδακια τα παιρνουν φευγοντας.

Εννοείται βρε ότι θα του κάνουμε ένα πάρτυ και στο σπίτι όπως κάθε χρόνο. Φέτος όμως θα το κάνουμε με πολύ λιγότερα παιδάκια στο σπίτι.Για αυτό και ρωτησα στους σταθμούς τι γίνεται...

Εγώ στη μικρή μου είχα πάρει μία τούρτα για το σταθμό και μία για το σπίτι. Τι θα έσβηνε κεράκια μόνο στο σταθμό και δεν θα σβήναμε μαζί??

Καλέ εννοείται ότι σβήσαμε κεράκια και μεταξύ μας στο σπίτι! Αλλά πάρτυ με παιδάκια στο σπίτι δεν έπαιζε γιατί όπως είπα, δεν είχαμε στον κύκλο μας άλλα παιδάκια αυτής της ηλικίας. Οπότε, για να χαρεί και να ευχαριστηθεί το παιδί..... δύο τούρτες!!! :P χαχαχα!!!

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

Μια απορία για τα χωνακια με τα καλούδια : το χαρτι τιμεγεθος πρεπει να εχει? Η Α4 κολλα ειναι μεγάλη? Ελεγα να την κοψω στην μεση αλλά κατι δεν μου αρεσει..... Με βολευει η Α4 γιατι θελω να εκτυπωσω επανω το ονομα του μικρού.

Πειτε καμια ιδεα!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα!!!!!

Κατα τύχη σήμερα βρέθηκα σε ένα μαγαζί στη πλατεία Κάνιγγος και πήρα ξυλάκια χειροτεχνίας (αυτά http://www.diakakisimports.gr/product.php?productid=19367&cat=422&page=8) τα οποία είναι σαν αυτά που ψάχναμε για τα κεηκποπς! Το μαγαζί ουδεμία σχέση έχει με είδη ζαχαροπλαστικής, αλλά μια που τα βρήκα τα πήρα. Οποια θέλει πληροφορίες ας μου πει και θα της στείλω πμ με το όνομα του μαγαζιού. Σημειωτέον ήταν παααααααρα πολύ οικονομικά, όχι σαν του παρλιάρου που είναι πανάκριβα!

Απο+Μπεμπα, για να σου βγει χωνάκι στο μέγεθος που θες, πάρε μια κόλλα α4 και πειραματίσου, κόψε την λίγο λίγο και κάνε την χωνάκι, μέχρι να βρεις το ιδανικό μέγεθος. Αυτή είναι η δικιά μου μέθοδος

Καλησπέρα!!!!!

Κατα τύχη σήμερα βρέθηκα σε ένα μαγαζί στη πλατεία Κάνιγγος και πήρα ξυλάκια χειροτεχνίας (αυτά http://www.diakakisimports.gr/product.php?productid=19367&cat=422&page=8) τα οποία είναι σαν αυτά που ψάχναμε για τα κεηκποπς! Το μαγαζί ουδεμία σχέση έχει με είδη ζαχαροπλαστικής, αλλά μια που τα βρήκα τα πήρα. Οποια θέλει πληροφορίες ας μου πει και θα της στείλω πμ με το όνομα του μαγαζιού. Σημειωτέον ήταν παααααααρα πολύ οικονομικά, όχι σαν του παρλιάρου που είναι πανάκριβα![/quoteΑ

Αν μπορείς στείλε μου σε προσωπικό μυνημα τα στοιχεία για το μαγαζί γιατί με ενδιαφέρει. Σ΄ ευχαριστώ.

Eγω!!!!![/QUO

Το ανεβαζω αλλά δε ξερω αν εξυπηρετει , με καθε επιφυλαξη ετσι ;

Παντως αν το φτιαξεις και βγει καλό πές το μας να ξερουμε και εμεις ;)

Εχω και αρκετα ετοιμα με καρτουν πάνω αλλά δεν εχω μελανια στον εκτυπωτη να τα δοκιμασω πώς βγαινουν :( Ουτε μπορω να τα επεξεργαστω προς το παρόν !

Αν θελει καποια να δοκιμασει ας μου πει με τι ηρωα - φωτο θελει να τις στειλω ( με καθε επιφυλαξη για το αποτελεσμα , βεβαια )

3chocolatebarsbox_jersgirl.jpg

παίρνω το θάρρος να σου ζητήσω να ανεβάσεις με σχέδιο την κορώνα..... σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων

• 3 εβδομάδες μετά...

σορυ βρε κοριτσια αλλα ειμαι τελειως ασχετη και θελω τα φωτα σας. πως θα φτιαξω το περιτυλιγμα της σοκολατασ για τα 1α γενεθλια της κορης μου???που θα βρω σχεδια και πως θα τα υπολογισω??θεμα ροζ μπεμπε

εδω ειναι η λυση

http://www.mywrapper.com/trial-version.htm

επειδη ομως ειναι trial και δεν μπορεις να κανεις print,κανε πριντσκριν περασε το στο ποργραμμα της ζωγραφικης και δουλεψε τις διαστασεις απο εκει πιστευω να σε βοηθησα!!!

1kOup2.pngTxJmp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...