Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κέρασμα στον παιδικό σταθμό για γιορτή ή γενέθλια

Marilena

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 504
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφού βρε κοριτσια μου σας το έγραψα και πιο πάνω!!!

Εγώ τα εκανα με την συνταγή του κορμού (μπόλικο μπισκότο τριμμένο θέλει (οχι νιανιά) Πάρα πάρα πολύ ευκολο.

Βάζεις το μίγμα αρκετες ωρες στο ψυγειο να σφίξει και μετά κάνεις μπαλάκια τα περνάς από το στικ και μετά στο γλάσσο και τέλος!!

Ούτε κέικ ουτε τίποτα!!

Το κεικ θρυματιζεται και δεν στέκετε καλά!! είναι δύσκολο!!

Καντε το έτσι και θα με θυμηθείτε!!!

παιδια δε θα το πιστεψετε! ειχα πει να μην κανονισω νωριτερα τι θα κανω για τη γιορτη του παιδιου (26/11) καθε φορα κανονιζω απο μηνες..... και την επαθα! ετσι οι σοκολατες, αλλιως τα περιτυλιγματα.....ο μικρος κολλησε μια αρρωστια απο τον παιδικο την περασμενη βδομαδα και γεμισε σπυρακια χερια ποδια προσωπο....και δε θα παει καν!!!!!!!!!

κι εγω που ελεγα να κερασω τουλαχιστον τα παιδακια.........ξυπνησα χτες γεματη σπυρακια!!!! οποτε ουτε να πιασω ουτε να τυλιξω σοκολατιτσες ουτε τιποτα.....

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!!

Αααααα τι κρίμαααα:(

Παω σημερα σουπερ μαρκετ και το βραδυ τα φτιάχνω...Θα σας πω αυριο...Παντως θα εχω καβατζα και τον κορμο να το κανω οπως γράφει η ioanna21 αν και δεν ειναι ο θρυμματισμος ο προβληματισμος μας αλλά το αν στέκεται πανω στα ξυλάκια ή οχι

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Παω σημερα σουπερ μαρκετ και το βραδυ τα φτιάχνω...Θα σας πω αυριο...Παντως θα εχω καβατζα και τον κορμο να το κανω οπως γράφει η ioanna21 αν και δεν ειναι ο θρυμματισμος ο προβληματισμος μας αλλά το αν στέκεται πανω στα ξυλάκια ή οχι

Πιστεύω πως αν τελικά τα κάνεις με την συνταγή του κορμού,θα έχουν πιο πολλές πιθανότητες να μείνουν στην θέση τους,μια και θα είναι πιο σκληρό έτσι και θα μπορείς να το καρφώσεις καλύτερα.Όπως και να'χει,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!:)

Διαφημίσεις

παιδια δε θα το πιστεψετε! ειχα πει να μην κανονισω νωριτερα τι θα κανω για τη γιορτη του παιδιου (26/11) καθε φορα κανονιζω απο μηνες..... και την επαθα! ετσι οι σοκολατες, αλλιως τα περιτυλιγματα.....ο μικρος κολλησε μια αρρωστια απο τον παιδικο την περασμενη βδομαδα και γεμισε σπυρακια χερια ποδια προσωπο....και δε θα παει καν!!!!!!!!!

κι εγω που ελεγα να κερασω τουλαχιστον τα παιδακια.........ξυπνησα χτες γεματη σπυρακια!!!! οποτε ουτε να πιασω ουτε να τυλιξω σοκολατιτσες ουτε τιποτα.....

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!!

Περαστικά!!!Δεν πειράζει, κεράστε τα πιδάκια λίγο μετέπειτα και πάλι θα χαρούν!

Καλημέρα κοριτσάκια! Αλλάζω λίγο το θέμα σοκολάτας. Φέτος, στο πάρτυ που θα κάνουμε σε λίγες μέρες, λέω να διαφοροποιηθώ λίγο από τα συνηθισμένα δωράκια και μια που έχουμε στολίσει ήδη το σπίτι μας και υπάρχει Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα προσφέρω χριστουγεννιάτικα σπιτάκια από μπισκότα πτι μπερ, σμάρτις και χρωματιστή τρούφα. Τα έχουμε φτιάξει ήδη με τις μικρές μου και είχαν τεράστια επιτυχία. Η συνταγή είναι πανεύκολη. Θα βάλουμε και ένα αυγουλάκι κίντερ ή κάποιο μικρό δωράκι μέσα κατά τη συναρμολόγηση και έτοιμο. Τα παιδάκι θα ξετρελλαθούν πιστεύω!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/xristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html

Λοιπόν...νέα από το μέτωπο...

Έφτιαξα το κέικ χωρίς τις συνηθισμένες βλακείες που κανω...

Με κανονικό αλεύρι (οχι ολικής) με κανονική ζάχαρη (οχι 2 κουταλιές τις σούπας...) με κανονικό βούτυρο (όχι μισό Βιτάμ...) με τα όλα του, και περιμένω να κρυώσει

.Έχω αγοράσει τη νουτελα και έχω κόψει τα ξυλάκια του σουβλακιου...

Όλα έτοιμα για μοντάρισμα...

Κοριτσάκια ειχα και στο μυαλο μου το μωσαικο οπως ειπε και η ioanna21 ή τον κορμό αλλά κολησα στο γεγονός οτι εχει πολύ βούτυρο το οποιο και μπορεί να μη κρατησει απο τις 7 εκτός ψυγείου μέχρι τις 4 που θα τα πάρουν...

Αυτο με προβλημάτισε.

Εξαιρετική η ιδεα με τα σπιτάκια...Τέλεια θα βγουν αλλά ήθελα κάτι να φάνε...να γλυκαθούν

Θα τα κανω ομως συμπληρωματικά για τον Χρηστο σε μερικές μέρες στον παιδικό...

Ευχαριστώ για την ιδέα...

Λοιπόνπαω να συνεχίσω και έρχομαι με φωτο...

Θυμίστε μου που ανεβάζω φωτο;;;

Διαφημίσεις

Μόνο βρε κορίτσια αυτή τη ζελατίνα συσκευασίας πού μπορώ να τη βρω εδώ στη Θεσσαλονίκη; Αν έχει και χριστουγεννιάτικα μοτίβα ακόμη καλύτερα!

Εγώ ζελατίνα παίρνω από τα βιβλιοπωλεία,αλλά αν θέλεις ποσότητα δεν συμφέρει.Τελικά αγόρασα ένα τεράστιο ρολό από την Συσκευαστική Καλαμαριάς με 18 ευρώ πριν ένα χρόνο και κάτι.Το έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές και θα κρατήσει αρκετά χρόνια ακόμα!Και να σκεφτείς ότι κάθε φύλλο το αγόραζα 1,20 από το πιο φτηνό βιβλιοπωλείο...

Πού ακριβώς είναι η Συσκευαστική καλαμαριάς?Θέλω να κάνω κουλουράκια και να τα βάλω σε χριστουγεννιάτικα κουτιά για δώρα.

Είναι σχεδόν απέναντι από το γήπεδο του Απόλλωνα.Ένα υπόγειο μαγαζί που κάνει μπαμ από την ταμπέλα.Αν δεν μένεις Καλαμαριά,ψάξε σε οποιοδήποτε μαγαζί έχει τέτοια είδη,αν όμως πας σε αυτό,νομίζω ότι κλείνει καθημερινά στις 4,το Σάββατο δεν θυμάμαι.:)

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ!!!Θα πεταχτώ μια βόλτα να τα δω πό κοντά.

Πριν λίγο που πέρασα από εκεί είδα ότι είναι Χηλής 33,για να μην ψάχνεσαι και το Σάββατο κλείνει στις 3.Και η κυρία που το έχει δεν είναι και ο πιο πρόσχαρος άνθρωπος στον κόσμο...:lol:

Λοιπόν...νέα από το μέτωπο...

Έφτιαξα το κέικ χωρίς τις συνηθισμένες βλακείες που κανω...

Με κανονικό αλεύρι (οχι ολικής) με κανονική ζάχαρη (οχι 2 κουταλιές τις σούπας...) με κανονικό βούτυρο (όχι μισό Βιτάμ...) με τα όλα του, και περιμένω να κρυώσει

.Έχω αγοράσει τη νουτελα και έχω κόψει τα ξυλάκια του σουβλακιου...

Όλα έτοιμα για μοντάρισμα...

Κοριτσάκια ειχα και στο μυαλο μου το μωσαικο οπως ειπε και η ioanna21 ή τον κορμό αλλά κολησα στο γεγονός οτι εχει πολύ βούτυρο το οποιο και μπορεί να μη κρατησει απο τις 7 εκτός ψυγείου μέχρι τις 4 που θα τα πάρουν...

Αυτο με προβλημάτισε.

Εξαιρετική η ιδεα με τα σπιτάκια...Τέλεια θα βγουν αλλά ήθελα κάτι να φάνε...να γλυκαθούν

Θα τα κανω ομως συμπληρωματικά για τον Χρηστο σε μερικές μέρες στον παιδικό...

Ευχαριστώ για την ιδέα...

Λοιπόνπαω να συνεχίσω και έρχομαι με φωτο...

Θυμίστε μου που ανεβάζω φωτο;;;

Μπορείς να χρησιομοποιήσεις τι Imageshack και να κάνεις upload τη φωτογραφία σου και μετά copy paste.

Πέτυχαν?

Πριν λίγο που πέρασα από εκεί είδα ότι είναι Χηλής 33,για να μην ψάχνεσαι και το Σάββατο κλείνει στις 3.Και η κυρία που το έχει δεν είναι και ο πιο πρόσχαρος άνθρωπος στον κόσμο...:lol:

Αχ, σ' ευχαριστούμε συνονόματη για την πληροφορία! Περνάω συχνά από τη χιλής, οπότε σίγουρα θα κάνω μια επίσκεψη.

Aggeloudia μπορείς να δεις φώτο και συνταγή εδώ edit admin

Δεν είναι τόσο δύσκολο και γράφω και το "μυστικό" για να στέκονται τα κεκάκια στο ξυλάκι.

Καλή επιτυχία, ότι θέλετε ρωτάτε!

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Χ

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Αμα ο ανθρωπος ειναι γκαντέμης...!!!!!!!!!!!

Απο την αρχή...

Φτιάχνω βήμα- βήμα απο το Αμερικάνικο σαιτ ολη την διαδικασια του κεικ-ποπ...

Κέικ, κομμάτιασμα,μερέντα, στικ,μπαλάκια, σοκολάτα για να κολλήσουν πάνω τα μπαλάκια...Βγήκαν περίπου 40 κομματια...Αρκετά καλή ποσοτητα για ένα τυπικό κεικ σε ποσότητα...

Η γάλακτος δεν έλιωνε οπως θα ήθελα και παίρνω την κουμπάρα μου-γνωστή του ειδους-και μου λέει οτι αμα βαλω μέσα λιπαρή ουσία δεν θα σταθεροποιηθεί μετά..

.Αυτοβούλως λοιπόν ρίχνω μέσα στις 4 γάλακτος σοκολάτες, μια κρέμα γάλακτος.

Ρευστοποιηθηκε και έγινε σαν τις κρεμες που έχουν πάνω τα προφιτερολ στα ζαχαροπλαστεία.

Ρευστη μεν αλλά με πλούσιο σώμα...(στην ακρη Σκαρμουτσο και σεφαγαααααα...oυσα φανατική του master chef)...:-D

Τα ρολάρω μεσα και εγιναν μεγάλα και λαχταριστά...

Τα καρφώνω πάνω σε 3 καλαμάκια απο σουβλάκι(βρήκα τα μικρά και οχι τα γιγαντιαία...) και στουκ πάνω σε φελιζόλ (οπως το σαιτ)...

Δεν ειχα χρονο για οτιδήποτε αλλο παρά να τα ρολαρω ξανα σε πολύχρωμη τρουφα...Μετά σε σακουλάκια και πολύχρωμα κορδελάκια...

Μετά αρχιζω να ψάχνω την φωτογραφική και μάλλον την έχω χάσι (σκασίλα μου γιατι μετά το θέμα υγείας που ειχα δεν ξαναβάζω σκοτούρα για υλικά θέματα στο μυαλό μου...) ...βγάζω φωτο απο κινητό με χαρά να σας δειξω τις δημιουργίες μου που να σας πω την μικρή μου αλήθεια ...ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ετσι οοοολα μαζεμένα τα σκασμένα..με τα κορδελάκια τους στολισμένα...μαρεσαν...και ήταν και γευστικά...συγκινήθηκα!!!!!

Παω να ανεβάσω φωτο στον υπολογιστη και το καινούριο λαπ-τοπ δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο ως εξωτερική συσκευή.Παααααπαλααααα...

Τα πάμε στο σχολειο (θα σας πω αυριο τι παίχτηκε εκεί...) και αφου επιστρέφω ΒΡΊΣΚΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΉ!!!!!ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!

(οχι που την βρίσκω αλλά που την βρήκα ετεροχρονισμένα...)

Συνεχεια σε λιγο...:-D:-D:-D

ΥΓ Ευχαριστω Βικυ

Aggeloudia μου μην σκας!Αρκεί που πέτυχαν τελικά και όσο για την ομορφιά τους,μπορούμε να την φανταστούμε!Να είσαι πάντα καλά να τους φτιάχνεις τόσο ωραία πράγματα!

(Τελικά αυτό με τις φωτογραφικές μηχανές που χάνονται και βρίσκονται μυστηριωδώς είναι ένα θέμα...μετά από ένα χρόνο βρήκα το εξαφανισμένο καλώδιο και πάλι έβγαλε πόδια και χάθηκε...)

στην θέση σου (λάθος -- ο δαίμονας του τυπογραφείου, που λένε) θα είχα φουσκώσει από περηφάνια για το δημιούργημά μου... Μπράβο κοριτσάρα μου που δεν το έβαλες κάτω !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά...καλημεραααααααααααααα!!!!!!

Όλα καλά...και τους άρεσαν και τα καταβρόχθισαν...και...και...και...

Όλα καλά...Θα την εξελίξω την συνταγή την επόμενη φορά...(Τα Χριστούγεννα...στην γιορτή του 2ου).

Φιλακιαααααα!!!!!!!!!!

Μπράβο Aggeloudia!όχι που θα σου ξέφευγαν! Σημασία έχει ότι πέτυχαν και σίγουρα θα τρελάθηκαν τα μικρά στο σχολείο. Θέλω κι εγώ να τα φτιάξω....στο πάρτυ της μικρής μου....σε 2 μήνες!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...