Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑΣ

AFRODITI

Recommended Posts

Εμείς στην μικρή δίνουμε:

Το πρωί 180ml γαλα, το μεσημεράκι 250-300 ml φρουτόκρεμα, αργότερα 250-300 ml φαγητό (ψαρι, κρεας, λαχανικα), το απογευμα αυγό ή γιαουρτι ή κρεμα και το βραδυ 180ml γαλα. Ειναι πολυ καλο παιδακι και τα τρωει ολα.

zB1t.jpg.png.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 67
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας ζηλευω απιστευτα!!! η μικρη μου δεν τρωει με τιποτα...αν ειναι στις καλες της μπορει να φαει το μισο απο 3 μισα φρουτα! οσο για το φαγητο καπως καλυτερα αλλα και παλι τρωει πολυ λιγο και οχι παντα. ιδιως τωρα το καλοκαιρι χαλια μαυρα...

Από πολλούς ακούω ότι βάζουν μέσα στη φρουτόκρεμα ένα μπισκότο μιράντα για να είναι λίγο πιο γλυκιά η γεύση της και να χυλώσει πιο εύκολα. Είναι προτιμότερο η κρέμα(βανίλια) ή το μπισκότο;

.png

• 2 months later...

έχω ένα μωράκι 5 και 15 ημερών και θα ξεκινησουμε με κρέμα βανίλια της ΝΟΥΝΟΥ. Μπορεί να μου πει μια εμπειρη μανούλα ποια ειναι η ποσότητα που πρέπει να τρωει.Επίσης μετα απο 10 μέρες και ξεκινήσουμε και φρουτόκρεμα (μπανανα-μηλο-αχλάδι) πόση ποσότητα χρειαζεται 1 απο το καθένα ή μισό .

Διαφημίσεις

Εμάς ο γιατρός μας είχε πει σταδιακά να ξεκινήσουμε..δηλ. 1η μέρα 40 γρ. κρέμα και συμπλήρωμα γάλα, την επόμενή μέρα 60γρ. κρέμα και συμπλήρωμα γάλα, την επόμενη 80 κλπ...μετά τα 100 γρ. την 4η μέρα δίναμε νέρο..όχι γάλα..

όσο για τη φρουτόκρεμα μισό φρούτο είναι καλά για αρχή..αυτό όμως εξαρτάται από το παιδί..θα το δεις μόνη σου...

Ελπίζω να βοήθησα...

κοριτσια γεια σαs εμενα το κοριτσακι μου ειναι 7μιση μηνων στην αρχη τρελενοτανε για τα φρουτα {1 αχλαδι 1 μηλο 1/2 μπανανα} τωρα δεν τρωει ουτε ενα κουταλακι.τηs αγορασα τη φρουτοκρεμα τηs ΝΟΥΝΟΥ τι να κανω δε θελω να τρωει ετοιμη φρουτοκρεμα.

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ

tdbweddingda9.png

εμας η Κατερίνα είναι 7,5 μηνών και τρώει το πρωί κατά τις 9 περίπου 200 γάλα, κατα τις 12 2 αχλάδια και μισή μπανάνα, στις 3 περίπου 100 γρ κρεατοκρεμα, κατα τις 7 βανίλια και 10 αλλα 200 γαλα και κοιμάται μέχρι το πρωι.

Στη φρουτοκρεμα δεν τρελαίνεται για μήλο ή για πολύ μπανάνα αλλα ο γιατρός μας είπε οχι πανω απο 200ml για να μη της πάει..... :lol::lol::lol: καταλαβαίνεται!!!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

• 4 εβδομάδες μετά...

κοριτσια ο γιος μου ειναι 6 μηνων και το προγραμμα του ειναι το εξης:

γαλα,φρουτοκρεμα,γαλα,κρεμα βανιλια,γαλα

τρωει 240 γρ κρεμα βανιλια ενω φρουτοκρεμα 100 γρ .πρεπει να του δινω συμπληρμα γαλα αν τρωει 100 γρ φρουτοκρεμα.ποια ποσοτητα πρεπει να τρωει ωστε να μην χρειαστει να του δινω συμπληρωμα γαλα;επισης καθε φορα που δεν τρωει την ποσοτητα που πρεπει του δινω και συμπληρωμα γαλα;

Διαφημίσεις

sboura είπε:
κοριτσια ο γιος μου ειναι 6 μηνων και το προγραμμα του ειναι το εξης:

γαλα,φρουτοκρεμα,γαλα,κρεμα βανιλια,γαλα

τρωει 240 γρ κρεμα βανιλια ενω φρουτοκρεμα 100 γρ .πρεπει να του δινω συμπληρμα γαλα αν τρωει 100 γρ φρουτοκρεμα.ποια ποσοτητα πρεπει να τρωει ωστε να μην χρειαστει να του δινω συμπληρωμα γαλα;επισης καθε φορα που δεν τρωει την ποσοτητα που πρεπει του δινω και συμπληρωμα γαλα;

εγω στην αρχη μονο εδινα και συμπληρωμα γαλα αλλα η ποσοτητα φρουτων που λες ειναι νομιζω πολυ καλη οποτε δεν χρειαζεται και συμπληρωμα, γιατι πλεον δεν θα ειναι ιδια σε ποσοτητα ολα τα γευματα λογικα σιγα σιγα θα τρωει σαν πιο μεγαλο παιδι. καλυτερα ομως θα σου πει ο γιατρος.

α ωραια , η δικια μου που απο τοτε που κοψαμε τα αλεσμενα (τον ιουλιο με αυγουστο) τρωει απογευμα φρουτο και αυτο με το ζορι...μια θα ειναι μισο μηλο ή μια θα ειναι μιση μπανανα (αν φαει ολοκληρη θα εινια οταν δεν εχει φαει αρκετη ποσοτητα μεσημεριανο...παντως ο παιδιατρος μου ειπε οτι σε αυτη την ηλικια δε χρειαζεται να κραταμε κανα προγραμμα απλα το παιδι θα σε οδηγησει ....ποτε την βλεπεις οτι θελει να φαει πολυ και ποτε τσιμπαει σα πουλακι....και το κακο ειναι οτι με την αλλεργια της δε μπορω και να δοκιμαω γιαουρτια κλπ για να παιρνει βιταμινες απο κει...παντως απο μωρο με την φρουτοκρεμα δε τρελαινοτανε...και οχι τιποτα αλλο οταν την δει αλεσμενη μονο που δε με σκοτωνει με το βλεμμα της σαν να λεει ρε μανα μεγαλωσα....

εμεις εχουμε φαει κολλημα με κορνφλεϊκς ...της αρεσουν πολυ παρα πολυ αλλα οχι με γαλα...τα θελει σκετα....να τα τσιμπολογαει μονη της

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

πωπω ρε κορίτσια, τι ειναι όλα αυτά...τα χω φτύσει και απ ότι βλέπω με περιμένουν χειρότερα, κανω καταχρηση τώρα του θεματος αλλά μας έχει φαει το αγχος, εμενα σιγουρα. Κοιμάται η δικια μου 11 ωρες και πρεπει στις υπόλοιπες 13 ώρες να φαει 5 γεύματα που κάνει τα 3 από αυτά (κρεμα) περίπου 30-45 λεπτά...βαλτε τα κατω να δειτε τι κανω όλη μερα στο καημενο το παιδι... :oops::oops::oops:

απλά το φρουτο καλό ειναι να το τρωει...εχει και βιταμινούλες και ρε σεις είναι ποοοολύ καλύτερο στη γευση απο τα κρεατικά, γιατί δεν το τρώνε με την ιδια ευχαριστηση;;;;

Διαφημίσεις

sboura είπε:
ποια ποσοτητα θεωρείται πληρες γευμα για φρουτοκρεμα και μεσημεριανο;

εγω παλι θα σας πω τι μου είπε ο παιδίατρος, το φρούτο δεν θεωρείται και ιδιαίτερα "πλήρες γεύμα" οπως τρωμε εμεις το μεσημέρι και μπορεί να τρωει απο 50 (για να παρει τις βιταμίνες) μέχρι 200 (για να μην του παει...) και για το μεσημεριανό να τρωει όσο θέλει (εμας να φανταστείς για μεσημέρι τρώει πολύ πολύ...περίπου 300 μπορεί και παραπάνω)Εγω πορεύομαι με αυτά, τωρα τι να σας πω. Παντως στο φρουτο δεν δινω ποτε γαλα , το μεσημέρι σίγουρα όχι αφού τρωει σαν τρελή...

• 2 εβδομάδες μετά...

απορια

εγω ποτε δε μετρησα ποσα ml φρουτοκρεμα εφαγε (γιατι την εφτιαχνα μονη μου) και ποσο φαγητο τρωει σε ml( σοβαρα σε ml ?) με καταστα παραλογη???

γιατι τα μετρατε???

(τι εκανα λαθος Θεε μου παλι?)

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

yasemi είπε:
απορια

εγω ποτε δε μετρησα ποσα ml φρουτοκρεμα εφαγε (γιατι την εφτιαχνα μονη μου) και ποσο φαγητο τρωει σε ml( σοβαρα σε ml ?) με καταστα παραλογη???

γιατι τα μετρατε???

(τι εκανα λαθος Θεε μου παλι?)

αχ κούκλα, εσύ είσαι η φυσιολογική, εγώ είμαι η τρελή και μανιακή!!!άστα, με τρωει το άγχος, εσυ ειστε μια χαρα!μπράβο σου, μην αγχώνεσαι πολύ καλά κάνεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...