Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

Παλλάδα

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Έπειτα από πολύ καιρό σκέψης κάναμε εχθές την πρώτη μας επίσκεψη σε ομοιοπαθητικό για τα παιδιά.

Τον επέλεξα από το σάιτ της ομοιό, με κριτήριο για να είμαι ειλικρινής το πόσο κοντά μου είναι το ιατρείο του. Παιδίατρος κατά σύμπτωση.Το όνομά του: Χαλκείδης Χαράλαμπος. Δεν έχει ακουστεί καθόλου το όνομά του εδώ.

Ήταν αρκετά θετική η πρώτη μου εντύπωση. Το ραντεβού, το οποίο κράτησε 3 ώρες (είχα ενημερωθεί γι αυτό εκ των προτέρων από τον ίδιο) ήταν για την κόρη μου, και την άλλη Πέμπτη έχω για το γιο μου. Εξαιρετικά συζητήσιμος, καθόλου απαξιωτικός και απόλυτος. Ευγενικότατος. Ήταν κάτι που φοβόμουν, ομολογώ, το ότι δλδ πιθανόν να απαξίωνε το ότι ξεκινώ την ομοιό δειλά και με αρκετές αμφιβολίες. Ευτυχώς όμως δεν το έκανε καθόλου.

Άλλο θετικό για μένα το γεγονός ότι ήταν νοσοκομειακός γιατρός, στο Ιπποκράτειο, και διευθυντής στο ΕΣΥ.

Επίσης πολύ ευγενικός με το παιδί. Η κόρη μου δε δυσανασχέτησε καθόλου!

Η θέση του για τα εμβόλια....κάπου στη μέση...Θεωρεί απαραίτητα το τριπλό τετάνου πολυομελίτιδας και κάτι ακόμη που δε θυμάμαι τι και το mmr. Τα υπόλοιπα παντελώς περιττά. Αρκετά επεξηγηματικός στην υποστήριξη της θέσης του. Μου ξεκαθάρισε δε, πως η απόφαση για τον εμβολιασμό, ή μη, ή τον επιλεκτικό του παιδιού είναι καθαρά απόφαση του γονιού κι εκείνος είναι εδώ για να στηρίξει την όποια επιλογή τελικά.

Στα αρνητικά τα 100 ευρώ της πρώτης επίσκεψης (βεβαίως με απόδειξη, που δε χρειάστηκε να τη ζητήσω) συν 100 για το γιο μου.

Επίσης, το ότι θα μου δώσει είπε ένα ομοιό για τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων...χμμμ...αυτό μου κάνει λίγο σα μαγικό φίλτρο, και επειδή δεν υπάρχουν μαγικά φίλτρα με ξενίζει.

Θα τα συζητήσω όμως μαζί του την επόμενη φορά, γιατί αυτήν, είχα το παιδί 2 1/2 ώρες εκεί και ήταν δύσκολο να τα πούμε όλα.

Αυτή ήταν η δική μου πρώτη εμπειρία.

Αν κάποιος έχει ακούσει τπτ για το συγκεκριμένο γιατρό, θετικά ή αρνητικά θα ήθελα πολύ να τα ακούσω.

Γεια σου Κική!

Τελικα μετα απο τα ραντεβου που εκανες πως σου φανηκε? Στο τηλεφωνο τον βρισκεις , απανταει ευκολα? Σκεφτομαι να παω σε ομοιο και εγω και ψαχνομαι. Για πες μου την αποψη σου μια που περασαν καποιες μερες.

Και κανεναν αλλο για θεσσαλονικη αν εχετε να μου προτεινετε?

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 408
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Κική!

Τελικα μετα απο τα ραντεβου που εκανες πως σου φανηκε? Στο τηλεφωνο τον βρισκεις , απανταει ευκολα? Σκεφτομαι να παω σε ομοιο και εγω και ψαχνομαι. Για πες μου την αποψη σου μια που περασαν καποιες μερες.

Και κανεναν αλλο για θεσσαλονικη αν εχετε να μου προτεινετε?

Είχα ρωτήσει τον Κ. κάποια στιγμή πρόσφατα και μου είπε για τον Φωτιάδη.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Είχα ρωτήσει τον Κ. κάποια στιγμή πρόσφατα και μου είπε για τον Φωτιάδη.

Ευχαριστω χατζικο, παντα προθυμοι να δωσεις τα φωτα σου:) .O συγκεκριμενος δεν βλεπω να εχει καποια ειδικοτητα μαλλον ειναι μονο ομοιοπαθητικος.Θα το δω , περιμενω να μου απαντησει και η Κικη .Θα την στειλω πμ γιατι μαλλον δεν το ειδε...

q1kup2.pngza5op2.png

Ευχαριστω χατζικο, παντα προθυμοι να δωσεις τα φωτα σου:) .O συγκεκριμενος δεν βλεπω να εχει καποια ειδικοτητα μαλλον ειναι μονο ομοιοπαθητικος.Θα το δω , περιμενω να μου απαντησει και η Κικη .Θα την στειλω πμ γιατι μαλλον δεν το ειδε...

Εδώ εδώ!!!!!!!

Εσύ κιουρία μου γιατί χάθηκες,ε?:P

Στο τηλέφωνο μέχρι στιγμής τον βρίσκω πολύ εύκολα.

Μετά και το 2ο ραντεβού μου για το Μάνο η εικόνα μου συνεχίζει να είναι θετική.

Αυτά που ανέφερα δλδ σε γενικές γραμμές και στο προηγούμεο ποστ.

Εσύ δεν πήγαινες στην Πατσούρου? Θυμάμαι λάθος?

Djccp2.png

67KIp2.png

Εδώ εδώ!!!!!!!

Εσύ κιουρία μου γιατί χάθηκες,ε?:P

Στο τηλέφωνο μέχρι στιγμής τον βρίσκω πολύ εύκολα.

Μετά και το 2ο ραντεβού μου για το Μάνο η εικόνα μου συνεχίζει να είναι θετική.

Αυτά που ανέφερα δλδ σε γενικές γραμμές και στο προηγούμεο ποστ.

Εσύ δεν πήγαινες στην Πατσούρου? Θυμάμαι λάθος?

Χαθηκα ,χαθηκα...Ασε τι να κανω... Να κανονισουμε να πιουμε κανενα καφε. Πρεπει να οργανωθουμε.:)

Μια χαρα θυμασαι...:)

Θετικη, ωραια λοιπον.Δε μου λες εκτος απο τα πρωτα ραντεβου που σου πηρε ιστορικο, η αμοιβη ειναι αυτη για καθε ραντεβου μετα? Εξεταζει κανονικα τα παιδακια δηλαδη αυτακια, ακροαστικα κτλ?

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Ναι, τα εξετάζει κανονικά.

100 μου είπε μόνο η πρώτη επίσκεψη. μετά 50 από ότι κατάλαβα. Εγώ θα κρατήσω και την κλασσική μου προς το παρόν, οπότε αυτό ήταν λίγο δευτερεύον για μένα.

Θα μαζώξω και τις υπόλοιπες και θα κανονίσουμε!!!!

Djccp2.png

67KIp2.png

Ναι, τα εξετάζει κανονικά.

100 μου είπε μόνο η πρώτη επίσκεψη. μετά 50 από ότι κατάλαβα. Εγώ θα κρατήσω και την κλασσική μου προς το παρόν, οπότε αυτό ήταν λίγο δευτερεύον για μένα.

Θα μαζώξω και τις υπόλοιπες και θα κανονίσουμε!!!!

Ευχαριστω Κικάκι, ενημερωσε με αν είναι να βρεθούμε θα τα πουμε και απο κοντα:)!!!

q1kup2.pngza5op2.png

Παρότι το συγκεκριμένο ποστ έχει ανοίξει καιρό θέλω και εγώ να συνεισφέρω, μιας και η Αμαλία Μεγρέμη είναι παιδίατρος και στα δυο μου παιδιά από το 2008. Όσον αφορά την επιλογή ομοιοπαθητικού θεωρώ οτι το κυριότερο στοιχείο είναι να δέσει η χημεία μεταξύ γονέων και παιδιάτρου. Το ζήτημα είναι το τι θέλουμε και επιζητούμε από έναν ομοιοπαθητικό. Η επιστημονική κατάρτιση και η μεταφορά με απλά λόγια στους γονείς θεωρώ ότι δεν αμφισβητείται από κανέναν και αυτό είναι το τοπ που πρέπει να ζητάμε. Εμείς ως γονείς σε ότι συμβάντα έχουμε αντιμετωπίσει (Παίδων κλπ) είχαμε την αποτελεσματική υποστήριξη από την Αμαλία και την επιτυχή καθοδήγηση. Το μεγάλο παιδί δεν αρωσταίνει παρότι πηγαίνει παιδικό γιατί πιστεύουμε ότι έχει θωρακιστεί ομοιοπαθητικά.

Σαν παιδίατρο λοιπόν είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.

Ότι πραγματικά μοιάζει μερικές στιγμές απρόσιτη είναι αλήθεια, αλλά αυτό μόνο ως μια πρώτη εντύπωση.

Καλησπέρα, θα ήθελα την γνωμη σας για το κέτρο Ομοιοπαθητικής στο Μαρούσι.

Και πιο συγκεκριμένα για τον κο Ραμένο. Έχει κάποιος/α παρελθόντα εμπειρία από αυτό τον γιατρό? Η σύζηγος είναι έγγυος στο 2 παιδάκι και για την ώρα ακολουθεί όλη η οικογένεια ομοιοπαθητική. Χωρίς να έχω μεγάλη γνώση του αντικειμένου, θέλω να καταλλήξω σε γιατρό που να μπορεί να δώσει λύση σε πιθανά προβλήματα χωρίς πολλές αλλάγές φαρμάκων (ομοιοπαθητικών).

Θα χαρώ να ακούσω οποιαδήποτε εμπειρία καλή ή κακή.

Ευχαριστώ

Κάτι που ξέχασα, έχει έρθει ο καιρός για σημπληρώματα σιδήρου, ασβεστίου φιλικού οξέως κτλ. Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος τα παραπάνω να τα λάβεις μέσω της ομοιοπαθητικής? Ο γιατρός μας ήταν αρνητικός.

Διαφημίσεις

Έχω πολύ καλή εμπειρία πολλών ετών από τον συγκεκριμένο.

Αν επιτρέπεται, στο θέμα της εγγυμοσύνης έκανες χρήση ομοιοπαθητικών φαρμάκων σην θέση των ανάλογων φαρμάκων (κλασικής ιατρικής) για σίδηρο, ασβέστιο κτλ?

για την Ζωτου, σκεφτομαι και γω... εχει αναφερθει εδω, και εγω εχω ακουσει αρκετα καλα..

Εγω και η κουνιάδα μου ήμασταν στην Ζωτου και έφυγα γιατι δεν μας τα έλεγε καλα.....

Η κορη μου ηταν αδύνατο (κατα την γνωμη της) παιδάκι 9μηνων 8 κιλα και η συμβουλές της ήταν :

1ον κόβω τον θηλασμό :shock::shock::shock:

2ον βαζω μπισκότα στην φρουτόκρεμα :shock::shock::shock:

3ον δίνω παραπάνω κρεμα :shock::shock:

Ηταν και η τελευταία φόρα που πήγα !

Μετα απο λίγες μερες ο 3ος γιος της κουνιάδας μου βρήκε το μπουκαλάκι με τα ομοιοπαθητικά και έφαγε 5 μαζεμενα (μεγάλο λάθος του μπαμπά του, πήγε να σηκώσει το τηλέφωνο που χτυπούσε χωρίς να κλειδώσει το ντουλάπι με τα ομοιοπαθητικά και έτσι τα πήρε ο μικρός), παίρνει έντρομη την Ζωτου και η απάντηση πια ηταν:

Α δεν ξέρω πάρτε τηλ το κέντρο δηλητηριάσεων

Στο κέντρο δηλ. δεν ήξεραν τιποτα για ομοιοπαθητικά. ετοιμάζανε το παιδί για να το πάνε στο παίδων

Και ευτυχώς πήραμε τηλ έναν άλλον ομοιοπαθητικό απο το site τους και είπαν οτι δεν έχουν παρενέργειες σε μεγάλη ποσότητα μπορεί να κάνει υπερένταση για κάποιες ωρές.

Τοσο δύσκολο ηταν δηλαδή να πει οτι δεν έχει παρενέργειες :confused:

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΎΣΤΗΝΑ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ!!!!!

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

...

Κάτι που ξέχασα, έχει έρθει ο καιρός για συμπληρώματα σιδήρου, ασβεστίου φιλικού οξέως κτλ. Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος τα παραπάνω να τα λάβεις μέσω της ομοιοπαθητικής? Ο γιατρός μας ήταν αρνητικός.

Όχι, τα ομοιοπαθητικά λειτουργούν ενεργειακά.

Δες και εδώ σχετικά με τον "αιμικό" σίδηρο.

Κουφάθηκα με την ιστορία για την Ζώτου, άκου πάρτε το κέντρο δηλητηριάσεων!! Πάντως έχω ακούσει και θετικά από 1ο χέρι.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

Στην Ζώτου πηγαίνει η κουμπάρα μου τα παιδιά της

και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη.

Μπορεί απο το τηλέφωνο να έγινε παρεξήγηση

και να μην κατάλαβε καλά η γυναίκα

και γιαυτό να είπε για κέντρο δηλητηριάσεων.

Το οτι δεν έχουν παρενέργειες τα ομοιοπαθητικά

το ξέρουν όλοι....

....είναι δυνατόν να μην το ξέρει μια ομοιοπαθητικός γιατρός?

Αν επιτρέπεται, στο θέμα της εγγυμοσύνης έκανες χρήση ομοιοπαθητικών φαρμάκων σην θέση των ανάλογων φαρμάκων (κλασικής ιατρικής) για σίδηρο, ασβέστιο κτλ?

Αυτά τα συμπληρώματα διατροφής ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για μια εγκυμονούσα

και αργότερα για μια θηλάζουσα γυναίκα.

Εαν θες για πιο "φυσικά" συμπληρώματα διατροφής μπορείς να ψάξεις να βρεις

σε βιολογικάδικα μαγαζιά, σε φαρμακεία

και για καλύτερες τιμές μπορείς να τα αγοράσεις απο διάφορα e-shops

που έχουν φυσικά-βιολογικά προίόντα όπως πχ το www.iherb.com

Eγώ ας πούμε παίρνω για σίδηρο το FLORADIX απο το www.feelunique.com

το οποίο είναι "φυσικό" συμπλήρωμα διατροφής.

Θα το βρεις και στα φαρμακεία στην τιμή των 20 ευρώ.

Στο ίντερνετ το έχουν 10 ευρώ.

ΥΓ: Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου

έκανα 2 φορές χρήση ομοιοπαθητικών φαρμάκων

για να ξεπεράσω κάτι ιώσεις που είχα κολλήσει

και μου είχαν αφήσει έναν επίμονο βήχα.

Εγω και η κουνιάδα μου ήμασταν στην Ζωτου και έφυγα γιατι δεν μας τα έλεγε καλα.....

Η κορη μου ηταν αδύνατο (κατα την γνωμη της) παιδάκι 9μηνων 8 κιλα και η συμβουλές της ήταν :

1ον κόβω τον θηλασμό :shock::shock::shock:

2ον βαζω μπισκότα στην φρουτόκρεμα :shock::shock::shock:

3ον δίνω παραπάνω κρεμα :shock::shock:

Ηταν και η τελευταία φόρα που πήγα !

Κι εγώ παρόμοιες βλακείες άκουσα από γνωστούς μου που πήγανε σ' αυτή!

Μην αναφέρω και το κορυφαίο που όταν την ρώτησαν για τα εμβόλια τους είπε ότι φυσικά και είναι απαραίτητο να κάνουνε το πενταπλό σε 2 μηνών μωράκι :rolleyes:

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Αυτά τα συμπληρώματα διατροφής ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για μια εγκυμονούσα

και αργότερα για μια θηλάζουσα γυναίκα.

Αν δεν υπάρχει έλλειψη στον οργανισμό, διαπιστωμένη με εξετάσεις, τότε ο παραπανίσιος σίδηρος και το παραπανίσιο ασβέστιο μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα. Το ασβέστιο μπορεί να επιβαρύνει τα νεφρά και εμποδίζει την απορρόφηση του σιδήρου και ο σίδηρος διαταράσσει τη χλωρίδα του εντέρου, επιτρέποντας την ανάπτυξη παθογόνων οργανισμών, και προκαλεί δυσκοιλιότητα στα μωρά που θηλάζουν. Με προσοχή λοιπόν.

Για παράδειγμα εγώ δεν χρειάστηκα ασβέστιο ούτε στην εγκυμοσύνη ούτε στο θηλασμό. Σίδηρο όμως έπαιρνα για αρκετό καιρό, όπως και φολικό οξυ

λοιπον, εκλεισα ραντεβου με την Ζωτου, για την μικρη..

διαβασα και τα θετικα και τα αρνητικα σας σχολια, και συντομα θα σας πω και γω την γνωμη μου απο πρωτο χερι...

mesastoura διάβασα σε αυτό και σε αυτό το μήνυμά σου

οτι έχεις ακούσει καλά λόγια

για την παιδίατρο-ομοιοπαθητικό Ζώτου.

Τι ακριβώς έχεις ακούσει δηλαδή?

Μου είπε η κουμπάρα μου (που πάει τα παιδιά της)

οτι όταν είναι άρρωστο κάποιο παιδί

κάνει μια εξέταση-μέτρηση στο ιατρείο της

για να δει εαν είναι απλή ίωση ή μικρόβιο/λοίμωξη.

Βρήκα και αυτό το μήνυμα

λοιπον, εκλεισα ραντεβου με την Ζωτου, για την μικρη..

διαβασα και τα θετικα και τα αρνητικα σας σχολια, και συντομα θα σας πω και γω την γνωμη μου απο πρωτο χερι...

fistikaki πήγατε τελικά στην Ζώτου?

Πως σου φάνηκε?

κοιτα, εχτες πηγαμε στην Ζωτου.. μας ειδε, βρηκε καραμπινατη ωτιτιδα στο παιδι, μας εδωσε θεραπεια και θα μας ξαναδει σε 15 μερες..

καλη μου φανηκε, τι να σου πω, θα δειξει....

εμενα μου κανει, απο την αποψη οτι δεν απορριπτει την κλασσικη ιατρικη (κλασσικη παιδιατρος ειναι αλλωστε) αυτο σημαινει οτι δινει συμβατικα φαρμακα αν κρινει οτι ειναι απαραιτητο..

εμας μας εδωσε 2 ομοιοπαθητικα (σε χαπι) και 3 συμβατικα (σε σπρευ)

θα δειξει..

κοιτα, εχτες πηγαμε στην Ζωτου.. μας ειδε, βρηκε καραμπινατη ωτιτιδα στο παιδι, μας εδωσε θεραπεια και θα μας ξαναδει σε 15 μερες..

καλη μου φανηκε, τι να σου πω, θα δειξει....

εμενα μου κανει, απο την αποψη οτι δεν απορριπτει την κλασσικη ιατρικη (κλασσικη παιδιατρος ειναι αλλωστε) αυτο σημαινει οτι δινει συμβατικα φαρμακα αν κρινει οτι ειναι απαραιτητο..

εμας μας εδωσε 2 ομοιοπαθητικα (σε χαπι) και 3 συμβατικα (σε σπρευ)

θα δειξει..

Σαν άνθρωπος πως σου φάνηκε?

Ηταν υπομονετική να σας ακούσει?

Σε ρωτάω γιατί

η προηγούμενη ομοιοπαθητική παιδίατρος που πηγαίναμε,

ένιωθα οτι δεν "με άκουγε" σε ότι της έλεγα.....

.....σαν να μίλαγα σε ντουβάρι...στην κοσμάρα της!

Εαν δεν έχεις επικοινωνία δεν κάνεις σωστή δουλειά!

κοιτα, στα θετικα ηταν το οτι ενω η μικρη κοντεψε να της γκρεμισει το ιατρειο, η γυναικα δεν εδειξε καμια δυσφορα, ελεγε 'παιδακι ειναι, τι θα κανει? βαριεται!'

με ακουγε, δεν μπορω να πω...

ε, οι ερωτησεις της ηταν λιγο 'προκατ' αλλα παιρνω σαν δεδομενο οτι η Ζωτου ειναι μεγαλης ηλικιας γιατρος, με τεραστια πειρα και στην κλασσικη και την ομοιοπαθητικη ιατρικη, οποτε η δικη μας περιπτωση 'παιδακι με μυξα/βηχα/ωτιτιδα, της ειναι παιχνιδακι, περιπτωση που εχει συναντησει ενα εκατομμυριο φορες..

μου εχει κανει εντυπωση, οτι ακουσα απο διαφορετικους ανθρωπους -εκτος φορουμ- για ΔΥΣΚΟΛΕΣ περιπτωσεις που εχει αντιμετωπισει η συγκεκριμενη γιατρος, οποτε προς το παρον, θεωρω θετικη την συναντηση μου μαζι της..

περισσοτερα θα πω, αναλογα και με την επιτυχια της θεραπειας που μας εδωσε

(επισης στα συν, οτι την βρισκεις ευκολα στο τηλ...)

κοιτα, στα θετικα ηταν το οτι ενω η μικρη κοντεψε να της γκρεμισει το ιατρειο, η γυναικα δεν εδειξε καμια δυσφορα, ελεγε 'παιδακι ειναι, τι θα κανει? βαριεται!'

:lol: :lol: χα-χα-χα!

Σημαντική πληροφορία αυτή!!!

με ακουγε, δεν μπορω να πω...

ε, οι ερωτησεις της ηταν λιγο 'προκατ' αλλα παιρνω σαν δεδομενο οτι η Ζωτου ειναι μεγαλης ηλικιας γιατρος, με τεραστια πειρα και στην κλασσικη και την ομοιοπαθητικη ιατρικη, οποτε η δικη μας περιπτωση 'παιδακι με μυξα/βηχα/ωτιτιδα, της ειναι παιχνιδακι, περιπτωση που εχει συναντησει ενα εκατομμυριο φορες..

μου εχει κανει εντυπωση, οτι ακουσα απο διαφορετικους ανθρωπους -εκτος φορουμ- για ΔΥΣΚΟΛΕΣ περιπτωσεις που εχει αντιμετωπισει η συγκεκριμενη γιατρος, οποτε προς το παρον, θεωρω θετικη την συναντηση μου μαζι της..

Και η κουμπάρα μου τα ίδια μου έχει πει...

....την εμπιστεύεται λέει με κλειστά μάτια, χρόνια τώρα!

(είναι η μοναδική απο το φιλικό μου περιβάλλον

που πηγαίνει σε ομοιοπαθητικό τα παιδιά της)

περισσοτερα θα πω, αναλογα και με την επιτυχια της θεραπειας που μας εδωσε

Στην ομοιοπαθητική θα μπορεί να συμβεί καμιά φορά και

να μην πετύχει ο γιατρός το σωστό φάρμακο....

Αρκεί να μην γίνεται συνέχεια!

εχετε στα υποψιν σας και την ομοιοπαθητικο ωρλ, κ.Μαχαιρά..

την συναντησαμε στο ΜΗΤΕΡΑ που ειδε την κορη μου για ωτιτιδα, αλλα στο γραφειο της δεχεται και παιδια και ενηλικες

μου φανηκε καλη

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...