Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΥΣΤΑ - ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

Recommended Posts

Τέση μου μήπως είναι ψυχολογικό ; :)

όλες αυτές οι δυσκολίες του ύπνου είναι ψυχολογικές.. έτσι νομίζω δηλαδή... σε θεραπευτή ψυχών δεν πάω πάντως... εδώ δεν έχω κουράγιο να κάνω 9 ρημάδες φυσιοθεραπείες για την μέση μου !!! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέση μου μήπως είναι ψυχολογικό ; :)

όλες αυτές οι δυσκολίες του ύπνου είναι ψυχολογικές.. έτσι νομίζω δηλαδή... σε θεραπευτή ψυχών δεν πάω πάντως... εδώ δεν έχω κουράγιο να κάνω 9 ρημάδες φυσιοθεραπείες για την μέση μου !!! :lol:

εννοούσα μηπως για κάποιο λόγο συγκεκριμένο στεναχωριέσαι ή είσαι ιδιαίτερα ανχωμένη ;

εμένα πάντως μου συμβαινει κατα περιόδους να μην μπορώ να κοιμηθώ καθόλου κ το πρωι στο γραφείο να σερνομαι , και πάλι απο την αρχη ... :(

πέρυσι τις γιορτες που είχε γίνει ενα λάθος εδω στο γραφείο είχα 8 μέρες να κοιμηθώ ... :lol:

χαλάρωσε λιγάκι και θα δείς όλα θα γίνουν... :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Αφροδίτη μου δεν ξέρω..

ναι έχω λόγους να είμαι ιδιαίτερα αγχωτική αυτό τον καιρό... αλλά δεν μπορώ να πω ότι το σκέφτομαι όταν πάω για ύπνο...

το άγχος μου είναι αν θα κοιμηθώ...

το ξέρω πως δεν πρέπει... και πρέπει να χαλαρώσω και μπλα μπλα.. αλλά άλλο η θεωρία άλλο η πράξη..

Διαφημίσεις

Και αυτοί οι κυνόδοντες δεν λένε να βγουν με τίποτα.

Σήμερα το τσουρεκάκι μου έκλεισε τους 19 μήνες..

Δηλαδή άλλους 5 μήνες αυπνία..

εντάξει μωρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΝΤΟΥΠ

Και αυτοί οι κυνόδοντες δεν λένε να βγουν με τίποτα.

Σήμερα το τσουρεκάκι μου έκλεισε τους 19 μήνες..

Δηλαδή άλλους 5 μήνες αυπνία..

εντάξει μωρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΝΤΟΥΠ

αχ πόσο σε καταλαβαίνω :(

δλδ εμένα θα ηρεμήσει σε 7 μήνες????αμφιβάλλω :?

MA EIXE ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!

φωνάζω κιόλας.. αυτό σας το έχω πει?

τρομερή βελτίωση πριν από 2 μήνες... μετά κάτι αρρώστιες... και γυρίσαμε μήνες πριν...

Πραγματικά τι άλλο να πεις.. μόνο κουράγιο..

εγώ σήμερα δεν αντέχω ειλικρινά, έχω να πάω το παιδί στο γιατρό και δεν νομίζω να βρω το κουράγιο.

Για τον βήχα του. Οταν βήχει παιδιά πάντα το πάτε στη γιατρό ?

ήταν άρρωστος έγινε καλά και έμεινε λίγο μπουκωμα και βήχας.

Πήρα την γιατρό να την ρωτήσω αν μπορώ να του δωσω κάτι να ηρεμήσει, ξηρός είναι ο βήχας και μου λέει πρέπει να τον δω :cry:

και πρέπει να πάμε με αυτό το κρύο μισή ώρα περπάτημα δίπλα από το άλσος βραδιάτικα... και φοβάμαι μην κολλήσει πάλι κάτι εκεί...

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

με το καρότσι..

άντε να βρεις ταξί...

θελω μισή ώρα να βάλω το καρεκλάκι..

έπρεπε να έχω κλείσει ραντεβού από εχτές αλλά ο βήχας χειροτέρεψε εχτές βράδυ.

θα γυρίσω με την ψυχή στο στόμα από κηφισιά με μηχανάκι κέντρο για να προλάβουμε, δεν θέλω να φορτωθώ σε κανέναν.

Διαφημίσεις

Ρε συ Τέση μην το πας με τα πόδια το παιδί μες τον ψόφο βραδιάτικα και είναι και άρρωστο!

Πες την γιατρό να έρθει σπίτι σου όποτε μπορέσει! Ή μετά το ιατρείο της σήμερα ή αύριο! Δεν είναι δα και τόσο επείγον!

Αλλιώς αγκαλίτσα με ταξί που θα πάρεις τηλέφωνο να έρθει.

(Γνώμη μου είναι.)

εγώ λέω να μην τον πάω καθόλου..

η γιατρός μου βγάζει την ψυχή κάθε φορά να έρθει λες και μας κάνει χάρη, 70€ παίρνει.

σε αμάξι χωρίς καρεκλάκι ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

Τέση μου σε νιώθω πάρα πολύ στο θέμα της κούρασης...Πρέπει σίγουρα να βρεις τρόπο να ξεκουραστείς.

Για την δική σου υγεία πρώτα από όλα και μετά για το τσουρέκι σου.

Νονά το τσουρέκι έχει;;;Δεν μπορεί το σκ να το απασχολήσει 2-3 ώρες να κοιμηθείς;;

Αυτό που λένε τα κορίτσια, αν φτάσεις στο αμήν κάντο..πάρε άδεια και χρησιμοποίησε την για ύπνο.

Κάποια γνωστή σου να παίξει με το παιδί κάποιες ώρες, με την μαμά σου δίπλα, επί πληρωμή, πάλι για να ξεκουραστείς;;

Όσον αφορά το στρώσιμο του ύπνου ισχύει αυτό που λένε για μετά τα 2 αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι και πολύ στο παιδί. Προσωπική μου γνώμη πάντα μέσα στην ημέρα μην τον αφήνεις να κοιμάται παραπάνω από 1-130 ώρα.Φαντάσου ότι εμένα σχεδόν μέχρι τα 2 έκανε 2 ύπνους την ημέρα...είδαμε και πάθαμε να της κόψουμε τον ένα, και το μεσημέρι κοιμάται 130 ώρα το πάρα πολύ..μετά αρχίζεις τους θορύβους..μην ανησηχείς έχει χορτάσει και αν όχι θα κοιμηθεί το βράδυ..και το πρωί να προσαρμόσει σιγά σιγά το τσουρέκι το ωράριο του στο δικό σου..τι θέλω να πω;;Ξυπνάς 7 για να πας δουλειά;;Λίγο πριν φύγεις στις 8 είναι μια καλή ώρα να ξυπνήσει..μην τον αφήνεις να το τραβάει αργά..Και το μεσημέρι μετά τις 430 καλό είναι να είναι ξύπνιος..για να κοιμηθεί το βράδυ 9-930..

Μαγικές λύσεις δεν πιστεύω ότι υπάρχουν επειδή όμως βλέπω ότι έχεις φτάσει στα όρια σου.πρέπει να βρεις τρόπο να ξεκουραστείς :cry:

Για το σημερινό, και εγώ προτείνω να τον πας, η παιδίατρος μου μου είχε πει ότι ο ξηρός βήχα είναι ανησυχιτκός για ακροαστικά..ενώ ο υγρος δεν τους ανησυχεί. Και εγώ είμαι υπέρμαχος της ασφάλειας..αλλά σήμερα εγώ θα έκανα πάλι μια εξαίρεση και θα έπαιρνα ταξί χωρίς καρεκλάκι...

Διαφημίσεις

το αυτοκινητο ειναι απολυτως απαραιτητο γμτω, ειδικα στην περιπτωση μας :cry::cry:

κυνηγα την να ερθει αλλιως ταξι, καλυτερα απο την υγρασια εξω και να ξαναμπουκωσει

kKZUp2.png

ευχαριστώ nancy14,

όντως μαγικά δεν υπάρχουν,

νονές έχει 2

η μία μένει στου διαόλου το κέρατο και η άλλη είναι άρρωστη

δεν υπάρχει μέρος να κοιμηθώ... το σπίτι είναι 65 τ.μ. ότι και να γίνει τον ακούω, μόνο το ξενοδοχείο είναι λύση και πάλι δεν μπορώ να αφήσω την γιαγιά μόνη της..

σάμπως αυτή δεν κουράζεται όλη μέρα ?

Είσαι πολύ κουρασμένη σήμερα για να βρεις ψύχραιμη λύση.Πιστεύω ότι σήμερα πρέπει να το πας στο γιατρό..σκέψου την λύση ανάγκης-εξαίρεσης για να γλυτώσεις και τα κερατιάτικα 70 :?

Οι νονές μπορεί να μην είναι τελικά χρήσιμες για babysitting αλλά τουλάχιστον..έχεις την άνεση να πάρεις μια μέρα άδεια άμεσα και να πας σπίτι τους να κοιμηθείς ή σε κάποια άλλη φίλη;;;Δεν κάνω πλάκα, σου χρειάζεται ξεκούραση :cry:

Τεση μου και εγβ αυτο πιστευω οτι πρεπει να μην κοιμαται περισσοτερες ωρες απο 1.5 το μεσημερι , και εμεις ετσι πετυχαμε να κοιμαται το βραδυ , ο δικος μας δεν κοιμοτανε καλα για πολυ καιρο , ολη την εγκυμοσυνη ξαγρυπνη την περασα (τη 2η εγκυμοσυνη ) , το "χαπι" ειναι υπνος 1,5 ωρα το μεσημερι απο τις 1.00 εως 2.30 και μετα το βραδυ κατευθειαν . Ειναι πολυ καλυτερο και για εκεινον να εχει ενα προγραμμα παρα να ειναι αλλα νταλων . Οσο για το τα3ι συμφωνω και εγω να τον πας εστω και χωρις το καθησμα . Δεν υπαρχει αλλη με τοσο κολημα με τα καθησματακια οσο εγω , ιδιαιτερ μεχρι να γινει 12 μηνων πουθενα χωρις καθησμα , αλλα επειτα χαλαρωσα λιγακι και τον παω με τα3ι αμα χρειαστει καπου .

Δεν μπορώ να πάρω άδεια τώρα, έλειπα όλη την προηγούμενη εβδομάδα και εγώ άρρωστη είμαι ακόμα, με το παιδί είμαι με μάσκα.

δεν θελω να κοιμηθώ σε φίλη δεν πρόκειται να ησυχάσω, αν αποφασίσω να τους αφήσω ένα βράδυ (γιατί μέρα δεν κοιμάμαι εννοείται έτσι ???) θα πάω σε ξενοδοχείο..

μα είναι δυνατόν να αφήσω άρρωστο το παιδί να πάω για ύπνο ?????

έχει πρόγραμμα 2,5 ώρες το μεσημέρι αν τον αφήσεις κοιμάται και 3,5...

το άτιμο :lol:

θα δω τι θα κάνω.. ευχαριστώ κορίτσια και όσο μπορείτε να κοιμάστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν λέω για αυτές τις μέρες που είναι άρρωστο, το ξέρω ότι δεν μπορείς να το αφήσεις ...το σκ όμως δεν μπορείς;;;αν είναι καλύτερα;;;τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή..δυστυχώς :?

και είναι Τρίτη ακόμα...

αχ :cry:

μεγάλη πίκρα η νύστα... τελειώνεις... δεν μπορείς να λειτουργήσεις πουθενά.. το πρωί του φώναξα του μικρού......

καλά στη δουλειά δεν το συζητώ... καλά που δεν είχα να βγάλω τίποτα με νούμερα σήμερα.. αλλά αύριο ????

κανενα βιβλίο ; π.χ "να ζεις, να αγαπάς & να μαθαίνεις " ΛΕΟ ΜΠΟΥΣΚΑΛΙΑ :)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...