Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΙΤΑ EXPRESS

Guest ΕΛΙ

Recommended Posts

ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑ INTERSPORT 499 ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ 9 ΑΤΟΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 99
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ.ΑΡΑΓΕ ΙΣΧΥΕΙ Η ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ;

Είναι όντως μύθος. Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου πήρα 27 κιλά, στη δεύτερη τα ίδια. Τώρα έχασα τα 22 και έχω άλλα πέντε.

ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑ INTERSPORT 499 ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ 9 ΑΤΟΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!

Ευχαριστώ! :D

Καλή αρχή! :D

aPiIp2.png AMd6p2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΣΚΑΡΝΤΕΙΛ ΟΠΟΙΑ ΤΗ ΘΕΛΕΙ

ΠΡΩΙΝΟ 1/2 ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ Η΄ΦΡΟΥΤΟ ΕΠΟΧΗΣ

1Φ ΠΡΩΤΕΙΝΟΥΧΟ ΨΩΜΙ

ΚΑΦΕ ΣΚΕΤΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ

Γ. ΚΡΥΟ ΚΡΕΑΣ ΑΠΑΧΟ-ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ-ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ-ΓΛΩΣΣΑ-ΜΟΣΧΑΡΙ

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ-ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΕΣ-ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ

Δ.ΨΑΡΙΑ Η΄ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ ΣΑΛΑΤΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ

1 ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΦΡΟΥΤΟ ΕΠΟΧΗΣ

ΤΡΙΤΗ

Γ. ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ

Δ.ΜΠΙΦΤΕΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΑΠΑΧΑ

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΕΛΙΝΟ ΕΛΙΕΣ ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΑΡΟΥΛΙ

ΤΕΤΑΡΤΗ

Γ.ΤΟΝΟ Η΄ΣΟΛΟΜΟ (ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ Η΄ΞΥΔΙ

ΦΡΟΥΤΟ ΕΠΟΧΗΣ

Δ.ΦΕΤΕΣ ΨΗΤΟ ΑΡΝΙ ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΗ

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΡΟΥΛΙ-ΝΤΟΜΑΤΕΣ-ΑΓΓΟΥΡΙ-ΣΕΛΙΝΟ

ΠΕΜΠΤΗ

Γ.2ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ Η΄ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ Η΄ΒΟΥΤΥΡΟ

ΑΠΑΧΟ ΤΥΡΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ Η΄ΤΟΜΑΤΕΣ

Δ.ΨΗΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ Η΄ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΜΠΟΛΙΚΟ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γ.ΦΕΤΕΣ ΤΥΡΙ, ΣΠΑΝΑΚΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ

1 ΦΡΥΓΑΝΙΑ

Δ.ΨΑΡΙΑ Η΄ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ ΣΑΛΑΤΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ ΜΕ ΟΣΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΘΕΛΕΤΕ ΣΚΕΤΑ Η΄ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ

1 ΦΡΥΓΑΝΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ

Γ.ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ

Δ.ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Η΄ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

ΜΑΡΟΥΛΟΝΤΟΜΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

ΦΡΟΥΤΟ ΕΠΟΧΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ

Γ.ΚΡΥΟ Η΄ΖΕΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Η΄ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

ΝΤΟΜΑΤΑ-ΚΑΡΟΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΧΟΡΤΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ Η΄ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ

ΦΡΟΥΤΟ ΕΠΟΧΗΣ

Δ.ΜΠΟΛΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΒΟΔΙΝΟ Η΄ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΗ ΦΙΛΕΤΟ

Η΄ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ

ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΣΕΛΙΝΟ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΛΑΧΑΝΟ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ

1.ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΖΥΓΙΖΕΣΤΕ

2. ΑΛΚΟΟΛ ΟΧΙ

3.ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΡΟΤΑ Η΄ΣΕΛΙΝΟ

4.ΣΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΜΟΝΟ ΞΥΔΙ Η΄ΛΕΜΟΝΙ Η΄ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

5.ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΟΣ Η΄ΠΕΤΣΕΣ

6.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΡΩΣ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

7.ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΦΟΡΤΩΝΕΤΕ

ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΑΣ

8.ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 4

9. ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΦΑΚΕΣ ΦΑΣΟΛΙΑ (ΜΟΝΟ ΦΡΕΣΚΑ)ΜΠΙΖΕΛΙΑ

ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ

10. ΚΑΝΕΤΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 2 ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ

ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΤΕ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ 15 ΚΙΛΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ 25, Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ 15 ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ 30 (ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ)Α! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΚΙΛΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Peny τι ειναι αυτη η διαιτα σκαρτντειλ?Θελω να χασω γυρω στα 6 κιλακια αλλα δεν τις μπορω τις διαιτες, βεβαια αυτο, με το ποσα κιλα χανεις, μου ακουγεται πολυ δελεαστικο.Εσενα σου την εχει δωσει καποιος διαιτολογος?Αν σε περιπτωση χασεις αυτα τα κιλα και την σταματησεις την διαιτα τα ξαναπαιρνεις ευκολα τα κιλα?Sorry για τις τοσες ερωτησεις :oops:

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Εγώ έχω 6 κιλά να χάσω μέχρι το τέλος Μαίου γιατί έχω να πάω σε γάμο και δε θέλω να αγοράσω μεγαλύτερο νούμερο γιατί τότε δεν θα τα χάσω ποτέ τα κιλά!Άσε που θέλω να ξαναμπώ στο αγαπημένο μου τζιν! Δεν είναι πολλά αλλά έχω απίστευτη λιγούρα. Όλο γλυκά θέλω να τρώω!

Vana και Felia, ξέρετε αν μπορούμε να κανουμε διατροφή και Prevent ενώ θηλάζουμε? Έτσι έχασα κι εγώ τα κιλά της πρώτης εγκυμοσύνης αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται με το θηλασμό, τότε δε θηλαζα και δεν λέει να σκαω παλί 150 € το μήνα στο διαιτολόγο αφού έχω τη διατροφή. Το Prevent μπορεί να είναι λίγο κουραστικό μιας και έχεις μόνο ένα γεύμα την ημέρα και πρωι βραδυ το συμπλήρωμα αλλά έχει πολύ καλά αποτελέσματα αν το τηρήσεις και φευγουν και πόντοι και η κυτταρίτιδα!

Peny τι ειναι αυτη η διαιτα σκαρτντειλ?Θελω να χασω γυρω στα 6 κιλακια αλλα δεν τις μπορω τις διαιτες, βεβαια αυτο, με το ποσα κιλα χανεις, μου ακουγεται πολυ δελεαστικο.Εσενα σου την εχει δωσει καποιος διαιτολογος?Αν σε περιπτωση χασεις αυτα τα κιλα και την σταματησεις την διαιτα τα ξαναπαιρνεις ευκολα τα κιλα?Sorry για τις τοσες ερωτησεις :oops:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ!ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΗΜΟΥΝ 74 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ 5 ΚΙΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 15!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑ 15 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΛΑΚΩΘΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΦΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΙΤΑ.

Peny θα κανω εγω το πειραμα :lol: αλλα μετα το Πασχα γιατι τωρα νηστευω.Καλα πως αντεξες και εκανες 5 μηνες :shock: διαιτα?Εγω το πολυ να την κανω για 15 μερες, σε συνδιασμο με περπατημα και ασκηση με την ειδικη μπαλα, δεν μπορει κατι θα χασω.

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΣΚΑΡΝΤΕΙΛ ΟΠΟΙΑ ΤΗ ΘΕΛΕΙ

ΠΡΩΙΝΟ 1/2 ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ Η΄ΦΡΟΥΤΟ ΕΠΟΧΗΣ

1Φ ΠΡΩΤΕΙΝΟΥΧΟ ΨΩΜΙ

ΚΑΦΕ ΣΚΕΤΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ

Γ. ΚΡΥΟ ΚΡΕΑΣ ΑΠΑΧΟ-ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ-ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ-ΓΛΩΣΣΑ-ΜΟΣΧΑΡΙ

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ-ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΕΣ-ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ

Δ.ΨΑΡΙΑ Η΄ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ ΣΑΛΑΤΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ

1 ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΦΡΟΥΤΟ ΕΠΟΧΗΣ

ΤΡΙΤΗ

Γ. ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ

Δ.ΜΠΙΦΤΕΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΑΠΑΧΑ

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΕΛΙΝΟ ΕΛΙΕΣ ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΑΡΟΥΛΙ

ΤΕΤΑΡΤΗ

Γ.ΤΟΝΟ Η΄ΣΟΛΟΜΟ (ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ Η΄ΞΥΔΙ

ΦΡΟΥΤΟ ΕΠΟΧΗΣ

Δ.ΦΕΤΕΣ ΨΗΤΟ ΑΡΝΙ ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΗ

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΡΟΥΛΙ-ΝΤΟΜΑΤΕΣ-ΑΓΓΟΥΡΙ-ΣΕΛΙΝΟ

ΠΕΜΠΤΗ

Γ.2ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ Η΄ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ Η΄ΒΟΥΤΥΡΟ

ΑΠΑΧΟ ΤΥΡΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ Η΄ΤΟΜΑΤΕΣ

Δ.ΨΗΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ Η΄ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΜΠΟΛΙΚΟ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γ.ΦΕΤΕΣ ΤΥΡΙ, ΣΠΑΝΑΚΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ

1 ΦΡΥΓΑΝΙΑ

Δ.ΨΑΡΙΑ Η΄ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ ΣΑΛΑΤΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ ΜΕ ΟΣΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΘΕΛΕΤΕ ΣΚΕΤΑ Η΄ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ

1 ΦΡΥΓΑΝΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ

Γ.ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ

Δ.ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Η΄ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

ΜΑΡΟΥΛΟΝΤΟΜΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

ΦΡΟΥΤΟ ΕΠΟΧΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ

Γ.ΚΡΥΟ Η΄ΖΕΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Η΄ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

ΝΤΟΜΑΤΑ-ΚΑΡΟΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΧΟΡΤΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ Η΄ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ

ΦΡΟΥΤΟ ΕΠΟΧΗΣ

Δ.ΜΠΟΛΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΒΟΔΙΝΟ Η΄ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΗ ΦΙΛΕΤΟ

Η΄ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ

ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΣΕΛΙΝΟ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΛΑΧΑΝΟ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ

1.ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΖΥΓΙΖΕΣΤΕ

2. ΑΛΚΟΟΛ ΟΧΙ

3.ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΡΟΤΑ Η΄ΣΕΛΙΝΟ

4.ΣΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΜΟΝΟ ΞΥΔΙ Η΄ΛΕΜΟΝΙ Η΄ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

5.ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΟΣ Η΄ΠΕΤΣΕΣ

6.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΡΩΣ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

7.ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΦΟΡΤΩΝΕΤΕ

ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΑΣ

8.ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 4

9. ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΦΑΚΕΣ ΦΑΣΟΛΙΑ (ΜΟΝΟ ΦΡΕΣΚΑ)ΜΠΙΖΕΛΙΑ

ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ

10. ΚΑΝΕΤΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 2 ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ

ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΤΕ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ 15 ΚΙΛΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ 25, Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ 15 ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ 30 (ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ)Α! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΚΙΛΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ποσότητες, peny?????????????

it's never too late to start all over again

Peny θα κανω εγω το πειραμα :lol: αλλα μετα το Πασχα γιατι τωρα νηστευω.Καλα πως αντεξες και εκανες 5 μηνες :shock: διαιτα?Εγω το πολυ να την κανω για 15 μερες, σε συνδιασμο με περπατημα και ασκηση με την ειδικη μπαλα, δεν μπορει κατι θα χασω.

ΕΥΔΟΞΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΕ ΚΙΛΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΟΥΝ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΙΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.

Λοιπόν, επειδή..δεν βλέπω προκοπή...θα αρχίσω από αύριο (Δευτέρα) την δίαιτα σου Penny..Ελπίζω μέχρι το Πάσχα να χάσω 5 κιλά...και μετά άλλα 5..γιατί έχουμε την βάπτιση τέλη Ιουνίου και δεν θα μπορώ να ντυθώ...Πρέπει οπωσδηποτε να χάσω μέχρι τότε 10 κιλά τουλάχιστον. Νερό λογικά πρέπει να πίνουμε πολύ ε; Καφές (φραπέ) επιτρέπεται..με ζαχαρίνη; Καλά..γάλα δεν νομίζω πως κάνει..αλλά αν δεν πιω εγώ καφέ..δεν ξέρω ούτε πια είμαι ούτε πού βρίσκομαι..

Λοιπόν, επειδή..δεν βλέπω προκοπή...θα αρχίσω από αύριο (Δευτέρα) την δίαιτα σου Penny..Ελπίζω μέχρι το Πάσχα να χάσω 5 κιλά...και μετά άλλα 5..γιατί έχουμε την βάπτιση τέλη Ιουνίου και δεν θα μπορώ να ντυθώ...Πρέπει οπωσδηποτε να χάσω μέχρι τότε 10 κιλά τουλάχιστον. Νερό λογικά πρέπει να πίνουμε πολύ ε; Καφές (φραπέ) επιτρέπεται..με ζαχαρίνη; Καλά..γάλα δεν νομίζω πως κάνει..αλλά αν δεν πιω εγώ καφέ..δεν ξέρω ούτε πια είμαι ούτε πού βρίσκομαι..

ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΡΟ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ.ΚΑΦΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΙΝΗ.ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΛΛΑ 1 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΓΟΥΡΙΝΙ!ΟΥΥΥ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ!

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ έκανα δύο απανωτές εγκυμοσύνες και όταν ήμουν 2 μηνών λεχώνα έμεινα πάλι έγκυος...αποτέλεσμα είμαι συν δένα κιλά...τί είναι το power plate; πόσο στοιχίζει; που το κάνουν ; είμαι ανίδεη...α! μια ιδέα που εφάρμοσα και έπιασε είναι ότι έκοψα το βραδινό τελείως....αλλά πάλι τρώω το μεσημεριανό μου...δουλεύω ...καθιστική ζωή και στο σπίτι με δύο μωρά είναι λίγο δύσκολο να βρω κουράγιο για αερόμπικ.... :shock:

από αυτά που συζητάτε ανίδεη ...μπορείτε να με διαφωτίσετε λίγο

Μητέρα 2 μωρών με 11 μήνες διαφορά

Κορίτσια εγώ έκανα δύο απανωτές εγκυμοσύνες και όταν ήμουν 2 μηνών λεχώνα έμεινα πάλι έγκυος...αποτέλεσμα είμαι συν δένα κιλά...τί είναι το power plate; πόσο στοιχίζει; που το κάνουν ; είμαι ανίδεη...α! μια ιδέα που εφάρμοσα και έπιασε είναι ότι έκοψα το βραδινό τελείως....αλλά πάλι τρώω το μεσημεριανό μου...δουλεύω ...καθιστική ζωή και στο σπίτι με δύο μωρά είναι λίγο δύσκολο να βρω κουράγιο για αερόμπικ.... :shock:

• 5 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια. από βδομάδα ξεκινάω με τη δίαιτα αυτη. σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο. η υγιεινή διατροφή είναι τα α και το ω, αλλά τέτοια ώρα τι μπορείς να κάνεις? Μία γνωστή μου έχασε τις πρώτες 15 μέρες 6 κιλά και συνέχισε για 4 μήνες και έχει χάσει συνολικά 15. να δούμε εγλω τι θα καταφέρω. καλή μας δύναμη!

life can be wonderful

• 2 εβδομάδες μετά...

Ειμαι κι εγω μια απελπισμενη απο τα κιλα της μαμα, που με οση χαρα σκεφτομαι τη βαπτιση της κορουλας μου, αλλο τοσο με αγχωνει, αφου θα με δουν ολοι οι φιλοι και οι γνωστοι σ αυτα τα χαλια. Εχω 10 κιλα απο την εγκυμοσυνη, κι αλλα δεκα που μου περισσευαν απο πριν, καταλαβαινετε. Καθε μα καθε πρωι αρχιζω διαιτα και καθε βραδυ τη χαλαω. Η βαπτιση ειναι τελη Ιουνιου και οπως καταλαβαινετε η κατασταση πλεον δε σωζεται. Με υγιεινη διατροφη πλεον δεν προλαβαινω τιποτα, καμια γρηγορη διαιτα να σωσω ο,τι προλαβω ξερετε? Ποσα κιλα λετε να προλαβαινω να χασω σε ενα μηνα? Κι ας τα ξαναπαρω μετα, να ειμαι τουλαχιστον ευπρεπης στη βαπτιση γιατι αυτη τη στιγμη την τρεμω...

και μια ακομα ερωτηση ρε κοριτσια. Αν καποιες απο σας πηγατε στη βαπτιση, πως να το πω, πιο γεματουλες, σας εκαναν τιποτα ασχημα σχολια? Και πως τα αντιμετωπισατε? Γιατι εγω εχω δυο τρεις γνωστους που ξερω σιγουρα οτι την κακιουλα τους θα την πουν...Ξερω, δεν πρεπει να με νοιαζει η γνωμη του κοσμου, αλλα ελα που με νοιαζει. Ασε που οσες απο τις γνωστες μου γεννησαμε μαζι, και δεν πηραν πολλα κιλα και τα εχασαν αμεσως! Κλαψ...

και μια ακομα ερωτηση ρε κοριτσια. Αν καποιες απο σας πηγατε στη βαπτιση, πως να το πω, πιο γεματουλες, σας εκαναν τιποτα ασχημα σχολια? Και πως τα αντιμετωπισατε? Γιατι εγω εχω δυο τρεις γνωστους που ξερω σιγουρα οτι την κακιουλα τους θα την πουν...Ξερω, δεν πρεπει να με νοιαζει η γνωμη του κοσμου, αλλα ελα που με νοιαζει. Ασε που οσες απο τις γνωστες μου γεννησαμε μαζι, και δεν πηραν πολλα κιλα και τα εχασαν αμεσως! Κλαψ...

μπορείς να κάνεις την δίαιτα της σουπας που αναφέρθηκε παραπάνω. εγώ αυτό θα κάνω. η βαπτισή μας είναι τέλος μαίου... δεν έχω πολύ χρόνο:? όσο για τα σχόλια μην ασχολείσαι... αν κάποιος θέλει να σε θάψει, θα το κάνει ακόμα κι αν αδυνατήσεις!!;)

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Λοιπόν εγώ γι αυτό το λόγο θα βαφτίσω το γιό μου του χρόνου τον Ιουνιο. Για να έχω επανέλθει στα φυσιολογικά μου. :lol:

Πήρα 26 κιλά:evil: στην εγκυμοσύνη και έχω χάσει μεσα σε 3,5 μήνες τα 16 μένουν άλλα 10. Θέλει πολύ υπομονή και πανω απο όλα καλή διάθεση, να είσαι αποφασισμένη και να πεις τέρμα οι ταρζανιές:-D τώρα κάνω δίαιτα.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...