Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΙΤΑ EXPRESS

Guest ΕΛΙ

Recommended Posts

Κορίτσια καλές όλες οι ετοιμασίες της βάπτισης με τα περιττά κιλά λόγω εγκυμοσύνης τι γίνεται;

Είχα πάρει στην εγκυμοσύνη 30 κιλά και έχω χάσει τα 20. Πρέπει μέχρι την βάπτιση *28 Ιουνίου * να χάσω άλλα δέκα. Αλλιώς θα αισθάνομαι άσχημα και δεν θα ευχαριστηθώ τη βάπτιση. Μήπως έχετε να μου προτείνετε καμία δίαιτα; PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 99
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα βασικά (και λίγο πολύ γνωστά) έχω να προτείνω. Κόψε ψωμιά, γλυκά, αναψυκτικά (τη ζάχαρη γενικότερα) και λιπαρά. Επίσης τρώγε μικρές ποσότητες, κάνε 5 (ελαφριά) γεύματα τη μέρα και πίνε πολύ νερό.

εχω δυο μπουμπουκακια

Δες εδω http://www.womenonly.gr/summary.asp?catid=13294&tag=12936 εχει πολλες διαιτες. Μπορεις να δεις ποια μπορεις να ακολουθησεις. Εγω βεβαια θα θεωρουσα καλυτερο να πας σε ενα ειδικο και να κανεις μια εξατομικευμενη διατροφη και οχι διαιτα express,γιατι τις περισσοτερες φορες τα ξαναπαιρνεις πισω τα κιλα. Πιστευω επισης οτι χωρις ασκηση, δυσκολα χανονται τα κιλα...Αλλα...it's up to you! Μπορει να δοκιμασεις καποια και να μας πεις αποτελεσματα :D

Καλη επιτυχια!!

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΑ ΤΑ 20 ΚΙΛΑ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΟΛΛΗΣΑ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΔΙΑΙΤΑ. ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Σ΄ΕΝΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΑΝΩ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!!!!!!!!!!

Άρα έχεις 4 μήνες για να χάσεις 10 κιλά. Σούπερ, δεν χρειάζεσαι δίαιτα express αλλά μια ισορροπημένη δίαιτα.

Λοιπόν, 5 γεύματα την ημέρα. Το δεκατιανό και το μεσημεριανό πρέπει να είναι είτε κάποιο φρούτο, ή άπαχο γιαούρτι, ή κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Πρέπει να τρως 2 σαλατες και 3 μερίδες φρόυτα την ημέρα. Συνολικά πρέπει να τρως 3 κουταλιές της σούπας λάδι. Άρα έχουμε 2 σαλάτες επι 2 κουταλιές συν μια κουταλιά λάδι στο φαγητό. Αν δυσκολεύεσαι να μετράς το λάδι στο φαγητό, τότε να βάζεις το φαγητό σου στο πιάτο του φρούτου (το μικρό) και όχι στο κανονικό. Είναι φυσικο να έχεις κολλήσει τώρα. Πρέπει να αυξήσεις τη σωματική δραστηριότητα σου. Αν δεν προλαβαίνεις να πας γυμναστήριο, ξέχνα το ασανσέρ. Στην αρχή θα λαχανιάζεις, αλλά σε 10-15 μέρες θα μπορείς να αναβαίνεις 4 ορόφους χωρίς να λαχανιάζεις. Αν οδηγείς, να το περιορίσεις και όταν δεν μπορείς να το αποφύγεις να παρκάρεις πιο μακριά από τον προορισμό σου, ώστε να πρέπει να περπατήσεις 10 λεπτά για να πας. Αν δεν δουλεύεις να παίρνεις το μωρό, να το ντύνεις καλά και πηγαίνεις βολτές περπατώντας. Το μωρό θα χαίρεται με τη βόλτα και εσύ θα γυμνάζεσαι

Διαφημίσεις

εγω πηρα 20 κιλα στην εγκυμοσυνη.τα 15 τα εχασα αμεσως λογω θηλασμου κ χωρις διαιτα.τα 5 κολλησαν πανω μου.τωρα μου εχουν μεινει τα 3 κ παλι με πολυ δυσκολια να τα χασω.διαιτα δεν μπορω να κανω κ ασκηση παλι λιγη.

θα μου πειτε κ σκας για τρια κιλα?κι ομως γιατι τα παντελονια δεν κουμπωνουν κι αναγκαζομαι να ψωνιζω καινουρια.

Θέλω να χάσω ακριβώς 10 κι εγώ! :D

Σήμερα αρχίζω πρόγραμμα power plate γιατί δεν έχω περισσότερο χρόνο να διαθέσω στο γυμναστήριο (αερόμπικ κτλ).

Power plate είχα ξανακάνει μετά την 1η εγκυμοσύνη και είχα κάνει κορμάρα (βέβαια είχα πάρει 10 κιλά, ενώ στη δεύτερη 25...). Θέλει προσοχή στη διατροφή όμως και αρκετό περπάτημα τη μέρα, σκέτο δεν αρκεί.

Να σου πω ότι τότε έκανα το σύστημα Prevent (είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που αντικαθιστά 1 ή 2 γεύματα, το βρίσκεις στα φαρμακεία) και είχα δει αποτέλεσμα, με παρακολουθούσε όμως γιατρός (στο ιατρείο του οποίου έκανα και το power plate με γυμναστή), μου έδινε διατροφή, με μέτραγε κάθε μήνα για να δει αν χάνω λίπος ή μύες κτλ.

Θα μου πεις γιατί δεν το ξανακάνεις?

Έχω τη διατροφή από τότε, αρχίζω τώρα το μηχάνημα, μπας και γλιτώσω την αμοιβή του... :D

aPiIp2.png AMd6p2.png

Ακριβώς τέσσερις όροφοι είναι το γραφείο μου , οπότε θα αρχίσω να ανεβοκατεβαίνω δύο φορές, μία το πρωί και μία στην διάρκεια της ημέρας που κατεβαίνω να πάρω καφέ.Τώρα θα αρχίσω και το περπάτημα. Θα πηγαινοέρχομαι στη δουλεια μου με τα πόδια Μισή ώρα πήγενέλα.

Το δεκατιανό και το μεσημεριανό πρέπει να είναι είτε κάποιο φρούτο, ή άπαχο γιαούρτι, ή κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Δεκατιανό και μεσημεριανό;;;;;

Το δεκατιανό και το μεσημεριανό πρέπει να είναι είτε κάποιο φρούτο, ή άπαχο γιαούρτι, ή κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Δεκατιανό και μεσημεριανό;;;;;

sorry, λάθος: είναι δεκατιανό, δηλαδή κάτι ελάφρύ ανάμεσα στο πρωινό και το μεσημέριανό, και απογευματινό, όχι μεσημεριανό. Το λέμε δεκατιανό γιατί το τρώμε γύρω στις 10 το πρωί :D

Διαφημίσεις

γάλα με λίγα λιπαρά και κορν φλέηκς, αν σου αρέσουν. Αν δεν σου αρέσουν τα corn flakes, δύο φρυγανιές ή ένα κουλούρι Θεσσαλόνίκης. Χρειάζονται λίγοι υδατάνθρακες για ενέργεια. Αφού μπορείς να περπατάς για να πας στη δουλειά είναι πολύ καλό!

Το δεκατιανό το ήξερα απλά παραξενεύτηκα για το μεσημεριναό. Για πρωινό τι να τρώω; Ένα ποτήρι γάλα με λίγα λιπαρά είναι καλά;

Μην αγχωνεσαι..αφου καταφερες να χασεις 20 μια χαρα θα τα χασεις και τα 10! ΚΑι εγω προτεινω ισορροπημενη διατροφη καλυτερα σε συνδιασμο με την ασκηση που λες..μια χαρα σουπερ!! :wink:

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

εγω πηρα 20 κιλα στην εγκυμοσυνη.τα 15 τα εχασα αμεσως λογω θηλασμου κ χωρις διαιτα.

Εγώ πάντως όταν θήλαζα πήρα 7 κιλά αντί να χάσω, γιατί έτρωγα καλά για να έχω γάλα. Έτσι λέγανε οι γύρω μου οπότε δεν είχα περιθώρια να αντισταθώ στο φαγητό.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ 10 ΚΙΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕ 2 1/2 ΜΗΝΕΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΑ POWER PLATE ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΌΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 6 ΜΑΘΗΜΑ

ΑΓΑΠΗΤΗ VANA ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ

ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΊΑΙΤΑ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΑΣΑ 7 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!

Διαφημίσεις

LIOYLA δεν είναι δίαιτα, διατροφή είναι, πάνω κάτω ότι λένε και πιο πάνω τα κορίτσια, δεν μετράς γραμμάρια και τέτοια.

Επίσης 1 ή 2 γεύματα (από τα 3 κύρια) τα αντικαθιστούσα με το prevent, το βρίσκεις στα φαρμακεία. Τώρα δεν το παίρνω γιατί δεν νιώθω καλά να μη με παρακολουθεί γιατρός.

Προσπάθησε και να περπατάς γιατί σκέτο το power plate δε φτάνει.

Αν νιώθεις κουρασμένη ίσως χρειάζεσαι βιταμίνες, ρώτα το γιατρό σου.

aPiIp2.png AMd6p2.png

Ναι!Πινε αρκετο νερο πριν φας..Χωρις πλακα τωρα εγω οταν θελω να χασω αυτο κανω..Φευγουν οι τοξινες και εκτος απο αυτο φουσκωνεις και δεν τρως παραπανω! :P:P

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Μαράκι δεν ξέρω δυστυχώς αν παίζουν ρόλο οι ελληνικοί καφέδες.

Είπα όμως να γράψω και εγώ τον πόνο μου. Εγώ θα γενήσσω περίπου το πρώτο 10ημερο του Απριλίου (καισαρική) και στις 5 Μαϊου θα παντρέψουμε ένα ζευγάρι με τον άνδρα μου, το οποίο ήταν κανονισμένο πολύ καιρό πρίν. Πόσα κιλά νομίζετε ότι θα μπορώ να χάσω σε αυτό το διάστημα ?

Υπολογίζω ότι θα γενήσω στα +12-13 κιλά.

Με βλέπω με σεντόνι στον γάμο.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Ναι!Πινε αρκετο νερο πριν φας..Χωρις πλακα τωρα εγω οταν θελω να χασω αυτο κανω..Φευγουν οι τοξινες και εκτος απο αυτο φουσκωνεις και δεν τρως παραπανω! :P:P

αχ νάσε καλά βρε marialena μου,ξέρω τώρα πώς θα χάσω τα 10 κιλά που θέλω μέχρι την βάπτιση...

αλλά με το πολύ νερό έχω ένα θέμα με την τουαλέτα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

12 ΜΕ 13 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΑΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 30. ΧΑΝΟΝΤΑΙ; ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.

μαρακι^μπεμπάκος και εγώ 28 ιουνίου θα βαπτίσω τον μπεμπίνο μου...

και θέλω να χάσω 10 κιλά...

αλλά βρέ και τα λίγα κιλά είναι δύσκολο να τα χάσεις..

ειδικά αν είσαι λάτρεις του καλου φαγητού.... :wink::wink:

ελπίζω πάντως μεχρι την βάπτιση να έχουμε πετύχει το στόχο μας...

καλό κουράγιο.......και στης δυό μας.... :lol::lol::lol::lol:

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...