Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΙΤΑ EXPRESS

Guest ΕΛΙ

Recommended Posts

Είμαι 1,80 ύψος και 81 κιλά...(ζυγίστικα το πρωί).

Επειδή εγώ έχω ύψος 1,78 στα 70 κιλά είμαι πολύ αδύνατη *Άσχετα αν

τώρα λόγω γέννας είμαι 82*

Εσύ αν χάσεις 10 κιλά και πας στα 70 νομίζω ότι θα σε πάρει ο αέρας.

Αν χάσεις 5-6 κιλάκια είσαι σούπερ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 99
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koullam, πόσα κιλά έχεις πάρει μέχρι τώρα; Εγώ μωρέ...θα μπορούσα να τα είχα χάσει ..αλλά δεν ξέρω..ενώ όταν γέννησα και για τους πρώτους μήνες, λόγω σουπερ κουρασης, κολικών μωρού, ξενύχτια κλπ δεν είχα όρεξη, δηλαδή κόμπος το στομάχι..και το βράδυ δεν έτρωγα τίποτα...φοβόμουν κιόλας μην ναρκωθώ...μετά δεν ξέρω τι λύσσα με έπιασε..και τσουπ..όλο και κάτι τρώω...ειδίκα σοκολάτες που τους έχω ιδιαίτερη αδυναμία και εκτίμηση!

Candy1234 Μέχρι την Παρασκευή που ζυγίστηκα είχα πάρει 23 κιλά :shock: αμάν που θα φτάσω επιτέλους :shock: Μου έχουν μείνει 19 μέρες και ελπίζω να μείνω κάπου στα 25-26 κιλά αν και είναι πολλά πάλυ αλλά τί να γίνει ! Τα έχω βάλει πλεον και τώρα δεν έχω δύναμη για δίαιτες ! Οπόταν μετα την εγκύμοσύνη πρέπει να είμαι πολύ πολύ προσεχτική !

[/url]

κορίτσια γεια σας!Είμαι η Πένυ και έχω πολύ καιρο να γράψω στο forum αλλά τώρα επανήλθα!Ο Κωνσταντίνος μου είναι 13 μηνών και εγώ εξακολουθώ να έχω ακόμα 3 κιλά πάνω μου που δεν λενε να φύγουν!Πριν από λίγες μέρες σταμάτησα τη διαιτολόγο γιατί κατάλαβα ότι έπαιζε με τον πόνο μου.Τώρα έχω ξεκινήσει μια δίαιτα που έκανα και στο γάμο μου και είναι φοβερή Σκαρνταίηλ λέγεται αν θέλετε μπορώ να σας τη γράψω. Δεν ξέρω μήπως υπάρχει και κανενα site με αυτή τη δίαιτα. Χάνεις 5 κιλα το πρώτο δεκαπενθήμερο χωρίς να τα ξαναπάρεις.

αν μπορει καποιος ας την στειλει κ σ εμενα pls...

δεν την θελω μονο για μενα αλλα κ για τον φουκαριαρη τον αδελφο μου που θελει κι αυτος να κανει διαιτα... :)

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Αν σας ενδιαφέρει η δίαιτα scarsdale μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω links.

Δίαιτα Scarsdale

Πληροφορίες, υπέρ και κατά

Εβδομαδιαίο πλάνο διατροφής βασισμένο στη δίαιτα Scarsdale

Νομίζω πως είναι σημαντικό να διαβάσετε τα υπέρ και τα κατά της συγκεκριμένης δίαιτας (όπως και κάθε δίαιτας άλλωστε).

*

peny αν θες βάλε την εδώ την δίαιτα να την δούμε όλες.

Διάβασα τα υπέρ και τα κατά αλλά αν είναι για 15 μέρες μόνο δεν είναι άσχημο. Οπόταν βάλε την εδώ και η κάθε κοπέλα κρίνει και αν θέλει την κάνει. Δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα να την βάλεις εδώ απλά για να μήν θέλεις να την στέλεις σε όλες με πμ :wink:

[/url]

Δεν μας γράφεις το "μενού" της συγκεκριμένης δίαιτας μπας και την κάνουμε; Δεν νομίζω πως είναι καθόλου άσχημα σε 15 ημερούλες να ξεφορτωθούμε 5 κιλάκια..εν όψη και Πάσχατος...δεν το συζητώ..μια χαρά!

Λοιπόν κορίτσια,σαν διαιτολόγος έχω να πω ότι δεν χρειάζεται προσπάθεια μεγάλη,απλά απόφαση και θέληση...

Όλες ξέρεουμε τι μας παχαίνει...λιπαρά ,γλυκά αναψυκτικά πρέπει να φύγουν απο το σπίτι..και να αποφεύγεται ακόμα και στο σούπερ μάρκετ να περνάτε απο αυτά τα ράφια....

Πρέπει ν βάλουμε ωράριο στην καθημερινότητα μας ,δλδ να τρώμε συγκεκριμένες ώρες..κάθε 4 ώρες δλδ.Κολατσιό και απόγευμα φρούτο ή 1φλ χυμός χωρίς ζάχαρη.

Μειώνουμε τις ποσότητες του μεσημεριανού και ακούμαστε σε μικρό βραδυνό γεύμα.

Διαφημίσεις

Αχ..όντως την θεωρία τα ξέρουμε όλες καλά...στην πράξη τι γίνεται όμως; Μια διαιτολόγος φίλη μου ειχε πει:"Ποτέ μην πηγαίνεις νηστική στο super market.." και δεν έχει και άδικο... Εγώ αποφεύγω τώρα να πηγαίνω..στέλνω τον άντρα μου...και του έχω απαγορεύσει να φέρει οτιδηποτε σοκολατοειδες μέσα στο σπίτι ...διότι έχω μανία με τις σοκολατίτσες... Νερό πρέπει να πίνω πολύ..σήμερα δεν έχω πιει καθόλου ρε γμτ..γιατί είναι και σπαστικό..στο γραφείο κάθε τρεις και λίγο...πηγαινε τουαλέτα...αλλά θα ξεκινήσω να πίνω απο τώρα...

Felia μια και είσαι διαιτολόγος πες μας την γνώμη σου για την "δίαιτα του χειρουργείου" http://health.eportal.gr/health/diaites/2472oz_200508302472.php3

έχω ακούσει ότι έχει πολύ καλά αποτελέσματα όμως είναι καλή για την υγεία μας ή διατρέχουμε κινδύνους και αν ναι ποιους?

13e2p2.png

Διαφημίσεις

Δεν την έκανα γι αυτό το λόγο... Δοκίμασα να φτιάξω τη σούπα για δοκιμή και δεν μπόρεσα να φάω πανω απο 2 κουταλιές... πόσο μάλλον να την τρώς όλη την ημέρα!!!! Γενικά δεν είχε χρειαστεί να κάνω ποτε δίαιτα και επιζητούσα κάποιο γρήγορο τρόπο τώρα για να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά απο οτι έχω καταλάβει μόνο με ισορροπημένη διατροφή βλέπει κανείς φως... και πρέπει να ξεκινήσω!!!!!! :wink:

Κορίτσια γεια σας και απο εμένα,

Εγώ την περίφημη δίαιτα της σούπας την έκανα για 4 ημέρες και μετά λιποθύμησα γιατί εξαντλήθηκα. Από γεύση ηταν αηδία αλλά εγώ ήθελα ντε και καλά να χάσω κιλά.

Να σας πω τι κάνω αυτή την στιγμή.

Το πρωί κορν φλεικς με γάλα ή μισό κουλούρι με γάλα ή μία φέτα γκούντα.

Το μεσημέρι κοτόπουλο ή μπριζόλα ή ψάρι.

Το βράδυ ένα τοστ με ψωμί ολικής ζαμπόν+κασέρι ή μία σαλάτα με μία φέτα ψωμί ολικής και ενα αυγό ή έναν τόνο με νερό και μια φέτα ψωμί + σαλάτα

Τέσσερα φρούτα την ημέρα

Ένα ποτήρι γάλα προ ύπνου.

Εχασα 5 κιλά έως τώρα και συνεχίζω ακάθεκτη..

Λοιπόν κορίτσια,σαν διαιτολόγος έχω να πω ότι δεν χρειάζεται προσπάθεια μεγάλη,απλά απόφαση και θέληση...

Όλες ξέρεουμε τι μας παχαίνει...λιπαρά ,γλυκά αναψυκτικά πρέπει να φύγουν απο το σπίτι..και να αποφεύγεται ακόμα και στο σούπερ μάρκετ να περνάτε απο αυτά τα ράφια....

Πρέπει ν βάλουμε ωράριο στην καθημερινότητα μας ,δλδ να τρώμε συγκεκριμένες ώρες..κάθε 4 ώρες δλδ.Κολατσιό και απόγευμα φρούτο ή 1φλ χυμός χωρίς ζάχαρη.

Μειώνουμε τις ποσότητες του μεσημεριανού και ακούμαστε σε μικρό βραδυνό γεύμα.

Felia μιας και είσαι διαιτολόγος μπόρείς να μας βάλεις καμιά διαιτα εδώ που να μην είναι πολύ στερητική έτσι για να πάρουμε καμιά ιδέα μπας και κάνουμε τίποτα !!

[/url]

Κορίτσια γιατί όλες ψάχνουμε τη μαγική λύση στη δίαιτα;;;Αφού με απλές τροποποιήσεις στην καθημερινή μας διατροφή μπορούμε να χάσουμε βάρος.

Αυτή την δίαιτα την έχω βρεί με πολλές ονομασίες...η συνταγή παραμένει ίδια...δφεν τη προτίνω.

Συμβουλές:

1.Φτιάχνουμε μια λίστα για τα εβδομαδιαία ψώνια.Ψωνίζουμε φρούτα λαχανικά φρέσκα.

2.Αποφεύγουμε να πηγαίνουμε στα "απαγορευμένα" ράφια του σούπερ...αν γίνεται στέλνουμε τον σύζυγο για ψώνια,εκτός και άν είναι και αυτός ευάλωτος :wink:

3.Στο μαγείρεμα χρησιμοποιούμε μόνο ελαιόλαδο..δεν τηγανίζουμε δεν τσιγαρίζουμε..η ποσότητα τιυ λαδιού να μην περνάει σε κουταλιές σούπας τις μερίδες του φαγητού μας.

Όποιος θέλει παραπάνω προσθέτει στο πιάτο του.

4.Κανονίζουμε ποιές ώρες θα φάμε πχ 8:00 πρωινό 11:00 κολατσιό 14:30 μεσημεριανό 17:30 απογευματινό,20:00 βραδυνό...

Πρέπει να μάθουμε ότι όσο περνάει η μέρα,όλο και μικρότερες ποσότητες καταναλώνουμε.

Δλδ το απογευμα φρούτο και βράδυ ελαφριά σαλάτα ή γιαούρτι2% ή 0% ή τοστ με ψωμί ολικής και 1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά.

5.Δεν κοιμώμαστε ποτέ φαγωμενοι ούτε μεσημέρι ούτε βράδυ.

6.ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ...αν πεινάμε πολύ πίνουμε 1 ποτήρι νερό πριν το γέυμα.

Συνήθως το νερό δεν το δεχόμαστε ευχάριστα στην αρχή ,αλλά όσο περνάει ο καιρός συνηθίζει ο οργανισμός και γίνεται καθημερινή συνήθεια.

Αν έχουμε υπόταση φροντίζουμε να καταναλώνουμε φρούτα λαχανικά και μια λογική ποσότητα αλατιού στο φαγητό(δεν το παρακάνουμε).

ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.20 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑ ΕΞΙ.ΕΧΑΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΤΑ 14 ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΟΛΟ ΚΟΛΑΝ ΜΕ ΦΑΡΔΥΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ(ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ ΦΕΤΟΣ) ΘΕΛΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ!ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΔΙΑΔΡΟΜΟ(ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΕΚΑ ΜΟΥ).ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ¨ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ¨ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ.ΔΕΝ ΛΕΕΙ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΛΕΣ ΝΕ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ;(ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ).ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΘΕΣΗ;(ΤΟΣΟ ΛΕΜΕ).ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΞΑΝΑΜΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΓΧΩΘΗΚΑ.ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ.ΑΡΑΓΕ ΙΣΧΥΕΙ Η ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...