Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΙΤΑ EXPRESS

Guest ΕΛΙ

Recommended Posts

Ρε κορίτσια δεν μ΄αφήνουν να αγιάσω. Μια χαρά έχω το πρόγραμμά μου με γίλο φαγητάκι και πέφτουν σιγά σιγά τα κιλάκια, μου βάζουν όμως αυνέχεια πειρασμούς οι γύρω μου.Απόκριες λέει η μανούλα μου να μην φτιάξω μια πιτούλα; Φτιάχνει την πιτούλα τρώω 4 κομμάτια. Λέω τέλος. Γυρνάω από την δουλειά βλέπω μια ταψάρα εκμέκ. Τί είναι αυτό μανούλα

μου λέω; Ε βρε κορίτσι μου απόκριες είναι να μην φτιάξω ένα γλυκάκι;

Πόσο να αντισταθώ κιεγώ η έρημη; ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 99
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΑΚΙ ^ ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ, πόσο σε καταλαβαίνω!!! Τουλάχιστον να ξέρεις ότι είμαστε στην ίδια θέση και σου συμπαραστέκομαι!!! Εγώ λέω να αρχίσω δίαιτα απο την ερχόμενη Τρίτη...και βλέπουμε :roll:

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Ρε κορίτσια εγώ πήρα μόνο 11,5 κιλα στην εγκυμοσύνη (βέβαια γέννησα 1 μήνα νωρίτερα από ΠΗΤ) και με ολιγοβαρές βρέφος. Μου έχουν μείνει 3 κιλά εδώ και τόσο καιρό και δεν μπορώ να τα χάσω με τίποτα. Εδώ και 2 μήνες κάνω γυμναστική με dvd στο σπίτι κάθε μέρα, κοιλιακους κλπ( για γυμναστήριο ουτε λόγος, παντα το βαριομουν πόσο μάλλον τώρα με το μωρό έχω και δικαιολογια) αλλά τα ρημάδια δεν χάνονται και εκτος αυτού όλα είναι στην κοιλια :twisted: Τί κοιλιακους κάνω (άλλη φορα θα ειχα γίνει σούπερ) τώρα όμως τίποτα!!!!! Πότε μαζεύουν τα όργανα οεοοοοο? Έχω ελπίδες μήπως μαζέψω από μόνη μου ή χωρίς διαιτα δε γίνεται τίποτα????

s-age.pngs-age.png

Βρε κορίτσια εγώ ακόμη να γεννήσω αλλά αγχώθηκα με τα κιλά. Εχω πάρει 21 κιλά μέχρι τώρα και ακομα έχω αλλες 24 μέρες εγκυμοσύνης !! Ελεος που θα πάω ??? Τρωω καλά όμως δεν λέω ! Απο όλα τρώω και ελπίζω μετά να έχω δύναμη να κάνω δίαιτα για να ειμαι πίσω στα κιλα μου τον Σεπτέμβριο.

Θα σας ρωτούσα άν έχετε καμιά δίαιτα η οποία να κάνει και για θηλασμό δηλαδή να μπορείς να την κανεις όταν θηλάζεις για να μην σου κοπεί το γάλα και να χάνεις και τα κιλάκια σου για να μην χάνουμε χρόνο!!

Αν έχετε καμιά δίαιτα στείλτε μου την σας παρακαλώ ή αν έχετε δει καμία σε κανένα site πάλυ καλά !

[/url]

Πότε μαζεύουν τα όργανα οεοοοοο? Έχω ελπίδες μήπως μαζέψω από μόνη μου ή χωρίς διαιτα δε γίνεται τίποτα????

Μετά τους έξι μήνες λένε ότι επανέρχεται το σώμα. Αλλά εγώ στο πρώτο μου παιδάκι επανήλθα μετά τον χρόνο.

Διαφημίσεις

Ναι!Πινε αρκετο νερο πριν φας..Χωρις πλακα τωρα εγω οταν θελω να χασω αυτο κανω..Φευγουν οι τοξινες και εκτος απο αυτο φουσκωνεις και δεν τρως παραπανω! :P:P

αχ νάσε καλά βρε marialena μου,ξέρω τώρα πώς θα χάσω τα 10 κιλά που θέλω μέχρι την βάπτιση...

αλλά με το πολύ νερό έχω ένα θέμα με την τουαλέτα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιατι εγω δεν εχω νομιζεις? :lol::lol::lol: Εχω συνηθησει πια να πινω τοσο νερο που οταν ειμαι σε μαγαζι εξω κανω συνεχεις επισκεψεις! :lol::lol::lol::lol:

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Νομιζω παντως οτι οι διαιτες κατα τη διαρκεια του θηλασμου ειναι ισως επικυνδινες.. Ισως να χρειαζεται ειδικος σε αυτο το θέμα.

Κοριτσάκια πως τα πατε?

Πώς να τα πάμε; Αφού έφαγα το τριήμερο οτιδήποτε μπορείσ να φανταστείς

σήμερα έφαγα τόνο με σαλάτα. ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

Όσο για το νερό πίνω πάρα πολύ, αλλά όπου και να είμαστε είμαι η μόνη

στην παρέα που πηγαίνω δύο φορές τουαλέτα.

Πώς να τα πάμε; Αφού έφαγα το τριήμερο οτιδήποτε μπορείσ να φανταστείς

σήμερα έφαγα τόνο με σαλάτα. ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

Όσο για το νερό πίνω πάρα πολύ, αλλά όπου και να είμαστε είμαι η μόνη

στην παρέα που πηγαίνω δύο φορές τουαλέτα.

Και εγω το ίδιο κανω!!Νεοτερη ημουν παντα η αδυνατη της παρεας και τωρα μου κακοφαινεται που εχω παρει κιλάκια..Και αυτο ειχε αρχισει πριν την εγκυμοσυνη.. :oops::oops:

Τονος με σαλάτα είναι πολύ καλη επιλογή! :wink:

Άσε Μαριαλένα μου όλη την εβδομάδα τόνο θα τρώω. Κιεγώ πάντα ήμουν

αδύνατη.Μου λέγανε θα σε πάρει ο αέρας. Είμαι 1,78 και πάντα τα κιλά μου 'ηταν 68. Τώρα είμαι 78.

Διαφημίσεις

Βρε συ μια χαρα εισαι!!!Απλα μαλλον θα σου κακοφαινεται και σενα επειδη ησουν πολυ λεπτή..Να ειχα και εγω το υψος σου!Είμαι 1.63 και παντα ηθελα να ηομυν παραπανω!!

Δεν μπορώ ναπω ότι με βλέπει ο άλλος και λέει μια χοντρή. Απλά έχω κάποια κιλάκια παραπάνω.Όμως εγώ τρελένομαι και κυρίως γιατί δεν μπορώ να φορέσω τα ρούχα μου

Δεν μπορώ ναπω ότι με βλέπει ο άλλος και λέει μια χοντρή. Απλά έχω κάποια κιλάκια παραπάνω.Όμως εγώ τρελένομαι και κυρίως γιατί δεν μπορώ να φορέσω τα ρούχα μου

Aχ αυτα τα ρούχα!!!! Να φανταστείτε ότι γέννησα Αύγουστο και όταν έβγαλα τα χειμερινά και είδα ότι (κλαψ) σε ελάχιστα χωρούσα (για τα τζιν ουτε λόγος) δεν φύλαξα αυτά που δεν μου κάνανε με την ελπίδα ότι σε 1-2 μήνες θα τα βάλω. Πού να ξερα..... :(

s-age.pngs-age.png

Κοριτσια αυτο που κανω εγω και ειδα αμεσα αποτελεσματα ειναι :

Πρωι με αδειο στομαχι, μισο ποτηρι χλιαρο νερο με μισο στιμμενο λεμονι(βοηθαει τα νεφρα κ αποβαλλονται οι τοξινες)

Στο καπακι ενα ποτηρι απαχο γαλα με 2 φρυγανιες σικαλεως ή μια χουφτα corn flakes

Δεκατιανο 1 ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι ή 2 φρουτα

Μεσημερι οτιδηποτε (εκτος τηγανητο,πανε) σε μικρο πιατο γεματο + 1 φετα ψωμι ολικης.

Απογευμα 1 φρουτο ή ενα γιαουρτι απαχο

Βραδυ 1 τοστ μονο τυρι ή απαχο γαλα με μια χουφτα corn flakes

Πολυ νερο ολη μερα!!! Καθολου ζαχαρη - αποφευγω πολυ κρεας και τυρια.

Και φυσικα ασκηση. Γρηγορο βαδην 20 λεπτα 4 φορες την εβδομαδα

Σε 2 εβδομαδες εχασα 2 κιλα τρωγοντας περισσοτερο απο οτι πριν...Εχω ακομα αλλα 4!!! Καλη επιτυχια σε ολες!!!!

Επίσης στο πρόγραμμα που έγραψε η Diana Dee αν τρώτε μαζί με το μεσημεριανό μια μεγάλη πράσινη σαλάτα με 1 κουταλιά της σούπας λάδι θα φουσκώνετε και δε θα πεινάτε τόσο

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

Διαφημίσεις

Επίσης στο πρόγραμμα που έγραψε η Diana Dee αν τρώτε μαζί με το μεσημεριανό μια μεγάλη πράσινη σαλάτα με 1 κουταλιά της σούπας λάδι θα φουσκώνετε και δε θα πεινάτε τόσο

Σωστο :wink: Απλα το παρελειψα γιατι δεν ειμαι πολυ φαν της πρασιναδας :lol:

Κορίτσια καλησπέρα!Εγώ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου πήρα 40 ολόκληρα κιλά!Η μπεμπούλα μου σήμερα είναι 7 μηνών και εγώ έχω χάσει ήδη 32!3 Μαΐου είναι η βάφτιση μας και ελπίζω ως τότε να χάσω ακόμη 10 ίσως και παραπάνω...Όλον αυτό τον καιρό θηλάζω αποκλειστικά(αυτόν τον μήνα προσθέσαμε στην διατροφή μας και την φρουτόκρεμα)κάτι που στην αρχή νόμιζα ότι με εμπόδιζε να αδυνατίσω.Η διατροφολόγος που πηγαίνω όμως υποστηρίζει ότι ο θηλασμός είναι καλύτερος σύμαχος στο αδυνάτισμα!Και φυσικά αποδείχτηκε σωστή!Τα γεύματα μου είναι 5 χωρίς τηγανητά και γλυκά με πολλά φρούτα,λαχανικά και νερό!2 φορές την εβδομάδα όσπρια ή λαχανικά,2 φορές ψάρι και 3 κρέας ψητό ή βραστό(κάποιες φορές και με γαρνιτούρα).Το πρωΐ άπαχο γάλα με κασέρι και 1 φέτα ψωμί ολικής.Το βράδυ τονοσαλάτες,το γεύμα της προηγούμενης ημέρας σε μικρότερη ποσότητα και αυγά.Σαλάτα πάντα με τα γεύματα!Ελπίζω να σας βοήθησα και κυρίως να σας έδωσα πολύ κουράγιο με τα κιλά μου!Φιλιά πολλά και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Βρήκα ένα διαιτολόγιο 4 ημερών από κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο, αν το θέλει κάποιος/α ας μου στείλει πμ

Μου το έδωσε φίλη που πηγαίνει σε αυτή τη διαιτολόγο και της το έδωσε για την έναρξη της διατροφής σαν αποτοξίνωση.

Είναι αυστηρά για 4 ημέρες.

Μετά από ότι είδα η διατροφή είναι μεσογειακή, με απαραίτητη σλάτα-φρούτα-νερό και ΑΣΚΗΣΗ... :D

aPiIp2.png AMd6p2.png

Απο σήμερα κορίτσια ξεκινάω και εγώ συστηματική δίαιτα..Είμαι 1,80 ύψος και 81 κιλά...(ζυγίστικα το πρωί). Βαπτίζουμε τον μπέμπη τον Ιούνιο και θέλω να χάσω καμια δεκαρια..καλά και 8 να χάσω δεν θα έχω παράπονο. Για σήμερα μέχρι στιγμής έχω πιει ένα καφέ το πρωί νες με γάλα στο σπίτι και ένα κουλουράκι κανέλας. Εδώ στο γραφείο έναν νές με γάλα και ένα κριτσινάκι μικρο (όσο το δάχτυλο μου) χειροποίητο (απο την μαμά). Ακόμη δεν έχω ξεκινήσει τα νερά..τα οποία ξέρω πως αποδεδειγμένα βοηθάνε... Κατά τις 11 θα ξεκινήσω να πίνω...θα πιω 1.5lt μέχρι να σχολάσω...και 1,5lt στο σπίτι μέχρι το βράδυ... :shock:

Candy1234 σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δυναμη και θα τα καταφέρεις είμαι σίγουρη ακουγεσαι αποφασισμένη.

Εγώ περιμένω να γεννήσω και να ξεκινήσω και εγώ δίαιτα όχι αυστηρή στην αρχή διότι θα θηλάζω απλά να είναι μέχρι τις 1500 θερμίδες και σκέφτομαι αν τα καταφέρω με το μωρό να πηγαίνω διαιτολόγο! Τις πρώτες πρώτες μέρες θα κάνω εγώ αυτό που νομίζω μέχρι να μπορώ να πάω διαιτολόγο. Εχω και παλιές διαίτες που έκανα στο παρελθόν οπόταν για αρχή μάλλον θα κάνω μια απο αυτές που είναι γύρω στις 1500-1600 θερμίδες και μετά βουρ στην διαιτολόγο μου γιατί θέλω μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου να είμαι πίσω στα κιλά μου. Αν τα καταφέρω και νωρίτερα προτιμάω φυσικά γιατί θα όλο και θα πηγαίνουμε καμιά παραλία :wink:

[/url]

Koullam, πόσα κιλά έχεις πάρει μέχρι τώρα; Εγώ μωρέ...θα μπορούσα να τα είχα χάσει ..αλλά δεν ξέρω..ενώ όταν γέννησα και για τους πρώτους μήνες, λόγω σουπερ κουρασης, κολικών μωρού, ξενύχτια κλπ δεν είχα όρεξη, δηλαδή κόμπος το στομάχι..και το βράδυ δεν έτρωγα τίποτα...φοβόμουν κιόλας μην ναρκωθώ...μετά δεν ξέρω τι λύσσα με έπιασε..και τσουπ..όλο και κάτι τρώω...ειδίκα σοκολάτες που τους έχω ιδιαίτερη αδυναμία και εκτίμηση!

Είμαι 1,80 ύψος και 81 κιλά...(ζυγίστικα το πρωί).

Επειδή εγώ έχω ύψος 1,78 στα 70 κιλά είμαι πολύ αδύνατη *Άσχετα αν

τώρα λόγω γέννας είμαι 82*

Εσύ αν χάσεις 10 κιλά και πας στα 70 νομίζω ότι θα σε πάρει ο αέρας.

Αν χάσεις 5-6 κιλάκια είσαι σούπερ.

Είμαι 1,80 ύψος και 81 κιλά...(ζυγίστικα το πρωί).

Επειδή εγώ έχω ύψος 1,78 στα 70 κιλά είμαι πολύ αδύνατη *Άσχετα αν

τώρα λόγω γέννας είμαι 82*

Εσύ αν χάσεις 10 κιλά και πας στα 70 νομίζω ότι θα σε πάρει ο αέρας.

Αν χάσεις 5-6 κιλάκια είσαι σούπερ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...