Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ξερετε κατι για τα πλαστικα παγουρακια;Εχω ακουυσει οτι ειναι τοξικα και οτι ειναι καλυτερα να πινουν νερο απο γυαλινο ποτηρι.Οσες φορες επιχειρησα εγινε μουσκεμα και πρεπει να της το κραταω.Η Αναστασια ειναι 2 χρονων και ειμαι λιγο μπερδεμενη με το θεμα του νερου γιατι θελω να κοψω το μπιμπερο.Το γαλα το πινει ακομη απο μπιμπερο γιατι το πινει μονορουφι πρωι-βραδυ.Εσεις νερο σε διχρονο που δινετε;

mamata

Διαφημίσεις

Στους 12 μήνες αγόρασα του γιου μου εκπαιδευτικά ποτηράκια Nuk & chicco, παράλληλα του έδινα εγώ λίγο λίγο με το ποτήρι. Έτσι όταν εκείνος τα κατάφερε, το έπιασε μόνος του (ήταν περίπου 18 μηνών). Πριν από κανένα τρίμηνο για να μην κόψει το γάλα κόψαμε το μπιμπερό και πίνει το γάλα με δημητριακά με το κουτάλι (εγώ τον ταϊζω).

Όταν ήταν περίπου 1 και κάτι μήνες για το νέρο άρχισα και εγώ με κάτι πλαστικά ποτηράκια της ΝUk non spill κυρίως για έξω. Από ποτήρι πίνει κανονικά αλλά μια λύση για έξω ή στο παιχνίδι (γιατί το ποτήρι μπορεί να πέσει και να σπάσει) είναι ή να αλλάζεις πολύ συχνα τα πλαστικά ποτηράκια ή να της πάρεις SIGG (Ελβετικά από χαλκό νομίζω). Ελπίζω να μην θεωρεί διαφήμιση η συγκεκριμένη μάρκα απλά ξέρω ότι αυτά είναι τα original για το συγκεκριμένο υλικό. :cry:

Βρε κοριτσια ηθελα να σας ρωτησω κ εγω σχετικα.

Η κορη μου δεν κραταει ακομα το μπιμπερο μονη της.

Της πηρα διαφορα εκπαιδευτηκα ποτηρακια αλλα ενω τα κραταει τα αναποδογυριζει κλπ δεν προσπαθει να πιει (ουτε κατα διανοια να καταλαβει το πως γινεται)

Ειναι νωρις ακομα ή ειναι τεμπελουλα?

Δεν ξέρω να σου απαντήσω στα σίγουρα γιατί και εγω τους ίδιους προβληματισμούς έχω. Του δίνω το γάλα σε πλαστικό μπιμπερό γιατί το πετάει κάτω μερικές φορές ή του πέφτει αν τον πάρει ο ύπνος και φοβάμαι το γυάλινο μην σπάσε και κοπεί. Το νερό το δίνω σε γύαλινο ποτήρι αν είμαστε στο σπίτι και σε πλαστικό παγουράκι αν είμαστε έξω.

Θα ήθελα και εγώ να το κόψω το πλαστικό αλλά έχει σπάσει ήδη 2 ποτήρια και χέρια του και φοβάμαι. Ελπίζω να μας δώσουν καμία καλή συμβουλή.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Διαφημίσεις

Ουπς..Νομιζω οτι εχω αργησει λιγακι να της κοψω το μπιμπερο..Μπραβο βρε κοριτσια.Η αληθεια ειναι οτι ειναι βολικο και για μας..

mamata

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...