Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι σκεφτεται το παιδι για μενα....

yasemi

Recommended Posts

με αφορμη το θεμα η τελεια μανα αρχισα να σκεφτομαι τι θα σκεφτεται αραγε το παιδι μου για μενα ...και αρχισα να σκεφτομαι ...και δωστου παλι...(καιω καρβουνο κιολας αργω )κατεληξα οτι νομιζω οτι σκεφεται τα παρακατω...(μαλλον θα ηθελα να σκεφτεται αυτα )

Μαρεσει που η μαμα μου μου λεει καλημερα το πρωι και με φιλαει να ξυπνησω

Μαρεσει που η μαμα μου βαζει μουσικη και κανουμε δουλειες...

μαρεσει που η μαμα μου με αφηνει να δω τι κανει οταν πλενει πιατα και οταν μαγειρευει ,,,,

μαρεσει η μαμα μου που με εχει σαν το μικρο της βοηθο και τα κανουμε ολα μαζι.....

μαρεσει η μαμα μου γιατι τραγουδαει συνεχεια ...

μαρεσει η μαμα μου που χαμογελαει συνεχεια

μαρεσει η μαμα μου γιατι παιζει μαζι μου...

μαρεσει η μαμα μου γιατι με παιρνει αγκαλια το βραδυ αν ξυπνησω και με νανουριζει

μαρεσει η μαμα μου γιατι με παει το απογευμα ακομη και με κρυο βολτα...

μαρεσει η μαμα μου γιατι παιζουμε κουκλοθεατρο

μαρεσει η μαμα μου γιατι μαγειρευει ωραια

μαρεσει η μαμα μου γιατι συζηταει μαζι μου και μου δινει προσοχη οταν της λεω κατι

μαρεσει η μαμα μου γιατι μουλεει καθε μερα σαγαπω...

μαρεσει η μαμα μου γιατι μου λεει καθε μερα μπραβο οταν καταφερνω κατι

μαρεσει η μαμα μου γιατι με κανει να νοιωθω ασφαλεια

μαρεσει η μαμα μου γιατι με παροτρυνει να γινομαι ανεξαρτητη

μαρεσει η μαμα μου γιατι με αντιμετωπιζει σαν ισο μελος στηνοικογενεια και με σεβεται...

μαρεσει η μαμα μου γιατι απο το τιποτα μπορει να δημιουργησει ωραια παιχνιδια...

μαρεσει η μαμα μου γιατι δε κολλαει πουθενα και δεν την νοιαζει τι λεει ο κοσμος και γινεται μαζι μου μικρο παιδι..

απλα μαρεσει η μαμα μου ετσι οπως ειναι....οκ???

εσενα σαρεσει η δικια σου μαμα???

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Με κάλυψες . Συμφωνώ σε όλα.

Πιστεύω ότι θα έχουμε πετύχει σα γονείς όταν στην εφηβεία θα μας παίρνουν μαζί τους στα club και δεν θα ντρέπονται να μας γνωρίζουν στους φίλους τους.

Με κάλυψες . Συμφωνώ σε όλα.

Πιστεύω ότι θα έχουμε πετύχει σα γονείς όταν στην εφηβεία θα μας παίρνουν μαζί τους στα club και δεν θα ντρέπονται να μας γνωρίζουν στους φίλους τους.

Τώρα που είμαι 32 λέω ότι έχω δύο υπέροχους γονείς και πέρασα μία πολύ όμορφη παιδική ηλικία. Θέλω να μπορέσω να γίνω μια μάνα σαν την δική μου ……….. στην την εφηβεία, όμως, δεν πήγαινα σε κλαμπ με τους δικούς μου :D:D

Σε βρίσκω πολύ αισιόδοξη :wink::wink::wink::wink:

Η ζωή μου όλη .....

και λεει το μικρο γιασεμακι:

μ'αρεσει που η μαμα μου καιει καρβουνο!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ωραιο να εισαι μαμα!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

EVDOXIA πολυ αισιοδοξη σε βλεπω!!!!!!!!σιγουρα να μη ντρεπονται που θα ειμαστε γονεις τους αλλα δεν νομιζω πως θα μας θελουν μαζι μας στα κλαμπ :lol::lol::lol::lol::lol:

και λεει το μικρο γιασεμακι:

μ'αρεσει που η μαμα μου καιει καρβουνο!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ωραιο να εισαι μαμα!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

EVDOXIA πολυ αισιοδοξη σε βλεπω!!!!!!!!σιγουρα να μη ντρεπονται που θα ειμαστε γονεις τους αλλα δεν νομιζω πως θα μας θελουν μαζι μας στα κλαμπ :lol::lol::lol::lol::lol:

χαχααχχαχα...εγω βασικα πηγαινα μαζι τους στην αρχη γιατι αυτοι με σερνανε ειδικα ο πατερας μου με τη δευτερη γυναικα του...μετα και εγω βεβαια δε τους ηθελα με τιποτα...

το μικρο γιασεμακι θα λεει βασικα χελιδονι ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΜΑΜΑ....!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Τώρα που είμαι 32 λέω ότι έχω δύο υπέροχους γονείς και πέρασα μία πολύ όμορφη παιδική ηλικία. Θέλω να μπορέσω να γίνω μια μάνα σαν την δική μου ………..

δεν ξερω τι σκεφτεται τωρα ο γιος μου, παντως οταν αρχιζει τις αγαπες του -ασχετα με το αν εγω πριν λιγο του ειχα βγαλει το λαδι για να μαζεψει παιχνιδια, να μην καθεται στο τραπεζι, να με ακουει και ολα αυτα τα κλασσικα...- με κανει λιωμα και σκεφτομαι ποσο χαζη ειμαι οταν αφηνω να με επηρρεαζει η σκεψη για το τι μανα με θεωρουν οι τριτοι γυρω μου...

και αν και νευριαζω μερικες φορες που εγω εχω δουλεια και παει ο μπαμπας του να τον βαλει για υπνο πχ και εκεινος αρχιζει τις φωνες "οχι θελω η μαμα να με σκεπασει, να με φιλησει -εχουμε το τριπτυχο αγκαλιτσα>φιλακι>καληνυχτα- " (γιατι δεν θελω να εχει προτιμησεις μαμα ή μπαμπα), παρολα αυτα νιωθω μια ευχαριστηση που με θελει τοσο...

me and my men...

Ετσι ακριβως θα λεει το μωρο!!!!!καλα λες!Το πουλακι μου που να ξερει κι αυτο τι το περιμενει!!!!!!!!!!Σαν το δικο μου.Λετε αργοτερα να μας βριζουν που τα φεραμε σ'αυτην την κοινωνια;;;;Α ρε ατιμη κοινωνια..........

τι να κανεις ομως;;;Μαγκουφης θα μεινεις;;;;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...