Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΡΟΥΤΑ ΣΚΕΤΑ Η ΜΕ ΚΡΕΜΑ?

culte

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα. Εμείς τρώμε αποκλειστικέ φρέσκα φρούτα. ΣΤην αρχή δυσκολευτήκαμε με τα φρουτα και όλες τις στέρεες τροφές αλλά τώρα τα κάνουμε να! Απλά στα φρούτα τελικά τα προτιμάμαμε σαν χυμό και τα πίνουμε με το μπιμπερο που έχουμε κόψει μια θηλή. Σαν ιδέα...

εγω κοριτσια στην αρχη εδινα μισο μηλο μισο αχλαδι μιση μπανανα και λιγοτερο απο το μισο αρχικα και σταδιακα το αυξησα ουτε η δικια μου μπεμπα τα ετρωγε με ευχαριστηση ειδικα τον πρωτο καιρο για αυτο εβαζα μια κουταλια ρυζαλευρο μετα φαριν λακτε και αργοτερα μπισκοτακια βρεφικα ενα η δυο..τωρα ειμαστε εννια μηνων και τρωμε σκετα φρουτα αλλα χρειαστηκαμε χρονο για να γινει αυτο..θελει υπομονη και το φρουτο νομιζω εγω και εχουν πολλες βιταμινες!οποτε αξιζει!

στη δικια μου δεν της αρεσει με τιποτα η φρουτοκρεμα, τρωει κανα δυο κουταλιες και μετα τιποτα> και τι δεν εκανα και το κολπο με το μπισκοτο αντι για κουταλι, και στην κρεμα βαζω μπισκοτακια και παλι τιποτα!!!

• 2 months later...

στη μπουμπού μου αρέσει πολύ η φρουτόκρεμα. δεν την προλαβαίνω. μήλο αχλάδι μπανάνα, 200 ml.σκέτα φρούτα για να μαθαίνει στις αυθεντικές γεύσεις των φρούτων.

δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, αφού από βάρος είμαστε πολύ καλά!αν είχαμε θέμα με βάρος κι εγώ θα σκεφτόμουν να βάλω σκόνη ρυζάλευρο ή μπισκοτάκι ή να αλλάξω το συνδυασμό-αναλογία φρούτων.

στην αρχή ήταν δύσκολο μέχρι να συγχρονιστούμε, γλώσσα, κουταλάκι, φρουτόκρεμα.

έφαγε πιο ευχάριστα με κουταλάκι κίκο, αντί με το αρχικό avent.

Διαφημίσεις

Κι εμεις δηλωνουμε λατρεις της φρουτοκρεμας! Εγω να σας πω την αληθεια προτιμω τα σκετα φρουτα γιατι ειναι καλυτερα απο τη φρουτοκρεμα να παιρνει μονο τις βιταμινες των φρουτων αλλα μπηκα στον πειρασμο να της βαλω σκονη μηπως και τη χορτασει γιατι με το που τελειωνε το πιατακι της, εκλαιγε και ζητουσε παραπανω!

Το τελευταιο διαστημα της δινω μηλο-αχλαδι-μπανανα και ή 2 φραουλες ή χυμο απο φρεσκο πορτοκαλι. Απλα μειωσα τα διαστηματα μεταξυ των γευματων για να χορταινει πιο ευκολα και με το που τελειωνει το πιατακι της, της δινω να μασουλαει μπισκοτακι (ή μιραντα ή nutricia).

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Αν δεν τρώει φρούτα, αντί για φρουτυοκρεμα εμπορίου μπορείτε να δοκιμάσετε τα εξής:

1) μισό μήλο και μισό αχλάδι σε κομματάκια στο κατσαρολάκι με μια κουταλιά νερό ή χυμό μήλο ή χυμό πορτοκάλι και λίγη - πολύ λίγη- κανέλλα για 3-4 λεπτά. Μετά τα λυώνετε. Δεν φεύγουν εντελώς οι βιταμίνες και γίνεται πιο νόστιμο.

2) 1 λυωμένη μπανάνα με 1 κουταλιά από φρέσκο χυμό πορτοκάλι και 2 σταγονίτσες εσάνς βανίλια.

Η βανίλια και η κανέλα είναι φυσικές ουσίες που χωρίς να έχουν ζάχαρη "γλυκαίνουν" τα φρούτα. Το έκανα όταν ήταν 6-7 μηνών η κόρη μου, μέχρι που πήρε ένα κομμάτι πορτοκάλι σκέτο και άρχισε να το ρουφάει μόνη της με λαχτάρα :D

Τώρα τρώει όλα τα φρούτα σκέτα κανονικότατα, αλλά πάλι ίσως είμαστε από τους τυχερούς :)

GJMap2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...